🔴 منطق ( بخوانید شیادی )ملحدین
ملحدین هرگاه مطلبی از کتب شیعیان یا کلیپی از آنها را میخواهند بیاورند در کپشن مثلا مینویسند فلان موضوع در کتب 👈 شیعه
🔺 اما همینها وقتی میخواهند مطلبی از وهابیت و سایر فرقه های ضاله ی دیگر بیاورند میگویند👈 اسلامگرایان👉 که به پای اسلام نوشته شود و سایر مذاهب و ایضا شیعه هم وارد آن شود
❌ و وقتی میخواهند از سایر ادیان مثل مسیحیت و یهودیت مطلبی غیر منطقی بیاورند و نقد کنند در تیتر میگویند در👈 ادیان ابراهیمی👉 که باز هم اینجا از این طریق اسلام را هم داخل آن کنند
‼️ و در آخر اگر مطلبی یا رفتاری از سایر ادیان و فرق غیر الهی بیاورند میگویند 👈خدا باوران 👉 تا این بار همه ی دستجات قبلی در این عنوان بیاید !!
و از آن طرف هم اگر به خود آنها یا شخصیت های معروف ملحد نقدی وارد کنیم میگویند ما که از آنها تقلید نمی کنیم ما فقط وقتی به نفعمان است از آنها این را میفهمیم که خدا وجود ندارد همین :)
#آتئیست_و_شیادی
☑️ @naghdeelhad
✅ نقد مولوی های اهل سنت و وهابیت:
📝 موضوع: فضیلت امام علی علیه السلام: پیامبر (صلی الله علیه و آله) فرمودند؛ هر کس علی (ع) را سب کند مرا سب کرده = من سب علیا فقد سبنی...
🔸مولوی موحد، کارنشناس شبکه نور، سعی کرد (برای دفاع از بنی امیه) این روایت رو تضعیف کنه.
🔹جوان مبارز شیعه - آرش SVD - هم وی را مانند اعلامیه به دیوار چسباند.
( پ ن: از آنجایی که این حدیث و فضیلت، دامن چند نفر منجمله معاویه، عمرو بن عاص، مغیره بن شعبه و مروان بن حکم را میگیرد، عده ای از پیروان خدانتَرس مکتب سقیفه سعی میکنند این اشخاص را نجات بدهند. ولو به قیمت ناصبی شدن خودشان.)
ما #تواتر من لعن معاوية لعلي على المنبر طول حياته، و حياة دولته إلى عمر بن عبد العزيز وقتاله و بغضه، يطلع منه أنه منافق كافر
📗کتاب معاوية في الميزان جلد ۱ صفحه ۵۳
🌐 lib.efatwa.ir/11296/1/53
=======================
لطفا در نشر کلیپ کوشا باشید🌷
لینک مشاهده یا دانلود ویدیو👇
✅ https://b2n.ir/e06764
☑️ @naghdeelhad
کانال نقد الحاد
✅ بسم الله الرّحمن الرّحیم #سلسله_پاسخ_به_شبهات_قرآنی 🔘 شبهه: تنها پاسخِ قوم لوط چه بود؟ ⭕️ ملحدی
🔹 در آیهٔ ۵۵ سورهٔ النمل، لوط (علیه السلام) خطاب به قومش میفرماید: «أَنتُمْ قَوْمٌ تَجهَلُونَ» و همهٔ آنها را «جاهل» خطاب میفرماید، بهخاطر «الْفَاحِشَةَ» (لواط)
🔸 و قومش با همدیگر گفتوگو کردند و تنها این جواب را در مقابل کلمات لوط (علیه السلام) گفتند: «أَخْرِجُوا آلَ لُوطٍ مِّن قَرْيَتِكُمْ» (خانوادهٔ لوط را از شهرتان بيرون كنيد)، در این آیه نیز، به «آل لوط» که فقط به خانوادهٔ لوط (علیه السلام) بر میگردد و نیز به ضمیر جمع و مخاطب «کُم» در «قَرْيَتِكُمْ» که به قوم جاهل لوط بر میگردد و در حال گفتوگو هستند توجه نمایید.
🔹 در آیهٔ ۲۹ سوره العنکبوت، لوط (علیه السلام) خطاب به قومش میفرماید: «وَ تَقْطَعُونَ السَّبِيلَ وَ تَأْتُونَ فىِ نَادِيكُمُ الْمُنكَرَ» (و راه [توالد و تناسل] را قطع مىکنيد و در محفل عمومى خود [در انظار يكديگر] اين كار بسيار زشت را مرتكب مىشويد) و همهٔ آنها را اهل «منکر» خطاب میفرماید، بهخاطر «الْفَاحِشَةَ» (لواط)
🔸 و قومش خطاب به ایشان - لوط (علیه السلام) - گفتند: «ائْتِنَا بِعَذَابِ اللَّهِ إِن كُنتَ مِنَ الصَّادِقِينَ» (اگر تو از راستگويانى، عذاب الله را براى ما بياور)، «نَا» در «ائْتِنَا» به قوم اهل منکر لوط بر میگردد و «تَ» به خود لوط (علیه السلام) بر میگردد.
نتیجه:
🔹 در سورهٔ الاعراف، قوم لوط با هم حرف میزنند که شما، «هُم» (لوط علیه السلام و خانواده و پیروانش) را از شهرتان (قریتکم) اخراج کنید.
🔹 در سورهٔ النمل، قوم لوط با هم حرف میزنند که شما «آل لوط» (خانواده لوط) را از شهرتان (قریتکم) اخراج کنید.
🔹 در سورهٔ العنکبوت، قوم لوط (نَا) در «ائْتِنَا» با لوط (علیه السلام) به تنهایی حرف میزنند (تَ).
☑️ پس برای هر انذار و سؤال با کلمات و خطابهای متفاوت در زمانهای متفاوت، جواب متفاوت و خاص و منحصر بفردی از طرف قوم لوط ارائه شده است.
۱. در مقابل خطاب «مُّسْرِفُونَ»، جواب «أَخْرِجُوهُم مِّن قَرْيَتِكُمْ»؛ سورهٔ الاعراف،
۲. در مقابل خطاب «تَجهَلُونَ»، جواب «أَخْرِجُوا آلَ لُوطٍ مِّن قَرْيَتِكُمْ»؛ سوره النمل،
۳. در مقابل خطاب «وَ تَقْطَعُونَ السَّبِيلَ وَ تَأْتُونَ فىِ نَادِيكُمُ الْمُنكَرَ»، جواب «ائْتِنَا بِعَذَابِ اللَّهِ إِن كُنتَ مِنَ الصَّادِقِينَ»؛ سوره العنکبوت، ارائه شده است.
و در نتیجه، هم سؤالات و هم جوابها، بهخاطر مخاطبین و خطابها و افراد مورد نظر، خاص و متفاوت و منحصر بفرد هستند. بهعبارتی، هر سؤالی با خطاب ویژهٔ خود دارای تنها جوابی خاص و منحصر به خود است.
◽️در این سه موضع، اسراف و جهل و منکربودن لواط مشخص شده است که سؤالات را متفاوت ساخته است و ضمایر «هم، کم، نا، ت» و کلمهٔ «آل» جوابها را نیز به وسیلهٔ نشاندادن گفتوگو با هم و یکبار با خطابقراردادن خود ایشان، لوط (علیه السلام)، و یکبار با خطابقراردادن خانوادهٔ ایشان و یکبار نیز با خطابقراردادن پیروان و خانوادهٔ ایشان، متفاوت کرده است.
💠 نتیجهٔ نهایی از برآیند روشهای اول و دوم:
الف: در سورهٔ الاعراف، لوط (علیه السلام) برای انذار قومش بهخاطر عمل قبیح لواط، با مخاطبقراردادن آنها با عبارت «بَلْ أَنتُمْ قَوْمٌ مُّسْرِفُونَ» آنها را متوجه ذات مسرفانه عملشان فرمود و قوم لوط بعد از اینکه با همدیگر به گفتوگو پرداختند، در مقابل این انذار گفتند: «أَخْرِجُوهُم مِّن قَرْيَتِكُمْ»؛ آنها - لوط (علیه السلام) و خانواده و پیروانش را که خواستار پاکی هستند - را از دیارتان اخراج کنید.
ب: در سورهٔ النمل، لوط (علیه السلام) در انذار قومش بهخاطر عمل قبیح لواط، با مخاطبقراردادن آنها، با عبارت «بَلْ أَنتُمْ قَوْمٌ تَجهَلُونَ» آنها را متوجه ذات جاهلانهٔ عملشان فرمود و قوم لوط بعد از اینکه با همدیگر به گفتوگو پرداختند، در مقابل این انذار گفتند: «أَخْرِجُوا آلَ لُوطٍ مِّن قَرْيَتِكُمْ»؛ خانوادهٔ لوط را از دیارتان اخراج کنید.
ج: در سورهٔ العنکبوت، لوط (علیه السلام) در انذار قومش بهخاطر عمل قبیح لواط، با مخاطبقراردادن آنها با عبارت «تَقْطَعُونَ السَّبِيلَ وَتَأْتُونَ فِي نَادِيكُمُ الْمُنْكَرَ»، آنها را متوجه ذات منکر عملشان فرمود و قوم لوط با لوط (علیه السلام) در پاسخ انذار ایشان، به خود ایشان گفتند: «ائْتِنَا بِعَذَابِ اللَّهِ إِنْ كُنْتَ مِنَ الصَّادِقِينَ»؛ برای ما از اللّه درخواست عذاب کن، اگر راست میگویی!
✅ یعنی: «سه پرسش و انذار متفاوت با سه پاسخ و واکنش متفاوت»
☑️ @naghdeelhad
❌ شبهه
چگونه کافر که بیمار میشود، عذاب است؛ ولی مومن که بیمار میشود، امتحان الهی است؟
با اینکه مریضی یکی است؟
✅ شبهه
۱- همانطور که بنزین ماشین را روشن میکند یا باعث آتش سوزی ماشین میشود.
۲- همانطوری که ویروس کرونا موجب مرگ میشود، ولی همین ویروس ضعیف شده کرونا، به عنوان واکسن، بیماری را نجات میدهد.
۳- همانطوری که آب موجب نجات تشنه میشود، و همین آب موجب خفه شدن فرد دیگری میشود.
۴- همانطوری که کتک پدر برای تربیت از روی محبت است، ولی همین کتک از جانب دشمن برای اذیت است.
۵- چون مومن خدا را قبول دارد، بیماری موجب رشد و کمال، حالت تضرع و رفع غفلت میشود، ولی کافر چون خدا را قبول ندارد، این آثار مثبت را ندارد.
نکته: البته اگر مسلمانی در برابر بیماری، ناشکری کند، اجری نخواهد داشت و موجب کفاره گناهش نخواهد شد
#مرتضی_کهرمی
#منتشر_کنید
#استوری_کنید
☑️ @naghdeelhad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌎#اعجاز_قرآن
➤سرانجام عالم چه خواهد شد؟ #شکاف_بزرگ (Big rip)
وَإِذَا السَّمَاءُ فُرِجَتْ [مرسلات/9]
«و آنگاه كه آسمان #بشكافد»
➣آنچه خاݪق عاݪم در کتابش خبر داده است هماݩ خواهد شد و ݪاغیر...
➤ مشاهدات ناسا چه آیندهاي را براي پایان عالم خبر ميدهند؟
💥Big Rip 👉🏿 #شکاف_بزرگ
"Will the Universe End in a Big Rip? a pervasive growing field of mysterious repulsive energy that rips virtually everything apart. stars, planets, and then even atoms might not be able to withstand the expansive internal force"
"آیا جهان ختم به "شکاف بزرگ" ميشود؟"
"رشد فراگیر انرژي دافعه مرموز که بطور واقعي همهچیز را از هم خواهد شکافت."
"ستارگان، سیارات و حتي اتمها یحتمل قادر نخواهند بود که در مقابل نیروي دروني درحال توسعه مقاومت کنند."
Ⓜ️NASA
https://apod.nasa.gov/apod/ap030303.html
➤قرآن کریم خبر از شکافتن آسمان در آستانه قیامت ميدهد،ناسا حرف از شکاف بزرگ در پایان عالم ميزند. پایان عالم و آستانه قیامت هم یکي هستند... هرآنچه در کتاب الهي خبر داده شده همان واقع خواهد شد...
☑️ @naghdeelhad
4_5863762383570208756.pdf
794.3K
⚠️ فلسفه تفاوت ارثِ زن و مرد در اسلام
در این نوشتار، فلسفه و علتِ تفاوت ارث میان زن و مرد را میخوانید. این مقاله جذاب را حتما خوانده و سپس با دوستان خود به اشتراک بگذارید.
- این مقاله به گونه ای نوشته شده است که هیچ شبهه وسوالی در ذهن خواننده گرامی نسبت به ارث زن در اسلام نماند.
☑️ @naghdeelhad
⛔️ شبهه:
امام علی در زمان خلافت، سپاه به ایران فرستاد و مردم ایران را قتل عام کرد.
(فارسنامه ابن بلخی برگ 116و117 و تاریخ ایران، زرینکوب برگ 350-351)
❇️ پاسخ:
🔸عبدالحسین زرینکوب در بخشی از کتاب "تاریخ ایران بعد از اسلام" می نویسد:
«بعد از کشته شدن عثمان باز اهل استخر سر به شورش برآوردند و عبدالله بن عباس به فرمان علی (ع) عصیان آن ها را در سیل خون فروشست.»(۱)
❗️ زرینکوب برای این سخن خود به فارسنامه ی ابن بلخی استناد کرده است.
🔸اما آنچه ابن بلخی آورده چنین است:
«پس حادثه ی (مرگ) امیرالمومنین عثمان افتاد و نوبت خلافت به امیرالمومنین علی(ع) آمد. ولایت عراق و پارس جمله به عبدالله بن عباس (رض) سپرد و در آن فور مردم #اصطخر دیگر باره سر برآوردند و غدر کردند. عبدالله بن عباس لشکر آنجا کشید و اصطخر به قهر بگشاد و خلایق بی اندازه بکشت...»(۲)
می دانیم که ابن بلخی کتاب خود را در سال ۵۱۰ یا ۵۲۰ هجری نوشته و یکی از مهم ترین منابع او نیز تاریخ طبری بوده است.(۳) پس باید سراغ اصل این روایت را از طبری پی بگیریم.
❗️طبری درباره ی شورش ناحیه ی فارس در زمان خلافت امام علی (ع)، چند روایت ذکر کرده است. از جمله:
🔸وقتى مردم فارس از دادن خراج ابا ورزيدند على (ع) درباره ی كسى كه ولايتدار فارس شود با كسان مشورت كرد، جاريه بن قدامه گفت: اى امير مؤمنان! مى خواهى مردى سخت سر و سياستدان و با كفايت را به تو نشان دهم؟ گفت: كى؟ گفت: زياد. گفت: اين كار از او ساخته است. و او را ولايتدار فارس و كرمان كرد و با چهار هزار كس آنجا فرستاد كه بر ولايت تسلط يافت و به استقامت آمدند.
🔸وقتى مردم جبال بشوريدند و خراج دهان طمع آوردند كه خراج را بشكنند و سهل بن حنيف را كه عامل على(ع) بود از فارس برون كردند، ابن عباس بدو گفت: كار فارس را كفايت مى كنم. آنگاه سوى بصره رفت و زياد را با گروهى بسيار سوى فارس فرستاد كه به كمك آنها بر فارس تسلط يافت و خراج دادند.
🔸پيرى از مردم استخر گويد: پدرم مى گفت: زياد را ديدم كه سالار فارس بود و ولايت يك پارچه آتش بود، زياد چندان مدارا كرد كه مانند پيش به اطاعت و استقامت آمدند و به جنگ نپرداخت.
طبری، پیش از این روایات یادآوری می کند که: در همین سال (۳۹ هجری) ابن عباس پس از بازگشت به بصره، به دستور امام علی(ع)، زیاد را به سوی فارس و کرمان فرستاد.
🔺 با توجه به مطالب پیشین، روشن شد زرینکوب مطلبی به استناد فارسنامه آورده و درباره ی صحت و سقم آن اظهارنظری نکرده است.
ابن بلخی نیز مدعی شده است در زمان امام علی (ع) شورش مجدد مردم استخر به شدت توسط ابن عباس سرکوب شده و بسیاری کشته شده اند.
اما گزارش ابن بلخی دارای اشکالات جدی است زیرا:
1⃣ عبدالله بن عباس از سوی امام (ع) مدتی والی بصره بوده است و خود هرگز به فارس نرفته است. آنکه به آنجا لشکر کشیده تا به اوضاع آن سامان سر و سامان دهد، زیاد بن ابیه بوده است.
2⃣ زیاد با وجود آنکه پس از شهادت امام علی (ع) و پیوستن به معاویه، جنایات بسیاری در حق پیروان آن حضرت مرتکب شد، اما در مدت امارت بر فارس و در ایام شورش استخر، به جنگ و خشونت متوسل نشد و با سیاست کارها را پیش برد.
3⃣ طبق تاریخ طبری، پس از آنکه عبدالله بن عامر از سوی عثمان والی بصره شد، مردم فارس سر به شورش برداشته و حاکم آنجا عبیدالله بن معمر را کشتند. ابن عامر نیز به تلافی آن، به استخر حمله کرد "و بسیار کس از آنها بکشت که هنوز از آن به ذلّت درند.
👈پس کسی که در شورش نخست مردم فارس دست به کشتار زده "عبدالله بن عامر" بوده و ظاهراً ابن بلخی وی را با "عبدالله بن عباس" که در رفع ناآرامی بعدی در زمان امام علی(ع) نقش نظارتی داشته، اشتباه گرفته است.
❗️بنابرین برخلاف ادعای اسلام ستیزان، آن حضرت هیچ فرمانی برای کشتار مردم فارس صادر نکرده است و شورش مجدّد آن دیار، بدون خشونت پایان یافته است.
🔺ناگفته نماند بلاذری نیز در کنار روایاتی که به فتح استخر و کشتار شورشیان به دست ابن عامر دلالت دارند، روایتی آورده که طبق آن پیمان شکنی اهل استخر در زمان امارت ابن عباس بر عراق رخ داده و او بوده که آنجا را مجدداً گشوده است. اما در این روایت هم با فرض صحت آن هیچ اشاره ای به قتل عام شورشیان توسط ابن عباس نشده است!
🔹 بنابراین شبههافکنان با در هم آمیختن دو واقعه، سعی کردند چهرهی سراسر نور و عدالت امیرالمومنین علیه السلام را در نزد ایرانیان خدشهدار کنند.
📚 پی نوشت ها:
۱.تاریخ ایران بعد از اسلام، چاپ ۱۳۸۳، ص ۳۵۰ و ۳۵۱
۲.فارسنامه چاپ ۱۳۸۵ ص ۱۱۶ و ۱۱۷
۳.مصطفی ندیم ارزش تاریخی کتاب فارسنامه کتاب ماه تاریخ و جغرافیا، اسفند ۱۳۸۰، ص ۳۳ _ لیلی محمدی، فارسنامه و ابن بلخی، همان مهر ۱۳۸۲، ص ۵۴
۴.ترجمه ی تاریخ طبر، ج ۶ ص ۳۲۵
۵.تاریخ طبری ج ۳ ص ۳۲۰ و ترجمه ی تاریخ طبری، ج ۵، ص ۲۹۳
۶.رک به ترجمه ی فتوح البلدان ص ۵۴۳ و ۵۴۴
✍ اکبر عزیزیان
☑️ @naghdeelhad
8.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 نقد چرندیات ایمان سلیمانی غول پوشالی آتئیست ها
آیا امام علی (ع) در دوران زندگانی حضرت زهرا (س) از جویریه دختر ابوجهل خواستگاری کرده اند؟!!🤥
قسمت دوم
✍ در این کلیپ استاد جباری با استناد به احادیث و روایات تاریخی این مطلب جعلی را رد میکنند و اثبات میکنند که 🔹 طبق شهادت علمای رجال ـ مثل «ابن حجر» در جلد 6 کتاب "العصابة" ، ص 94 ـ «مسور بن مخرمه» راوی دروغگو در آن زمان کودکی بیش نبود. بنابراین ـ همانگونه که «ابوعلم» از علمای بزرگ دانشگاه الازهر نیز در ص 170 کتاب "فاطمة الزهراء" نوشته است ـ روایت جعلی خواستگاری علی(ع) از جویریه در سال دوم هجرت بوده است. پس "مسور" در آن زمان به گفته اکثر مورخان قطعا کمتر از ده سال سن داشته است
🔹 از این گذشته «جُوِيرية» تا سال هشتم هجرت کافر بود و میدانیم که ازدواج با کافر حرام است.چگونه ممکن امام معصوم چنین کاری کرده باشند؟
🔹دست آخر اینکه این دختر تا زمان حیات پیامبر(ص) ـ سال دهم هجرت ـ اصلا به مدینه نیامد تا این اتفاقات رخ دهد.
☑️ @naghdeelhad
4_5908913489262413982.mp3
3.05M
🔈 پاسخ صوتی به شبهه
آیا واقعا استانداران امام علی (ع) اختلاس کردهاند؟
مأموریت دستگاه اطلاعاتی در حکومت امير المؤمنين (ع) چه بود؟
آیا امیرالمؤمنین (ع) والیان و قاضیان را زیر نظر میگرفتند؟
قسمت اول
- با همرسانی این پرونده شنیداری، در روشنگری و ستیز براى زدودن نادانی و یاوههایی که شبانه روز توسط ملحدین منتشر میشود همدست باشید.
☑️ @naghdeelhad
هدایت شده از پرسمان اعتقادی ( شیعه پاسخ )
45.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷بررسی شبهه مخالفین انقلاب اسلامی ایران :
" ممنوعیت قیام کردن قبل ظهور امام زمان علیه السلام "
دیدن با کیفیت اصلی :
https://youtu.be/i2jb3ntvfM0
🎥تهیه شده در مجموعه پرسمان اعتقادی ( شیعه پاسخ )
@Rahnamye_Behesht
https://instagram.com/porsemane_eteghadi
📝📝📝خدا را قبول دارم، اما کاری با ادیان الهی ندارم...
🔻گفت:
قبول، خدا ما را ساخته، چون امکان ندارد جهان به این پیچیدگی بدون خالق باشد، اما ادیان را قبول ندارم...
▪️گفتم:
شما بچه دارید؟
🔻گفت:
بله.
▪️گفتم:
فامیل های شما بچه دارند؟
🔻گفت:
بله.
▪️گفتم:
آیا شما و فامیل هایتان بچه هایتان را رها می کنید تا هر طور که پیش می آید، بزرگ شوند؟ یا برای آنها برنامه ریزی می کنید؟
🔻گفت:
این چه حرفیست، معلوم است که برایشان برنامه ریزی می کنیم... مگر ممکن است، یک انسان بچه هایش را رها کند!
▪️گفتم:
خوب چه اشکالی دارد! بگذار رها باشند و خودشان هر طور که دوست دارند رفتار کنند! شاید دوست داشته باشد سراغ کارهای بد بروند!
🔻گفت:
چنین چیزی امکان ندارد، وظیفه ی پدری بنده این گونه اقتضا می کند که اعمال فرزندانم را دنبال نمایم..
▪️گفتم:
🔹وقتی برای یک رابطه ی پدر و فرزندی، رها کردن را مجاز نمی دانی... چطور برای رابطه ی خالق و مخلوقی آن را مجاز می دانی؟
🔸 کدام رابطه والاتر است؟
🔹 کدام پیوند مستحکم تر است؟
🔸 کدام یکی دلسوز تر است؟ خدا یا پدر؟
🔹کدام یکی برای برنامه ریزی داشتن و بی خیال نبودن شایسته تر است؟
🔹🔹اندکی انصاف داشته باش... یا تعریفت از خدا درست نیست، یا باید این ذات کامل را شایسته تر از انسانی بدانی که کامل نیست.
🔻گفت:
حرفی ندارم...
نویسنده جناب م.یوسفی
☑️ @naghdeelhad