.
🔴 انتظار این بود رئیس جمهور محترم برای تحقق وعدههایی که دادهاند، از میان چهرههای همسو با خودش، معاون اولی چابک و پرانرژی معرفی کنند. معرفی آقای عارف با وجود ویژگیهای شخصیتی، از آنجا که سه سال از آقای پزشکیان مسنتر است، پیام خوبی ندارد. امیدوارم کابینه کاری، جوان و پرانگیزه معرفی شود.
@Nagofteha72 | بـامـاآگاهتــرباشــــ
.
♻️ دولت چگونه به پزشکیان تحویل شد/ مقایسه شاخصهای اصلی اقتصادی دولت سیزدهم با دولت دوازدهم
@Nagofteha72 | بـامـاآگاهتــرباشــــ
☑️ گناه کبیره نماینده قم به روایت خودش!
🔹حجت الاسلام و المسلمین نبویان، نماینده مردم تهران طی اظهاراتی در خصوص چینش اعضای هیئت دولت چهاردهم گفته است به فردی که دلبسته به خارج از کشور یا فرزندان وی در خارج از کشور هستند رای اعتماد نمیدهد و در این خصوص تعارف ندارد.
🔹در واکنش به این اظهارات، محمدمنان رییسی، نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی با انتشار متنی در حساب ایتای خود نوشت: خدمت برادر و همکار عزیزم آقای نبویان عرض میکنم که حقیر نیز با شما هم نظر بودم و هستم، اما اگر فکری به حال رسانههای مواجب بگیر و پروپاگاند قدرتمند جریان زر و تزویر نکنیم کاری از پیش نخواهیم برد.
🔹وی در ادامه این متن ضمن گلایه از رفتار جناحی برخی رسانهها آورده است: جهت استحضار عرض میکنم که اخیرا بنابر وظیفه قانونی و شرعی خود، نسبت به تداوم حضور شهردار یکی از کلانشهرهای مهم مذهبی که هر شش فرزند ایشان ساکن اروپا و امریکا هستند و حتی بعضا علیه نظام موضع گرفتهاند تذکراتی دادم، اما جریان رسانههای وابسته به تیم ایشان چنان حقیر را نوازش کردند که گویی مرتکب بزرگترین کبیره شدهام!
🔹رییسی در پایان متن خود خاطرنشان کرده است: تازه اعتراض حقیر صرفا در خصوص یک شهردار بود که هم فرزندانش ساکن و دلبسته غرب هستند و هم به عملکرد ایشان نقدهای متعدد فنی و گفتمانی وارد است؛ حالا حساب کنید که اگر بخواهیم درخصوص وزراتخانهها که به مراتب حساستر از شهرداریها است اظهار نظر کنیم چه بلایی بر سر ما خواهند آورد! به گمانم خون امثال ما را مباح اعلام خواهند کرد!
@Nagofteha72 | بـامـاآگاهتــرباشــــ
🔴 سالی که نکوست از بهارش پیداست
تعجب ندارد. مگر انتظار داشتید آقای #پزشکیان یک جوان حزب اللهی را منصوب کند که از انتصاب یک پیرمرد اصلاحاتی تعجب کرده اید؟!!!
حالا صبر کنید؛ شگفتانه های اصلی با اعلام اسامی وزرا از سوی رئیس جمهور به مجلس، در پیش است ...
باش تا صبح دولتت بدمد
کاین هنوز از نتایج سحرست
#تنفیذ_چهاردهم
#عارف
✍ "قاسم اکبری"
@Nagofteha72 | بـامـاآگاهتــرباشــــ
⭕️ خوش سابقه
🔹حدادعادل: در سوابق آقای پزشکیان هیچ نقطه منفی وجود ندارد، چه از نظر خانوادگی، چه اخلاقی، چه انقلابی و چه از نظر مالی و خودش را هم یک بسیجی میداند نه عضو هیچ جریانی! (باشگاه خبرنگاران)
🔹اما در میان اطرافیان و حامیان گردن کلفت ایشان تا بخواهید افرادی با سوابق منفی امنیتی ، فساد مالی ، مخالفت با دین و اخلاق و اهانت به مقدسات و خیانت به مملکت وجود دارد!
▪️به نظر جناب حدادعادل،رفاقت و همنشینی با این همه موجودات بدسابقه و اعتماد به آنها نقطه منفی محسوب نمی شود؟
✍ دکتر محمد صادق کوشکی
@Nagofteha72 | بـامـاآگاهتــرباشــــ
🔴 سرعت عزل و نصب ها را ببینید...
تاریخ تنفیذ شهید رئیسی ۱۲ مرداد ۱۴۰۰ و تاریخ حکم معاون اولی مخبر و رئیس دفترشان، ۱۷ مردادبود.
پنج روز بعد!
اما تاریخ تنفیذ دکتر پزشکیان ۷ مرداد ۱۴۰۳ و در همین روز معاون اولی و رئیس دفتر،منصوب می شود.
سرعت را ببینید.
تجربه تلخی که در دولت شهید رئیسی صورت نگرفت و نیروهای اصلاحات زیادی تا آخر ماندند.
👤میر محمد صادق قائمی
@Nagofteha72 | بـامـاآگاهتــرباشــــ
10.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
🎥 بازیهای المپیک 1908حدود 120سال قبل
حجاب زنان در المپیک ۱۹۰۸ را ببینید، ژیمناستیک با شلوار، بدمينتون با دامن و ... بسیار جالبه توجه است، کاملا پوشیده و هیچ برجستگی از بدن آنها دیده نمیشود اما به مرور زمان متوجه شدند برای نابودی کشورها بهترین نوع حمله، حمله فرهنگی است که بدون حتی پرتاب یک فشنگ میتوانند آن کشور را تحت کنترل خود نگاه دارند.
@Nagofteha72 | بـامـاآگاهتــرباشــــ
27.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
افشاگری محمد منظرپور، کارمند سابق بیبیسی و اینترنشنال از پشت پرده فساد و بودجههای کلان غربی-عربی شبکههای ماهوارهای فارسی زبان!
حقوقی که به من در اینترنشنال میدادند معادل نصف حقوق رئیس جمهور آمریکا بود!
@Nagofteha72 | بـامـاآگاهتــرباشــــ
⚠️ تا عمر داریم باید انتخاب کنیم!
✅همسر فرعون تصميم گرفت که عوض شود و شُد یکی از زنان والای بهشتی.
✅پسر نوح تصميمی برای عوضشدن نداشت. غرق شد و شُد درس عبرتی برای آیندگان.
❗️اولی همسر يک طغيانگر بود و دومی پسر يک پيامبر.
🙅برای عوضشدن هيچ بهانهای قابلقبول نيست!
🙂اين خودت هستی که تصميم میگيری تا عوض شوی.
⚠️تا عمر داریم باید انتخاب کنیم...
@Nagofteha72 | بـامـاآگاهتــرباشــــ
🚨پاسخ های دندان شکن به گزافه گویی مرتضی پناهیان!
@Nagofteha72 | بـامـاآگاهتــرباشــــ
کدام پزشکیان؟!
✍ مهدی عسگری
این روزها با دو روایت متفاوت یا متضاد از دولت چهاردهم روبرو هستیم، حال باید دید که در عمل یعنی در انتخاب کابینه و نیز اتخاذ سیاستها و تصمیمات راهبردی، کدامیک به واقعیت تبدیل خواهد شد؟
پزشکیان اخیرا (و نه در دوران تبلیغات) نکاتی را درباره #عدالتورزی طرح کرد که بسیاری از سیاستمداران به اصطلاح اصولگرا یا انقلابی هم با این صراحت آنها را مطرح نمیکنند و حتی در ایام تبلیغات هم چنین تصریحی از آنها مشاهده نشد!
اینها مضمون سخنان اخیر رئیس دولت چهاردهم است:
نمیتوانم توسعه را به این قیمت که عدهای از مردم زیر چرخهای آن له شوند بپذیرم،
من نمیتوانم رشد اقتصادی را به هر قیمتی جلو ببرم... (درحالی که مردم از آن بهرهای نداشته باشند)
دعوا بر سر نسبت بین #عدالت و #توسعه یک دعوای قدیمی است که از زمان دولت مرحوم هاشمی، کشور درگیر آن بوده است و نگاه اطرافیان دکتر پزشکیان (که با دیدگاه او تعارض دارد) در اغلب دورهها بر کشور حاکم بوده است.
نکتهی مهمی که به شدت مورد غفلت در دهههای اخیر بوده، سهم مردم از رشد اقتصادی بوده است، یعنی حتی در سالهایی که کیکِ اقتصاد، بزرگ شده، تنها سهم سرمایهداران از آن افزایش یافته و سهم عموم مردم رو به کاهش بوده است.
پزشکیان درباره حاکم شدن نظام طبقاتی در حوزه سلامت و آموزش نیز بارها اعلام مخالفت کرده است یعنی او این وضعیت که فقط یک طبقهی ابرسرمایهدار، خدمات ویژه دریافت کنند و فرصتها در اختیار آنها باشد را مخالف آرمانهای انقلاب و عدالت میداند.
اینها رویکردهای بسیار مهمی است که سالها گمشدهی عرصه حکمرانی ما بودهاست (البته نه در سخن بلکه در عمل) هرچند روایت #اطرافیان_پزشکیان با این رویکردها، تطابق چندانی ندارد یعنی بسیاری از اعضای شورای راهبردی و کمیتههای تخصصی، اساسا دیگاههای متضادی با رئیسجمهور منتخب دارند و باید دید که در عمل، #کدام_پزشکیان بر دولت چهاردهم حاکم میشود؟
این نگرانی زمانی پررنگ میشود که پزشکیان در موارد بسیاری، موضوع را به نظر کارشناسان ارجاع داده است، از اختلاف نظر میان کارشناسان که بگذریم، سئوال اینجاست که اختلاف میان نظر اطرافیان و مشاوران دولتِ جدید با رویکردهای رئیسجمهور، به کجا خواهد انجامید؟
در مسائل منطقهای نیز پزشکیان ورود خوبی را در ارتباط با جبهه مقاومت داشت، بویژه پاسخ او به سيدحسن نصرالله (آنهم در شرایط ملتهبی که لبنان در معرض حمله نظامی قرار گرفته) بسیار تعیینکننده بود.
صورتِ ظاهری این تضاد، در رفتن دکتر پزشکیان به هیأتهای مذهبی، خود را نشان داد. بویژه اینکه او به هیأتهایی سرزد که از نگاه برخی نزدیکانش، امثال آنها مصداق #طالبان هستند!
این را هم بگویم، واقعیتِ پزشکیان همین تصویری است که از او میبینیم، اهل نمایش و شوآف بازی نیست، در مجلس نیز همین روحیه را داشت، او در میان طیف سیاسی همراهش، وجوه تمایز قابل توجهی دارد که اگر این وجوه، بر دولت او نیز حاکم شود راهگشا خواهد بود و در غیر اینصورت، دولت چهاردهم، دچار تضاد و چالش خواهد شد.
پزشکیان همچنان بر ایجاد اجماع و #وفاق بر سر مسائل اصلی کشور تأکید دارد بویژه که میداند با این میزان رأی و اختلاف اندک آراء، درصورت تداوم کشمکشهای داخلی، فرصت اخذ تصمیمات بزرگ از دولت گرفته میشود.
او به فکر ترمیم شکافها و دلخوریهای سیاسی است اما برخی اطرافیان، همچنان بر طبل تفرقه میکوبند و بر فعالسازی گسلهای اختلاف برانگیز اصرار میکنند.
کشور به شدت، تشنه عدالت و مردمیسازی واقعی حکمرانی است، تشنهی کم شدن فاصلهها و شکافهای بی اعتمادی است، تشنهی مقابله با الگوهای سرمایهداری است که با توسعهی فقر و محرومیت، تمدنی به ظاهر زیبا را برای ابرسرمایهداران به ارمغان میآورد...
پزشکیان آیا در عرصه انتخاب کابینه و اتخاذ سیاستها، امکان تحقق سخنان خود را خواهد یافت؟ یا نگاه دیگری بر دولت چهاردهم حاکم خواهد شد؟ و یا دولت چهاردهم به آفت اختلافات داخلی (میان این رویکردهای متضاد) مبتلا میشود؟
بروز اختلاف رویکرد درون دولت و به تبع آن درون حاکمیت، میتواند کشور را آبستن التهابات سخت، تلخ و پرهزینهای کند، چالش از درون، زمینه را برای درگیریهای منطقهای فراهم کرده و مسیر حرکتِ دولت را مسدود میکند، همانطور که حاکم شدن دیدگاههای عدالتطلبانه رئیسجمهور منتخب، میتواند راهگشا باشد.
@Nagofteha72 | بـامـاآگاهتــرباشــــ