هدایت شده از کاروان انقلاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 نا امید نشوید 🌻
رهبر انقلاب : اگه صد مورد خیانت خواص را هم دیدید ناامید نشوید ، ان شاء الله همه شما نابودی تمدن منحط آمریکایی و صهیونیسم را خواهید دید
#دولت_انقلابی 👊
@dolate_enghelabi
-ای مردم.....🌿
از علی به سوی دیگری گمراه نشوید،
و از او روی برمگردانیدو از ولایت او
سرباز نزنید.
-اوست که به حق هدایت نموده و به آن عمل میکند،و باطل را ابطال نموده و از آن نهی مینماید، و در راهخدا سرزنش ملامتکنندهایاو را مانع نمیشود...🖇
-فرازیازخطبهغدیر-🌱. از زبان پیامبر گرامی اسلام (ص)
همراه با #نهج_البلاغه 🌸🌼🍀
@nahj97
🌸🍃🌸🍃🌸
🍃🌸🍃🌸
🌸🍃🌸
🍃🌸
🌸
حدیث هفته ۷۳۵
امیرالمومنین علیهالسلام
وَ إِیاک وَ التَّغَایرَ فِی غَیرِ مَوْضِعِ غَیرَةٍ، فَإِنَّ ذَلِک یدْعُو الصَّحِیحَةَ إِلَی السَّقَمِ وَ الْبَرِیئَةَ إِلَی الرَّیب.
[در مورد زنان] از غیرت نشان دادن بیجا و بیمورد اجتناب کن؛ زیرا این کار، درستکاران را بیمار دل خواهد کرد و افراد پاکدامن را به سوی شک و بدگمانی سوق میدهد.
نهجالبلاغه نامه ۳۱
میتوانید کانال حدیث هفته را دنبال کنید؛
ایتا
eitaa.com/hadisehafte
سروش
sapp.ir/hadisehafte
🌸🍃🌸🍃🌸
🌴#کلمات_قصار_نهج_البلاغه
🌹#حکمت_شماره_226
[[و قال عليهالسلام ]]
مَنْ شَكَا الْحَاجَةَ إِلَى مُؤْمِنٍ، فَكَأَنَّهُ شَكَاهَا إِلَى اللّهِ؛ وَ مَنْ شَكَاهَا إِلَى كَافِرٍ، فَكَأَنَّمَا شَكَا اللّهَ.
امام عليه السلام فرمود:
كسى كه مشكل و نياز خود را نزد مؤمنى بازگو كند گويا نزد خدا بازگو كرده و كسى كه آن را نزد كافرى بازگو كند گويى از خدا شكايت كرده است.
شرح و تفسير
مشكل خود را با خدا بگو
امام عليه السلام در اين گفتار حكيمانه در واقع به مؤمنان توصيه مىكند كه مشكلات و گرفتارىهاى خود را تنها با برادران مؤمن خود در ميان نهند نه با دشمنان و كافران. مىفرمايد:«كسى كه مشكل و نياز خود را نزد مؤمنى بازگو كند گويا نزد خدا بازگو كرده و كسى كه آن را نزد كافرى بازگو كند گويى از خدا شكايت كرده است»؛ (مَنْ شَكَا الْحَاجَةَ إِلَى مُؤْمِنٍ، فَكَأَنَّهُ شَكَاهَا إِلَى اللّهِ؛ وَ مَنْ شَكَاهَا إِلَى كَافِرٍ، فَكَأَنَّمَا شَكَا اللّهَ).
تفاوت «شَكَاهَا إِلَى اللَّهِ» و «شَكَاهَا اللَّهِ» در اين است كه در اولى انسان، گرفتارى خود را در پيشگاه خدا شرح مىدهد و از او تقاضاى حل مشكل مىكند كه امرى است بسيار پسنديده ولى در دومى از خداوند شكايت و گله مىكند كه چرا چنين نكرد و چنان نكرد، و اين امرى است بسيار زشت و ناپسند كه انسان از پروردگارى كه اين همه نعمت براى او آفريده است شكايت كند.
روشن است كسى كه نزد برادر ايمانى خود مىرود و از گرفتارىها و مشكلات خويش سخن مىگويد هرگز تعبيراتى را كه دليل بر ناشكرى و ناسپاسى باشد بهكار نمىبرد بلكه هدفش اين است كه با طرح مشكل خود از آن برادر كمك بطلبد و پناه بردن برادران ايمانى به يكديگر در مشكلات، كار خلافى نيست بلكه مفهوم تعاون و همكارى همين است كه هر كس در مشكلات به يارى ديگرى برخيزد. امروز اين برادر از آن برادر كمك مىطلبد، فردا به عكس.
البته بازگو كردن گرفتارىها و مشكلات ممكن است براى كمك طلبيدن نباشد بلكه به عنوان درددل براى كسب آرامش باشد اما تعبير به «حاجة» نشان مىدهد كه منظور امام عليه السلام بازگو كردن براى حل مشكل است.
در داستان يعقوب و يوسف عليهما السلام مىخوانيم كه يعقوب عليه السلام به فرزندانش گفت:« قَالَ إِنَّمَا أَشْكُو بَثِّى وَ حُزْنِى إِلَى اللّهِ »؛ گفت:«من غم و اندوهم را تنها به خدا مىگويم (و شكايت نزد او مىبرم)!». ١
اين آيۀ شريفه نشان مىدهد كه واژۀ «شكايت» در ادبيات عرب به معناى ابراز ناراحتى و گله نيست و هرگز يعقوب عليه السلام در برابر خداوند گله نكرد بلكه مشكلات و گرفتارىهاى خود را بازگو نمود و لذا بهدنبال آن مىگويد: من از خدا چيزهايى مىدانم كه شما نمىدانيد« وَ أَعْلَمُ مِنَ اللّهِ مَا لَاتَعْلَمُونَ ».
به همين دليل خداوند دعاى او را مستجاب كرد و طولى نكشيد كه حاجت او را برآورد و دوران فراق او پايان يافت.
ولى اگر انسان مؤمنى نزد دشمنان اسلام حاجت خود را بازگو كند و يا درددل نمايد قطعاً كلمات ديگرى را بهكار مىبرد كه خوشايند نيست و از اين گذشته دشمن را خوشحال مىكند و اى بسا دشمن سنگدل لب به ملامت او بگشايد و مشكلات را ناشى از مسلمان بودن او بداند. به همين دليل امام عليه السلام مىفرمايد:
چنين كسى گويا شكايت خدا را نزد آن فرد بىايمان كرده است.
در تأييد اين گفتار حكيمانه در حكمت ٦٦ آمده است:
«فَوْتُ الْحَاجَةِ أَهْوَنُ مِنْ طَلَبِهَا إِلَى غَيرِ أَهْلِهَا؛ از دست رفتن حاجت، بهتر از طلب كردن آن از نامردان است». مرحوم كلينى در روضۀ كافى در حديثى از امام صادق عليه السلام چنين نقل مىكند كه به بعضى از شيعيانش فرمود:
«إِذَا نَزَلَتْ بِكَ نَازِلَةٌ فَلَا تَشْكُهَا إِلَى أَحَدٍ مِنْ أَهْلِ الْخِلَافِ وَ لَكِنِ اذْكُرْهَا لِبَعْضِ إِخْوَانِكَ فَإِنَّكَ لَنْ تُعْدَمَ خَصْلَةً مِنْ أَرْبَعِ خِصَالٍ إِمَّا كِفَايةً بِمَالٍ وَ إِمَّا مَعُونَةً بِجَاهٍ أَوْ دَعْوَةً فَتُسْتَجَابُ أَوْ مَشُورَةً بِرَأْى؛ هنگامى كه مشكلى براى تو پيش مىآيد نزد هيچيك از مخالفان بازگو مكن بلكه نزد بعضى از برادران دينىات بازگو كن زيرا يكى از چهار چيز عايد تو مىشود: يا با مال خويش تو را كمك مىكند يا از موقعيت خويش به نفع تو استفاده مىنمايد يا دعايى در حق تو كرده و مستجاب مىشود و يا مشورت مفيدى در اختيار تو مىگذارد».
کلام حضرت علی (ع) خطاب به مسئولان:
در انتخاب افراد هرگز به فراست و خوشبینی خود تکیه مکن، چرا که اشخاص زرنگ ، روش جلب نظر و خوشبینی زمامداران را با ظاهر سازی به خوش خدمتی خوب می دانند، در حالی که در ورای این ظاهر جذاب، هیچگونه امانتداری و خیرخواهی وجود ندارد . 🤔
نهج البلاغه - نامه شماره ۵۳ 🌴
همراه با #نهج_البلاغه 🌸🌼🍀
@nahj97
هدایت شده از کاروان انقلاب
هدایت شده از حدیث هفته
🌹☘🌹☘🌹
☘🌹☘🌹
🌹☘🌹
☘🌹
🌹
حدیث هفته ۷۳۷
امام کاظم علیهالسلام
تَفَقَّهوا فی دینِ الله، فإنَّ الفقهَ مفتاحُ البَصیرة وتَمامُ العِبادة و السّببُ إلی المنازل الرفیعة و الرُّتبِ الجَلیلة فی الدین و الدنیا؛ و فَضلُ الفَقیه علی العابد کَفَضلِ الشمسِ علی الکواکب و مَن لَم یَتَفَقَّه فی دینهِ، لَم یَرضَ اللهُ لهُ عملاً.
در دین خدا، به دنبال فقاهت و فهم عمیق در مسائل دینی باشید؛ زیرا فقه و فهم عمیق در دین، کلید بصیرت و مایه کمال عبادت و سبب تحصیل مقامهای والا و مراتب شکوهمند در امور دین و دنیاست؛ و فضیلت فقیه نسبت به عابد، مانند برتری خورشید نسبت به ستارگان است و [بدان] کسی که در دینش فهم ِعمیق نجوید، خداوند هیچ عملی را از او نپسندد.
بحارالانوار ج۷۵ ص۲۳۰
میتوانید کانال حدیث هفته را دنبال کنید؛
ایتا
eitaa.com/hadisehafte
سروش
sapp.ir/hadisehafte
🌹☘🌹☘🌹
هدایت شده از مردان خدا 📿
🌹شهید داود معظمی گودرزی - شهید دفاع مقدس
نـام پـدر : حسین
تـاریخ تـولـد : ۱۳۴۱/۰۱/۲۲
مـحل تـولـد : تهران
سـن : ۲۰ سـال
دیـن و مـذهب : اسلام شیعه
تـاریخ شـهادت : ۱۳۶۱/۰۸/۰۲
مـحل شـهادت : سومار
بیست و دوم فروردین ۱۳۴۱، در تهران چشم به جهان گشود. پدرش حسین، کارگر چیت سازی بود و مادرش، ملوک نام داشت. تا پایان متوسطه در رشته برق درس خواند و دیپلم گرفت. به عنوان داوطلب بسیجی در جبهه حضور یافت. دوم آبان ۱۳۶۱، در منطقه سومار توسط نیروهای عراقی به شهادت رسید. تاکنون اثری از پیکرش بدست نیامده است.
pirenou.blogfa.com
#مردان_خدا 📿
@mardane_khoda
هدایت شده از مردان خدا 📿
2⃣چاپلوسی وتملق ، یک فساد اخلاقی
روش برخورد با متملق
یکی از بهترین و مناسب ترین روش های برطرف سازی رفتارهای تملق آمیز، اعتنا نکردن و پاسخ مثبت ندادن به رفتار چاپلوسان است که در حیطه روان شناسی، «خاموشی» نامیده می شود. بدین ترتیب، این گونه افراد، روش به ظاهر کارآمد خود را غیر مۆثر و تحقیرآمیز می یابند و به اجبار، با تجدیدنظر در شخصیت خود، سعی خواهند کرد رفتارهای مناسبی را جایگزین رفتار پیشین خود کنند.
در مقابل، توجه و نیز پاسخ دهی مثبت به رفتارهای مناسب و اصلاح شده این گونه افراد، روش مکمل برای تکنیک خاموشی است و این تکنیک، در اصطلاح روان شناسان «تقویت مثبت» نام دارد.
بدون تردید، رشد و ترویج فرهنگ چاپلوسی و چاپلوس پروری در هر سازمان و محیطی، سبب آلودگی فرهنگی و اخلاقی محیط کاری می شود و به مرور، افراد غیر کارآمد سرپرستی امور را به دست می گیرند که کاهش ارتباط افراد سالم و کاردان و نیز پایین آمدن بهره وری در نتیجه فروپاشی سازمان را منجر خواهدشد.هیچ فرد چاپلوسی جرئت تملق گویی و دگرفریبی به خود راه نخواهد داد، مگر آنکه اطرافیان ضعیف النفس و چاپلوس پرور، برای ارضای حقارت های ذاتی خود، از او حمایت کنند.
پیامبراکرم(صلی الله و علیه وآله) می فرمایند: «لو مشی رجل الی رجل یسکین مرهف، کان خیراً له من ان یثنی علیه فی وجهه؛ اگر مردمی با کارد برنده و تیزی به سراغ مردی بروند، برای او بهتر است از اینکه در پیش رو، مدحش را بگوید. (محمدرضا پورفلاحتی، نشریه طوبی، شهریور 6831، شماره21، صفحه99)
به هر حال، در فرهنگ قرآنی، واژه ملق که به معنای چاپلوسی است به معنای نداری به کار رفته است؛ زیرا آدم ندار به چاپلوسی گرفتار می شود و تملق گو می شود.
حکایت (چاپلوسی)
سلطان محمود را در حالت گرسنگی خوراک بادنجان بورانی پیش آوردند. خوشش آمد. گفت: «بادنجان طعامی است خوش.» ندیمی به تعریف از بادنجان پرداخت. سلطان چون سیر شد، گفت: «بادنجان سخت مضر چیزی است.» ندیم باز درباره مضرات بادنجان زیاده روی کرد. سلطان گفت: «ای مردک تا این زمان به تعریف از آن می پرداختی؟»
گفت: «من ندیم توأم، نه ندیم بادنجان. مرا چیزی باید بگویم که تو را خوش آید، نه بادنجان را».
عبید زاکانی ادیب توانا در این حکایت طنز به زیبایی، چهره نازیبای افراد چاپلوس را می نمایاند که می کوشند با چرب زبانی، ضدارزش ها را ارزش و بدی ها را نیکی، پلیدی ها را زیبا و یا برعکس اینها نشان دهند و مردم را بفریبند.
نتیجه گیری
بیشتر افراد ضعیف و فرومایه که چیزی بارشان نیست و بر اثر روابط و زد و بندها به مقام و موقعیتی دست یافته اند، از مدح و ستایش این گونه افراد لذت می برند و بساطشان را روز به روز گسترش می دهند، ولی افراد بالیاقت و شایسته که نیازی به تعریف و تمجید بی جا نمی بینند، به شدت با آنها مقابله می کنند.
امام علی علیه السلام می فرماید: «زنهار پرهیز کن از چاپلوسی و تملق که از خصلت ایمان نیست».
ناگفته نماند تملق و چاپلوسی، شخصیت گوینده را تخریب و مخاطب را مغرور می سازد.
فرآوری: زهرا اجلال
پایگاه تبیان
#مردان_خدا 📿
@mardane_khoda
هدایت شده از همراه با نهج البلاغه 📚
#حدیث
امام علی (ع) :
هر شخصی که با کلامی یا عملی بر ضرر مؤمنی کاری کند تا به آن #مؤمن آسیب و صدمهای برسد با این کارش از اسلام بیرون گشته و بر کفر داخل شده.
میزان الحکمه ، جلد 4 ، صفحۀ 529
#حرمت_مؤمن
همراه با #نهج_البلاغه 🌸🌼🍀
@nahj97
هدایت شده از اشعار فاطمی
کربلا از شیعه ها دل می برد ⚫️
السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین
السلام علیک یا اباالفضل العباس
کربـلا از شیـعـه ها دل می برد
نام تو ما را به منـزل می برد
یا حسین و یا حسین و یا حسین
عاشقان را عشق کامل می برد
در عزایت هر کجا یک محفلی است
عشق تو ما را به محفل می برد
رأس تو بر نیزه پیشـاپیـش ما
جان و دل همراه محمل می برد
از زمیـن کربـلا تا ملک شـام
کاروان منـزل به منـزل می برد
روز عاشورا که غرق ماتم است
شیعـیان را پـای در گِل می برد
حـق تو ما را هدایـت می کند
دشمنان را سمت باطل می برد
مـا گرفتـاریم و امـواج بـلا
کشتی ات ما را به ساحل می برد
ما همه از عشق تو دیوانه ایم
مال دنیـا شخص عاقل می برد
گر شفاعت میکنی در روز حشر
خیر عقبی را به حاصل می برد
حمیدرضا فاطمی
#شعر_نوحه
#اشعار_فاطمی 🍃🍂🍃🍂🍃
@fatemi84
fatemi84.blog.ir
هدایت شده از امام هادی علیه السلام
🌹 حکمت ۱ تا ۱۲ #نهج_البلاغه
┄┅═══✼🦋✼═══┅┄
📒 #حکمت۱ : در فتنه ها، چونان شتر دوساله باش، نه پشتی دارد كه سواری دهد، و نه پستانی تا او را بدوشند.
┄┅═══✼🦋✼═══┅┄
📒 #حکمت۲ : آنكه جان را با طمع ورزی بپوشاند خود را پست كرده، و آنكه راز سختی های خود را آشكار سازد خود را خوار كرده، و آن كه زبان را بر خود، حاكم كند، خود را بی ارزش كرده است.
┄┅═══✼🦋✼═══┅┄
📒 #حکمت۳ : بخل ننگ، و ترس نقصان است. و تهيدستي مرد زيرك را در برهان كند مي سازد، و انسان تهيدست در شهر خويش نيز بيگانه است.
┄┅═══✼🦋✼═══┅┄
📒 #حکمت۴ : ناتواني آفت و شكيبايي شجاعت، و زهد ثروت، و پرهيزكاري سپر نگهدارنده است. و چه همنشين خوبي است، راضي بودن و خرسندي.
┄┅═══✼🦋✼═══┅┄
📒 #حکمت۵ : دانش، ميراثي گرانبها، و آداب، زيورهاي هميشه تازه، و انديشه، آيينه ای شفاف است.
┄┅═══✼🦋✼═══┅┄
📒 #حکمت۶ : سينه خردمند صندوق راز اوست، و خوشرويي وسيله دوست يابي، و شكيبايي، گورستان پوشاننده عيبهاست.
و نيز فرمود: پرسش كردن وسيله پوشاندن عيب هاست، و انسان از خود راضي، دشمنان او فراوانند.
┄┅═══✼🦋✼═══┅┄
📒 #حکمت۷ : صدقه دادن دارويي ثمربخش است، و كردار بندگان در دنيا، فردا در پيش روي آنان جلوه گر است.
┄┅═══✼🦋✼═══┅┄
📒 #حکمت۸ : از ويژگيهاي انسان در شگفتي مانيد، كه با پاره اي (پي) مي نگرد، و با (گوشت) سخن می گويد، و با (استخوان) مي شنود، و از (شكافی) نفس می كشد!!
┄┅═══✼🦋✼═══┅┄
📒 #حکمت۹ :چون دنيا به كسي روي آورد، نيكيهاي ديگران را به او عاريت دهد، و چون از او روي برگرداند خوبيهاي او را نيز بربايد.
┄┅═══✼🦋✼═══┅┄
📒 #حکمت۱۰ : با مردم آنگونه معاشرت كنيد، كه اگر مرديد بر شما اشك ريزند، و اگر زنده مانديد، با اشتياق سوي شما آيند.
┄┅═══✼🦋✼═══┅┄
📒 #حکمت۱۱ : اگر بر دشمنت دست يافتي، بخشيدن او را شكرانه پيروزي قرار ده.
┄┅═══✼🦋✼═══┅┄
📒 #حکمت۱۲ : ناتوان ترين مردم كسي است كه در دوست يابي ناتوان است، و از او ناتوان تر آنكه دوستان خود را از دست بدهد.
┄┅═══✼🦋✼═══┅┄
@EmamHadii
#نهج_البلاغه
«نهج البلاغه گويا، جامع شروح و ترجمه»
با فهرست موضوعی ، امکان جستجو و طرح و خط زیبا
در بازار اندروید :
http://cafebazaar.ir/app/?id=org.crcis.nahj&ref=share
هدایت شده از کاروان انقلاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عاشورا تعطیل کردنی نیست
#دولت_انقلابی 👊
@dolate_enghelabi
هدایت شده از کاروان انقلاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 خروج غمانگیز مردم افغانستان از کشورشان
#دولت_انقلابی 👊
@dolate_enghelabi
هدایت شده از اشعار فاطمی
السلام یا ابالفضل العباس 🌼
یا قمر بنی هاشم (ع) 🌷
یا کاشف الکرب عن وجه الحسین علیه السلام ، إکشف کربی بحق اخیک الحسین علیه السلام .
کسی به هیبت آن سرو راست قامت نیست
به حسن خلق و وفاداری و شهامت نیست
نشان عشق تو ای جان دو دست افتاده است
توسل همه عالم بجز بـه نامت نیست
تاسوعای حسینی تسلیت باد ▪️▪️▪️
#اشعار_فاطمی 🍂🍃🍂🍃
@fatemi84
Fatemi84.blog.ir
هدایت شده از کاروان انقلاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زیارت عاشورا - امیر سلیمانی پور
متن زیارت عاشورا در کانال زیر
#دولت_انقلابی 👊
@dolate_enghelabi
هدایت شده از کاروان انقلاب
AUD-20210814-WA0126.mp3
14.75M
دعای علقمه
دعای بعد از زیارت عاشورا
خیلی هم ثواب داره
و برای رفع مشکلات و دفع دشمن موثر است.
#دولت_انقلابی 👊
@dolate_enghelabi
هدایت شده از کاروان انقلاب
AUD-20210821-WA0096.mp3
5.67M
🔉 سخنرانی استاد مهدوی ارفع شب عاشورای امسال در خصوص #کرونا و شرایط اسفناک فعلی کشور
⭕️ دوستان حتما تا آخر گوش کنید.
لطفا فقط ۲۴دقیقه وقت بگذارید خیلی مفید هست و اگه مفید دیدید در حد توان انتشار بدید
فکر کنم بسیار کار ساز باشه.
🔹 خائن های اصلاح طلب
🔹قاتلان لیبرال
#دولت_انقلابی 👊
@dolate_enghelabi
هدایت شده از کاروان انقلاب
امیر المؤمنین علیٌّ علیهالسلام:
المُنافِقُ إذا نَظَرَ لَها، وإذا سَکَتَ سَها، و إذا تَکَلَّمَ لَغا، و إذا استَغنی طَغا، و إذا أصابَتهُ شِدَّةٌ ضَغا، فهُو قَریبُ السُّخطِ بَعیدُ الرِّضا، یُسخِطُهُ علَی اللّه الیَسیرُ، و لا یُرضیهِ الکثیرُ، یَنوی کثیرا مِن الشَّرِّ ویَعمَلُ بطائفَةٍ مِنهُ، و یَتَلَهَّفُ علی ما فاتَهُ مِن الشَّرِّ کیفَ لَم یَعمَلْ بهِ!
"تحف العقول، صفحه ۲۱۲"
امام علیه علیه السلام در سخنی ارزشمند هشت نشانه و صفت منافقین را بیان فرمودهاند :
شخص منافق هرگاه نگاه میکند برای سرگرمی است، هر گاه سکوت میکند همراه با غفلت است، وقتی سخن میگوید بیهودهگویی میکند.
هرگاه بینیاز شود طغیان میکند، وقتی گرفتاری به او رسد داد و فریاد راه میاندازد، زود ناراحت میشود و دیر خشنود میگردد.
از اندکِ خدا ناخشنود میشود و بسیارش هم او را خشنود نمیسازد ، شرّ بسیار در سر میپروراند و مقداری از آنها را به کار میبندد و افسوس میخورد که چرا فلان کار بد را انجام نداده است.
#منافق #صفات_منافقین
#دولت_انقلابی 👊
@dolate_enghelabi
هدایت شده از مردان خدا 📿
« به نام خدا »
با سلام و عرض ادب،.
«بیان یک خاطره از شهیدرجایی در شهرکرمانشاه»
سال ۱۳۶۰ در خدمت سرایدار محترم تربیت معلم شهید رجایی و باهنر کرمانشاه بودم . »
ایشان گفت فلانی یک خاطره جالب از «شهید رجایی»
که وزیر وزارت آموزش و پرورش جمهوری اسلامی بود را می خواهم برایت تعریف کنم.
« چون با پیروزی انقلاب ، مراکز تربیت معلم تعطیل شده بود و اصلا دانشجویی نداشت. »
روز جمعه بود ، تنها بودم زنگ سرایه داری مرکز تربیت معلم به صدا در آمد .
در را باز کردم .
فردی با چهره نورانی با لباس ساده و ساکی که در دست داشت را دیدم ....
ادامه خاطره در این کانال👇👇
#مردان_خدا 📿
@mardane_khoda