eitaa logo
در محضر نهج البلاغه
294 دنبال‌کننده
835 عکس
161 ویدیو
378 فایل
🔹️فایلهای ناب درباب نهج البلاغه خادم کانال: @Khomool تبادل نداریم
مشاهده در ایتا
دانلود
در محضر نهج البلاغه
💯 سی شب ، سی موعظه علوی 🇮🇷امام خامنه ای : 👈«باید کاری کنیم که نظام و کشور و جامعه‌ی ما، یک #جامعه
💯 سی شب ، سی موعظه علوی 🇮🇷امام خامنه ای: 👈«باید کاری کنیم که نظام و کشور و جامعه‌ی ما، یک باشد»۱۳۶۹/۱۱/۱۰ ✅ شب پنجم : جهاد در راه خدا 👈 نامه ۴۷ 👇 ... اَللّهَ اللّهَ فـی الجِهاد بِأموالکُم و أنفُسِکُم و ألْسِنَتِکم فـی سبیلِ اللّهِ. خدای را،خدای را در جهاد در راه خدای، با اموالتان و جان هایتان و زبان هایتان. 👈خطبه ۲۷ 👇 «انّ الجهاد باب من ابواب الجنّة فتحه اللَّه لخاصّة اولیائه». همانا جهاد دری است از درهای بهشت ، خداوند آن را برای دوستان خاصه اش می‌گشاید. 🇮🇷امام خامنه ای : ما از به جائی نمیرسیم. ما از در برابر زورگوئی در مسابقه‌ی میان ملتها هیچ رتبه‌ای را کسب نمیکنیم. اینی که در نهج البلاغه میفرماید: «انّ الجهاد باب من ابواب الجنّة فتحه اللَّه لخاصّة اولیائه»، این معنایش چیست؟ 👈 ، مجاهدت در راه خدا و در دری از درهای بهشت است که خدای متعال این در را فقط برای خاصان اولیای خود گشوده است. 👌یعنی جوانهای شما، شهیدان شما، عزیزان شما جزو خاصان اولیای الهی بودند که توانستند از این در عبور کنند. چرا خدای متعال اینها را خاصان اولیای خود میداند؟ زیرا اگر این مجاهدتها نباشد، یک 👈همیشه توسری‌خور، 👈 همیشه عقب‌مانده، 👈 همیشه ضعیف، 👈 همیشه زورشنو باقی خواهد ماند.۱۳۸۸/۰۲/۲۲
5.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸بشنو : ۳ مصیبت علی (علیه السلام) 🔹امام موسی صدر (ره)
در محضر نهج البلاغه
💯 سی شب ، سی موعظه علوی 🇮🇷امام خامنه ای: 👈«باید کاری کنیم که نظام و کشور و جامعه‌ی ما، یک #جامعه
💯 سی شب ، سی موعظه علوی 🇮🇷امام خامنه ای : 👈«باید کاری کنیم که نظام و کشور و جامعه‌ی ما، یک باشد»۱۳۶۹/۱۱/۱۰ ✅ شب ششم ، جهاد زن 👈 خوب شوهر داری مولایمان علی علیه السلام : 👈 «جهاد زن در نیکو شوهر داری است.» (حکمت ۱۳۶) 🔹امام صادق (علیه السلام) : زنی که یک جرعه آب بدست بدهد، از عبادت یک سال که تمام روزها را روزه بگیرد و شب‌ها را به عبادت بگذراند، بیشتر است. 🔸امام صادق علیه السلام : : « بر لازم است؛ كه خود را با خوشبوترين عطرها خوشبو نمايد و به بهترين وجه آرايش كند و بهترين لباسهاى خود را بپوشد و بامدادان و شامگاهان خود را براى آماده كند». 👈 احترام به شوهر مردى خدمت رسول خدا (صلی الله علیه وآله) آمد و عرض كرد: دارم كه هرگاه وارد خانه مى شوم به استقبالم مى آيد، و چون از خانه بيرون مى روم بدرقه ام مى كند و زمانى كه مرا اندوهگين مى بيند مى گويد: اگر براى و (و مخارج زندگى) غصه مى خورى، بدان كه خداوند آن را به عهده گرفته است و اگر براى آخرت خود غصه مى خورى، خدا اندوهت را زياد كند (وبيشتر به فكر آخرت باشى.) 👈 رسول خدا (صلی الله علیه وآله) فرمودند: «براى خدا كارگزارانى (در روى زمين) است و اين يكى از كه پاداش او برابر با نيمى از پاداش است.» 📚وسایل الشیعه ج ۱۴ ص ۱۲۷چ 🇮🇷امام خامنه ای : فریفتگان غافل، خانه‌داریِ زن را تحقیر می‌کنند؛ در حالی‌که خانه‌داری یعنی تربیتِ انسان، و تولید والاترین محصول و متاع عالم وجود یعنی . ( ۱۳۹۵/۱۲/۲۹ ) زن توی خانه بیکار نیست. یک عدّه‌ای خیال می‌کنند زن در خانه بیکار است. نخیر، زن توی خانه، بیشترین و سخت‌ترین و ظریف‌ترین کارها را انجام می‌دهد. ( ۱۳۷۶/۱۲/۱۸)
💯 سی شب ، سی موعظه علوی 🇮🇷امام خامنه ای : 👈«باید کاری کنیم که نظام و کشور و جامعه‌ی ما، یک باشد»۱۳۶۹/۱۱/۱۰ ✅ شب هشتم : عدم غفلت از دشمن 👈امیرالمؤمنین (علیّه السّلام) : وَ اللَّهِ لَا اَکونُ کَالضَّبُعِ تَنامُ عَلَى طولِ اللَّدم‌؛ (خطبه۶ ) من مثل آن حیوانی نخواهم بود که معمولاً برای اینکه به خواب برود، یک آهنگی میخوانند و او به خواب میرود؛ من خواب نخواهم رفت، بیدارم و میفهمم دُوروبَرم چه میگذرد. 🇮🇷امام خامنه ای : میخواهم به شما و به هر کسی که این حرف را خواهد شنفت بگویم: ، دشمن را بشناسید. یکی از که هر را میکند این است که 🔺دشمنِ خودش را نشناسد، 🔺دشمنِ خودش را دشمن نداند؛ 🔺یا دوست بداند یا بی‌طرف بداند؛ 👈 این ❌خطر خیلی بزرگی‌ است .این خواب‌رفتگی است ❌ هم دشمن را بشناسید، هم را بشناسید؛ ببینید چه‌جوری دشمنی میکند. دچار غفلت نشویم؛ 👈اگر غفلت کردیم، غارت خواهیم شد؛ 👈اگر غفلت کردیم، شبیخون به ما زده خواهد شد؛ . از ما هم همین را خواسته‌اند. نباید به خواب برویم، نباید غفلت کنیم.
💯 سی شب ، سی موعظه علوی 🇮🇷امام خامنه ای : 👈«باید کاری کنیم که نظام و کشور و جامعه‌ی ما، یک باشد»۱۳۶۹/۱۱/۱۰ ✅ شب نهم : ایستادگی در جبهه حق 👈امیرالمؤمنین (علیّه السّلام) خطاب به فرزندش محمد ابن حنفیه : تَزُولُ الْجِبَالُ وَ لَا تَزُلْ عَضَّ عَلَى نَاجِذِكَ أَعِرِ اللَّهَ جُمْجُمَتَكَ تِدْ فِي الْأَرْضِ قَدَمَكَ ارْمِ بِبَصَرِكَ أَقْصَى الْقَوْمِ وَ غُضَّ بَصَرَكَ وَ اعْلَمْ أَنَّ النَّصْرَ مِنْ عِنْدِ اللَّهِ سُبْحَانَهُ .(خطبه ۱۱) ترجمه: اگر كوهها از جاى بجنبد تو ثابت باش. دندان بر دندان بفشار. سر خود را به خداوند بسپار. قدمهايت را بر زمين ميخكوب كن. ديده به آخر لشگر دشمن بينداز. به وقت حمله چشم فروگير. و آگاه باش كه پيروزى از جانب خداى سبحان است 🇮🇷امام خامنه ای : در حالت ، در حالت امن و امان را بلند کردن و پای آن سینه زدن، حق پیش نمیرود. حق آن وقتی پیش میرود که ، پیرو حق، در راه پیشرفت حق از خود و نشان بدهد. ...صرف اینکه حق با ما باشد، ما پیش نمیرویم؛ است.(۱۳۸۷/۰۵/۰۹)
✅ مقام معظم رهبری : سال ۱۳۵۲ 💢 🔻اگر شیعیان آن بزرگوار : ✨ را ✨ 🔺 و توضیح فراوان می دانستند ، ✅بهره های امت اسلامی و جمعی که به نام آن بزرگوار و تشیّعش وپیروی اش معروفند بهره های بی حد و حسابی می برد . 💢اگر ملت وابسته به امیرالمومنین که نام امیرالمومنین بر روی آنهاست ، همین نهج البلاغه را بلد بودند و معانی و تفسیر آن را هم کرده بودند ، وبه همان اندازه که از مسائل درجه و و دین بلدند ، ✅ از نهج البلاغه بلد می بودند . ☀️این جمع شیعه امّتی می شدند که عالَم اسلام ،بلکه جهان ،از آنها بهره می برد . 📖منبع کتاب : منشور حکومت داری مقام معظم رهبری صفحه ۲۱
♦️شهید مطهری : 👈نهج البلاغه : 🔸دنیای زهد و تقوا، 🔹دنیای عبادت وعرفان، 🔸دنیای حکمت و فلسفه، 🔹دنیای پند و موعظه، 🔸دنیای ملاحم و مغیبات، 🔹دنیای سیاست و مسئوولیت های اجتماعی، 🔸دنیای حماسه و شجاعت و غیره است.
🔹علامه جعفری: 🔸امیرالمؤمنین علی(علیه السلام) پاسخ گوی همه مسائل انسانی در ارتباطات چهارگانه ، یعنی : 👈 ارتباط انسان با خویشتن 👈 ارتباط انسان با خدا 👈 ارتباط انسان با عالم هستی و 👈 ارتباط انسان با همنوعان خود می باشد. تاکنون دیده نشده است که بشریت توانسته باشد در جایی پاسخ های حقیقی این سوالات ششگانه اصلی را بدهد مگر در ⏬ ۱. من کیستم؟ ۲‌. از کجا آمده ام؟ ۳. به کجا آمده ام؟ ۴.با کیستم؟ ۵. به کجا می روم؟ ۶. برای چه آمده بودم؟ 📚 مقدمه ترجمه نهج البلاغه، محمد تقی جعفری، ص ۲۸ و ۲
✅ استاد ازغدی؛ ❌ما نمى تونيم با نهج البلاغه كنيم و بدون نهج البلاغه كنيم. ❎نميشه! نميشه وقتى قراره بچه مذهبى هاى اين مملكت برن روى مين يا انقلاب شروع بشه تو مبارزات و زندانها شلاق بخورند و كتك بخورند، تو جزيره مجنون آنطرف ساحل دجله ٧٠ ساعت مقاومت كنن زير بمباران شيميايى با و ولى بعد نحوه مديريت تو جامعه و نحوه حرف زدن با مردم، غير از ادبيات نهج البلاغه باشه. ❌نميشه با ادبيات على ابن ابيطالب انقلاب كنيم و بدون ادبيات على ابن ابيطالب حكومت كنيم. 🔰نتيجه اش شكست است. 🔰يا و عريان و فروپاشى و فروريزى است، 🔰يا و استحاله است. ⛔️يعنى حواست نيست، همه چيز ظاهرش هست اما باطنش ديگر هيچ چيز نيست.
💯 سی شب ، سی موعظه علوی 🇮🇷امام خامنه ای : 👈«باید کاری کنیم که نظام و کشور و جامعه‌ی ما، یک باشد»۱۳۶۹/۱۱/۱۰ ✅ شب دهم : انقلابی گری 👈امیرالمؤمنین (علیّه السّلام) خطاب به فرزندش محمد ابن حنفیه : تَزُولُ الْجِبَالُ وَ لَا تَزُلْ عَضَّ عَلَى نَاجِذِكَ أَعِرِ اللَّهَ جُمْجُمَتَكَ تِدْ فِي الْأَرْضِ قَدَمَكَ ارْمِ بِبَصَرِكَ أَقْصَى الْقَوْمِ وَ غُضَّ بَصَرَكَ وَ اعْلَمْ أَنَّ النَّصْرَ مِنْ عِنْدِ اللَّهِ سُبْحَانَهُ .(خطبه ۱۱ ) ترجمه: اگر كوهها از جاى بجنبد تو ثابت باش. دندان بر دندان بفشار. سر خود را به خداوند بسپار. قدمهايت را بر زمين ميخكوب كن. ديده به آخر لشگر دشمن بينداز. به وقت حمله چشم فروگير. و آگاه باش كه پيروزى از جانب خداى سبحان است 🇮🇷امام خامنه ای : این تعبیر امیرالمومنین یعنی جوان : 🔹بایستی ایمان داشته باشد، 🔹سواد داشته باشد، 🔹غیرت داشته باشد، 🔹شجاعت داشته باشد، 🔹 خودباوری داشته باشد، 🔹انگیزه‌ی کافی برای حرکت داشته باشد، 🔹توان جسمی و فکریِ حرکت داشته باشد، 🔹هدف را در نظر بگیرد، چشم را به اهداف دور متوجّه بکند و به تعبیر امیرالمؤمنین «اَعِرِ اللهَ جُمجُمَتَک»؛ زندگی خودش و وجود خودش را بگذارد در راه این هدف و با حرکت کند؛ 👈 یعنی
💯 سی شب ، سی موعظه علوی 🇮🇷امام خامنه ای : 👈«باید کاری کنیم که نظام و کشور و جامعه‌ی ما، یک باشد»۱۳۶۹/۱۱/۱۰ ✅ شب دوازدهم : راه میانه انقلابی گری 🖐 اَلیَمینُ وَ الشِّمالُ مَضَلَّةٌ وَ الطَّریقُ الوُسطی‌ٰ هِیَ الجادَّة ...(خطبه ۱۶ ) 🇮🇷امام خامنه ای : 👈 میانه یعنی راه مستقیم، . اگر از این راه مستقیم منحرف شدید -چه به این طرف و چه به آن طرف- این غیر میانه است. پس در مقابل میانه‌رو نیست؛ در مقابل میانه‌رو است. آن کسی میانه‌رو نیست که منحرف از راه و منحرف از جادّه است... آنهایی که امروز در بیرون از مرزهای کشور میگویند ، مقصودی دارند و معنایی مورد نظرشان است. دوستان ما و برادران ما در داخل مراقب باشند آنچه مقصود او است تکرار نکنند. آنهایی که میگویند تندرو، منظورشان کسانی است که در مصمّم‌تر و پایدارترند؛ را میگویند تندرو. میانه‌رو [هم‌] کسی است که در مقابل آنها تسلیم باشد. در ادبیّات سیاسی و و امثال اینها، معنای تندرو و میانه‌رو این است: ❌ تندرو کسی است که است، میانه‌رو کسی است که در مقابل خواسته‌های آنها است. (۱۳۹۴/۱۲/۰۵)