🔹قَالَ علیه السلام أللّهُمّ إنِیّ أَعُوذُ بِکَ مِن أَن تُحَسّنَ فِی لَامِعَةِ العُیُونِ علَاَنیِتَیِ وَ تُقَبّحَ فِیمَا أُبطِنُ لَکَ سرَیِرتَیِ مُحَافِظاً عَلَی رِثَاءِ النّاسِ مِن نفَسیِ بِجَمِیعِ مَا أَنتَ مُطّلِعٌ عَلَیهِ منِیّ فأَبُدیِ َ لِلنّاسِ حُسنَ ظاَهرِیِ وَ أفُضیِ َ إِلَیکَ بِسُوءِ عمَلَیِ تَقَرّباً إِلَی عِبَادِکَ وَ تَبَاعُداً مِن مَرضَاتِکَ
🔹و آن حضرت فرمود:خداوندا،به تو پناه می برم از اینکه ظاهرم در دیده مردم نیکو جلوه کند،و درونم در آنچه از تو پنهان می کنم زشت نماید،خود را از همه آنچه بر من آگاهی در برابر دید مردم حفظ کنم ،پس ظاهر آراسته ام را برای مردم آشکار نموده، و زشتی کردارم را به سوی تو آورم،تا خود را به مردم نزدیک،و از خشنودی تو دور سازم .
📙شرح#حکمت_276
حکمت های نهج البلاغه ( همراه با 25 ترجمه و شرح )/ ص280
@nahjolbalaghe5
#سلام_اربابم حسین جان♥️✋
صبح ها رابه سلامی به توپیوندزنم
ای سرآغازترین روز خدا صبح بخیر
به امیدی که جوابی زشمامی آید
گفتم ازدورسلامی به شماصبح بخیر
#صباحڪم_حسینے ✨
🍃🌼قَالَ علیه السلام لَیسَتِ الرّوِیّةُ کَالمُعَایَنَةِ مَعَ الإِبصَارِ فَقَد تَکذِبُ العُیُونُ أَهلَهَا وَ لَا یَغُشّ العَقلُ مَنِ استَنصَحَهُ
🍃🌼و فرمود (علیه السلام): اندیشیدن همانند دیدن به چشم نیست. چه بسا چشم در دیدن خطا کند و حال آنکه، عقل به کسی که از او نصیحت خواهد، خیانت نکند.
📙شرح#حکمت_281
حکمت های نهج البلاغه ( همراه با 25 ترجمه و شرح )/ ص285
@nahjolbalaghe5
💠قَالَ علیه السلام بَینَکُم وَ بَینَ المَوعِظَةِ حِجَابٌ مِنَ الغِرّةِ
💠(میان شما و پند و اندرز، پرده ای از غفلت و غرور وجود دارد). کلمه ی: حجاب (پرده) را برای آنچه از هیاتهای بدنی که عارض بر نفوس می گردند و باعث غفلت از نگاه عبرت آمیز و پذیرش موعظه و بهره مندی از آن است، استعاره آورده است
📙شرح#حکمت_282
حکمت های نهج البلاغه ( همراه با 25 ترجمه و شرح )/ ص286
@nahjolbalaghe5
✨قَالَ علیه السلام جَاهِلُکُم مُزدَادٌ وَ عَالِمُکُم مُسَوّفٌ
✨مزداد: مرتکب گناه فراوان، (نادان شما گناه زیادی مرتکب می شود و امروز و فردا می کند). مسوف: یعنی کسی که امروز و فردا کرده و توبه را به تاخیر می اندازد. بعضی روایت کرده اند: (عالمکم مسوف) یعنی: دانای شما کار را به تاخیر می اندازد.
📙شرح#حکمت_283
حکمت های نهج البلاغه ( همراه با 25 ترجمه و شرح )/ ص287
@nahjolbalaghe5
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴#شرح_نامه_31 نهج البلاغه
💢جلسه صدو هشتم
🌐زشتی ها را برای خود و دیگران مپسند
🎤#استاد_محمدعلی_انصاری
@nahjolbalaghe5
❣#سلام_امام_زمانم❣
🔅السَّلامُ عَلیکَ یا خَلیفةَ اللّه وَ ناصِرحقّه
🌱سلام بر تو ای نماینده پروردگار بر روی زمین که آینه وجودت نمایانگر اوست.
🌱سلام بر تو ای مولایی که حق خدا به دست تو احیا خواهد شد و همه خلایق را زیر پرچم توحید جمع خواهی کرد...
📚زیارت آل یاسین_مفاتیح الجنان
#اللهمعجللولیکالفرج
#امام_زمان
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
💠قَالَ علیه السلام مَا قَالَ النّاسُ لشِیَ ءٍ طُوبَی لَهُ إِلّا وَ قَد خَبَأَ لَهُ الدّهرُ یَومَ سَوءٍ
💠(مردم در هیچ مورد نگفتند، خوشا به حالش، مگر آن که روزگار، روز ناخوشی را برایش مخفی داشت). یعنی مردم را در دنیا تحسین نکردند، مگر این که روزگار زمینه ی نابودی آن را برای روزی فراهم کرد و هر بالقوه ای ناگزیر از رسیدن به فعلیت است.
📙شرح#حکمت_286
حکمت های نهج البلاغه ( همراه با 25 ترجمه و شرح )/ ص290
@nahjolbalaghe5
نهج البلاغه حکمت ۲۵۲
حضرت علی علیه السلام فرمود: خدا «ايمان» را برای پاكسازی دل از شرك، و «نماز» را برای پاك بودن از كبر و خودپسندی و «زكات» را عامل فزونی روزی و «روزه» را برای آزمودن اخلاص بندگان و «حج» را برای نزديكی و همبستگی مسلمانان و «جهاد» را برای عزت اسلام و « امر به معروف» را برای اصلاح توده های ناآگاه و «نهی از منكر» را برای بازداشتن بيخردان از زشتی ها، «صله رحم» را برای فراوانی خويشاوندان و «قصاص» را برای پاسداری از خونها و اجرای «حدود» را برای بزرگداشت محرمات الهی و ترك ميگساری را برای سلامت عقل و دوری از دزدی را برای تحقق عفت و ترك (زنا) را برای سلامت نسل آدمی و ترك (لواط) را برای فزونی فرزندان و (گواهی دادن) را برای به دست آوردن حقوق انكارشده و ترك (دروغ) را برای حرمت نگهداشتن راستی و «سلام كردن» را برای امنيت از ترسها و «امامت» را برای سازمان يافتن امور امّت و (فرمانبرداری از امام) را برای بزرگداشت مقام رهبری واجب كرد.
📙#حکمت_252
@nahjolbalaghe5