هدایت شده از افسران جوان جنگ نرم
وقتی وزیر کره شمالی، جور مسئولین ما را میکِشد!
وزیر خارجه کره شمالی جواب نتانیاهو رو داد و گفت اسرائیل حتی آب رو به روی مردم غزه بسته، بعد میخواد مشکل آب ایران رو حل کنه؟
@Afsaran_ir
هدایت شده از افسران جوان جنگ نرم
🔺آقای مطهری! علاوه بر سیاست تاریخ هم نمی دانی
نقض صلح حدیبیه به فتح مکه منتهی شد، دو سال نقض برجام چه سرنوشتی به دنبال داشته است؟
@Afsaran_ir
هدایت شده از فروشگاه امیر عماریون
شهیدی که پس 16 سال پیکرش سالم ماند
بعد از 16 سال برای مبادله شهدا بعثی ها ها قبرش را شکافتند پیکرش سالم بود، سه ماه او را زیر آفتاب گذاشتند،نوعی پودر بر بدنش ریختند تغییری نکرد بعثی ها مجبور شدند به همان حال پیکرش را تحویل دهند
مادر این شهید به پسر شهیدش پیوست
مراسم تشییع مادر :امروز،قم،ساعت 17:30 از مسجد میرزای قمی به سمت گلزار شهدای قم
@Ravian_shohada
🕳نتیجه ی خوار شمردن🕳
⭕️شخصی در بنی اسرائیل فاسد بود به طوری که او را از خود راندند.
🐧روزی آن شخص از راهی میرفت،به عابدی برخورد کرد که کبوتری بالای سر او پرواز میکرد.
💢نزد آن عابد رفت و همان جا نشست.
🔅وقتی عابد او را دید با خود گفت:من عابد هستم و این شخص فاسد است.
🚫چگونه کنار من بنشیند،از او رو گردانید و گفت:از نزد من برخیز❗️
🐚خداوند به پیامبر آن زمان وحی فرستاد که نزد آن دو نفر برو و بگو اعمال خود را از سر گیرند؛زیرا من تمامگناهان آن فاسد را بخشیدم و اعمال آن عابد را [بخاطر خودبینی و تحقیر آن شخص] محو کردم.
📚۱۰۰۱حکایت اخلاقی
💎🎗💎🎗💎🎗
🆔https://eitaa.com/nahjolbalaghehvazendegi
هدایت شده از جوان حزب اللهی
💢 سبقت نماینده ها از یکدیگر در تصویب لوایح ضدایرانی!!!
#پالرمو
#وابستگی
🆔👇👇👇
@javane_hezbollahi
هدایت شده از جوان حزب اللهی
💢 نظر مالکوم ایکس درباره اسنادی شبیه 2030...
#احمق
#غربزدگان
🆔👇👇👇
@javane_hezbollahi
هدایت شده از تنهامسیرآرامش 💞
P 3.mp3
1.1M
#مبارزه_با_راحت_طلبی ۲
🔴 حاج آقا فرزندم تا 14 سالگی خوب بود ولی داره بد میشه! چرا اینجور شده؟😥
استاد پناهیان
🚴 @IslamLifeStyles
هدایت شده از ویدیو چک
🔴بنظرتون بهتر نیست دولت محترم بجای تعیین جا برای تجمعات مردمی، یه کم کار کنه که مردم دیگه نیازی به تجمع و اعتراض نداشته باشن؟!
📝s.m.m
ویدیوچکـ / @videocheck_media
💢 رسانه ای متفاوت برای شما☝️
هدایت شده از دریچه
🔴بعد از دو هفته آقای سیف می آید و میگوید دلیل افزایش قیمت سکه «عامل روانی» است
نودِ اقتصادی
@Fetan
هدایت شده از دریچه
🔴قیمت سکه تمام طی ۱۰ روز اخیر تاکنون :
💰۱۲خرداد : ۲.۱۲۵.۰۰۰تومان
💰۱۳خرداد : ۲.۱۶۵.۰۰۰تومان
💰۱۴خرداد : ۲.۱۸۸.۰۰۰تومان
💰۱۵خرداد : ۲.۲۰۹.۰۰۰تومان
💰۱۶خرداد : ۲.۲۱۵.۰۰۰تومان
💰۱۷خرداد : ۲.۲۳۸.۰۰۰تومان
💰۱۸خرداد : ۲.۲۳۱.۰۰۰تومان
💰۱۹خرداد : ۲.۳۱۳.۰۰۰ومان
💰۲۰خرداد : ۲.۴۴۰.۰۰۰تومان
💰۲۱خرداد : ۲.۵۱۰.۰۰۰تومان
💰۲۲خرداد : ۲.۵۴۰.۰۰۰تومان
@Fetan
هدایت شده از بدون سانسور🇮🇷
پاسخ یکی از فعالین فضای مجازی به محمود صادقی
پن: حالا ما مردم شدیم قاچاقچی آره؟!!
مگه سال بعد رای نمیخوای؟!/میببنیمت😜
http://eitaa.ir/joinchat/404946944Ceab6f2b794
📹نماهنگ| یادتان هست؟
حضرت آیتالله خامنهای: «جوانهای ما یادشان نیست، همین شهر تهران در زیر آتش موشکهای شبانهروزیِ دشمن میسوخت! خانهها خراب میشد، انسانها کشته میشدند؛ در شهر تهران! شهرهای جبهه -مثل دزفول، مثل اهواز، مثل شوش و بقیّهی شهرها- که جای خود دارد؛ حتّی تا شهرهای دوردست، موشکهای دشمن میرسید! ما موشک نداشتیم، وسیلهی دفاع نداشتیم، مجبور بودیم دستمان را روی هم بگذاریم، تماشا کنیم! امروز جوانان ما توانستهاند به قدرت موشکی اوّل منطقه تبدیل بشوند. دشمن میداند که اگر یکی بزند، ده تا میخورَد. پس موشک، مایهی امنیّت و نقطهی قوّت است. ببینید؛ دشمن روی مسئلهی موشکی متمرکز میشود. یک عدّهای هم متأسّفانه در داخل با دشمن همصدا میشوند که «آقا چه فایدهای دارد؟». ۱۳۹۷/۰۳/۱۴
🔺پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR
هدایت شده از افسران جوان جنگ نرم
قبل از اینکه ترامپ برگردد و به ریش ما بخندد این صادق زیبا کلام بود که با سطح تحلیل فاجعه وار خود از روابط بین الملل به ریش 80 میلیون ایرانی خندید
هرچند زیباکلام انگشت کوچک برخی مسئولان مان در بزک آمریکا نمی شود
@Afsaran_ir
هدایت شده از افسران جوان جنگ نرم
🔺 از نظر زنجیرهایها مردم فقط در انتخابات خوبند و پس از آن حق دادن یک پیامک به نمایندههای خود را هم ندارند!
کانال افسران:
@Afsaran_ir
☀️ امروز:
شمسی: چهارشنبه - ۲۳ خرداد ۱۳۹۷
میلادی: Wednesday - 13 June 2018
قمری: الأربعاء، 28 رمضان 1439
🌹 امروز متعلق است به:
🔸امام موسي بن جعفر حضرت كاظم عليه السّلام
🔸السلطان ابالحسن حضرت علي بن موسي الرضا عليهما السّلام
🔸جواد الائمه حضرت محمد بن علي التقي عليهما السّلام
🔸امام هادي حضرت علي بن محمد النقي عليهما السّلام
💠 اذکار روز:
- یا حَیُّ یا قَیّوم (100 مرتبه)
- حسبی الله و نعم الوکیل (1000 مرتبه)
- یا متعال (541 مرتبه) برای عزت در دو دنیا
❇️ وقایع مهم شیعه:
🔹امروز مناسبتی نداریم
📆 روزشمار:
▪️2 روز تا عید سعید فطر
▪️8 روز تا سالروز تخریب قبور ائمه علیهم السلام در بقیع
▪️16 روز تا شهادت حضرت حمزه و وفات حضرت عبدالعظیم حسنی علیهما السلام
▪️26 روز تا شهادت امام صادق علیه السلام
▪️32 روز تا ولادت حضرت فاطمه معصومه س و آغاز دهه کرامت
نهج البلاغه
۱۰۲- وَ قَالَ ( عليه السلام ) : يَأْتِي عَلَي النَّاسِ زَمَانٌ لَا يُقَرَّبُ فِيهِ إِلَّا الْمَاحِلُ وَ لَا يُظَرَّفُ فِيهِ إِلَّا الْفَاجِرُ وَ لَا يُضَعَّفُ فِيهِ إِلَّا الْمُنْصِفُ يَعُدُّونَ الصَّدَقَةَ فِيهِ غُرْماً وَ صِلَةَ الرَّحِمِ مَنّاً وَ الْعِبَادَةَ اسْتِطَالَةً عَلَي النَّاسِ فَعِنْدَ ذَلِكَ يَكُونُ السُّلْطَانُ بِمَشُورَةِ النِّسَاءِ وَ إِمَارَةِ الصِّبْيَانِ وَ تَدْبِيرِ الْخِصْيَانِ .
نهج البلاغه
و درود خدا بر او فرمود: روزگاري بر مردم خواهد آمد كه محترم نشمارند جز سخن چين را، و خوششان نيايد جز از بدكار هرزه، و ناتوان نگردد جز عادل، در آن روزگار كمك به نيازمندان خسارت، و پيوند با خويشاوندان منت گذاري، و عبادت نوعي برتري طلبي بر مردم است، در آن زمان حكومت با مشورت زنان، و فرماندهي خردسالان، و تدبير خواجگان اداره مي گردد.
نهج البلاغه
Amir al-Mu'minin, peace be upon him, said : Shortly a time will come
for people when high positions will be given only to those who defame others, when vicious people will be regarded as witty and the just will be regarded as
weak. People will regard charity as a loos, consideration for kinship as an obligation, and worship grounds for claiming greatness among others. At this
time, authority will be exercised through the counsel of women, the posting of young boys in high positions and the running of the administration by
eunuchs
شرح و تفسير پيش گويى عجيب اين كلام حكمت آميز و پرمحتوا يكى از خبرهاى غيبى است كه امام(عليه السلام) از زمان هاى آينده بيان مى كند و هشدارى است به اصحاب و ياران و پيروانش.
امام(عليه السلام) زمانى را پيش بينى مى كند كه سه گروه پست و بى ارزش، باارزش و سه كار نيك و گرانبها، زشت و بد شمرده مى شوند و سه گروه نالايق زمام حكومت را به دست مى گيرند.
نخست مى فرمايد: «زمانى بر مردم فرا مى رسد كه تنها حيله گرانِ سخن چين، مقرب مى شوند و تنها فاجرانِ بدكار ظريف و لطيف شمرده مى شوند و افراد با انصاف، ضعيف و ناتوان محسوب خواهند شد»; (يَأْتِي عَلَى النَّاسِ زَمَانٌ لاَ يُقَرَّبُ فِيهِ إِلاَّ الْمَاحِلُ، وَلاَ يُظَرَّفُ فِيهِ إِلاَّ الْفَاجِرُ، وَلاَ يُضَعَّفُ فِيهِ إِلاَّ الْمُنْصِفُ).
اشاره به اين كه در آن زمان نظام ارزشى اسلام و احكام الهى و كتاب و سنت وارونه مى شود، افراد زشت سيرت و گنه كار و فاسد بر سر كار مى آيند و نيكان را از صحنه اجتماع به عقب مى رانند.
در چنين شرايطى منكر معروف و معروف منكر مى گردد.
تعبير به «ماحِل» از ماده «مَحْل» (بر وزن جهل) به معناى مكر و حيله و در اصل به معناى خشك و بى حاصل بودن زمين است.
افراد حيله گر و سخن چين و مكّار را به همين سبب ماحل گفته اند.
«فاجِر» اشاره به افراد بى بند و بارى است كه هرچه بر زبانشان آمد مى گويند و از شوخى هاى ركيك و زشت ابا ندارند و آن را نوعى شوخ طبعى و ظرافت و لطافت مى شمرند.
«مُنْصِف» كسى است كه حق مردم را به خوبى ادا مى كند; ولى در محيط زشت كاران چنين كسى را آدمى ضعيف و ناتوان و بى دست و پا شمرده مى شود; ولى در نظر آنها افرادى كه اموال و ثروت فراوانى از راه حرام و غصب حقوق مردم گردآورى مى كنند، آدم هاى زرنگ و لايقى هستند.
سپس مى افزايد: «(سه كار بسيار خوب، بد شمرده مى شود) در آن زمان كمك به نيازمندان خسارت و ضرر، و صله رحم (كه حق مسلم خويشاوندان است) منّت، و عبادت (كه وظيفه هر انسانى در پيشگاه خداست) وسيله برترى جويى بر مردم خواهد بود»; (يَعُدُّونَ الصَّدَقَةَ فِيهِ غُرْماً، وَصِلَةَ الرَّحِمِ مَنّاً، وَالْعِبَادَةَ اسْتِطَالَةً عَلَى النَّاسِ).
آرى در زمانى كه ايمان و اخلاق از جامعه برچيده شود، مردم دليلى نمى بينند كه به نيازمندان كمك كنند و طبق محاسبه هاى ظاهرى مى گويند: فلان مقدار به فلان نيازمند داديم و به همان اندازه از سرمايه ما كم شد و اين خسارت است و نيز هنگامى كه به ديدار بستگان خود مى روند آن را دِين شرعى و اخلاقى و انسانى به شمار نمى آورند، بلكه گويى نعمت بزرگى به آنان داده اند و بر آنان منت مى نهند و هنگامى كه وظيفه عبادى خود را انجام مى دهند به جاى اين كه خضوع و تواضعشان بيشتر شود خود را از ديگران برتر و بلند مقام تر مى شمرند.
كوتاه سخن اين كه از اعمال به ظاهر نيك خود نتيجه هاى وارونه مى گيرند.
جمله امام(عليه السلام) «يَعُدُّونَ الصَّدَقَةَ فيهِ غُرْماً» شبيه چيزى است كه در قرآن مجيد آمده است كه درباره عرب جاهلى مى فرمايد: (وَمِنَ الاْعْرابِ مَنْ يَتَّخِذُ ما يُنْفِقُ مَغْرَماً); بعضى از عرب هاى باديه نشين (كه از تعاليم اسلام دورند) آنچه را در راه خدا انفاق مى كند غرامت و خسران براى خود مى پندارد».
و جمله «صِلَةُ الرَّحِمِ مِنّاً» شبيه چيزى است كه در آيه ۱۷ سوره «حجرات» آمده است: «(يَمُنُّونَ عَلَيْكَ أَنْ أَسْلَمُوا قُلْ لاَّ تَمُنُّوا عَلَىَّ إِسْلاَمَكُمْ بَلِ اللهُ يَمُنُّ عَلَيْكُمْ أَنْ هَدَاكُمْ لِلاِْيمَانِ إِنْ كُنتُمْ صَادِقِينَ); آنها بر تو منت مى نهند كه اسلام آوردند بگو اسلام آوردن خود را بر من منت ننهيد خداوند بر شما منت مى نهد كه شما را به سوى ايمان هدايت كرده است اگر (در ادعاى ايمان) صادق هستيد».
روشن است ايمان آوردن به پيامبر الهى وظيفه، بلكه برنامه سعادت و تكامل و افتخار است.
اين چيزى نيست كه سبب منت بر پيامبر گردد.
همچنين صله رحم همان گونه كه اشاره كرديم وظيفه دينى و انسانى است كه هر كس موفق به آن شود بايد خدا را شكر گويد و مفتخر باشد نه اين كه وسيله منّت گردد.
همچنين عبادت مكتب عالى تربيت انسان است و بايد وسيله تواضع و خضوع انسان در پيشگاه خدا گردد نه اين كه وسيله برترى جويى بر مردم شود.
آن گاه امام(عليه السلام) در ادامه اين سخن به سه عامل فساد در چنين جامعه اى اشاره مى كند كه سرچشمه آن اعمال نادرست است، مى فرمايد: «در آن زمان حكومت به مشورت زنان و فرمانروايى كودكان و تدبير خواجه ها خواهد بود»; (فَعِنْدَ ذَلِكَ يَكُونُ السُّلْطَانُ بِمَشُورَةِ النِّسَاءِ، وَإِمَارَةِ الصِّبْيَانِ، وَتَدْبِيرِ الْخِصْيَانِ).
بى شك، زنان در اسلام در بسيارى از حقوق با مردان برابرند، بلكه گاهى از آنان پيشى مى گيرند; ولى با توجه به ساختمان عاطفى آنها اداره بعضى از امور از توان آنها خارج است.
به همين دليل در تمام دنيا حتى در زمان ما كه شعار مساوات زن
و مرد در غرب همه جا را پر كرده ابتكار تمام حكومت ها و پست هاى مهم سياسى و اقتصادى و جنگى ـ جز در موارد بسيار معدودى ـ در دست مردان است چرا كه آنها آمادگى بيشترى براى اين كار دارند.
حال اگر حكومت با مشورت زنان باشد مشكلات غير قابل انكارى به وجود خواهد آمد.
در بعضى از نسخه ها و حتى نسخه مرحوم سيّد رضى در خصائص الائمه به جاى نساء «إماء» آمده است كه اشاره به كنيزانى است كه در دربار خلفا بودند و مورد علاقه شديد آنها قرار داشتند.
آنها نيز از اين علاقه استفاده كرده و در مسائل حكومت دخالت مى كردند و حتى افرادى كه مى خواستند در امور حكومت تأثير بگذارند گاهى از طريق آنها در خليفه يا پادشاه نفوذ مى كردند.
بعضى از روان شناسان امروز معتقدند زنان در مسائل جزيى دقيق تر از مردان اند; ولى در تصميم هاى كلان مشكل دارند و به همين دليل امر حكومت كه نياز به كلان نگرى دارد براى آنها مشكل است.
منظور از «امارة الصبيان» (حكومت كودكان) ممكن است مفهوم ظاهرى آن باشد كه در طول تاريخ بارها كودكان كم سن و سالى به حكومت رسيده اند و امر حكومت به دست مادر يا بستگان نزديك آنها انجام مى گرفت و يا معناى كنايى آن مراد باشد; يعنى كسانى كه افكار بچه گانه دارند و دورنگر نيستند و افكار عميق ندارند.
نيز «تدبير الخصيان» (تدبير خواجه ها) ممكن است همان معناى ظاهرى آن مراد باشد كه در بعضى از دوران هاى تاريخى وجود داشته و خلفا يا پادشاهان حرمسراى گسترده اى داشتند و مردانى را بر آنها مى گماردند كه خواجه باشند تا بتوانند بر آنها اعتماد كنند.
آنان با كمك همسران پرنفوذ شاهان و خلفا منويات خود را در حكومت اجرا مى كردند و كسانى كه در حاشيه بودند از نفوذشان استفاده مى كردند و به اين ترتيب نظام جامعه در مسيرهاى غلط و در طريق منافع اشخاص خاصى قرار مى گرفت.
اين احتمال نيز وجود دارد كه منظور معناى كنايى آن باشد، زيرا خواجه ها به علت از دست دادن مردانگى ظاهرى خود بسيارى از صفات مردان را نيز از دست مى دادند و تدبير آنها تدبير ضعيفى مى شد تا آنجا كه بعضى گفته اند: در ميان خواجگان در طول تاريخ كمتر نابغه اى پيدا شده است.
نكته ارزش هاى واقعى همه انسان ها طالب اشياى گرانبها و مقامات عالى و شخصيت و احترامند ولى ارزش ها را چه كسى تعريف يا تعيين مى كند؟ پاسخ آنكه كسانى كه زمام حكومت يا رشته فكرى مردم را در دست دارند، يعنى امرا و علما ارزش ها را تعيين مى كنند.
حال اگر آنها از مسير منحرف شوند و به جاى ارزش هاى واقعى ارزش هاى كاذبى را عرضه بدارند، نظام ارزشى جامعه دگرگون مى شود و مردم ارزش هاى واقعى را رها كرده، به دنبال ارزش هاى كاذب مى روند.
مثلا در دوران جاهليت كه ارزش انسان ها را ثروت و فزونى فرزندانشان تعيين مى كرد هنگامى كه قرآن بر مردى نازل شد تهى دست و فاقد پشتيبان هاى انسانى، تعجب كردند و گفتند: (لَوْلا نُزِّلَ هذا الْقُرْآنُ عَلى رَجُل مِنَ الْقَرْيَتَيْنِ عَظيمٌ; چرا اين قرآن بر يكى از ثروتمندان با شخصيت مكه و طائف نازل نشده است يا فرعون هنگامى كه موسى را در لباس چوپانى ديد تعجب كرده گفت: «(فَلَوْلاَ أُلْقِىَ عَلَيْهِ أَسْوِرَةٌ مِّنْ ذَهَب); چرا موسى دستبندهاى طلا ندارد».
بر اين اساس مهم ترين كارى كه پيغمبر اسلام(صلى الله عليه وآله) انجام داد همان انقلاب ارزشى بود; ثروت را تحقير كرد و تقوا را نشانه ارزش انسانى شمرد و شعار (إِنَّ أَكْرَمَكُمْ عِنْدَ اللهِ أَتْقَاكُمْ)جاى شعارهاى جاهلى را گرفت و همين امر همه چيز را منقلب و دگرگون ساخت و انسان ها را از بيراهه ها به مسيرهاى واقعى هدايت فرمود.