🌸✨﴾﷽﴿✨🌸
📖برای همگانی کردن نهجالبلاغه یک مانع توهمی وجوددارد.‼️
💎استادگرامی دربیان توهم سخت بودن نهج البلاغه می فرمایند:↩️برای رجوع به نهجالبلاغه دچار یک مانع بزرگ تاريخي هستيم و آن این است که ما نمیدانیم از کی وچه زمانی وچه کسی این فکر غلط به ما القاء کرده است که این کتاب بسيار سخت است،
⚠️در حالی که دو اشکال مبنایی براین حرف است که عبارتنداز:⬇️
◀️نکته اول:اگرچیزی مفید است ولو این که بسيار سخت است ،بايد بیش تر تلاش کنیم ،اگربه انسان عاقل یک گنجی معرفی شدبه دلیل این که ته درّه است که نبايد از آن دوری کند بخاطر این که راه رسيدن به آن سخت و طاقت فرساست،
❗️اگر گنج است نبايد آن را رها کرد باید به هر ترتیبی آن را به دست آورد.
◀️نکته دوم این است؛ که در این طراز کتابی آسانتر از نهجالبلاغه در تاريخ وجود ندارد،برای يافتن خداوند میتوان اسفارملاصدرا راخواند،اما "نودونه درصد"مردم ازآن هيچي نمیفهمند،در بقیه علوم هم همینگونه است.
⭕️⭕️هنر از آنِ امیرالمومنینی است که پر محتوا و عمیقترين کلام را در سادهترين الفاظ به ما منتقل میکند.⛱
💕محبان امیرالمومنین (علیه السلام)نهج البلاغه گنج ناشناخته پدری همه ماست،براي کسب راهنمایی های ارزشمند پدرخود،خواندن روزی"ده دقیقه "نهجالبلاغه رافراموش نکنیم.💫
📚استادگرامی حجتالاسلام والمسلمین مهدوی ارفع
#ما_نهج_البلاغه_میخوانیم
📤 https://eitaa.com/nahjolbalagheiha
8.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کار خیلی خوب یکی از دانش آموزان راهیان نور شهرستان سمنان سرکار خانم وفادار
اجرشون با امیرالمومنین علی علیه السلام و حضرت زهرا سلام الله علیها
شرح حکمت 283
امام عليه السلام فرمود:
نادان هاى شما (پيوسته) بر اعمال خلاف خود مى افزايند و دانشمندانتان امروز و فردا مى كنند.
آنها كه نادانند براثر نداشتن بصيرت به راه خلاف افتاده اند و آنهايى كه عالم هستند گرفتار ترديد و ضعف تصميم گيرى و اراده هستند و به همين دليل جامعه شما از درون تهى شده است. اين در حالى است كه عالمان بايد قدوه و اسوه باشند و راه تهذيب نفس واصلاح جامعه را به مردم نشان دهند و جاهلان نيز بايد از نور علم عالمان بهره گيرند و در مسير اصلاح خويش و جامعه خود باشند..
از کتاب پیام امام امیرالمومنین علیه السلام ،آیت الله مکارم شیرازی
#هشدار_دادن_به_عثمان/بخش سوم
⬅️⬅️من از پيامبر خدا صلّى اللّه عليه و آله و سلّم شنيدم كه گفت:
«روز قيامت رهبر ستمگر را بياورند كه نه ياورى دارد و نه كسى از او پوزش خواهى مى كند، پس او را در آتش جهنم افكنند، و در آن چنان مى چرخد كه سنگ آسياب، تا به قعر دوزخ رسيده به زنجير كشيده شود».
#خطبه۱۶۴
#نهج_البلاغه_خوانی
@nahjolbalaghekhani110arvane
#فاطمیه
🌹امیرالمؤمنین (علیهالسلام) میفرمایند:
#فاطمه (سلاماللهعلیها) دختر پیامبر (صلیاللهعلیهوآله) همواره #مظلوم بود و از #حق خود و #ارث_پدر محروم گردید و درباره او به توصیه
#پیامبر (صلیاللهعلیهوآله) عمل نشد و
#حق پیامبر (صلیاللهعلیهوآله) و خدای بزرگ نسبت به
#فاطمه (سلاماللهعلیها) مراعات نشد و #خدا به عنوان داور و #انتقام_گیرنده از #ستمگران کافی است.
📚امالی طوسی ص ۱
https://eitaa.com/nahjolbalaghekhani110arvane/6271
🖤 فاطمه یعنی...
🌸 #ریحانه 🌸
🌺 همه میدانستند که فاطمه(س) چقدر برای رسول خدا(ص) عزیز و دردانه است. اما علی(علیه السلام) رابطه دختر و پدر را با لقبی توصیف نمود که حجت را بر مردم تمام کرد:
✅"فاطمه آن بانوی پرهیزگار، برگزیده، پاک سرشت، نیکوکار، هدایت شده و هدایتگر؛ دخترى که حبیب خدا (حضرت محمّد) او را دوست میداشت، و بهترینِ دختران و دودمان او، و ریحانه او بود."
برگرفته از کتاب معانی الاخبار شیخ صدوق
✏️رهبر انقلاب: حضرت فاطمه(س) نقشهی جامع هویّت زن در منطق اسلام این است؛ مادر خوب، همسر خوب، مجاهد فیسبیلالله، در عین حال کدبانو، مدیر خانه، و در عین حال عابد و بندهی خدای متعال. ۱۳۹۹/۱۱/۱۵
#پای_درس_امیرالمومنین_علی_علیه_السلام 🌴🪴💐
❤️@khamenei_reyhaneh
🔰غربت امیرالمومنین علیه السلام
🌹امیرالمومنین علیه السلام فرمودند:
🔸(پس از وفات پيامبر صلّى اللّه عليه و آله و سلّم و بى وفايى ياران)، به اطراف خود نگاه كرده ياورى جز اهل بيت خود نديدم، «كه اگر مرا يارى كنند، كشته خواهند شد» پس به مرگ آنان رضايت ندادم. چشم پر از خار و خاشاك را ناچار فرو بستم، و با گلويى كه استخوان شكسته در آن گير كرده بود جام تلخ حوادث را نوشيدم و خشم خويش فرو خوردم و بر نوشيدن جام تلخ تر از گياه حنظل، شكيبايى نمودم.
نهج البلاغه خطبه ۲۶
🆔 @ostadHoseinAkbari
شرح حکمت 276
🌺امام عليه السلام فرمود (ع): بار خدايا، به تو پناه مى برم از اين كه ظاهرم در 👀چشم مردم نيكو جلوه كند و درونم كه پنهانش مى دارم، زشت باشد، و در نزد مردم از روى ريا خودنمايى كنم، در كارهايى كه تو از من بدان آگاهترى.
☘و خود را در برابر مردم نيكو جلوه دهم، ولى اعمال بدم را نزد تو آرم تا به بندگانت تقرب جويم و از خشنودى تو دور گردم.
💎امام عليه السلام در اين دعاى نورانى اش در پيشگاه خدا از رياكارى به او پناه مى برد وبا چند تعبير دقيق آن را بيان مى كند...
👈روشن است كه هدف رياكاران جلب توجه مردم و از اين طريق، رسيدن به منافع مادى و دنيوى است اين يك 🎯هدف است، ولى دورى از خداوند هدف نيست بلكه غايت و نتيجه اين كار است هر چند مَجازا در عبارت بالا به شكل هدف بيان شده است.
🔸بديهى است كه اين دعا درسى است براى همه مردم نه اينكه امام عليه السلام چنين باشد بلكه مى خواهد به طور غير مستقيم كه در دلها تأثير بيشترى دارد نتيجه رياكارى را براى همگان روشن سازد و آن را خطايى بزرگ معرفى كند كه نتيجه آن، دورى از خدا و سرگردانى در وادى شرك و بت پرستى است.