May 11
May 11
⚫️ فضیلت سنگین عزاداری برای سید الشهدا عليه السلام
در روایتی مسمع از امام صادق علیه السلام نقل می کند که آن حضرت به من فرمود:
آيا ياد مىكنى مصائبى را كه براى امام حسین علیه السلام فراهم كرده و آزار و اذيتهائى كه به حضرتش روا داشتند؟ عرض كردم: بلى.
حضرت فرمودند: آيا به جزع و فزع مىآئى؟
عرض كردم: بلى به خدا قسم و بخاطر ياد كردن مصائب آن بزرگوار چنان غمگين و حزين مىشوم كه اهل و عيالم اثر آن را در من مشاهده مىكنند و چنان حالم دگرگون مىشود كه از خوردن طعام و غذا امتناع نموده و بوضوح علائم حزن و اندوه در صورتم نمايان مىگردد. حضرت فرمودند: خدا رحمت كند اشک هاى تو را ، بدان قطعا تو از كسانى محسوب مىشوى كه به خاطر ما جزع نموده و به واسطه سرور و فرح ما مسرور گشته و بخاطر حزن ما محزون گرديده و بجهت خوف ما خائف بوده و هنگام مأمون بودن ما در امان هستند، توجه داشته باش حتما و عنقريب هنگام مرگ اجدادم را بالاى سرت خواهى ديد كه ملك الموت سفارش تو را خواهند نمود و بشارتى كه به تو خواهند داد برتر و بالاتر از هر چيزى است و خواهى ديد كه ملك الموت از مادر مهربان به فرزندش به تو مهربانتر و رحيمتر خواهد بود.
مسمع مىگويد: سپس حضرت گريستند و اشکهاى مباركشان جارى شد و من نيز با آن جناب اشک ريختم، پس از آن حضرت فرمودند...:
اى مسمع... توجّه داشته باش احدى بخاطر ترحم به ما و بجهت مصائبى كه بر ما وارد شده گريه نمىكند مگر آنكه قبل از آمدن اشک از چشمش حقتعالى او را رحمت خواهد نمود و وقتى اشک ها بر گونههايش جارى گشت در صورتى كه يك قطره از آنها در جهنّم بيفتد حرارت و آتش آن را خاموش و آرام مىكند كه ديگر براى آن حرارتى پيدا نمىشود.
بدان كسى كه به خاطر ما قلبش دردناك شود در روزى كه موت و مرگش فرا برسد و ما را مشاهده نمايد سرور و نشاطى برايش پيدا شود كه پيوسته اين سرور در او بوده تا در كنار حوض بر ما وارد گردد.
کامل الزیارات ۱: ۱۰۱
بیانیه آیت الله سید محمد نجفی یزدی استاد دروس خارج حوزه علمیه قم در محکوم نمودن مواضع خطرناک و توهین آمیز بعضی از سیاسیون
بسمه تعالی
إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّآ إِلَيهِ رَٰجِعُونَ
أَلَم تَرَ إِلَى ٱلَّذِينَ بَدَّلُواْ نِعمَتَ ٱللَّهِ كُفرٗا وَأَحَلُّواْ قَومَهُم دَارَ ٱلبوَار
اقدام بسیار خطرناک و توهین آمیز برخی از افراد کوته فکر در امتیاز دادن به کفر و انحراف و تحقیر اسلام و مکتب نورانی اهل البیت علیهم السلام و پیروان ایشان، حرکت در مسیر دشمنان اسلام و انقلاب اسلامی است که متاسفانه توسط برخی از مسئولین بد سابقه اظهار شد. این اقدام ناشایست و نامعقول را به شدت محکوم مینماییم و نسبت به عواقب شوم آن هشدار میدهیم و توجه جدی همه مسلمانان به ویژه شیعیان و علی الخصوص علما و فرهیختگان را به دقت و مراقبت در مورد صاحبان این افکار پلید جلب میکنیم.
این مسئله چنان ننگین و خطرناک است که اعتراض شدید و علنی و تنبیه فرد مذکور را اقتضا میکند و اگر نبود شرایط حساس جامعه و رعایت مسائل اهم و دوری از افتادن در نقشه شوم دشمنان که در صدد ایجاد تفرقه و تنش در میان افراد جامعه در این موقعیت حساس هستند، بر عهده همه به ویژه علما که امناء رسل و ورثه انبیا و حصون اسلام هستند، میبود تا به گونه دیگری برخورد نمایند و از اسلام و مکتب اهل البیت علیهم السلام دفاع کنند.
از رئیس جمهور منتخب و محترم نیز انتظار میرود تمام تلاش خویش را جهت اعتلاء اسلام و مکتب نورانی اهل البیت علیهم السلام که مهمترین تکلیف الهی و قانونی است به کار برند و به شدت مراقب کسانی که در صدد سوء استفاده از موقعیت خطیر ایشان هستند باشند و بدانند که بزرگترین خدمت به مردم، حفظ و صیانت و ترویج اسلام و مکتب نورانی اهل البیت علیهم السلام میباشد.
إِن تَنصُرُواْ ٱللَّهَ يَنصُركُم وَيُثَبِّت أَقدَامَكم
والسلام
سید محمد نجفی یزدی
1403/05/04
✅@najafiyazdii
✅فضیلت فوق العاده قرائت سوره واقعه در شب جمعه
از ابى بصير روايت شده است كه امام صادق عليه السّلام فرمود:هر كس در هر شب جمعه سورۀ واقعه را تلاوت كند خداوند وى را دوست بدارد،و نيز دوستى او را در دل همگى مردمان اندازد،و در مدّت عمرش در اين دنيا بدبختى و تنگدستى و نادارى نبيند،و آسيبى از آسيبهاى دنيا بدو نرسد،و از همدمان و يا طرفداران امير المؤمنين عليه السّلام باشد،و اين سوره خصوصيّتى نسبت بامير المؤمنين عليه السّلام دارد كه ديگران با وى در آن شريك نيستند.
ثواب الاعمال ج۱ ص۱۱۷
✅@najafiyazdii
🔵 دستورالعمل محفوظ ماندن از حوادث ناگوار
امیرالمومنین علیه السلام فرمود: هر کس این آیات را هر روز صبح بخواند خداوند او را از هر پیشامد ناگوار حفظ می فرماید، هر چند خود را به هلاكت اندازد.
1. قُلْ لَنْ يُصِيبَنَا إِلَّا مَا كَتَبَ اللَّهُ لَنَا هُوَ مَوْلَانَا وَعَلَى اللَّهِ فَلْيَتَوَكَّلِ الْمُؤْمِنُونَ ﴿توبه:۵۱﴾
2. وَإِنْ يَمْسَسْكَ اللَّهُ بِضُرٍّ فَلَا كَاشِفَ لَهُ إِلَّا هُوَ وَإِنْ يُرِدْكَ بِخَيْرٍ فَلَا رَادَّ لِفَضْلِهِ يُصِيبُ بِهِ مَنْ يَشَاءُ مِنْ عِبَادِهِ وَهُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُ ﴿یونس:۱۰۷﴾
3. وَمَا مِنْ دَابَّةٍ فِي الْأَرْضِ إِلَّا عَلَى اللَّهِ رِزْقُهَا وَيَعْلَمُ مُسْتَقَرَّهَا وَمُسْتَوْدَعَهَا كُلٌّ فِي كِتَابٍ مُبِينٍ ﴿هود:۶﴾
4. وَكَأَيِّنْ مِنْ دَابَّةٍ لَا تَحْمِلُ رِزْقَهَا اللَّهُ يَرْزُقُهَا وَإِيَّاكُمْ وَهُوَ السَّمِيعُ الْعَلِيمُ ﴿عنکبوت:۶۰﴾
5. مَا يَفْتَحِ اللَّهُ لِلنَّاسِ مِنْ رَحْمَةٍ فَلَا مُمْسِكَ لَهَا وَمَا يُمْسِكْ فَلَا مُرْسِلَ لَهُ مِنْ بَعْدِهِ وَهُوَ الْعَزِيزُ الْحَكِيمُ ﴿فاطر:۲﴾
6. قُلْ أَفَرَأَيْتُمْ مَا تَدْعُونَ مِنْ دُونِ اللَّهِ إِنْ أَرَادَنِيَ اللَّهُ بِضُرٍّ هَلْ هُنَّ كَاشِفَاتُ ضُرِّهِ أَوْ أَرَادَنِي بِرَحْمَةٍ هَلْ هُنَّ مُمْسِكَاتُ رَحْمَتِهِ قُلْ حَسْبِيَ اللَّهُ عَلَيْهِ يَتَوَكَّلُ الْمُتَوَكِّلُونَ ﴿زمر:۳۸﴾
7. فَإِنْ تَوَلَّوْا فَقُلْ حَسْبِيَ اللَّهُ لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ عَلَيْهِ تَوَكَّلْتُ وَهُوَ رَبُّ الْعَرْشِ الْعَظِيمِ ﴿توبه:۱۲۹﴾
و سپس این گونه دعا کند:
وَ أَمْتَنِعُ بِحَوْلِ اللَّهِ وَ قُوَّتِهِ مِنْ حَوْلِهِمْ وَ قُوَّتِهِمْ وَ أَسْتَشْفِعُ بِرَبِّ الْفَلَقِ مِنْ شَرِّ ما خَلَقَ وَ أَعُوذُ بِمَا شَاءَ اللَّهُ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِيِّ الْعَظِيمِ.
(علامه مجلسی رحمه الله در کتاب شریف بحارالأنوار جلد 83 صفحه 337 با واسطه از دستخط شهید اول رحمه الله از امیرالمؤمنین علیه السلام)
✅ @najafiyazdii
از مرحوم آیت الله آقای حاج سیّد احمد خوانساری نقل شده است که:
در سالهای دورتر بیماری وبا به ایران و خوانسار آمده بود. بدین دلیل در شهرستان خوانسار و در اکثر خانهها یک نفر یا بیشتر از دنیا رفتند؛ مگر خانههایی که در هر روز این آیات مبارکات را بعد از نماز صبح میخواندند که به آنها هیچ صدمهای وارد نشد!
لازم به ذکر است در میان بستگان و فرزندان مرحوم آیتالله خوانساری، این آیات مبارکه به هفت آیه معروف است.
و این مرجع بزرگ عالم تشیع، به جهت اهمیت و مجرب بودن این دعای شریف، از مرحوم شیخ احمد زنجانی خطاط درخواست نموده بودند که این آیات را بنویسند، و آن را بین فرزندان و اقارب توزیع کرده بودند.
منبع:
https://noo.rs/CzQhP
✅@najafiyazdii
☑️ انوار اهل بیت علیهم السلام
۱:نور الدعاء
عن عَلِی بْنِ اَلْحُسَیْنِ عَلَیْهِمَا السَّلاَمُ أَنَّهُ کَانَ يَقُولُ: لَمْ أَرَ مِثْلَ اَلتَّقَدُّمِ فِي اَلدُّعَاءِ فَإِنَّ اَلْعَبْدَ لَيْسَ يَحْضُرُهُ اَلْإِجَابَةُ فِي كُلِّ وَقْتٍ .
امام سجاد علیهالسلام: چيزى مانند پیشدستی كردن در دعا نديدم، زيرا در هر زمان، اجابت دعا براى بنده آماده نيست.
(يعنى پيش از گرفتاری بايد دعا كرد زيرا ممكن است همان پیشدستی و پیشگیری در دعا از بلایی كه مقدر شده پس از اين برسد جلوگيری كند و حاجتی كه قرار است پس از اين به اجابت رسد، بدان واسطه به اجابت رسد، و چنان نیست که هر زمان انسان
دعا کرد اجابت به دنبال آن باشد، و این دستوری است برای آنکه بندۀ خدا در همۀ اوقات از
دعا دست برندارد، و چنین نباشد که تنها در هنگام گرفتاری و حاجت
دعا کند).
الارشاد ج۲ ص۱۵۱
#انوار_اهل_بیت
✅ @najafiyazdii