🔹 رهبر انقلاب: ما امروز نیازمند تشکیل امت اسلامی هستیم / دو میلیارد مسلمان دنیا اگر تبدیل به یک مجموعه شوند، از همه قدرتهای امروز دنیا قویتر خواهند بود
🍃🍃🍃
رهبر معظم انقلاب در دیدار مسئولان نظام، سفرای کشورهای اسلامی و میهمانان کنفرانس وحدت اسلامی بیان داشتند:
🔸شاید یکی از بزرگترین درسهای نبوی برای ما عبارت است از امتسازی؛ تشکیل امت اسلامی. آن مبارزات سیزده سالهی مکه، منتهی شد به هجرت که پایهگذاری امت اسلامی بود.
🔸 ما امروز به این درس احتیاج داریم، ما امروز فاقد امت اسلامی هستیم. کشورهای اسلامی زیادند، نزدیک دو میلیارد مسلمان در دنیا زندگی میکنند اما عنوان امت نمیتوان بر این مجموعه گذاشت؛ چون هماهنگ نیستند، چون یک جهت نیستند.
🔸امت یعنی مجموعهی انسانهایی که در یک جهت به سوی یک هدف با یک انگیزه دارند حرکت می کنند.
ما اینجور نیستیم، ما متفرقیم. نتیجهی این تفرّق سلطهی دشمنان اسلام است.
نتیجهی این تفرّق این است که فلان کشور اسلامی احساس میکند اگر بخواهد خودش را نگه دارد باید تکیه کند به آمریکا. اگر متفرّق نبودیم این نیاز احساس نمیشد.
ما میتوانستیم پشت در پشت هم، دست در دست هم از امکانات یکدیگر استفاده کنیم به هم کمک کنیم یک واحد را تشکیل بدهیم. این واحد از همهی قدرتهای امروز دنیا میتوانست قویتر باشد. کمااینکه یک روز اینجوری بود. ۱۴۰۳/۶/۳۱
Farsi.Khamenei.ir
#مقام_معظم_رهبری
#وحدت
#تمدن_سازان
https://eitaa.com/najm_ksh
📝 دست مجلس خالی است!
🔸 نزدیک به ۴ ماه از آغاز به کار مجلس دوازدهم میگذرد ولی مجلس هنوز طرح مهمی را در دستور کار قرار نداده است.
🔸 این نکته درست است که چون دولت مجری قانون است، بهتر است در مسائل مهم لایحه به مجلس بیاورد تا اینکه نمایندگان طرح بدهند.
🔸 اما مجلس در همین زمان حدوداً ۴ ماهه میتوانست طرحهای نیمهکاره مجلس قبل مانند اصلاح قانون«نظارت بر رفتار نمایندگان» را پیگیری کند یا قانون مهم«شفافیت قوای سهگانه» را عملیاتی کند.
🔸 با نگاهی به برنامه هفتگی صحن میبینیم مهمترین طرحی که در دستور قرار داشته، اصلاح قانون آییننامه در مورد نمایندگان بدون کمیسیون بوده تا این افراد به عضویت یکی از کمیسیونهای تخصصی در بیایند که آن هم هنوز به نتیجه نرسیده است.
🔸 اگر فراکسیونهای قوی و با سابقهای وجود داشت، میتوانست محلی برای پیشبرد اقدامات مهم باشد تا مجلس اینچنین با خلاءِ دستور جلسه مواجه نشود.
🔸 جلسه صحن علنی که طبق برنامه باید ۲۸ شهریور برگزار میشد، بدون بیان دلیل مشخصی لغو شده است. در مجموع به نظر میرسد دست مجلس دوازدهم در بررسی طرحهای مهم هنوز خالی است!
/ازما
#مجلس
https://eitaa.com/najm_ksh
🟦 رئیس جمهور در مسیر نیویورک
🔹 مسعود پزشکیان برای شرکت در نشست مجمع عمومی سازمان ملل، تهران را به مقصد نیویورک ترک کرد.
#رئیس_جمهور
#سازمان_ملل
https://eitaa.com/najm_ksh
🔻دفاع مقدس به گردن ما حق حیات دارد. رهبر انقلاب (مدظله)
رزمندگان در هشت سال دفاع مقدس یک کیلومتر از خاک را از دست ندادند، اما......
۱. حدود ٢١۱ سال پیش در زمان فتحعلی شاه قاجار به موجب قرارداد ننگین گلستان در سال ١١٩٢ شمسی (۱۸۱۳ میلادی) کشورهای فعلی: «قفقاز، ارمنستان، گرجستان، داغستان، چچن و اینگوش و سواحل ارزشمند دریای کاسپین» به مساحت حدود ٢٣٠ هزار کیلومتر مربع از ایران جدا شده و به روسیه تزاری تقدیم گردید!
۲. حدود ١٩۶ سال پیش و باز هم در زمان فتحعلیشاه قاجار به موجب قرارداد ننگین ترکمنچای درسال ١٢٠٧ شمسی (۱۸۲۸ میلادی)، منطقهی «ایروان، نخجوان و بخشهایی از تالش و آذربایجان» و در مجموع حدود ۳۰ هزار کیلومتر مربع دیگر از ایران جدا شد و باز هم به امپراتوری روسیه تقدیم شد!
۳. حدود ١۶۸ سال پیش در زمان ناصرالدین شاه قاجار به موجب معاهده ننگین پاریس در سال ١٢٣۵ شمسی (۱۸۵۶ میلادی) مناطق: «هرات و افغانستان و بلوچستان و مکران» به مساحت ٩٧۵/۲۲۵ کیلومتر مربع با فشار انگلیس از ایران جدا شد!
۴. حدود ١۵۳ سال پیش و باز هم در زمان ناصرالدین شاه قاجار به موجب قرارداد ننگین حکمیت «گلد اسمیت» در سال ١٢۵٠ شمسی (۱٨٧١ میلادی)، و باز هم تحت فشار انگلیس مناطقی از: «پاکستان و سیستان» به مساحت ٣۵٠/٠٠٠ کیلومتر مربع از ایران جدا شد!
۵. حدود ١۴۳ سال پیش باز هم در زمان ناصرالدین شاه قاجار به موجب «پیمان آخال» در سال ١٢۶٠ شمسی (۱۸۸١ میلادی) کشورهای فعلی: «ترکمنستان، ازبکستان، تاجیکستان، قرقیزستان و قزاقستان» به مساحت ١/٢٢۶/۵٠٠ کیلومترمربع از ایران جدا شده و باز هم به امپراتوری روسیه تقدیم شد!
۶. حدود ١٠۵ سال پیش در سال ١٢٩٨ شمسی (١٩١٩ میلادی) در زمان احمد شاه قاجار و دولت وثوقالدوله براساس پیمان منطقهای مستشاران انگلیس، جزایر نفت خیز خلیج فارس از جمله کشورهای فعلی: «امارات، قطر، عمان و چند جزیره بسیار ارزشمند دیگر» به مساحت ۴٠۵/٢٨٧ کیلومتر مربع رسماً از ایران جدا شد!
۷.حدود ٨۷ سال پیش در سال ۱۳۱۶ شمسی (۱۹۳۷ میلادی) در زمان رضا شاه پهلوی با امضای پیمان ننگین سعدآباد با کشورهای همسایه (عراق، ترکیه و افغانستان) بخشهای عظیمی از ایران با دسیسه انگلیس جدا شد؛ از جمله: «ارتفاعات سوقالجیشی آرارات» به ترکیه؛ بخش عظیمی از «اروندرود» و اداره کامل آن را به عراق؛ و «دشت وسیع نااُمید» به مساحت ۳ هزار کیلومتر به افغانستان بخشیده شد!
۸. حدود ۷۰ سال پیش در سال ١٣٣٣ شمسی (١٩۵۴ میلادی) در زمان محمد رضا شاه پهلوی، بندر استراتژیک «فیروزه» در شرق دریای خزر از ایران جدا و به شوروی واگذار گردید!
۹. و باز هم در زمان محمدرضا شاه در سال ١٣۵٠ شمسی (١٩٧١ میلادی) با فشار انگلیس، مجمع الجزایر بحرین به مساحت بیش از ٧٠٠ کیلومتر مربع با انبوهی از مخازن نفت و گاز از ایران جدا شد.
و با کمال تأسف باید این حقیقت تلخ را بدانیم که این مقدار تجزیه و جدایی بیش از ٣ میلیون و ۵٠٠ هزار کیلومتر مربع از خاک ایران به واسطه سستی و خیانت پادشاهان میهن فروش در کل تاریخ جهان بیسابقه است و ایران امروز با مساحت ١/۶۴٨/١٩۵ کیلومتر مربع کمتر از یک سوم مساحت ایران بزرگ دویست سال قبل را دارد.
اما برخلاف قاجار و پهلوی، در جمهوری اسلامی و پس از هشت سال دفاع مقدس، یک سانتیمتر از خاک کشور عزیزمان را هم از دست ندادیم.
#دفاع_مقدس
#تمدن_سازان
https://eitaa.com/najm_ksh
شهر کرمانشاه در حال مستهلک شدن است؛ یادداشت علمی دکتر دل انگیزان در خصوص مدیریت شهری کرمانشاه
#بخش_اول
🔹🔹🔹
دکترسهراب دلانگیزان استاد گروه اقتصاد، وعضوانجمن اقتصاددانان ایران بانگاهی به مدیریت شهری درشهرکرمانشاه اینگونه بیان داشتند:
پل و پله برقی سه راهی ۲۲ بهمن روبروی پارک علم و فناوری تخریب شده، مستهلک شده و البته که غارت شده است. تقریبا همه پلهای عابر پیاده، پله برقی های شهر، تجهیزات و تاسیسات شهری، فضای سبز، درختان، پارکها و خیابان، امکانات و ساختمانهای عمومی در شهر وضعیتی مشابه، در حال مستهلک شدن کامل، تخریب و توسط سارقان فلزات نیمه شب، در حال غارت هستند. غارت تاسیسات شهری از دریچه منهول.های کف خیابان، به نرده های قطور پلهای زیرگذر و روگذر رسیده است. چندی پیش میلگردهای زیر پل چم بشیر زیر جاده لب آب به سمت سنندج را کامل دزدیده بودند.
سوال من این است که ما مالیات میدهیم که مدیران و مسئولان دولتی چکار کنند؟ از شهرداری انتظار داریم در این مساله جدی وارد عمل شود و از شورای تامین استان خواهش میکنیم این مساله را جدی بگیرد و از همه روشهای سخت و نرم موثر در این زمینه استفاده نماید.
شهرداری مسئول مستقیم ترمیم این خرابی ها است. چهره شهر ویرانی را به نمایش میگذارد. مردم در شهر ویران و تخریب شده احساس امنیت نخواهند داشت. ترمیم این خرابیها باید در اولویت باشد.
تئوری پنجره شکسته را لطفا بارها و بارها مرور کنید و از آن برای ترمیم به موقع و بجای تخریب در تاسیسات شهری استفاده کنید.
🔹🔹🔹
#کرمانشاه
#مدیریت_شهری
#تمدن_سازان
https://eitaa.com/najm_ksh
#بخش_دوم سخنان دکتر دل انگیزان
بی خیالی شهرداری در ترمیم این خرابی ها قابل قبول نیست و گفتنِ اینکه سارقان این تجهیزات را تخریب و سرقت میکنند، توجیه کننده ماجرا نخواهد بود. لطفا مسئولیت خویش را بپذیرید و مسئولانه شهر را اداره فرمایید. کرمانشاه و هر شهر دیگری را اگر مسئولانه اداره نکنیم، بعد از مدت کوتاهی به ویرانه تبدیل خواهد شد.
استاندار محترم کرمانشاه، شورای شهر و شهردار گرامی را در این حوزه مسئول مستقیم میدانم و از این بزرگواران خواهش میکنم که بی تفاوت نباشند. تاسیسات و تجهیزات و مبلمان شهری کرمانشاه را ترمیم کنید. چهره شهر را آباد و پر رونق نشان دهید و شعار "شهر ما خانه ما" را که مدت زیادی است از ذهنها پاک شده است را، با پذیرش مسئولیت مستقیم خویش در این زمینه احیا بفرمایید.
کرمانشاه را خردمندانه و توسط خردمندان و فرهیختگان شهر اداره بفرمایید. چهره شهر را برای احساس زندگی مسئولانه آماده نگهدارید و افراد مسئولیت پذیر را در مدیریتهای شهر و شهرداریهای مناطق بکار گیرید تا شاهد شهری تازه و آماده باشیم. تا شهری خسته و ویران شده را مشاهده نکنیم.
#کرمانشاه
#مدیریت_شهری
#تمدن_سازان
https://eitaa.com/najm_ksh