امروز مسئله اولویت دار ما #فلسطین و #غزه است، هر چیزی که بخواهد توجه و چشم گیری ما به این مسئله را تضعیف کند، خواه چالش #امربه_معروف باشد یا #پلیس، ما را از یک مسئله مهم جهانی به یک مسئله درونی تقلیل خواهد داد و این خطای راهبردی است.
برادران و خواهران عزیزمان در غزه را دریابیم
#غزه
#فلسطین
——
🔘 رسانه نخبگان، مشاور امین نخبگان ایران اسلامی
https://eitaa.com/najmnews
8.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رئیسجمهور در نخستین مهمانی افطار رمضان، میزبان جمعی از نخبگان علمی و استادان دانشگاه بود
خبـــرهای فـــوࢪی مهم⇩⇩
☑️ @Akhbar_Fori
——
🔘 رسانه نخبگان، مشاور امین نخبگان ایران اسلامی
https://eitaa.com/najmnews
🔸#یادداشت ا #رصد_اندیشه
✔️ پاسخ حجتالاسلام مهدی موسوی به ادعاهای دکتر فاضلی؛
☑️ آیا برچسبزنیهای غیراخلاقی محصول ۳۰ سال انس با جامعهشناسی است؟!
▫️طبیعی است که آقای دکتر فاضلی آثار متعدد و متکثر استاد پارسانیا در فلسفه علوم اجتماعی، جامعهشناسی انقلاب اسلامی و جامعهشناسی اسلامی همچون کتاب «نماد و اسطوره»، «جهانهای اجتماعی»، «حدیث پیمانه»، «تطورات روشنفکری حوزوی»، «سنت، ایدئولوژی، علم»، «حقیقت و دموکراسی»، «مبانی معرفتی و سیمای اجتماعی سکولاریسم و معنویت»، «جامعهشناسی معرفت و علم»، «پلورالیسم: زمینههای عقیدتی و اجتماعی»، «هفت موج اصلاحات»، «عرفان و سیاست»، «روششناسی انتقادی حکمت صدرایی»، «تحلیل و بررسی سند ۲۰۳۰» و «هستی و هبوط» بخصوص دو کتاب «فلسفه و روش علوم اجتماعی» و «بیست پرسش درباره علم دینی» که به مسئله مورد ادعای ایشان پرداخته است، را بر فرض مطالعه، درک نکند و آنها را نپذیرد.
▫️لازمۀ نقد علمی این است که ببینیم گوینده در چه فضای فکری و اجتماعی به این بحث پرداخته است و مقصودش چیست، زمانی که از عقبۀ ادبیات فلسفی هوش مصنوعی سخن میگوید، باید پرسش شود که منظور گوینده از این عقبه چیست، مقصود از ادبیات فلسفی چیست، هوش مصنوعی را چه میداند و حوزههای علمیه چگونه میتوانند این عقبه را تولید کنند؟ چرا سایرین نمیتوانند و دهها پرسشی که از این جملۀ تقطیعشده میتوان بهدست آورد.
🔗 متن کامل در رسانه فکرت👇
https://fekrat.net/article/lnk/60627
🔘 رسانه نخبگان
https://eitaa.com/najmnews
✍️ دکتر مجتبی رستمی کیا
🔸در سال های گذشته یکی از دغدغه های جدی بنده مطالعه و تحقیق در حوزه شناسایی و ساماندهی نخبگان بوده است؛ سعی کرده ام کار اجرایی ام را با دانش تولید شده در این زمینه هماهنگ کنم، در این زمینه می توان به جرأت گفت بسیار عقب هستیم، نه تراث را چندان مطالعه کردیم و نه دانش های جدید را، آنچه در ذیل می آید فهرست علاقمندی های بنده در این زمینه است که در مورد آن تحقیقاتی داشته ام و سعی می کنم به مرور زمان با شما در میان بگذارم:
◽️مواجهه با استعدادها در ایران و جهان ( شناسایی [ مدل شایستگی]، رشد و بکارگیری)= مطالعه تطبیقی در 30 کشور جهان
◽️روش شناسایی و پرورش استعدادها در کشورهای مسلمان
◽️روش شناسایی و پرورش استعدادها در ادیان و مذاهب
◽️پیشینه روش شناسایی استعدادهای ویژه و نخبه گرایی در تشیع
◽️استعدادیابی و پرورش نخبگان در آیات و روایات
◽️روش های شناسایی استعدادها در حوزه های علمیه
◽️روش تأمین معیشت نخبگان در حوزه، ایران و جهان
◽️روش های ایجاد گردش نخبگانی
◽️اخلاق نخبگی و مسئولیت پذیری اجتماعی
◽️ایده های فرصت ها و بورسیته های مطالعاتی و تحقیقاتی نخبگان
◽️توانمندسازی جامعه نخبگانی
◽️مدل های اثر بخشی حمایت ها از جامعه نخبگانی
◽️خط و مشی های کلی در سیاستگذاری و مدیریت امور نخبگان
◽️کارآفرینی اجتماعی نخبگان
◽️حل مسئله و امتداد دانش های حوزوی بواسطه نخبگان
◽️رصد فعالیت های نخبگانی
◽️روش های جدید تجربه نگاری نخبگانی
◽️مدارس استعداد پرور در تاریخ حوزه های علمیه
◽️روش های طبقه بندی جامعه نخبگانی
◽️شبکه سازی و تیم سازی جامعه نخبگانی
◽️زیست بوم های نخبگانی
◽️صندوق های خطرپذیر و کارآفرینی نخبگانی
◽️شبکه های اطلاعاتی و امنیت و صیانت از نخبگان
◽️روش های تقویت تقنین و سیاستگذاری در حوزه جامعه نخبگانی حوزه
◽️آینده نخبگان در ایران
◽️نخبگان در عصر هوش مصنوعی
——————————
🔘 رسانه نخبگان
https://eitaa.com/najmnews
با هدف توانمندسازی و مهارتافزایی دانشجویان؛
شیوهنامه «شناسایی دانشجویان مستعد در مسیر نخبگی» ابلاغ شد.
https://www.mehrnews.com/news/6056295
—————————
🔘 رسانه نخبگان
https://eitaa.com/najmnews
گردهمایی سالیانه خانوادگی استعدادهای برتر حوزه علمیه اصفهان
🔸این مراسم که در روز پنجشنبه ۲۴ اسفندماه در سالن همایش کوثر حرم مطهر حضرت زینب سلام الله علیها برگزار شد ؛ استعدادهای برتر حوزه علمیه اصفهان و تعدادی از اساتید سطح عالی در کنار خانواده روزه خود را افطار نمودند و پس از آن در مراسم ویژه گردهمایی خانوادگی حضور یافتند
💫 تشکل نخبگانی حوزه علمیه اصفهان در این مراسم با اهدای لوح تقدیر و تندیس ویژه گردهمایی ؛ از زحمات برگزیدگان جایزه البرز در سال ۱۴۰۲ و المپیاد سراسری حوزه های علمیه و نیز مسوولین محترم نهادهای حوزوی که همکاری ویژهای با تشکل نخبگانی داشتند قدردانی نمود
👌تجلیل از این عزیزان از برنامه های ویژه مراسم گردهمایی امسال بود که با استقبال اساتید حاضر در مراسم و خانواده محترم طلاب استعداد برتر مواجه شد
گزارش تصویری مراسم در خبرگزاری حوزه :
https://hawzahnews.com/xcKBF
————————
🔘 رسانه نخبگان
https://eitaa.com/najmnews
🗞فراخوان بیست و ششمین همایش کتاب سال و هشتمین جشنواره مقالات علمی حوزه
🔻ویژه:
▫️کتابهای چاپ اول حوزویان در سال ۱۴۰۲
▫️پایاننامههای سطح۴ یا دکتری دفاع شده در سال ۱۴۰۲
🔻مقالات علمی پژوهشی و علمی ترویجی حوزویان که در سال ۱۴۰۲ در نشریات علمی منتشر شده است
⏱ مهلت ارسال آثار:
پایان اردیبهشتماه ۱۴۰۳
🌐 ثبتنام اینترنتی:
https://ketabehowzeh.ismc.ir/
📞 تلفن:
🔖 ۰۲۵۳۳۱۳۳۶۰۳
🔖 ۰۲۵۳۳۱۳۳۶۰۴
🔖 ۰۲۵۳۳۱۳۳۶۰۵
📍نشانی پستی: قم، جمکران، بلوار انتظار، مرکز مدیریت حوزههای علمیه، دبیرخانه همایش کتاب سال حوزه
▫️▫️▫️▫️▫️▫️
@ketabesal | کتاب سال حوزه
6.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻صحبتهای حجت الاسلام پناهیان:
ما زیادی داریم در کشور همه چیز رو قانونمند میکنیم و زیادی داریم به افراد سخت میگیریم!
✍ به امید روزی که از روند #بروکراتیزه کردن کشور خارج شویم، صحبتهای بسیار متین حجت الاسلام پناهیان قابل توجه بود، تجربه حضور حقیر در 5 سال گذشته در همکاری با مرکز پژوهشهای مجلس، مرکز تحقیقات اسلامی مجلس و شورای عالی انقلاب فرهنگی فرمایشات ایشان را تایید می کند
در صوت ذیل کوشش کردم روند بروکراتیزه شدن دانش حوزوی را عرض کنم
👇
———————
🔘 رسانه نخبگان
https://eitaa.com/najmnews
22[1].mp3
7.73M
بروکراتیزه کردن حوزه
🎙 دکتر مجتبی رستمیکیا
در این صوت سعی کردم در ذیل بحث هویت نخبگان این کلان روند و آسیب هاش رو بررسی کنم
———————
🔘 رسانه نخبگان
https://eitaa.com/najmnews
هوش تجاری اسلام
✍دکتر مجتبی رستمی کیا
▫️الویس اسپرنگر شرق شناس قرن نوزدهم می گوید: « اعراب مخترعان تجارت جهانی» هستند. بسیاری از قبایل معروف عرب همچون قریش جایگاه خود را مدیون موفقیت در تجارت بودند نه در جنگ؛ اعراب بین اروپا، هند و چین تجارت می کردند، این را از طریق بازرگانی کاروانی دنبال می کردند که خود شامل چالش های تدارکاتی گسترده ای بود: آمادهسازی کالا، انتخاب کارکنان، تجهیز شترها و کشتیها، ترتیبات مالی پیچیده، تامین امنیت سفرها؛
▫️مهمترین ویژگی تاجران عرب، ایجاد مکانیسم سرمایه گذاری مخاطره آمیز ( ریسک پذیر) و فراهم کردن زمینه تجارت واسطه ای است، در این تجارت اعراب تلاش می کردند به روشی شبیه C2C مشتریان را به مشتریان متصل کند، این شبه شرکت ها، همانند شرکت های سرمایه گذاری فعلی کاملا ساختاری مخاطره آمیز داشت؛ این مسئله باعث شده است مستشرقان، اعراب را پایه گذار تجارت جهانی بدانند.
▫️خدیجه ـ درود خدا بر او باد ـ برجسته ترین سرمایه گذار مکه بود. آشنایی خدیجه با محمد ـ درود خدا بر هر دو باد ـ از همین سبد سرمایهگذاری آغاز شد.
▫️بی راه نیست خدیجه ـ درود خدا بر او باد ـ را « هوش تجاری» اسلام بدانیم. نحوه گسترش اسلام نشان می دهد که این روش دقیقاً به همین صورت برای گسترش اسلام به کار گرفته شد؛ بر خلاف تبلیغات بوقچیهای پهلوی، اسلام بیش از شمشیر ( جنگ) با اقتصاد ( بازار = مارکتینگ) خود را در غرب و شرق عالم توسعه داده است. قهرمان این روش جدید هم خدیجه است. اسلام با اقتصاد بازار جدید گسترش پیدا کرده است و این گونه نبوده است که به « اقتصاد غنائمی» متکی باشد. ظرفیت اسلام اولیه برای تولید ثروت قابل توجه بوده است.
▫️پیامبر گرامی اسلام، در مدینه هم دو نهاد را شکل داد: مسجد و بازار، محمد – درورد خدا بر او باد - چندین دهه تجربه تجاری خود را با صدور مجموعه ای از مقررات مالی و تجاری به اجرا گذاشت. او تجارت در بازار مدینه را معاف از مالیات اعلام کرد و برای تأمین مالی پرداخت های تأمین اجتماعی مالیات وضع کرد. او همچنین مجموعه ای از مشوق های تجاری را تعیین کرد: او حمایت از مصرف کننده را بهبود بخشید. دستورالعمل هایی در مورد چگونگی تنظیم قراردادهای تجاری ارائه کرد. به قول ایزوتسو، یکی از پر رنگترین میدانهای معنایی قرآن کریم و اسلام اولیه، میدان بارزگانی و تجاری است.
▫️ از سوی دیگر، استعداد محمد در تجارت اولیه در اسلام منحصر به فرد نبود. سه جانشین اول او همگی بازرگانان حرفهای سابق بودند که قراردادهای تجاری را به عنوان قلمرو اسلام از یک جامعه مدنی در مقیاس کوچک به یک امپراتوری تغییر دادند. بی شک خلفای اولیه، شاگردان تز فکری اقتصادی « خدیجه» بوده اند. این ها همه نشان می دهد، ما امروز با خدیجه ای به وسعت تاریخ و جغرافیای اسلام مواجهیم.
▫️بعدها مسلمان با تکیه بر سه پایتخت مدینه، دمشق و بغداد، منطقه تجاری را از اقیانوس اطلس تا چین ایجاد کردند، از جمله برکات اسلام برای اروپا می توان به موارد زیر اشاره کرد: تعیین اولین برنامه بازنشستگی دولتی در جهان، پایه گذاری دینارـطلا یا ارز طلا، تعیین واحد پولی برای بازار واحد و یکپارچه، بانکداری کامل، صرافی های ویژه، اختراع چک، ایجاد ساختارهای غیر مستقیم مالی همچون تاسیس نهادهای آموزش عالی ( همچون بیت الحکمه) و تبدیل پول بارزگانی به پول در خدمت تولید، کارآفرینی، تجارت جهانی، اشکال جدید شرکت های بزرگ ریسک پذیر، رژیم پولی جدید، اختراع تراست های خیریه، مراکز تجارت فراساحلی، گمرک و ...؛
▫️ آنها از طریق اقتصاد، ادیان هند را کاوش کردند و مطالعات پزشکی، ریاضیات و جغرافیا را پیش بردند. برای جامعهای که از تجارت با سرزمینهای دور ثروتمند شد، جغرافیا به وضوح مفید بود، همانطور که ریاضیات نیز مفید بود زیرا شمارش برای اداره یک تجارت بسیار مهم بود. اولین گزارشهای جهان که نشان میدهد چگونه سود مرکب را محاسبه میکند، در بغداد قرن دهم ظاهر شد.
▫️رشد اقتصادی اسلام را در فتوحات آن باید جدی گرفت، نقش « هوش تجاری» اسلام، خدیجه بنت خویلد در این مسیر غیر قابل انکار است، بانوی اول « ثروت، قدرت و شرافت» را برای مسلمانان به ارمغان آورده است. کارآفرین بزرگ عرب الگوی بسیاری از اقتصاددان ها امروزی شد. خوانش حضرت خدیجه می تواند مدل « زن تراز اسلام» را در تعمیمی بزرگ بازسازی نماید.
▫️ درورد خدا بر او باد که پیامبر گرامی اسلام در مورد او فرمود: خدیجه! کجاست مانند خدیجه! زمانی که همه مرا تکذیب کردند، او مرا تصدیق کرد، و زمانی که همه مرا رها کردند، خدیجه یاری ام کرد. با همه ثروت خود دین خدا را کمک کرد، خدا مرا دستور داد تا خدیجه را به بهشت بشارت دهم. ( بحار، ج 43، ص 131)
——————
🔘 رسانه نخبگان
https://eitaa.com/najmnews
تمام امیدم این است که شایعه باشد
و گرنه حیات در این دوره بی معناست
#غزه
#بیمارستان_شفا
—————
🔘 رسانه نخبگان
https://eitaa.com/najmnews