✅ آثار مهم روزه ی ماه شعبان
✍️امام صادق صلوات الله علیه فرمودند: «روزهی ماه شعبان، ذخيرهی بنده برای روز قيامت است؛ بندهاى نيست كه در ماه شعبان زیاد روزه بگیرد، جز اينكه خدای تعالی امر معیشتش را اصلاح نماید و شرّ دشمن از او بگرداند و کمترین ثواب برای کسی که یک روز از این ماه روزه بگیرد، اين است كه بهشت بر او واجب میشود.»
📚 الأمالي (للصدوق)، ص ۱۶
┄┅┅❅💠❅┅┅┄
📚استفاده از مواد محترقه
💠 سؤال: استفاده از #ترقّه و #مواد_محترقه و ساخت و خريد و فروش آنها اعم از اينکه موجب اذيّت و آزار بشوند يا خير، چه حکمى دارد؟
✅ جواب: در صورتى که موجب اذيّت و آزار ديگران باشد يا #تبذير و #تضییع مال محسوب شود يا خلاف قانون و مقرّرات مربوطه باشد، جايز نيست.
#حق_الناس #ترقه_بازی #چهارشنبه_سوری
🗓 سهشنبه ٢۶ اسفند ماه ١٣٩٩
#اینگونه_بود ...
🔻 خاطراتی کوتاه از سیره و سبک زندگی آیتالله بهجت قدسسره:
▫️ گفتم: «آقا! شوهرخواهرم مریض است؛ توی حرم دعایش کنید.»
▫️ پرسید: «چه بیماریای دارد؟»
▫️ با شرمندگی گفتم: «روانی است.»
▫️ گفت: «همۀ ما روانی هستیم؛ اگر نبودیم، گناه نمیکردیم...».
📚 به شیوه باران، ص١٩
🔻مناسبتها:
🔹 واجب شدن روزه ماه مبارک رمضان؛ ٢ق.
🕊به مناسبت روز جانباز🌹
دیدار امام جمعه #خورزوق حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا حق شناس و رئیس بنیاد شهید آقای مفتخریان و هیئت همراه از جانبازان عزیزهشت سال دفاع مقدس 🌹
#بیشتر_دعا_کنیم❗️
✅حضرت آیتالله بهجت قدسسره:
خدا میداند تعداد دعاها باید چقدر باشد تا مصلحت ظهور فراهم آید.
📚 در محضر بهجت، ج1، ص118
چهار ویژگی، خاص امام حسین (ع) است که عبارتند از:
1️⃣ «امامت در نسل ایشان قرار گرفته است»: «جَعَلَ الْإِمَامَةَ فِی ذُرِّیَّتِهِ» (بحار، ج۴۴، ص٢٢١)؛ اهمیت این موضوع از آنجاست که امام حسن(ع) بزرگتر بودند ولی امامت در نسل امام حسین(ع) واقع شده است!
2️⃣ «شفا در تربت حضرت، قرار گرفته است»: «الشِّفَاءَ فِی تُرْبَتِهِ»(همان)، اهمیت این موضوع آنگاه روشن میشود که بدانیم از نظر فقه اسلامی، خوردن خاک حرام است، و تنها خوردن تربت سیدالشهداء (ع) به قصد شفا، از این حکم استثناء شده است!
3️⃣ «استجابت دعا نزد قبر آن حضرت قرار گرفته است»: «إِجَابَةَ الدُّعَاءِ عِنْدَ قَبْرِه» (همان)، "ابوهاشم جعفری از اصحاب امام هادی (ع) میگوید: امام به من فرمودند، کسی را برایم به حائر حسینی بفرستید تا دعا کند! (کامل الزیارات، ص ٢٧۴)؛ یعنی امام معصوم که خود دارای حرمت بسیارند برای اجابت دعا به حائر حسینی، متمسک میشدند!
4️⃣ «حرارت محبت امام حسین«ع» در دل مؤمنین، هرگز به سردی نمیگراید و از بين نمیرود»: «إِنَّ لِقَتْلِ الْحُسَیْنِ حَرَارَةً فِی قُلُوبِ الْمُؤْمِنِینَ لَا تَبْرُدُ أَبَداً» (جامع احاديث شيعه، ج ١٢، ص ۵۵۶)؛ لذا محبّت و عشق و علاقۀ انسان های مؤمن به امام حسین(ع)، تمام شدنی نیست و امتیازی ویژه و نشانهای برای سنجش ایمان است!
درفرخنده میلاد امام حسین (علیه السلام)🌹
دیدارحجت الاسلام حاج آقا حق شناس امام جمعه شهر #خورزوق و هئیت همراه از حاج آقا سیدحسین میرحسینی🌹