eitaa logo
گروه احیاگران نهضت احیای نان کامل
696 دنبال‌کننده
127 عکس
85 ویدیو
2 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
"به نهضت احیای نان کامل بپیوندید"👇👇👇 https://eitaa.com/nanekamell
نهضت احیای نان کامل در استان مرکزی: 💠 استان مرکزی، قطب تولید آرد و نان کامل در کشور 📌پیام دکتر سیدمحمد آقامیری سرپرست وزارت جهاد کشاورزی به رویداد ملی نهضت احیای نان کامل در استان مرکزی: اینجانب ضمن قدردانی از زحمات اعضای شورای سیاست‌گذاری نهضت احیای نان کامل در استان مرکزی؛ کسب این موفقیت چشمگیر و تبدیل استان به قطب آرد و نان کامل کشور را صمیمانه تبریک می گویم. توجه به مقوله نان به عنوان غذای پایه و کالای اساسی و یکی از مهم‌ترین منابع تغذیه‌ای خانوارهای عزیز ایرانی ضرورتی اجتناب ناپذیر و تلاش برای قراردادن نان کامل و غنی به جای نان ناقص در سبد غذایی مردم و بهبود سبک زندگی تغذیه از نان سفید به نان حاوی سبوس و مواد مغذی در یک فرآیند استاندارد، راهکاری تحول آفرین در تأمین امنیت و سلامت غذایی پایدار است. امید است این نهضت، مطلع حرکت عمومی کشور و هم افزایی فراگیر نهادهای مسئول به سوی احیای آرد و نان کامل و اصلاح کیفیت تغذیه جامعه شود. بدیهی است صیانت از کیفیت اجرای این طرح از مزرعه تا سفره امری لازم است و اسباب تداوم و گسترش آن را فراهم خواهد ساخت. در پایان توفیق روز افزون برای مردم و مسئولان استان مرکزی و دست اندرکاران حوزه آرد و نان کشور را از خداوند منان خواستارم. گفتنی است رویداد ملی نهضت احیای نان کامل در استان مرکزی به عنوان پیشگام در این حوزه، صبح امروز با حضور جمعی از مسئولان استانی و ملی و فعالان حوزه آرد و نان در اراک برگزار شد. "به نهضت احیای نان کامل بپیوندید"👇👇👇 https://eitaa.com/nanekamell
امام جمعه اراک: نهضت ملی احیای نان کامل در اولویت برنامه‌ها قرار گیرد نماینده ولی فقیه در استان مرکزی گفت: نهضت ملی احیای نان کامل در اولویت برنامه‌های دولت و مسئولان قرار گیرد. ،آیت‌الله « قربانعلی دری‌نجف آبادی» روز چهارشنبه در همایش نهضت ملی احیای نان کامل در فرهنگ‌سرای شهر اراک، افزود: نیاز است دولت و مجلس نهضت عزت آفرین احیای نان کامل را با جدیت دنبال کنند. وی بیان کرد: بسیاری از بیماری‌ها به دلیل تغذیه‌های نامناسب، غلط و اشتباه ایجاد می‌شود و هرچه در زمینه تغذیه سالم هزینه شود، هزینه کمتری در درمان و دارو انجام می‌شود. امام جمعه اراک ادامه داد: برای احیای نهضت ملی نان کامل باید جهاد فرهنگی عظیم صورت گیرد و استان مرکزی در این مسیر گام‌های بلندی برداشته است که جای تقدیر دارد. آیت‌الله دری‌نجف آبادی عنوان کرد: کشور در گذشته دورریز نان نداشت و آنچه امروز در بیشتر نانوایی‌های ارایه می‌شود، کیفیت لازم را ندارد. وی گفت: شرط نان کامل، آرد کامل است و کیفیت نان باید مورد توجه جدی قرار گیرد. نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی ادامه داد: هنر نان در تخمیر است و اگر آرد کیفیت لازم را داشته باشد اما پخت مناسب صورت نگیرد، فایده‌ای ندارد. آیت‌الله دری نجف آبادی با بیان اینکه تامین نان کامل و غنی در سلامتی انسان‌ها نقش کلیدی دارد، خاطرنشان کرد: حضرت علی(ع) در زمان حیات خود، آب سالم، نان سالم و سرپناه مناسب را برای مردم زمان خود تامین کرد و امروز انتظار است دولتمردان این سه مهم را برای مردم به شکل مطلوب ایجاد کنند "به نهضت احیای نان کامل بپیوندید"👇👇👇 https://eitaa.com/nanekamell
استاندار مرکزی: ذائقه مردم در مصرف نان باید اصلاح شود استاندار مرکزی نهضت نان کامل استان را گامی در جهت سلامت و کاهش هزینه‌های بهداشت و درمان عنوان کرد و گفت: ذائقه مردم در مصرف نان باید اصلاح شود. « فرزاد مخلص‌الائمه» روز چهارشنبه در همایش نهضت ملی نان کامل در فرهنگ‌سرای شهر اراک، افزود: نهضت احیای نان کامل آرزو و مطالبه جدی در راستای سبک صحیح تغذیه در کشور است. وی بیان کرد: استان مرکزی توانست در یک کار جمعی و تیمی یک ساله، گام‌های بلندی در مسیر نهضت ملی احیای نان کامل بردارد و هنوز در نقطه‌های اول است و موفقیت‌های بیشتر نیازمند مشارکت گسترده است. استاندار مرکزی ادامه داد: پیشنهاد شده در قانون برنامه هفتم توسعه این مهم به عنوان مطالبه و نیازمندی مورد توجه قرار گیرد و تولید آرد و نان اصلاح شود. مخلص‌الائمه اظهار کرد: معتقدیم نانی که عرضه می‌شود به دلایل متعدد از کیفیت لازم برخوردار نیست و مردم باید خواص و مزید استفاده از نان کامل را بدانند. وی گفت: هم‌اکنون استقبال خوبی از نان کامل در استان مرکزی است و نانوایی‌هایی می‌توانند پخت این نان را داشته باشند که همه موارد را رعایت کنند. استاندار مرکزی افزود: تعداد کارخانجات تولید آرد کامل در کشور کم است و این بخش نیز باید مورد توجه قرار گیرد. "به نهضت احیای نان کامل بپیوندید"👇👇👇 https://eitaa.com/nanekamell
مجلس شورای اسلامی از امنیت غذایی حمایت جدی دارد رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس گفت: مجلس شورای اسلامی از امنیت غذایی و حرکت در این مسیر حمایت جدی دارد. « محمدجواد عسگری» روز چهارشنبه در همایش نهضت ملی احیای نان در فرهنگ‌سرای شهر اراک، افزود: امنیت غذایی یکی از مباحث جدی جوامع بشری است که به امنیت ملی گره خورده است. وی بیان کرد: در حوزه سلامت مردم اگر هر دولت و ملتی در قالب نقشه راه حرکت نکند، آسیب می‌بیند. رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس ادامه داد: نحوه تامین غذا از مباحث جدی است که باید مورد توجه قرار گیرد. عسگری اظهار کرد: سلامت و امنیت ۲ نعمت بزرگ است و در سایه امنیت مسیر توسعه طی می‌شود و اگر امروز در بحث تولیدات کشاورزی هزینه شود، در حوزه بهداشت و درمان کمتر هزینه می‌شود. وی عنوان کرد: ۱۱ تا ۱۱ و نیم میلیون تن گندم مورد نیاز سالانه کشور است، پارسال پنج میلیون تن گندم وارد شد، که باید همه‌ تلاش‌ها به کار گرفته شود تا واردات این محصول صورت نگیرد. رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس اضافه کرد: در بحث نحوه مصرف نان، شیوه و رویه باید عوض شود و حرکت ارزشمندی در بحث نان کامل در استان مرکزی شکل گرفته که باید به کل کشور تعمیم داده شود. عسگری بیان کرد: یک دهم نان تهیه شده در کشور دورریز می‌شود که این نعمت خدا و کفران نعمت است. وی اظهار کرد: توجه به نان کامل نقش موثری در جلوگیری از هدررفت نان دارد و باید تلاش شود تا این نان با کیفیت هرچه بیشتر، قیمت مناسب و به راحتی در اختیار مردم قرار گیرد. رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس افزود: اگر تولید گندم، آرد و نان در کشور به خوبی مدیریت شود، می‌توانیم آرد را صادر کنیم. عسگری بیان کرد: در بحث فرهنگ مصرف نان نباید از هیچ کوشش دریغ شود. وی گفت: تاکنون در زمینه برداشت گندم که در مناطق جنوبی صورت گرفته، سه میلیون تن گندم برداشت شده است و پیش‌بینی می‌شود برداشت‌ها به ۹ میلیون تن برسد و این رقم بیانگر رسیدن به خودکفایی کشور است. رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس ادامه داد: امید است روزی برسد که جمهوری اسلامی ایران در بحث مصرف نان پیشتاز در دنیا شود. "به نهضت احیای نان کامل بپیوندید"👇👇👇 https://eitaa.com/nanekamell
شمار نانوایی‌های آرد کامل استان مرکزی به ۱۰۰ واحد افزایش می‌یابد دبیر نهضت ملی احیای نان کامل در استان مرکزی گفت: اکنون ۷۶ نانوایی در این استان آرد کامل استفاده و نان کامل پخت می‌کنند که با افزایش سهمیه آرد کامل، پیش‌بینی شده این تعداد به ۱۰۰ نانوایی افزایش یابد. " غلامرضا ملکی" روز چهارشنبه در همایش نهضت ملی نان کامل در فرهنگسرای شهر اراک افزود : نهضت ملی احیای نان کامل در این استان از یک سال گذشته، فعالیت خود را آغاز و ۲۰ نهاد و شخصیت عضو این نهضت است. وی تاکید کرد: اقدامات گسترده‌ای تاکنون در این راستا صورت گرفته و استان مرکزی جزو استان‌های پیشرو است. مدیر کل غله و خدمات بازرگانی استان مرکزی اظهار کرد: افزایش کیفیت و ظرفیت تولید آرد و پویش نان کامل در راستای ارتقای جایگاه نان در سبد غذایی خانوار و فرهنگ سازی و نهادینه کردن استفاده از نان کامل، از مهم‌ترین نتایج اجرای این طرح است. ملکی با اشاره به اینکه تولید و استفاده از این نان به شدت مورد استقبال نانوایی‌ها و مردم قرار گرفته است، گفت: در راستای اجرای این طرح، نخستین و تنها کارخانه بزرگ تولید آرد کامل کشور با فناوری بومی و استاندارد در استان و نرخ گذاری نان کامل، دبیرخانه این نهضت شکل گرفت و تاکنون ۵۲ نشست با ۶۷۳ نفر ساعت در این خصوص برگزار شد.   وی با اشاره به اینکه ۲۵۰ هزار هکتار از اراضی این استان به گندم آبی و دیمی اختصاص دارد، افزود: در استان مرکزی ۲۵ سیلوی ذخیره سازی گندم با ظرفیت ۷۵۰ هزار تن و ۱۱ کارخانه آرد نان و یک هزار و ۶۰۰ واحد نانوایی فعال است. "به نهضت احیای نان کامل بپیوندید"👇👇👇 https://eitaa.com/nanekamell
10.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دکتر اکبری عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی و متخصص طب سنتی. "به نهضت احیای نان کامل بپیوندید"👇👇👇 https://eitaa.com/nanekamell
11.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با سلام و احترام 🧇تامین آرد و نان مردم شب و روز ندارد مخصوصا اگر نان کامل باشد.🫓 با توجه به استقبال بی نظیر مردم در استفاده از نان کامل و اتمام سهمیه تعدادی از نانوایان محترم در اراک، در اقدامی ویژه و شبانه آرد از کارخانه تا آن خبازی ها حمل شد تا مردم شریف در مراجعه به این واحد ها در صبح یکشنبه هم نان کامل و مقوی را برای خانواده شان تهیه نمایند.
نان کامل،مفید و سالم جایگزین نان ناقص( سفید) " فرزاد مخلص الائمه" استاندار مرکزی : مطالبه بسیار دیرینه شمار زیادی از شهروندان، اصلاح سبک تغذیه و حذف آرد سفید در تولید نان و جایگزینی نان کامل سبوس‌دار در سفره مردم بوده است که توجه به این مهم در یک ساله اخیر در استان مرکزی تحت عنوان " نهضت احیای نان کامل" آغاز شده و استان مرکزی در این راستا نسبت به سایر استان های کشور، پیشگام و پیشرو است. نخستین کارخانه بزرگ آرد کامل در استان مرکزی( شهرستان ِآشتیان) ایجاد شده و ظرفیت تولید بالایی دارد. انتظار است تمام واحدهای نانوایی استان به این طرح ملحق شوند تا بتوان نان را به شیوه صحیح تولید کنیم و گندم به صورت کامل همراه با جوانه و سبوس به طور کامل آرد شود و در اختیار شهروندان قرار گیرد. با افزایش تبلیغات در این راستا، تماس های زیادی از سوی شهروندان استانهای دیگر داشتیم که باید با مشارکت اداره کل غله استان های دیگر به این طرح اضافه شوند به ویژه اینکه باید تجهیزات و سیستم فعالیت کارخانجات آرد کشور نیز تغییر کند. با توجه به اینکه یکی از مولفه های امنیت غذایی، اصلاح تغذیه و تامین سلامت مردم و جامعه است که این مهم در طرح نهضت احیای نان کامل، مورد توجه ویژه قرار گرفته است. شهروندان باید به این امر واقف باشند که نان سفید نه تنها مفید نیست بلکه باعث افزایش بیماری ها در بدن می‌شود. "به نهضت احیای نان کامل بپیوندید"👇👇👇 https://eitaa.com/nanekamell
حسی که نسبت به این عکس دارید را بیان کنید ...... "به نهضت احیای نان کامل بپیوندید"👇👇👇 https://eitaa.com/nanekamell