.
4⃣زهد :
امام سجّاد(ع) در این باره می فرماید:
《إنَّها مَا ادَّخَرَت شَيئاً مَن يَومِها لِغَدِها أبَداً》
او هيچ گاه چيزي از امروز برای فردای خود نياندوخت.
♦️حضرت زینب(س) در نهایت در ۱۵ رجب سال۶۲ در شام از دنیا رفت وهمچون برادرش امام حسین(ع) در سن۵۶ سالگی درگذشت.
📚منبع:
الخصائص الزینبیّه(س) نورالدین جزائری، صصص۱۵۵-۱۲۵-۳۲
🌸 #میلاد_حضرت_زینب_مبارک 🌸
🔴 #حسین_دوم‼️ | راز #زینب شدن
🔻مقام معظم رهبری:
🔹ارزش و عظمت زینب کبری(س)، به خاطر موضع و حرکت عظیم انسانی و اسلامی او بر اساس تکلیف الهی است. کار او، تصمیم او، نوع حرکت او، به او این طور عظمت بخشید. هر کس چنین کاری کند، ولو دختر امیرالمومنین(ع) هم نباشد، عظمت پیدا میکند.
🔹بخش عمده این عظمت از اینجاست که اولا موقعیت را شناخت، و ثانیا طبق هر موقعیت، یک انتخاب کرد. این انتخابها زینب را ساخت.
🔹قبل از حرکت به کربلا، بزرگانی مثل ابنعباس و ابنجعفر و چهرههای نامدار صدر اسلام، که ادعای فقاهت و شهامت و ریاست و آقازادگی و امثال اینها را داشتند، گیج شدند و نفهمیدند چکار باید بکنند. ولی زینب کبری گیج نشد و فهمید که باید این راه را برود و امام خود را تنها نگذارد، و رفت.
🔹در آن ساعتهای بحرانی که قویترین انسانها نمیتوانند بفهمند که چه باید بکنند، او فهمید و امام خود را پشتیبانی کرد.
🔹بعد از شهادت حسینبنعلی هم که دنیا ظلمانی شد و دلها و جانها و آفاق عالم تاریم گردید، این زنگ بزرگ یک نوری شد و درخشید... انسان احساس میکند زینب یک #حسین_دوم است در پوشش یک زن. حضرت زینب(س) به جایی رسید که فقط بالاترین انسانهای تاریخ بشریت یعنی پیامبران می توانند به آنجا برسند.
دو صد روز باقیمانده!
تقریباً دو فصل به موعد برگزاری انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری در 28 خرداد 1400 زمان باقی مانده است که با احتساب پایان کار دولت آقای روحانی در مرداد، میشود گفت تقریباً سه تا 100 روز دولت فرصت خدمت دارد. یکی از وعدههایی که دولتهای منتخب در دنیای امروز به مردمشان میدهند، وعده 100 روزه برای ساماندهی اولیه بههمریختگیهای دولت قبل از خودشان هست. پس اگر عزمی باشد و برنامهای، میشود در یک 100 روز هم کارهای تعیینکنندهای کرد. حال از عمر خدمتی دولت دوازدهم دو تا صد روز باقیمانده است. دولت در این فرصت باقیمانده برای حل نابسامانیها و رهاشدگیهای دوره خودش میخواهد چه کارهایی انجام دهد؟
نکات تحلیلی: 1- ابتداییترین مطالبه و درخواست از دولت در شرایط کنونی، این است که حاشیهسازی نکند. طراحی و تداوم برخی حاشیهها و استشمام پارهای لجبازیها با قوای دیگری که گاهی از زبان و قلم بعضی بهاصطلاح دلسوزان دولت در گوش دولتمردان نجوا میشود، حکم پوست خربزهای را میماند که زیر پای دولت انداخته میشود. تجربه مشترک دولت و مجلس در اعطای یارانه کمک معیشتی به 40 میلیون نفر، تصویری از همصدایی و همافزایی قوای کشور بود که بهرهاش را مردم بردند. تداوم این رویه حسنه، جلوی سوءاستفاده و خیالهای طمعورزانه دشمنان را هم میگیرد. 2- دولت بیش از هفت سال و نیم به انتظار سیب و گلابی آوردن درخت برجام نشست، اما حاصل چه شد؟! به تعبیر همین دولت؛ «تقریباً هیچ». ای کاش آقای روحانی این سه صدروزه را دریابد و برای امتحان هم که شده با ظرفیتهای موجود داخلی به رفع مشکلات بیندیشد؛ احتمال اینکه آوردهای باشد زیاد است؛ اما در گره زدن حل مشکلات به آمدن بایدن و اعتماد مجدد به آمریکا به غیر از نگرانی، هیچ نیست! 3- در این مدت باقیمانده میشود تصمیم بزرگی با توجه به تجربه برجام و اعتماد به آمریکا و اروپا گرفت که اگر آجری بر دیوار عزت و اقتدار این کشور گذاشته نمیشود، لااقل مؤلفههای قدرت کشور با کاهش و سایش هم مواجه نشود.
نکته راهبردی: زمان را به بهانه اعتمادآفرینی غرب تلف نکنیم. غرب در پرتو نگاه استثناگرایانه به انقلاب و جمهوری اسلامی، هیچگاه به ایران اسلامی اعتماد نمیکند، مگر آن روز که از بنیانهای ایدئولوژیک اسلامی و انقلابی جدا شود؛ اما اسلام، انقلاب، رهبری و مردم این را نمیخواهند و تنها میخواهند مشکلاتشان حل شود و آن، با قوی شدن میسر است.
هدایت شده از ثامن الائمه(ع)
الگوی عزت و ایستادگی
زینب کبری(س) دارای فضایل و مناقب فراوان بود. او را عالمه غیرمعلَّمه، عقیله بنیهاشم، معصومه صغری و ... لقب دادهاند. در مورد شخصیت حضرت زینب (س) اشاره به چند نکته مهم است؛ 1- هنگامی که پیامبر (صلیالله علیه وآله) قنداقه آن مولود مبارک را طلبید، ایشان را بوسید و فرمود: «به حاضران و غایبان امّتم وصیت میکنم که حرمت این دختر را پاس بدارند. همانا وی مانند خدیجه کبری(س)است». 2- عقیله بنیهاشم برخی حوادث آینده را از پدر بزرگوار خود فرا گرفته بود; همانگونه که بعضی از اصحاب خاص پیامبر(صلیالله علیه وآله) مانند سلمان، ابوذر و برخی از یاران حضرت علی(ع) مانند میثم تمّار و رشید هجری به اینگونه اسرار آگاه بودند. 3- حضرت زینب(س) هنگامی که بر پدر خود وارد میشد، امام(ع) از جای برمیخاست و ایشان را با احترام زیاد در جای خود مینشاند. ایشان امین پدر بود. 4- حضرت زینب(س) دانشی سرشار داشت. طبیعی است کسی که از محضر پیامبر(ص)، (شهر علم) و حضرت علی(ع)، (دروازه علم) کسب دانش نموده باشد، باید دریای علم باشد.
گزاره تحلیلی: در جهان امروز در مورد زنان، بسیار نوشته و گفته میشود و حتی برای تقویت دستگاههای جائرین و سلطنتهای استکباری، از ابعاد روحی و لطافت طبع آنها به نفع خود بهره میبرند. سبکزندگیهای امروزین غرب، زنان را موجودی زبون و وسیلهای برای عیاشی قرار داده است؛ اما زنان مسلمان و شیعیان الگویی همچون حضرت زینب دارند که میتوانند بهتنهایی و حتی در غربت و مصیبت، در کمال عزت و بزرگمنشی ماهیت دستگاه استکباری را افشاء نمایند. انقلاب اسلامی نیز برآمده از چنین زنان زینبی بود که جلوی زورگویی رژیم طاغوتی ایستادند و فرزندان خود را فدای آرمانهای والای اسلام راستین کردند. امروز هم پیروان حضرت زینب سلامالله علیها در ایران اسلامی بسیارند و با ادامه راه این الگوی تاریخساز در تمام مراحل انقلاب اسلامی شکستهای سنگینی بر هیمنه پوشالی دشمنان وارد کردهاند.
✳️✳️زینب الگوی انسان صبار شکور
سوره إبراهيم: آيه 5
إِنَّ فِي ذلِكَ لَآياتٍ لِكُلِّ صَبَّارٍ شَكُورٍ (5)
همانا در اين (يادآورى) براى كسانى كه صبر و مقاومت و سپاس فراوان داشته باشند نشانههايى از قدرت الهى است.
✅برخی مؤمنین «صابر»ند و برخی دیگر «صبور»؛ امّا خواص از مؤمنین اند که «صبّار»ند؛ یعنی در نهایت صبر. صبر در مصیبت ها و امتحانات الهی، صبر در عبودیت و اطاعت از دستورات الهی و صبر در ترک معصیت و گناه.
همچنین برخی از مؤمنین «شاکر»ند و برخی دیگر «شکور».
انسان مؤمنی که در تحمل مصیبت و انجام طاعت و ترک معصیت، صبّار باشد و صبرش نیز فقط برای کسب رضای خدا باشد و از همه بالاتر اینکه، نه تنها از دچار شدن به انواع سختی ها حتی اندکی هم در دلش احساس نارضایتی نمی کند، بلکه از خداوند بسیار هم شاکر باشد، آنگاه چشم دلش باز و فهمش از دین و منابع دینی، فهمش از زندگی، فهمش از موضوعات مختلف اجتماعی - سیاسی و فهمش از بسیاری مسائل دیگر، فهمی حکیمانه می شود. خداوند بندگان خاص خود را پس از طی کردن سختی هایی طاقت فرسا در زندگی، به فهمی حکیمانه نائل می سازد. و هرچه «صبر» و «شکر» انسان بیشتر باشد، فهمش نیز حکیمانه تر خواهد بود.
✅و این همان معنای این کریمه قرآن است که می فرماید تنها کسانی به فهم عمیق و حکیمانه از آیات الهی دست می یابند که هم «صبّار» باشند و هم «شکور»:
«إِنَّ فِي ذلِكَ لَآياتٍ لِكُلِّ صَبَّارٍ شَكُورٍ» (ابراهیم: 5، لقمان: 31، سبأ: 19، شوری: 33)
✳️✳️✳️زینب (سلام الله علیها) یکی از بارزترین مصادیق عینی این آیه شریفه است. زن مؤمنی که پس از تحمّل سختی ها و مصائب فوق العاده سنگین، همه آنان را زیبا می بیند، یعنی هم «صبّار» است و هم «شکور». و در نتیجه طبق فرمایش این آیه کریمه، علم و فهم او نیز علم و فهمی خدادای خواهد بود؛ همانگونه که امام سجاد(ع) خطاب به ایشان فرمودند:
«وَ أَنْتِ بِحَمْدِ اللَّهِ عَالِمَةٌ غَيْرُ مُعَلَّمَةٍ فَهِمَةٌ غَيْرُ مُفَهَّمَة» (احتجاج طبرسی، ج2، ص305)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کرامات امام رضا (ع) و داستان زیارت نادر شاه
حجه الاسلام عالی
اطلاعاتی مفید در خصوص #جنگ_نرم
جنگ نرم حداقل در شش سطح بررسی می شود:
1️⃣ - ویژگی های جنگ نرم:
۱- پیچیده بودن
۲- آرام و بی صدا
۳- غافلگیر کننده
۴- پیشرفته
۵- هنرمندانه
۶- سازماندهی شده
۷- سریع و پرشتاب
۸- دقیق نبودن مرز های خودی و غیر خودی.
2️⃣ - روش های اعمال جنگ:
۱- فریب مردم
۲- شایعه پراکنی
۳- شبهه افکنی در جامعه
۴- کارشکنی در برنامه ها
۵- نفوذ ( نفوذ در اشخاص - نفوذ در ارکان - نفوذ در برنامه ها و تصمیمات).
۶- برخی اغتشاشات صنفی
3️⃣ - ابزارهای جنگ نرم:
۱- رسانه ؛ به عنوان مهمترین ابزار جنگ نرم شامل : ماهواره، اینترنت، فضای مجازی
۲- سلبریتی ها از هر قشری( هنرمند، ورزشکار، شاعر، خواننده و ....)
4️⃣ - اهداف جنگ نرم:
۱- تغییر باورها و اعتقادات
۲- تغییر افکار و اندیشه ها
۳- تغییر رفتار
۴- تغییر ساختار ( هدف غایی)
5️⃣ - پیامدهای جنگ نرم:
۱- سست کردن مقاومت ملی
۲- از بین بردن وحدت و انسجام
۳- به هم ریختن آرامش روانی جامعه
۴- ایجاد دوقطبی های کاذب و عمیق کردن برخی شکاف های سطحی و جزئی موجود
۵- تقویت گرایشات به خارج از مرزها
۶- تغییر سبک زندگی از شیوه بومی ، سنتی و اسلامی به لوکس گرایی و مصرف زدگی ۷- تغییر نگاه طهارتی مردم به برداشت صرفا بهداشتی( سگ چون واکسن زده و با شامپوی لوکس شستشو می شود پس نگهداریش در منزل بلا اشکال است! ).
۸- ترویج بی تفاوتی نسبت به محیط اطراف و اطرافیان، چه این اطراف، همسایه یا شهر دیگری باشد یا کشوری دیگر.
و.......
6️⃣ - راههای مقابله با جنگ نرم:
۱- تکیه به خداوند و رعایت تقوا و تعبد
۲- بصیرت افزایی
۳- نیکوکاری
۴- تقویت همبستگی
۵- خدمت به مردم
۶- شایسته گزینی
۷- مبارزه با فساد
۸- صداقت با مردم
۹- حضور در مراسم
۱۰- تقویت روحیه ایثار
۱۱- تقویت امید در جامعه
۱۲- باور به نقش جوانان
۱۳- توجه جدی به پرورش کودکان و دانش آموزان
۱۴- تسهیل ازدواج
۱۵- توجه به معیشت مردم
۱۶- اعتقاد به اصل " ما می توانیم "
۱۷- ساده زیستی و پرهیز از اسراف
۱۸ - مصرف کالای داخلی
۱۹ - تلاش در جهت رفع محرومیت
۲۰- کاهش فاصله های غیر ضروری و غیر لازم میان مردم و مسئولین.
جنگ امروز امتداد جنگ هشت ساله دیروز است، اما به مراتب سخت تر و پیچیده تر.
قالَ التّقي علَیهِ السَلام:
ثَلاثُ خِصال تَجْتَلِبُ بِهِنَّ الْمَحَبَّةُ: الاْنْصافُ فِی الْمُعاشَرَةِ، وَ الْمُواساةُ فِی الشِّدِّةِ، وَ الاْنْطِواعُ وَ الرُّجُوعُ إلی قَلْب سَلیم
✅یکی از نکات مهم در امور تربیتی بدست آوردن محبت می باشد...
🔻 امام جواد علیه السلام میفرمایند:
سه خصلت جلب محبت می کند:
1⃣ همدردی در سختی ها:
✔ خداوند متعال انسانهایی را دوست دارد که در دنیا شریک مشکلات دیگران شوند و به نوعی با آنها مساوات و مواسات کنند.
مصداق بارز این اخلاق حسنه در سیره اهل بیت علیهم السلام نمود پیدا میکند. چرا که ایشان همواره خود را مسئول امور پیروان خویش میدانند.
2⃣ انصاف در معاشرت:
🔻 امیرالمؤمنین علیه السلام می فرمایند:
کسی که با مردم به انصاف رفتار کند، خداوند عزّتش را میافزاید.
3⃣ انس گرفتن با معنویات:
💡خداوند متعال در قران کریم چنین فرموده است:
◾️ «إِنَّ الَّذینَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحاتِ سَیَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمنُ وُدًّا
📕 مریم/ ۹۶
◾️ مسلّماً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام دادهاند، خداوند محبّتی برای آنان در دلها قرار میدهد»
❣ بنابراین آیه شریفه، خداوند محـبت اهل ایمان را در دل دیگر بندگان می اندازد❗️
👈 لذا هرگاه محبوبیتمان کم شد، به نفس خویش رجوع کرده و علت را در آن جستجو کنیم؛ چرا که خداوند صادق الوعد است!
معلم به بچه ها گفت:
بنویسید به نظرتون شجاع ترین آدما چه کسانی هستن؟
هر کسی یه چیزی نوشت اما
این نوشته دست و دل معلم رو لرزوند،
تو کاغذ نوشته شده بود:
"شجاع ترین آدما اونان که خجالت نمیکشن و دست پدرمادرشونو میبوسن... نه سنگ قبرشونو...!!!
معلم در حالی که قطره اشکی روی صورتش لغزید، زیر لب گفت:
افسوس که منهم شجاع نبودم...
به پدر و مادرمون تا هستن خدمت کنیم.... و الا اشک بعد از رفتن اونا، بجز کم کردن عذاب وجدانمون، به هیچ دردی نمیخوره
📿🍃
🍃
•[ #در_محضر_علما 🔆 ]•
🎙/ آیتالله بهجت(ره):
🔹• مهمتر از عملڪردن،
عملنڪردناست...
شاهڪلید اصلۍ رابطہباخدا،
#گنـاه نڪردن است.
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
⭐فرمول مبارزه در قرآن (۷۳)
🌟خداوند افراد نفوذ پذیر و نفوذ ناپذیر را از هم جدا میکند
التوبة
أَمْ حَسِبْتُمْ أَن تُتْرَكُوا وَلَمَّا يَعْلَمِ اللَّهُ الَّذِينَ جَاهَدُوا مِنكُمْ وَلَمْ يَتَّخِذُوا مِن دُونِ اللَّهِ وَلَا رَسُولِهِ وَلَا الْمُؤْمِنِينَ وَلِيجَةً وَاللَّهُ خَبِيرٌ بِمَا تَعْمَلُونَ
ﺁﻳﺎ ﮔﻤﺎﻥ ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ ﻛﻪ ﺷﻤﺎ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺧﻮﺩ ﻭﺍﮔﺬﺍﺭﻧﺪ [ ﻭ ﺑﻪ ﺑﻮﺗﻪ ﺁﺯﻣﺎﻳﺶ ﻧﻴﺎﺯﻣﺎﻳﻨﺪ ] ﺩﺭ ﺣﺎﻟﻲ ﻛﻪ ﻫﻨﻮﺯ ﻛﺴﺎﻧﻲ ﺍﺯ ﺷﻤﺎ ﺭﺍ ﻛﻪ ﺟﻬﺎﺩ ﻛﺮﺩﻧﺪ ﻭ ﻏﻴﺮ ﺧﺪﺍ ﻭ ﭘﻴﺎﻣﺒﺮﺵ ﻭ ﻣﺆﻣﻨﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﺤﺮم ﺍﺳﺮﺍﺭ ﺧﻮﺩ ﻧﮕﺮﻓﺘﻨﺪ ، ﺍﺯ ﺩﻳﮕﺮﺍﻥ ﻣﻌﻠﻮم ﻭ ﻣﺸﺨﺺ ﻧﻜﺮﺩﻩ ﺍﺳﺖ [ ﻳﻘﻴﻨﺎً ﺑﺎﻳﺪ ﺁﺯﻣﺎﻳﺶ ﺷﻮﻳﺪ ﺗﺎ ﻣﺆﻣﻦ ﺍﺯ ﻏﻴﺮ ﻣﺆﻣﻦ ﻣﻌﻠﻮم ﻭ ﻣﺸﺨﺺ ﺷﻮﺩ ] ; ﻭ ﺧﺪﺍ ﺑﻪ ﺁﻧﭽﻪ ﺍﻧﺠﺎم ﻣﻰ ﺩﻫﻴﺪ ، ﺁﮔﺎﻩ ﺍﺳﺖ .(١٦)
آیه الله مصباح یزدی:
کلمه «ولیجه» ، به معنای «نفوذی» در اصطلاح خودمان بیشتر مناسبت دارد. میفرماید: أَمْ حَسِبْتُمْ أَن تُتْرَکُواْ وَلَمَّا یعْلَمِ اللهُ الَّذِینَ جَاهَدُواْ مِنکُمْ وَلَمْ یتَّخِذُواْ مِن دُونِ اللهِ وَلاَ رَسُولِهِ وَلاَ الْمُؤْمِنِینَ وَلِیجَةً . در مقام توبیخ، میگوید: چرا این طور فکر میکنید؛ مگر پنداشتید که خدا دست از سر شما میکشد و شما را رها میکند؟! وَلَمَّا یعْلَمِ اللهُ الَّذِینَ جَاهَدُواْ مِنکُمْ وَلَمْ یتَّخِذُواْ مِن دُونِ اللهِ وَلاَ رَسُولِهِ وَلاَ الْمُؤْمِنِینَ وَلِیجَةً؛ در حالی که معلوم نشده چه کسانی اهل جهادند و ولیجه اتخاذ نمیکنند؛ یعنی به دوستانی مخفی که سعی میکنند خودشان را وارد کنند و نفوذ کنند، اجازه ورود و نفوذ نمیدهند. «ولوج» یعنی ورود. تا خدا این کار را انجام ندهد و شرایطی پیش نیاورد که معلوم بشود چه کسانی پایدار و مقاوم هستند و زیر بار نفوذیها نمیروند و آنها را در داخل خودشان راه نمیدهند، خدا دست از سر جامعه شما نمیکشد.
آن قدر شرایط پیش میآورد تا معلوم شود که چه کسانی واقعا در راه خدا جهاد میکنند و با نفوذیها سر و کاری ندارند و به آنها اجازه نفوذ نمیدهند. آن قدر باید زیر و رو بشود تا اینها معلوم بشود؛ چون به یک معنا اصلا هدف آفرینش اینها هستند و دیگران طفیلیاند. باید شرایطی پیش بیاید که اینها رشد کنند و معلوم بشود که چه کسانی اهل اخلاصند و انگیزه دیگری ندارند، سر و سرّی با دشمنان خدا برقرار نمیکنند و مصالح اسلام را فدای منافع شخصیشان نمیکنند
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
فرمول مبارزه در قرآن(۷۴)
✳️👇قوی ترین عوامل بازدارنده صراط مسقیم و راه حق
سوره 63. منافقون آيه 9
يَآ أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ لَاتُلْهِكُمْ أَمْوَالُكُمْ وَلَا أَوْلاَدُكُمْ عِن ذِكْرِ اللَّهِ وَمَن يَفْعَلْ ذَ لِكَ فَأُوْلَئِكَ هُمُ الْخَاسِرُونَ
اى كسانىكه ایمان آوردهاید! اموال و اولادتان شما را از یاد خدا غافل نسازد و كسانى كه چنین كنند، آنان همان زیانكارانند.
🔰❎عوامل بازدارنده از یاد خدا بسیار است :
1- مهمترین آنها، اموال و اولاد است كه این آیه به آنها اشاره نموده است. «لاتلهكم اموالكم و اولادكم عن ذكر اللّه»
2- شراب و قمار نیز مانع یاد خداست. «یصدّكم عن ذكر اللّه»
3- تجارت و داد و ستد نیز مىتواند از موانع باشد. لذا قرآن از كسانىكه داد و ستد، آنان را از یاد خدا باز نداشته ستایش كرده است. «رجال لاتلهیهم تجارة و لابیع عن ذكر اللّه»
4- تكاثر و فزونطلبى از عوامل بازدارنده است. «الهاكم التكاثر»
5- آرزوهاى طولانى نیز مانع یاد خداست. «یلههم الامل»
6- رفاهزدگى از عوامل دیگر غفلت است. «متّعتهم و آبائهم حتى نسوا الذّكر»
7- البتّه علاقه به دنیا آنگاه خطرناك است كه انسان، دنیا را مقدمه آخرت نبینید و هدفش در تمام كارها، دنیا باشد. «فاعرض عن من تولّى عن ذكرنا و لم یرد الاّ الحیاة الدنیا»
آنچه خطرناك است غفلت از یاد خداست، نام بردن از اموال و اولاد، به خاطر آن است كه این دو قوىترین عامل غفلت هستند.
🌠🍁
🍁
🌀#طرحهای_گرافیکی/« فقط برای خدا »
♻️موضوع: ابعاد شخصیتی و صفات فردی #سپهبدشهیدحاجقاسمسلیمانی
🔸🖤🔹
🌺 #جانباز بالای پنجاه درصد بود؛ هم حقوق جانبازی داشت، هم حق پرستاری.
کارت بانکی اش را داد؛ گفت این پول رو خرج درمان جانباز هایی کنید که توانش رو ندارن. این همه سال به موجودی کارت دست نزده بود.
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#شهادت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آیا میدونید فابینگ چیست؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امامصادقعلیهالسلام: از دو خصلت بپرهیز :
☘بی حوصلگی
☘ تنبلی
شرح حدیث از مقام معظم رهبری
🔰 اطلاعنگاشت | مروری بر ویژگیهای شهید سلیمانی
قهرمان شکست استکبار
🔻رهبرانقلاب در دیدار دستاندرکاران مراسم سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی (۱۳۹۹/۰۹/۲۶) شهادت سردار سلیمانی را یک حــادثه تاریخی خواندند و برخی از ویژگیهای شهید سلیمانی را برشمردند که در این اطلاعنگاشت مرور میشود.
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
🖌 #توئیت_گردی_زمانه| پیام جالب یک کاربر عرب: اگر ایران در عراق دستی داشته باشد، آن دست شهید سلیمانی است!
【 #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند】
➖➖➖➖➖➖➖➖
🔻 اگر #سرخط_تحلیلے میخواهید
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش
🔴 دنبال جنگ با ایران نیستیم‼️
🔻مککنزی ؛ فرمانده تروریستهای آمریکایی:
🔹 معتقدم که در برههای قرار داریم که خطرات بالا است. میخواهم روی این نکته کلیدی تأکید کنم، دنبال جنگ با ایران نیستیم. باور من این است که ایران هم در حال حاضر دنبال جنگ با ایالات متحده نیست.
هدایت شده از ثامن الائمه(ع)
🔴|وزیر بهداشت: سیاسی حرف نمیزنم. تاثیر FATF در خرید واکسن جدی نیست.
🔴 #تحلیل| جایگاه ایران در عراق
🔻 بررسی نظرسنجی های انجام گرفته نشان میدهد پایگاه اجتماعی و نفوذ جمهوری اسلامی ایران در حال حاضر همچنان در بلوک شیعه عراق بیشتر بوده و در میان کردها نیز قابلتوجه است، اما تقویت این جایگاه در میان اهل سنت عراق با عنایت به نقش و نفوذ فزاینده و دیرپای آنها نهتنها در معادلات سیاسی و امنیتی عراق بلکه انعکاس کم و کیف این روابط در شکلدهی به مناسبات ایران و جهان عرب به ضرورتی انکارناپذیر بدل میشود.
🔹 نکته بسیار مهم لزوم توجه به تحولات نسلی و جابه جایی قدرت در عراق کنونی است که نتایج آن در نوع نگرش به کشورهای مختلف مشهود است.
🔹 نسل بازمانده از دوران مبارزات با دیکتاتوری صدام حسین و کادرهای برجسته معارضه رژیم بعثی بر اثر کهولت و یا ناکارآمدی و یا مواجهه با اتهام فساد و طایفهگرایی و حزب گرایی بهتدریج به کنار میروند و جایگزین آنان افرادی در میان طایفه شیعه و یا در میان اهل سنت و کردها، جوانانی میشوند که درک و تجربه مستقیمی از دوران مقاومت و معارضه ندادند، در دشواریهای عراق پس از سرنگونی رژیم بعث و اشغال توسط امریکا و ناامنیهای ناشی از آن بزرگ شدهاند، تحصیلکرده و بهویژه آشنا با تحولات روز و مسلط به استفاده از قابلیتهای فضای مجازی هستند و عمیقاً از وضعیت موجود سرخوردهاند.
🔹 هرچند جمهوری اسلامی ایران همچنان در مقایسه با سایر دولتها و رقبا از پایگاه اجتماعی بهتر و متنوعتری برخوردار است .اما با توجه به شکنندگی اوضاع و بیثباتیهای موجود وضعیتی تثبیت نشده دارد. در این مسیر نیاز به تلاش پایدار برای رفع کاستیهای جدی موجود در باز تنظیم مناسبات با همه طوایف، گرایشها و نسلهای جامعه بهشدت متنوع و متکثر عراقی وجود دارد. از طرفی نباید نفوذ نرم دیگر دولتها و بازیگران منطقه ای را نادیده گرفت.