پاسخ: رعایت مصالح نظام و حفظ مسائل امنیتی ضروری است و لذا اگر ناگزیر باشد از گفتن واقعیت طفره رود، نباید واقعیت را بیان کند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❇️ تصویری/
🔵 موضوع: پیغام فتح| مقابله ایران با ارتش اینترنشنال
❌ در شروع جنگ تحمیلی ارتش عراق 2750 تانک و 340 هواپیما داشت، ولی وقتی جنگ تمام شد 4 هزار تانک و 600 هواپیما داشت و تبدیل به ششمین نیروی هوایی بزرگ جهان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❇️ تصویری/
🔵 موضوع: پیغام فتح| مقابله ایران با ارتش اینترنشنال
❌ در شروع جنگ تحمیلی ارتش عراق 2750 تانک و 340 هواپیما داشت، ولی وقتی جنگ تمام شد 4 هزار تانک و 600 هواپیما داشت و تبدیل به ششمین نیروی هوایی بزرگ جهان شده بود.
پاسخ: توريه سخنی است كه شنونده ازآن چیزی میفهمد وگوینده از آن چیز دیگری را اراده میکند، یا به تعبیر دیگر سخنی است دو پهلو ،که عبارت تاب هر دو معنا را دارد و افرادی که مقید به پرهیز از دروغ هستند، گاه به آن متوسل میشوند، تا هم دروغ نگفته باشند و هم شنونده از اسرار آنها آگاه نشوند. البته در توریه شرط است که موجب تضییع حقوق دیگران و ستم بر آنان نشود.
🔴 نقش انگلیس در جنگ تحمیلی صدام علیه ایران
1) انگلستان در آبان ماه ۱۳۶۲اعتباری به مبلغ ۳۷۵ میلیون دلار به دولت عراق تسلیم نمود. در مارس ۱۹۸۲موافقت خود را جهت تحویل تانک به عراق به قیمت یک میلیارد دلار اعلام نموده و در قرارداد دیگری قرار نمود که تعداد ۳۰۰هواپیمای "هاوک" را به مبلغ ۲میلیارد دلار از سر گیرد (منبع: کتاب جنگ تجاوز، دفتر سیاسی سپاه پاسداران. (ص26 )
🔴 نقش انگلیس در جنگ تحمیلی صدام علیه ایران
2) یکی دیگر از مصادیق همکاری دولت انگلیس با صدام در طول جنگ تحمیلی ارائه خدمات جاسوسی از خریدهای تسلیحاتی ایران در اروپا به رژیم صدام بودمقامات رسمی دولت محافظه کار انگلیس رسما فروش هواپیماهای جنگنده "هاوک" و تحویل قطعات یدکی تانک به رژیم حاکم بر عراق را مورد تایید قرار داده اند، این مقامات ضمنا اعلام داشتند که دولت عراق تلاش دارد از جتهای جنگنده "آلفا" نیز که محصول مشترک فرانسه و انگلیس میباشد خریداری نماید."
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 انتشار نخستینبار
🎥 ببینید | روایت #حاج_قاسم سلیمانی از زندگی ساده و غیرقابل باور #رهبر_انقلاب
🚨 خاطره روزی که جلسه حاج قاسم در منزل شخصی رهبری برگزار شد.
#ساده_زیستی
✍️کانال روشنا
@roshana_ir
https://rubika.ir/roshana_ir
بعد از فرازونشیبهای زیاد و یک وقفه طولانی پنج ماهه که وزارتخانه مهم صنعت، معدن و تجارت که در خط مقدم جنگ اقتصادی است با سرپرست اداره میشد، نمایندگان مجلس شورای اسلامی با ۱۷۵ رأی موافق، ۸۰ رأی مخالف و ۹ رأی ممتنع به «علیرضا رزمحسینی» گزینه پیشنهادی این وزارتخانه رأی اعتماد دادند.
نکات تحلیلی: 1ـ وزارت صمت که سه حوزه مهم اقتصادی صنعت، معدن و تجارت ایران را شامل میشود به نوعی بیشترین سهم اقتصادی کشور را داراست. این وزارتخانه تعامل گستردهای با سایر بخشهای اجتماعی، اقتصادی و سیاسی جامعه ایران دارد و میتواند یکی از مؤثرترین پیشرانهای اقتصادی کشور باشد. 2ـ برنامهها و سیاستهای درست وزارت صمت میتواند علاوه بر رضایتمندی مردم، ساماندهی معیشت جامعه، تصویر روشنی از وضعیت و توان آینده اقتصادی ایران به نمایش بگذارد و فراتر از آن میتواند اقتدار و کارآمدی کشور را برای دستیابی به امنیت، عدالت، رفاه، آزادی، استقلال و عزت ملی تقویت کند. 3ـ ارتباط گسترده این وزارتخانه با بخشهای مختلف مانند حوزه پولی و بانکی، بورس، تولید، توزیع، اشتغال، واردات، صادرات، ارتباط بین مصرفکننده و تولیدکننده میزان اثرگذاری و اثرپذیری از این بخشها نشانگر اهمیت بالای وزارت صمت است.
نکات راهبردی: از آنجا که وزیر محترم فردی با تجربه و توانمند است، در ابتدا باید وضعیت آشفته بازار را کنترل کند. پس از مهار آشفتگی بازار، سامانههای نظارت بر کالا را فعال کند تا ضمن شکستن انحصار در بخشهای مختلف صنعت، معدن و تجارت، عدالت در توزیع کالاهای اساسی را سرلوحه اقدامات فوری قرار دهد. از سویی دیگر چند اقدام اساسی همچون حل مشکلات واحدهای بحران زده، احیا و فعالسازی معادن کوچک، تنظیم بازار فولاد، فعال کردن دیپلماسی اقتصادی و تجاری در سفارتخانههای خارج از کشور، توسعه صادرات و مبادلات مرزی، زنجیره تأمین کالا، نظارت و حمایت از حقوق تولیدکنندگان و مصرفکنندگان، جلوگیری از فساد اداری و توجه ویژه به صنعت خودرو میبایست در دستور کار وزیر جدید باشد. مضاف بر اینها استفاده از نیروهای جوان، انقلابی، متخصص و وفادار به نظام و انقلاب که دارای روحیه جهادی باشند، اگر در صدر برنامههای وزیر جدید باشد، موفقیت او دوچندان خواهد شد.
سریالهای شبکه نمایش خانگی مدتهاست که بلای جان فرهنگ کشور شده است. تزریق فرهنگ غیر بومی و غیر دینی از طریق این سریالها در حالی صورت میگیرد که هیچ متولی و پاسخگویی برای آن وجود ندارد.
گزاره خبری: هفته گذشته «سعید راد» درباره بازیاش در سریال «دل» گفت: «من تفکرهای دیگری داشتم و سعی کردم پیاده کنم؛ اما دیدم اصلا فضا جوری نیست که من میخواهم. اینها زود میخواستند بگیرند و تمام کنند و 20 قسمت را بکنند 30 قسمت، 30 قسمت را بکنند 40 قسمت و اگر یک مقدار جا داشت میکردند 50 قسمت، چون مردم برایشان مهم نیستند. اینها دارند بیزینس میکنند.» نویسنده سریال دل نیز در گفتوگو با خبرگزاری فارس پیرامون فیلمنامه سریال، در پاسخ به این پرسش که «چرا قصه سریال به سمت عشقهای مثلثی و غیرمتعارف رفت؟»، تعبیر «نوعهای مختلفی از عشق» را استفاده کرده و گفته است: «قصه دل، قصهای بود در ستایش عشق و ما انواع و اقسام عشقها را در این سریال بررسی کردیم تا سره را از ناسره تشخیص دهیم!»
گزارههای تحلیلی: توقع مخاطبان یک فیلم و سریال این است که حداقلترین ملاحظات حرفه ای یک اثر هنری را ببیند و به خاطر علایق و جذابیتها و کششی که داستان دارد آن را دنبال کنند. در این سریال هیچکدام از حداقلهای لازم برای تولید را نمیتوان دید؛ نه داستان پرکششی، نه اوج و فرودهای منطقی و دقیق و نه حتی موقعیتهای باورپذیر. سریال دل به خاطر این آشفتگی در شخصیتپردازی، از همراه کردن مخاطب با خود ناتوان بود. فاجعه بزرگتر آنکه این سریال محض پر کردن جیب بازیگران خود طولانی شده است؛ «کایدان» در این باره میگوید: «بخشی از این ماجرا به خاطر جبران مشکلات مالی ناشی از رقم بالای قرارداد بازیگران سریال بود و سازندگان برای اینکه این بودجه را جبران کنند ۱۲ قسمت اضافه کردند و هر قسمت را با رقم بالایی به فیلیمو فروختند.» گیشهای بودن سریال دل و اینکه به قصد زدن جیب مخاطب و سرازیر کردن پولها به حساب بازیگرانی که قیمت کارشان مانند بسیاری از کالاهای امروز حباب دارد، مایه تأسف است. آنچه در این روزها بیشتر دلسوزی دارد، جیب مبارک برخی افرد است که متأسفانه در میان ایشان، فعالان عرصه فرهنگ کشور هم دیده میشوند. جالب آنکه همین افراد از گرانیها، افسار گسیختگی اقتصادی و فرهنگی گله دارند. حال سؤال اصلی آن است که متولی این نابسامانیها کیست؟ و آیا کسی نسبت به بلایی که بر سر فرهنگ ما با این نوع فیلمها و سریالها آمده حساسیتی دارد؟ آیا نهادهای نظارتی و بازخواستکننده، فقط برای اختلاسها و فسادهای اقتصادی مسئولیت دارند؟ آیا نباید قبل از فرهنگ، فکری برای وزارت ارشاد شود؟
پاسخ:در جایی که راست گفتن موجب فتنه و فساد میشود، شرع و عقل از روی ضرورت دروغ گفتن را تجویز میکند، در این صورت مصلحت اقتضا میکند، به جای راست گفتن، دروغ گفته شود. البته به این نکته توجه شودکه دروغ مصلحتآمیز کاملاً جنبه استثنایی دارد و جز در شرایط خاصی جایز نیست و نباید عدهای آن را دستاویزکرده و بدون جهت یا برای به دست آوردن منافع شخصی، حزبی و عمومی دروغ بگویند و این عمل زشت را به نام اینکه مصلحت ایجاب کرده، مرتکب شوند.
H.r:
مناظره فیل و الاغ؛
فعلا بدون لگد و خونریزی!
🔹اولین مناظره دو نامزد انتخابات آمریکا، یک سرشکستگی تمام عیار برای تمدنی بود که زمانی، خود را "پایان تاریخ" می نامید و از "قرن جدید آمریکایی" سخن می گفت.
♦️دیشب، جو بایدن نامزد دموکرات ها با برند الاغ، ترامپ (نامزد جمهوریخواهان با برند فیل) را دلقک خطاب کرد و گفت "همه میدانند او دروغگو است. به سختی می توان با این دلقک حرف زد. ترامپ، سگ دست آموز پوتین است"! وقتی هم ترامپ، وسط حرفهای رقیبش پرید، بایدن گفت خفه شو مرد!
🔹ترامپ قبلا بارها به بایدن حمله کرده و او را پیرمرد چُرتی خوانده بود که با مواد مخدر سر پاست و باید قبل از مناظره تست اعتیاد بدهد.
♦️بعد از آنکه بایدن گفت در دوران ترامپ، چین در «هنر سرقت» به مهارت رسیده، ترامپ به او حمله کرد و گفت: بگو قضیه این که پسرت از همسر شهردار مسکو ۳.۵ میلیون دلار پول گرفته چیست؟ او به عنوان هیئت مدیره یک شرکت انرژی در اوکراین میلیونها دلار از طریق فعالیتهای غیرقانونی به دست آورده است.
🔹بایدن هم گفت "میشود کل شب را درباره خانوادهاش حرف زد". به گفته بایدن، "ما در دوران ریاست جمهوری ترامپ، ضعیف تر، بیمار تر، فقیر تر، خشن تر و پر اختلاف تر شده ایم".
▪️پاسخ مردم آمریکا به نظرسنجی شبکه سیبیاس و این که "چه احساسی نسبت به مناظره داشتید؟"، قابل تامل است:
🔻آزاردهنده: ۶۹ درصد
🔻سرگرمکننده و جذاب: ۳۱ درصد
🔻حس بدبینی: ۱۹ درصد
🔻آگاهیبخش: ۱۷ درصد
🔹مجری "سیانان" می گوید: درباره این که چه کسی برنده شد و چه کسی بازنده، حرف خواهیم زد، ولی یک چیز را می توان با اطمینان گفت؛ مردم آمریکا امشب باختند؛ چون وحشتناک و ننگ آمیز بود.
♦️کارشناس BBC گفته است "یک شب توهمافکنی برای ترامپ و استیصال برای بایدن بود. ترامپ سعی میکرد بایدن را سالخورده و فرتوت نشان دهد که نمیتواند نظراتش را به آسانی بیان کند. بایدن هم تلاش میکرد ترامپ را رئیس جمهوری کم عقل نشان دهد". کارشناس شبکه MSNBC هم گفت "هر دو گند زدند! این مناظره باعث شد ما در چشم کشورهای دیگر تحقیر شویم"
🔹"آندره میشل"تحلیلگر شبکه "ان بی سی" می گوید: "من تا حالا چنین مناظره ای ندیده بودم؛ این یک فضاحت بود". و استیو کوهن نماینده کنگره در توئیتر نوشت"این مناظره، مایه شرمندگی و خجالت برای ملت آمریکا بود".
♦️"ریچارد هاس" رییس شورای روابط خارجی آمریکا تاکید می کند "دعا میکنم مارشال مک لوهان (نظریه پرداز دهکده جهنی) اشتباه کرده باشد و کل جهان، تماشاگر این مناظره نباشند، در غیر این صورت، این مناظره، باقی مانده نفوذ آمریکا را در جهان نابود می کند".
🔹برنده این مناظره، تمام ناظران عبرت آموز در جهان هستند و بازندگانش، یانکوفیل ها (آمریکا پرست ها) یی که آمریکا را معبد مردم دنیا می خواندند.
#دیوارنگاره | برسان سلام ما را
◽️این اربعین تفاوتهای زیادی با سالهای گذشته دارد..
◽️گرچه دوریم به یاد تو سخن میگوییم
🔘 آدرس ما در ایتا:
https://eitaa.com/roshana_ir
🔘 آدرس ما در روبیکا
https://rubika.ir/roshana_ir
30.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔶سال قبل در چنین روزی آخرین سخنرانی سردار سلیمانی در جمع فرماندهان سپاه
#سردار_دلها
#حاج_قاسم
🔘 آدرس ما در ایتا:
https://eitaa.com/roshana_ir
🔘 آدرس ما در روبیکا
https://rubika.ir/roshana_ir
سید جلیل میرمحمدی نماینده مردم میبد و تفت در مجلس شورای اسلامی در واکنش به سفر سفیر انگلیس به یزد: اگر نگاهی به نقش انگلیس در خیانتهای 200 ساله اخیر در ایران داشته باشیم میبینیم که این کشور در هر شرایطی جز خیانت به ایران اسلامی کاری انجام نداده است.
نماینده مردم تفت و میبد در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: فوت میلیونها نفر ایرانی در جریان قحطی، خیانت جدا شدن بحرین از ایران، خیانت در کودتای 28 مرداد علیه مصدق، همراهی و همکاری تنگاتنگ با آمریکا علیه جمهوری اسلامی، همکاریهای خیانتآمیز انگلیس در دفاع مقدس علیه ایران و حضور پررنگ در فتنههایی که بعد از انقلاب در کشور رخ داد ازجمله مواردی است که انگلیسیها در طول 200 ساله گذشته علیه ایران اسلامی به کار بستند که بهخوبی نشان میدهد این کشور جز خیانتکاری برای جمهوری اسلامی نکرده است.
وی با تأکید بر اینکه در طول 200 ساله گذشته اگر تاریخ حضور انگلیس در ایران را ورق بزنید چیزی جز خیانت آشکار این کشور و عاملین این کشور را نمیبینید، افزود: انگلیسیها هرگونه کاری که انجام میدهند در خوشبینانهترین این است که انسان دلنگران خیانت، نفوذ و توطئه میشود.
میرمحمدی عنوان کرد: حضور عناصر این کشور در هر ردهای در جمهوری اسلامی حتی در قالبهای اخذ مجوز گرفتن یا با اجازه وزیر خارجه یا برای گردشگری آمدن، هرگونه این موارد انسان را دلنگران میکند چون چیزی جز خیانت و توطئه علیه جمهوری اسلامی از انگلیسیهای تاکنون ندیدهایم.
نماینده مردم تفت و میبد در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه حضور عناصر انگلیسیها در هر ردهای در استان یزد توأم با ضرر و زیان خواهد بود افزود: این سفر مطمئناً جدای بحثهای گردشگری و توریستی مطرح خواهد بود، اگرچه حسب ظاهر تمام مسائل را رعایت و اجازه گرفته باشند.
وی با تأکید بر اینکه من حضور سفیر انگلیس را در استان یزد تائید نمیکنم اظهار داشت: حضور عناصر و سفیر انگلیس در استان و کشور جز خسارت برای ما چیز دیگری ندارد.
میرمحمدی در پایان گفت: چون این سفیر در جریان ناآرامیها و فتنه در کشور حضور فعال داشته، این حضور را جز خسران و زیان برای کشور و استان نمیبینم.
محمدصالح جوکار نماینده مردم یزد و اشکذر در مجلس شورای اسلامی در واکنش به سفر سفیر انگلیس به یزد: آیا واقعا میتوان باور کرد که سفیر انگلیس دوستدار میراث فرهنگی و فرهنگ یزد است یا اینکه در پشت پرده، اهداف خاصی را دنبال میکند و در پی فتنهسازی است.
وی با بیان اینکه آداب دیپلماتیک حکم میکند که به طور دقیق هدف از سفر سفیر انگلیس به یزد مشخص شود، اظهار داشت: دولت انگلیس هم امروز و هم در طول تاریخ دائما به دنبال نفوذ در داخل کشور ما بوده است و بخش مهمی از مشکلات و بدبختیهای مردم ایران به ویژه قبل از کودتای مرداد 32، متوجه انگلیسیها است.
نماینده مردم یزد و اشکذر در مجلس افزود: انگلیسیها هیچگاه در طول تاریخ و در برهه کنونی در بین ملت ما خوشنام نبودهاند؛ آنها نه تنها در کشور ما بلکه در سطح منطقه غرب آسیا و حتی آفریقا خوشنام نبوده و نیستند.
جوکار خاطرنشان کرد: لذا این نمیتواند برای ما خوشایند باشد که آنها همینطور بیایند و بخواهند در سفرهای غیررسمی با عدهای ارتباط بگیرند و دستگاههای اطلاعاتی ما هم نظارت جدی بر این موضوع نداشته باشند.
وی عنوان کرد: انتظار این است که در وهله اول مشخص شود حضور و رفت وآمد سفیر انگلیس به یزد با چه هدفی است و دستگاههای اطلاعاتی توضیح بدهند که این سفرها به چه علت انجام میشود و آیا این سفرها زیر نظر آنها انجام می شود و یا خارج از رصد آنها است؛ اگر هم از سفیر انگلیس دعوت شده است دستگاههای مربوطه اعم از استانداری و یا جاهای دیگر پاسخ لازم را برای این موضوع به مردم داشته باشند.
کامران غضنفری نویسنده و تحلیلگر سیاسی در واکنش به سفر سفیر انگلیس به یزد : دولت انگلیس در رابطه با ایران هیچگاه حسننیت از خودش نشان نداده است و همواره در هر خباثت و توطئهای که آمریکاییها علیه ما انجام دادهاند، انگلیسیها هم مستقیم یا غیرمستقیم شریک آمریکاییها بودند.
وی افزود: در دوران جنگ تحمیلی هشت ساله رژیم بعث علیه ایران که آمریکا و اذبانش پشت سر صدام قرار داشتند، انگلیس هم یکی از کشورهایی بود که همواره از صدام حمایت میکرد و انواع و اقسام تسلیحات را در اختیار او قرار داد.
کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه انگلیسیها سیاستهای خصمانهشان نسبت به مردم ایران را هیچگاه کنار نگداشتند، اظهار داشت: در فتنه خائنانه سال 88 هم سفارت انگلیس و دستگاههای تبلیغاتی انگلیس مثل بیبیسی، پایگاههایی برای فعالیتهای معاندین علیه جمهوری اسلامی ایران بودند و سفارت انگلیس تبدیل به یک مرکز اطلاعاتی برای هدایت پشت صحنه عملیات آشوبها شده بود و بعد از آن هم انگلیسیها همواره به خصومت خودشان علیه ما ادامه دادند.
غضنفری خاطرنشان کرد: طی هفت سال اخیر نیز علیرغم اینکه همواره دولت سیاست لبخند را در پیش گرفته و دست دوستی به انگلیس دراز کرده است، اما انگلیسیها هیچگاه از خباثت نسبت به ما دست برنداشتند، بهطوریکه حضور سفیر خبیث انگلیس در اغتشاشات سال گذشته جلوی دانشگاه امیرکبیر و تشویق و هدایت آشوبگرها یکی از آخرین نمونههای دشمنی آنها با مردم ایران است.
وی اضافه کرد: سفارت انگلیس بنا به اعتراف برخی از جاسوسهایی که طی این چند سال دستگیر شدهاند، همواره پایگاهی برای جمعآوریهای اطلاعاتی انگلستان و آمریکا بوده است؛ در واقع از پوشش و محمل سفارت انگلیس و دیپلماتهای این کشور در ایران برای جمعآوری اطلاعات و جاسوسی به نفع دولت آمریکا استفاده میشود.
پژوهشگر سیاسی تأکید کرد: اینکه سفیر انگلیس یا آلمان یا فرانسه، هرازگاهی به شهرهای مختلف سفر میکنند، هیچکدام از این ترددهای آنها عادی نیست و مسئولین اطلاعاتی و انتظامی و امنیتی باید آنها را زیر نظر داشته باشند چرا که این افراد معمولا به عنوان سفر مثلا گردشی و صیاحتی به شهرهای مختلف تردد میکنند اما در کنار آن، هدف اصلیشان کارهای اطلاعاتی است.
غضنفری تأکید کرد: لذا اگر قرار است مثلا سفیر انگلیس به استان یزد سفر کند احتمالا برنامهای دارد که یا خودش یا عواملش از مراکزی که به نوعی با قضایای هستهای مرتبط است، اطلاعاتی را به طور غیرقانونی جمعآوری کنند و جاسوسی انجام دهند، بر همین اساس مسئولین محلی باید حواسشان باشد
🔵 پست اینستاگرامی مهران احمدی درباره حرف دل یک پیرمرد با رهبرانقلاب که با تاثر و پیگیری ایشان همراه شد
🔹محمدرضا رضاپور، کارشناس رسانه و سینما: بعد از این پست اینستاگرامی، آقای باقری کنی، داماد رهبر انقلاب با مهران احمدی تماس می گیرد و از رویت مطلب توسط آقا و تاثر و پیگیری ایشان خبر می دهد و این که آقا شماره تماس و شماره حساب این پیرمرد دلشکسته را می خواهند تا شخصا از او دلجویی کنند.
#دولت_فقر
#گرانی
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir