✍️هر چه به انتخابات خردادماه سال 1400 نزديک ميشويم، فعاليت احزاب و گروههاي سياسي بيشتر ميشود. رقيب هراسي يکي از راهبردهاي مذمومي است که گاه جریانهای سياسي در طول ادوار انتخابات گذشته از آن استفاده کردهاند که آنهایی که حافظه تاريخی قوي دارند، موارد متعددي از آن را ميتوانند به ياد آورند. در انتخابات آتي نيز اين شگردهاي رسانهاي کليد خورده است؛
نکات تحليلي: 1- يکي از ترفندها، ادعاي ورود نظاميان به ميدان انتخابات و سناريوی بزرگنمايي خطر به قدرت رسيدن نامزدي نظامي است. اصلاحطلبان سردمدار اين خطاند و مدعي شدهاند که جريان رقيب مصمم است با گزينهاي نظامي وارد کارزار انتخابات شود. طرح بحث گزينههاي نظامي با اين هدف است که به افکار عمومي اینگونه القاء کنند که کشور در معرض قرار گرفتن در شرايطي است که: ديپلماسي و گفتگو با جهان کمرنگ شود، سايه جنگ بر سر کشور بازگردد، اقتدارگرايان به قدرت برسند، آزاديهاي سياسي– اجتماعي کمرنگ شود و فعاليتهاي آزاد اقتصادي نيز با محدوديتهاي فراواني مواجه شود و اینهمه با قدرت يافتن گزينه نظامی محقق خواهد شد! 2- اکثريت گزینههای مطرح برای #انتخابات_1400 سالهاست از جايگاه نظاميگري خارج شده و بيش از آنکه بهعنوان يک شخصيت نظامي شناخته شده باشند، يک رجل سياسي بهحساب ميآيند. این افراد مدتهاست جزو مديران طراز اول کشور بودهاند که در مراکز غيرنظامي و در دستگاههاي اجرايي و تقنيني فعاليت کردهاند. 3- ورود نظاميان به سياست از آنجايی نامطلوب است که نظاميان، با حفظ رياست آن مجموعه نظامي، در جايگاه قدرت تکيه زنند و بهواقع قوه مجريه را به زيرمجموعهاي از ارتش تبديل کنند، درنتیجه سياسيون به کناري گذاشته شده، نهادهاي جامعه مدني تعطيل گرديده و اقتدارگرايي حاکم شود و مردم حاشیهنشین شوند. چنين شرايطي بههیچوجه در اين کشور ممکن نيست. چراکه در رأس اين نظام فقيه جامعالشرایطی قرار دارد که متضمن حفظ اسلاميت و جمهوريت نظام اسلامي است و اجازه شکلگیری ديکتاتوري و خودکامگي را نمیدهد. 4- آنچه در جمهوري اسلامي در طول چهار دهه جاري و ساري بوده، تلاش براي گزينش مسئولين مبتني بر شايستهسالاري بوده که حاصل اجراي قانون اساسي و سپردن امور به رأی مردم است.
نکته پایانی: در ماههای باقیمانده به انتخابات، هر روز شگرد و ترفندي جديد توسط جریانهای سياسي، براي جلب رأی و اعتماد مردم طرحریزی و اجرا میشود که بايد در برابر آن هوشمند بود و در انتخابات دچار خطاي محاسباتي نشد و بهترینها را که میتوانند آينده کشور را تضمين کنند، برگزيد.
امام علی علیهالسلام فرمودند:
🌴 لَذَّةُ الكِرامِ في الإطعامِ، و لَذَّةُ اللِّئامِ في الطَّعامِ
🍃 لذّت كريمان در اطعام دیگران است و لذّت فرومایگان در خوردن است
📖 غررالحكم، ح7638
✅ غذاهایتان را با دیگران به اشتراک بگذارید نه تصویر غذایتان را
AUD-20201201-WA0035.mp3
783K
👆
🔴اکثر کسانی که به دوزخ میروند، به خاطر نفهمیدن این حقیقت است!
👈🏻 این رو به فرزندتون یاد بدید...
༺✾➣♡➣✾༺
6.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قطب نما ۱۶۰
پیام شهادت دانشمند پاسدار و خادم ملت
7.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سخنان شهید فخریزاده درمورد مذاکره با آمریکا
🔹شهادت حاج قاسم نشان داد که نمیتوان به آمریکا اعتماد کرد. زده کشته و پیغام میفرستد که تنشزدایی کنیم.
🔹این گرگ، گرگ است و تا مادامی که خوی خود را زمین نگذاشته نباید رفت پای میز مذاکره.
✍️در چند سال اخیر به خاطر محدودیتهای تحریمی و عدم همکاری شرکتهای خارجی با خودروسازان ایرانی برای تأمین قطعات، قیمت خودرو سیر صعودی به خود گرفت، بهطوریکه در یک مدت کوتاه، قیمت خودرو تا سه برابر هم افزایش یافت که بخش زیادی متأثر از این عوامل بود. علاوه بر این، نوسان نرخ ارز و سیاستگذاری غلط دولت در زمینه سرکوب قیمت عرضه کارخانه، سرمایهای شدن خودرو بهجای مصرفی بودن آن، تقویت و رشد روحیه دلالی در بازار به شیوههای مختلف و گران شدن قیمت مواد اولیه، در سیر افزایشی قیمتها هم تأثیرگذار بود. با این وجود، این روزها برخی سیاستگذاریها در مجلس و کاهش نرخ ارز سبب کاهش قیمت خودرو شده است.
نکات تحلیلی: 1- در حال حاضر معاملات در بازار خودرو به خاطر تعطیلی برخی صنوف، ازجمله نمایشگاههای خودرو، در سطح پایینی قرار دارد و قیمتها همچنان رو به کاهش است و در چند روز گذشته قیمتهای خودرو افت 32 درصدی داشته است. این در حالی است که روند کاهشی قیمتها به دنبال افت نرخ ارز و انتظار مشتریان برای پایینتر آمدن قیمت، همچنان ادامه دارد. 2- مجلس شورای اسلامی جهت بالا بردن بهرهوری، کیفیسازی و همچنین ایجاد رقابت میان خودروسازهای داخلی و با محصولات خارجی، پیشبینی کرده است از چهار منبع میتوان خودرو وارد کرد؛ خودروسازان و قطعهسازها ما به ازای صادرات محصول میتوانند خودرو وارد کنند. افرادی که خارج از کشور دارای ارز و منابع مالی هستند و میتوانند از محل ارز شخصی اقدام به واردات نمایند. گروه بعدی نیز کسانی هستند که نفت را از دولت میخرند و میتوانند از محل صادرات بخش نفتی، اقدام به واردات خودرو کنند.
نکته راهبردی: آنچه در صنعت خودرو مهم است اتفاق بیفتد این است که باید با استفاده از طراحیهای داخلی و ایجاد نوآوری از کپی کاری در حوزه خودرو و مونتاژ خارج شویم و به سمت خلق خودرو با استفاده از طراحی نیروهای متخصص و نخبگان کشورمان حرکت کنیم. مضاف بر این باید طرح تولید خودروی ارزانقیمت و بهروز با استفاده از ظرفیتهای داخلی صورت گیرد که در این راستا شرکتهای خودروساز کشور باید از ظرفیت شرکتهای دانشبنیان، دانشگاههای صنعتی و معاونت علمی و فناوری رئیسجمهوری بهترین بهرهبرداری را ببرند. تنها با همین روشها میتوان به اهداف سند چشمانداز دست یافت؛ در سند چشمانداز ۱۴۰۴، صنعت خودروی ایران باید به تولید ۳ میلیون خودرو دست یابد و حداقل باید سی درصد از این محصولات را به بازارهای خارجی صادر کند.
✍️✍️نیروهای جوان انقلابی برای مقابله با تهاجم فرهنگی، ابتکارات بسیار زیبایی داشتهاند؛ یکی از این ابتکارها جشنواره مردمی فیلم عمار است که اولین دوره این جشنواره در سال ۸۹ و در سالگرد تظاهرات ۹ دی ۱۳۸۸ برگزار شد و حدود بیست اثر، همزمان در ۳۰ نقطه از کشور اکران شد.
گزاره تحلیلی: 1- جشنواره فیلم عمار تفاوتهای زیادی با جشنواره فیلم فجر دارد. در جشنواره فیلم عمار، اکران نمایش آثار سینمای انقلاب با پشتوانه مردمی فراهم شده است. با توجه به هویت مردمی «عمار»، در هر مکانی امکان اکران فیلمهای این جشنواره فراهم است؛ مسجد، مدرسه، پارک، حوزه علمیه، پایگاه بسیج، سالنهای نمایش و... گرفته تا منازل؛ و با هر وسیله نمایشی (ویدئو پروژکتور، تلویزیون، کامپیوتر و ... 2- در این جشنواره، مردم و تشکلهای مردمی حامی تولیدکنندگان و آثار سینمایی میشوند و موضوعات اجتماعی در آن برجسته است. 3- برخلاف جشنواره فیلم فجر که در حیطه و انحصار شبکههای عظیم رسانهای است، در این جشنواره ویدئوهای کوتاه که از پایگاههای بسیج هم کلید خوردهاند نیز درخشش خاصی دارند و آثار مذهبی و انقلابی در آن موج میزند. 4- اضافه شدن بخش بینالملل باعث شده تا بسیاری از فیلمسازان مستقل که فریاد بیداری آنها شنیده نمیشد، در این جشنواره شرکت كنند. 5- میهمانان ویژه عمار و سوپراستارهای این جشنواره، مادران و پدرانی هستند که پای انقلاب جوان دادند و بانوانی که همدم و شریک زندگی تقدیم راه انقلاب کردهاند. 6- نقطه عطف جشنواره در یک اسفندماه 91 و بعد از جشنواره سوم اتفاق افتاد؛ دیداری که خستگی را از تن همه بیرون برد؛ رهبر معظم انقلاب پس از شنیدن صحبتهای جمعی از حاضرین، توصیههایی نمودند و توجه به موضوع دین و معارف دینی و همچنین انقلاب اسلامی و ارزشهای انقلاب در این جشنواره را اقدامی مبارک خواندند و تأکید کردند: «نگاه به هنر اسلامی و سینمای دینی باید نگاهی بلندمدت و همراه با برنامهریزی دقیق و امید به آینده و بهرهگیری مناسب از ابزار هنر برای تأثیرگذاری حداکثری باشد».
نکته راهبردی: جشنواره فیلم عمار یک ابتکار بسیار مهم برای پرورش نیروهای انقلابی، دغدغهمند و راهگشا در عرصههای اجتماعی است که با هزینههای اندک محصولاتی را تولید میکنند که میتواند در زمانه حال راهگشا باشد. این روش و ابتکار میتواند نیروهایی تربیت کند که چشمشان به سینمای وابسته به متن، ساختار و هیاهوی غربی نباشد. انشاءالله این جشنوارهها بتواند خلأ حضور نیروهای انقلابی در عرصه مهم سینمای کشور را مرتفع کند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 چه کسی اطلاعات شهید محسن فخری زاده را بدست ماموران سرویس های جاسوسی کشورهای غربی رساند؟
🔸سخنان صریح سید محمود نبویان، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با استناد به کتاب دیپلماسی هسته ای حسن روحانی
__
♨️کلیپهای بیشتر 👇
🆔 @snn_ir
امام علی علیهالسلام فرمودند:
🌴 لا تجعلنّ للشيطان فيك نصيباً، و لا على نفسك سبيلاً.
🍃 برای شيطان در خود بهره ای قرار مده و راه او را بر نفس خود باز مگذار
📖 نهج البلاغه، نامه17