eitaa logo
نسیم معرفت
62 دنبال‌کننده
608 عکس
376 ویدیو
84 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
✍️تحریف واقعیت مذاکره از زبان آقای وزیر!
✍️وزیر امور خارجه کشورمان به‌تازگی در برنامه «عصر حیرت» درباره مذاکرات مسقط اظهارات تعجب‌برانگیزی داشت که با واکنش‌های سیاسی و رسانه‌ای زیادی مواجه شد. از منظر آقای ظریف «کسانی که با برجام مخالف بودند، با مذاکرات مسقط هم مخالف بودند. به‌رغم دستور رهبری، کارشکنی کردند و یک سال فرصت‌سوزی کردند!». نکات تحلیلی: 1- اساس نظام معنایی و مفهومی آقای وزیر در این مصاحبه بر این تحریف استوار شده است که «مذاکرات در مسقط با دستور رهبری شروع شد». این بیان ظریف درواقع، خاک پاشیدن بر روی آفتاب است درحالی‌که مواضع و سخنان رهبری و راهبرد هسته‌ای نظام جمهوری اسلامی، روشن و در دسترس همگان قرار دارد. رهبری در هیچ مذاکره‌ای دستور مستقیم و اولیه به مذاکره به‌ویژه با آمریکا نداده‌اند. بلکه تنها مؤید تصمیم و خواسته مصرانه دولت‌ها بوده‌اند؛ آن‌هم با کلی شرط و شروط صیانتی از اصول انقلاب اسلامی، منافع ملی و مصالح کلان ملت ایران. این رویه واحد و ثابت رهبری از مذاکرات مسقط تا برجام قابل رصد و دریافت است. 2- با احترام اما بدون رودربایستی تحریف آقای ظریف آنجاست که «مجوز» رهبری به آقای صالحی در زمانه دولت اسبق را حمل به «دستور» می‌کند؛ انگار که آن مذاکرات، ابتکار و خواست مستقیم رهبری بوده و حال‌آنکه رهبر انقلاب در آن زمان نیز - همچون دوره دکتر روحانی- با خواست وزیر خارجه وقت (صالحی) و به‌عنوان تجربه و درس، اجازه مذاکره دادند. آقای وزیر اگر به کتاب خاطرات آقایان روحانی و صالحی مراجعه کنند، در این زمینه اطلاعاتشان کامل می‌شود. 3- امروز که زمان پاسخ دادن و وارسی عملکردهاست، وزیر محترم، با گفتن این‌که رهبری در جریان بوده و دستور به مذاکره داده، شانه از مسئولیت خالی می‌کند. حتی برفرض که رهبری دستور داده باشند، آیا به چهار شرط ابلاغی معظم‌له در مسقط عمل شد؟! آقای وزیر! رهبری 9 شرط هم برای برجام صادر کردند و مبتنی بر آن‌ها مجوز نرمش قهرمانانه در برجام را دادند، به کدام‌یک عمل کردید؟! نکته راهبردی: مشی رهبر انقلاب در مذاکرات هسته‌ای بسیار روشن، قابل دفاع و رجوع است. بی‌شک اگر دستگاه دیپلماسی کشور با منظومه فکری و سیاسی معظم‌له جلو می‌رفتند، امروز کشور در شرایط بهتری قرار داشت. متأسفانه جریان سیاسی که مذاکره با آمریکا و اروپا را در دولت‌های مختلف مدیریت کرد، از راهبرد «نرمش قهرمانانه» فقط نرمش‌اش را گرفت و برگه‌های اقتدار و قدرت ایران را وجه‌المصالحه مذاکره و معامله‌ای ناقص و بدون تضمین قرار داد. البته زبان این جریان امروز به تحریف و برای ارائه قرائتی وارونه دراز است و ابایی هم ندارد از کیسه رهبری هزینه کند!
✍️✍️شکست حلقه ضدانقلاب
✍️✍️«روح‌الله زم» مؤسس و گرداننده رسانه معاند آمدنیوز، به دار مجازات آویخته شد. وی در 22 مهرماه 98 با شگردهای پیچیده اطلاعاتی سپاه، بازداشت و به کشور بازگردانده شد. دادگاه روح‌الله زم طی ۶ جلسه به ریاست قاضی صلواتی در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب تهران و به‌صورت علنی با حضور مستشار، وکیل مدافع زم و نماینده دادستان در اجرای مواد ۳۵۲ و ۳۵۳ قانون آیین دادرسی کیفری برگزار شد. گزاره‌های خبری: 1- نقطه اتصال براندازان: کانال شایعه‌ساز آمد‌نیوز یکی از مهم‌ترین کانال‌های تلگرامی ضدانقلاب بود که در طول فعالیت چند ساله خود نه‌تنها در راستای همگرایی و همبستگی جبهه ضدانقلاب، کشورهای ضد ایران و سازمان‌های بین‌المللی عمل می‌کرد، بلکه همین رسانه عامل پیوند برخی از سرشبکه‌ها و عناصر برانداز داخلی با عوامل و سرویس‌های خارجی بود. 2- جاسوسی بین‌المللی علیه ایران: از سال ۹۵ تا زمان دستگیری، از طریق ارتکاب جرائم علیه امنیت داخلی و خارجی کشور، جاسوسی به نفع سرویس اطلاعاتی یکی از کشورهای منطقه، جاسوسی برای سرویس اطلاعاتی کشور فرانسه و همکاری با دولت متخاصم آمریکا علیه نظام جمهوری اسلامی فعالیت می‌کرد. 3- هدایت‌کننده اغتشاشات؛ زم در جلسات دادگاه خود اقرارها و اعترافات قابل‌تأملی داشت؛ ازجمله، اعتراف کرد لیدر اغتشاشات دی‌ماه ۹۶ بوده که در نتیجه آن تعدادی از هم‌وطنانمان به‌واسطه اعمال تروریستی عناصر مزدور وابسته به بیگانه جان خود را از دست دادند. زم همچنین اقرار کرد که در شکل‌گیری شورای ۲۹ رسانه برانداز نقش داشته است. 4- اقدام علیه امنیت داخلی و خارجی؛ زم در یکی از جلسات دادگاه خود در خصوص اقدام علیه امنیت داخلی و خارجی گفته بود، بعد از دی‌ماه ۹۶ تا اواسط سال ۹۷ اقدامات گسترده تبلیغاتی علیه نظام انجام دادم، چراکه به براندازی معتقد شده بودم. 5- تشویق حمله به مناطق نظامی؛ در یکی از جلسات دادگاه، «توانا محمدی» مدیر فنی کانال معاند آمدنیوز، اعلام کرد: «به دستور زم قرار بود برای زدن یک پایگاه سپاه به‌صورت پایلوت ۵۰۰ هزار دلار و پس از آن برای بقیه جاها ۲ میلیون دلار دریافت کنم. خواسته زم ساخت پهپاد و موشک و زدن آن‌ها به مراکز حساس کشور بود». نکته راهبردی: بازداشت تروریست‌هایی مانند روح‌الله زم، جمشید شارمهد و ... نشان می‌دهد، نیروهای اطلاعاتی کشورمان توانایی برخورد با تمام حلقه‌های ارتباطی جریان‌های برانداز در خارج را دارند؛ افزون بر این لازم است زیرساخت‌هایی که جریان‌های ضدانقلاب بر آن سوار می‌شوند نیز مورد ارزیابی و آسیب‌شناسی قرار گیرند و با عوامل تهدیدزا در شبکه‌های ارتباطی برخورد شود.
✍️✍️✍️سوال؟؟؟آسیب رساندن به اموال و دارایی¬های ستاد تبلیغات انتخاباتی نامزدهایی که همسو با جریان انقلاب نیستند، چه حکمی دارد؟ پاسخ: جایز نیست و موجب ضمان خواهد شد.
✍️اما و اگرهای بودجه 1400
✍️دولت آخرین بودجه پیشنهادی را برای بررسی به مجلس فرستاد. رئیس دولت برای ارائه و توضیح بودجه در مجلس حاضر نشد، رئیس سازمان برنامه‌وبودجه نیز این مأموریت را انجام نداد و به گفته یکی از نمایندگان، بودجه با اسنپ به مجلس فرستاده و توسط معاون پارلمانی رئیس‌جمهور به هیئت‌رئیسه تقدیم شد. بخش عمده اصلاح ساختار بودجه که قرار بود توسط مجلس و دولت در برنامه 1400 دنبال شود، مربوط به بودجه شرکت‌های دولتی بود که به دلیل تأخیر دولت در ارائه این بخش از بودجه، عملاً بررسی و اصلاح آن غیرممکن به نظر می‌رسد و با توجه به اهمیت بودجه عمومی، عملاً بررسی بودجه شرکت‌ها انجام نمی‌شود. البته بررسی بودجه شرکت‌ها در مجلس مسبوق به سابقه نبوده و اصلاح این رویه ناصحیح در مجلس به زمان بیشتری نیاز دارد. در بخش هزینه‌ای بودجه نگرانی‌های جدی نسبت به امکان تحقق منابع وجود دارد. رئیس کمسیون اقتصادی مجلس مدعی است که بودجه فعلی با کسری 320 هزار میلیاردتومانی مواجه خواهد شد. پیش‌بینی فروش اوراق سلف نفتی، اوراق قرضه و فروش بالای نفت در لایحه پیشنهادی بیشتر مورد انتقاد قرار گرفته است رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس نیز ضمن انتقاد از خوش‌بینی دولت نسبت به فروش نفت در سال آینده، با تردید به تحقق این امر می‌نگرد. در بخش هزینه‌ای نیز افزایش 25 درصدی حقوق کارکنان در کنار تورم بالای سال جاری، مورد انتقاد تحلیلگران است. سامان نیافتن بخش یارانه‌ها به‌ویژه یارانه پنهان، کم‌توجهی به بودجه عمرانی و بخش تولید کشور نیز از جمله انتقادات کارشناسان به بودجه 1400 هست. نکته راهبردی: با وجود ابهامات و انتقادات نسبت به درآمدها و هزینه‌های لایحه پیشنهادی، دولت اهتمام کافی برای تدوین بهینه بودجه را نداشته و فرمایشات مقام معظم رهبری که دولت باید تا روز آخر، کار را با قدرت دنبال کند، مورد توجه قرار نگرفته است. اگر مجلس کلیات بودجه را رد کند، زمان کافی برای انجام اصلاحات اساسی در بودجه وجود ندارد و اگر کلیات بودجه را رد نکند، احتمالاً باید تغییرات زیادی در لایحه اعمال کند که در این صورت مجلس متهم به بودجه‌نویسی می‌شود؛ لذا ضرورت دارد مجلس و دولت با همدلی و همفکری نسبت به اصلاح بودجه اقدام کنند
✍️✍️خیزش کردها در عراق
✍️✍️✍️سوال؟؟؟با توجه به اینکه در اسلام آزادی انتخاب انسان‌ها بر مبنای عقل به رسمیت شناخته شده، جایگاه تبلیغات و عملیات روانی که کارکرد آن اثرگذاری روانی بر اذهان جامعه به‌منظور جلب رأی است – در اسلام خصوصاً در ایام انتخابات چیست؟ پاسخ: تضادی بین آزادی انتخاب مردم و تبلیغات وجود ندارد، بلکه تبلیغات اگر منطقی و معقول و در چارچوب شرع و قانون باشد، می¬تواند در انتخاب بهتر مردم تأثیرگذار باشد، علاوه بر اینکه تبلیغات موجب اجبار افراد نمی¬شود و اختیار را سلب نمی¬نماید.
🔻 | می پرسند چرا ‎اروپا اعدام ‎ را محکوم کرد اما ترور ‎ را محکوم نکرد؟ 🔹پاسخ روشن است در ماجرای زم سرباز آنان از بین رفت اما فخری زاده سرباز انقلاب اسلامی بود که اروپا در شهادتش شریک است.اگر محکوم کنند ممکن است صهیونیست ها دم خروس اروپا در این ماجرا را بیرون دهند 🖌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 | دختر شهید سلیمانی: بین بایدن و ترامپ تفاوتی وجود ندارد 🔹زینب سلیمانی در مصاحبه با راشاتودی: ترامپ دستور داد پدر من را ترور کنند و بایدن نیز از این اقدام حمایت کرده. هردوی آن‌ها از یک سیاست مشخص پیروی می‌کنند. 🔹بعد از ترور پدرم، آمریکا تصور می‌کرد همه‌چیز متوقف می‌شود، اما اشتباه می‌کنند؛ این تازه اول راه است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌠🍁 🍁 💠 💢موضوع: نامه خطاب به 🔸🌹🔹 ✅این نامه که در سال ۹۴ در جبهه نبرد با در سوریه نوشته شده، بعد از ۵ سال به‌طور عمومی منتشر می‌شود.
⭕️ ریشه‌یابی تاریخی مواضع دوگانه اردوغان / روابط ایران و ترکیه به کدام‌سو می‌رود؟ 🔹 دولت اردوغان وارث دو سنت است: سنت عثمانی و سنت ترکیه آتاتورکی. دو سنتی که هر یک وجهی از ارتباط با ایران را در خود دارد. این سنت دو گانه از یک طرف رابطه خوبی با ایران داشته و از طرف دیگر، همواره با ایران اختلاف داشته است. اردوغان نیز در رفتار و منش خود این رفتار دوگانه را دارد. 🔸 این رفتار دوگانه در ابتدای قدرت گیری او در ترکیه تا حدی به نفع ایران می‌چربید. اردوغان در ابتدای قدرت گیری حزب عدالت و توسعه به شدت تحت تاثیر سیاست خارجی "احمد داود اوغلو" و "عبدالله گل" بود. سیاست حزب عدالت و توسعه در آن زمان نزدیکی به غرب، باز شدن درب اقتصاد آزاد و لیبرالی به روی ترکیه، ارتباط مساعد با همسایگان و به خصوص عضویت در اتحادیه اروپا بود. 🔹 در این زمان رابطه ایران و ترکیه نسبتا بهبود یافته بود. چرا که همانطور که بیان شد سیاست احمد داود اوغلو "به صفر رساندن تنش با همسایگان" و "نزدیکی به اتحادیه اروپا" بود. با این حال، با تحول حزب عدالت و توسعه، کنار گذاشته شدن عبدالله گل و احمد داود اوغلو از بدنه حزب و به خصوص تغییر سیاست خارجی ترکیه این وضعیت تاحدی تغییر کرد. ترکیه اردوغان حالا به جای آتاتورک و سیاست‌هایش، "سلطان عبدالحمید" را الگوی خود قرار داده بود. سلطان عبدالحمید از جمله سلاطین اسلام گرای عثمانی بود که در زمینه اقتصادی به غرب نزدیک بود اما در زمینه سیاسی به دنبال بازگشت به دوران شکوه عثمانی و یکپارچه کردن سراسر دنیای اسلام بود. 🔸 اردوغان جدید به دنبال سیاست "عبدالحمید" است. بسیاری معتقدند او همچنان به دنبال اجرای سیاست "میهن آبی" است. میهن آبی سیاست نفوذ ترکیه در کشورهای حوزه دریای مدیترانه و بلکه سایر همسایگان است. سیاست میهن آبی که اولین بار توسط "جم گوردنیز" مطرح شد، در زمان وزارت احمد اوغلو زیاد پیگیری نشد اما برخی معتقدند که حالا به شدت توسط دولت ترکیه دنبال می‌شود. 🌓 روشنا 🆔 https://eitaa.com/roshana_ir 🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
| نبرد در ارتفاعات ◽️قربانی اشغال، این بار ... ◽️گویا قطعنامه‌های تشریفاتی شورای امنیت، برای بازدارندگی ندارد... راستی چرا سوریه مهم است؟ 🌓 روشنا 🆔 https://eitaa.com/roshana_ir 🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
سلام علیکم ✅✅✅فراخوان خاطره از سردار شهید حاج قاسم سلیمانی✅✅✅ موضوعات خاطرات: همرزمی ✍️ دیدار ✍️ حس شما از شنیدن خبر شهادت ایشان✍️ تاثیر شما از شخصیت ایشان در قبل یا بعد شهادت ✍️ نقش ایشان در زندگی شخصی شما✍️ ✍️............ برای تهیه ویژه برنامه شهید سلیمانی فراخون خاطره از سردار شهید سلیمانی با موضوعات ذکر شده برگزار می گردد. خاطرات متنی ارسال شده به آی دی زیر ارزیابی شده و درصورت فاخر بودن برای ضبط و پخش از صدا و سیمای مرکز یزد در ویژه برنامه شهید سلیمانی با افراد تماس گرفته می شود. 🇮🇷🇮🇷🇮🇷 🇮🇷🇮🇷🇮🇷 🇮🇷🇮🇷🇮🇷 🇮🇷🇮🇷🇮🇷 خاطره و شماره تماس خود را تا 30 آذر به این آی دی ارسال فرمایید 🆔https://eitaa.com/soleymani
✍️ناهمخوانی آمارهای اقتصادی
✍️اندازه‌گیری و محاسبه شاخص‌های مختلف مانند تورم، حجم تجارت، رشد اقتصادی، حجم نیروی کار فعال و برآوردهای کوتاه و بلندمدت از شاخص‌های اقتصادی از کاربردهای آمار در علوم اقتصادی است. آمار از طریق تجزیه‌وتحلیل داده‌ها کمک شایانی به تصمیم‌گیری‌های بهتر اقتصادی می‌کند. از آنجا که در ایران دو نهاد بانک مرکزی یا مرکز آمار متولی انتشار نرخ رشد اقتصادی می‌باشند، همین موضوع باعث شده است تا نرخ‌های رشد اقتصادی اعلامی توسط این دو نهاد با یکدیگر تفاوت‌های چشمگیری داشته باشد. نکات تحلیلی: 1- آمارها شالوده برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری و تصمیم‌گیری محسوب می‌شوند و هر اندازه دقیق‌تر باشند درنتیجه، نتیجه نهایی سیاست‌گذاری بهتر خواهد بود؛ اما تفاوت‌های آماری سیاست‌گذاران و برنامه‌ریزان را با سردرگمی مواجه خواهد کرد و می‌تواند به سیاست‌گذاری‌های غلط منجر شود.2- نرخ رشد اقتصادی یکی از مهم‌ترین شاخص‌های اقتصادی محسوب می‌شود، به‌طوری‌که اقتصاددانان سرعت پیشرفت یک کشور را با آن مورد سنجش قرار می‌دهند. این نرخ، از میزان تغییرات ارزش محصولات و خدمات تولید شده در یک دوره زمانی نسبت به دوره زمانی مشابه سال قبل از آن به دست می‌آید.3- در دنیا عمدتاً سازمان‌های ملی آمار، مرجع رسمی اعلام آمار نرخ رشد اقتصادی هستند و بر اساس ماده سه قانون مرکز آمار ایران، تولید آمار رشد اقتصادی و تورم جزو وظایف مرکز آمار است؛ ازاین‌رو عمدتاً آمارهای اعلام شده از سوی مرکز آمار مبنای محاسبات نهادهای بین‌المللی است. نکته راهبردی: نقش روزافزون آمار و اطلاعات به‌عنوان پیش‌نیاز کليۀ تصميم‌گيري‌ها، سیاست‌گذاری‌ها و برنامه‌ريزي‌ها، امروزه بر هيچ کسي پوشيده نيست. امروزه اين نقش به‌قدری بديهي است که سياست‌گذاري‌ها و برنامه‌ريزي‌هاي توسعه اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي کشورها بدون در اختيار داشتن آمار کافي، صحيح، دقيق و به‌هنگام، ممکن نيست. حال در چنین وضعیتی آمارهاي منتشر شده توسط نهادهاي متولي آمار اگر با هم تناقض و یا فاصله معناداری داشته باشند، ضمن ایجاد بی‌اعتمادی باعث می‌شود، شهروندان، سياستمداران، مديران، فعالان اقتصادي، سرمایه‌گذاران، دولت، سازمان‌هاي اجتماعي و ... به نحوی فضا را ترسيم و تصوير کنند که با واقعيت‌های جامعه همخوانی نداشته باشد. این نحوه انتشار آمار به‌نوعی موجب سردرگمی تحليلگران، تصميم‌گيران و سیاست‌گذاران شده است و براي رفع این موضوع به نظر می‌رسد هرچه زودتر بایستي اصلاح نظام آماري كشور در دستور كار دولت و مجلس قرار گيرد.
✍️✍️بارها در مورد آسیب‌های فجازی (فضای مجازی) نوشته‌ایم و خوانده‌ایم. بیشتر اوقات دولت و مسئولین را مقصر دانسته‌ایم و کمتر به وظایف خودمان در این عرصه پرداخته‌ایم. هرروز شاهد فراگیری این فضای غیرواقعی، اما اثرگذار بر زندگی بشر و تبعات و تلفات ناشی از آن بر خانواده‌ها، جوانان و کودکان هستیم. وابستگی معتاد گونه همه ما به این فضای پرهیاهو هم قابل‌انکار نیست و مطمئناً یکی از عواملی که نمی‌گذارد فرزندانمان را در مورد این فضا آگاه کنیم و بتوانیم آنان در برابر آسیب‌های فجازی قانع کنیم، استفاده بی‌رویه خودمان از آن است. گزاره خبری: اخیراً فیلمی از یک نوجوان در فضای مجازی پخش شده که در یک گفتگوی زنده با یک زن فاسدالاخلاق از تمایلش به فیلم‌های مستهجن و اتفاقات پیرامون آن سخن می‌گوید و آن زن پس از گفتگو، به‌شدت از رفتار خود در فضای مجازی پشیمان می‌‌شود. او جمهوری اسلامی را در مفسد دانستن خودش دارای حق می‌داند و از اینکه باعث انحراف نوجوانان می‌شود، به خود می‌لرزد؛ اما این تنها اتفاق هفته اخیر نبود. به‌تازگی در فجازی افرادی چالش‌هایی طراحی کرده‌اند که در آن جوانان را تحریک می‌کنند تا در مقابل پدر و مادر و اعضای خانواده الفاظ قبیح و رکیک به‌ کار گیرند و فیلم واکنش والدین و خانواده را برای آن‌ها بفرستند. گزاره تحلیلی: کسانی که جوان و نوجوان و حتی کودکی در خانه دارند، مانند قدیم فقط فضای بیرون از خانه را ناامن نمی‌دانند، بلکه خانه را به‌واسطه رسوخ و نفوذ فجازی هم خطرناک می‌بینند. دنیای مجازی نه‌تنها ما را خسته کرده، بلکه مستأصل نیز کرده است. اگر در سال‌های گذشته فردی گناهی مرتکب می‌شد و آن را مخفی نگه می‌داشت تا روزی توبه کند، اکنون فضای مجازی به‌گونه‌ای مخاطبش را تربیت می‌کند که با توجیهات مختلفی گناه کرده و علناً به آن افتخار کند، سیستمی که به علنی شدن گناه و کنار رفتن پرده حیا بها می‌دهد. سؤال اساسی این است که چه باید کرد؟ مسدود کردن، محدود کردن، کنترل کردن یا رها کردن؟ احتمالاً کسی به‌طورقطع نمی‌تواند به این سؤال پاسخ دهد؛ اما این را می‌توان گفت که قطعاً تمامی وظایف تصمیم‌گیری و اجرا برای در امان ماندن از خطرات فجازی به عهده دولت نیست؛ باید سهم خودمان را در این فضا بدانیم و به آن عمل کنیم.
✍️✍️بافضای مجازی چه کنیم؟
✍️✍️✍️سوال؟؟؟گاهی در انتخابات صریح یا غیرصریح، مبلغ فرد خاصی می¬شویم و وی بعد از پیروزی در انتخابات، عملکرد مطلوبی از خود نشان نمی¬دهد، آیا ما مدیون افرادی هستیم که به سوی ایشان سوق داده¬ایم؟ پاسخ: اگر تبیین واقعیت¬ها و معیارها ناخواسته منطبق بر فردی شود، ایرادی ندارد؛ ولی با انگیزه جانب‌داری از کاندیدای خاصی به تبیین ویژگی¬ها و انطباق بر او اقدام نمودن، جایز نیست ولو عملکرد مطلوبی داشته باشد.
🔺 | قاتل و آمر قتل شهید سلیمانی باید انتقامشان را پس بدهند 🔻 رهبر عزیز انقلاب: 🔹 اگرچه کفش پای سلیمانی هم بر سر قاتل او شرف دارد . 🔹سیلی سخت غیر از انتقام است زیرا آمران و قاتلان سردار سلیمانی باید انتقام پس دهند و این در هر زمانیکه ممکن باشد قطعی است.
🔴 چهار ضلعی اقتدار 🔻 چهار توصیه مهم امروز رهبر انقلاب اسلامی: 1⃣ در همه‌ی عرصه‌ها قوی شوید. 2⃣ به دشمن اعتماد نکنید. 3⃣ اتحاد ملی را حفظ کنید. 4⃣ رفع تحریم به دست دشمن است، اما خنثی کردن تحریم، به دست خودمان است. خنثی کردن تحریم، مقدم بر رفع تحریم است. به دنبال خنثی کردن تحریم باشید. ۹۹/۰۹/۲۶
🔰نکاتی از کلام مرحوم رجبعلی خیاط ره: 🔸 نكته ۱: اگر به قدر ترسيدن از يك عقرب، از عِقاب خدا بترسيم، عالَم اصلاح مي شود. 🔸 نكته ۲: تو براي خدا باش، خدا و همه ملائكه اش براي تو خواهند بود. «مَن كانَ لله، كان الله لَه». 🔸نكته ۳: سعي كنيد صفات خدايي در شما زنده شود؛ خداوند كريم است، شما هم كريم باشيد. رحيم است، رحيم باشيد. ستاّر است، ستار باشيد. 🔸 نكته ۴: دل جاي خداست، صاحب اين خانه خداست. آن را اجاره ندهيد. 🔸 نكته ۵: كار را فقط براي رضاي خدا انجام دهيد، نه براي ثواب يا ترس از جهنّم. 🔸 نكته ۶: اگر انسان علاقه اي به غير خدا نداشته باشد، نفس و شيطان زورشان به او نمي رسد. 🔸 نكته ۷: اگر كسي براي خدا كار كند، چشم دلش باز مي شود. 🔸 نكته ۸: اگر مواظب دلتان باشيد و غير خدا را در آن راه ندهيد، آنچه را ديگران نمي بينند شما مي بينيد. و آنچه ديگران نمي شنوند، شما مي شنويد. 🔸 نكته ۹: هركاري مي كنيد نگوييد: "من كردم"، بگوييد: «لطف خداست». همه را از خدا بدانيد. 🔸اللّٰھـُــم ؏جِّل لِوَلیڪَ الفَرَجـْـ ...
۴ 🔴 | وصیت نامه حاج قاسم 💐 من با این پاها در حرمت پا گذارده ام، دور خانه ات چرخیده ام و در حرم اولیائت در حسین و عباست آنها را برهنه دوانده ام و این پاها را در سنگرهای طولانی خمیده را جمع کردم‌ و در دفاع از دینت دویدم، جهیدم، خزیدیم ، خندیدم و خنداندم، گریستم و گریاندم.....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠🍁 🍁 🎥 💢موضوع: فرزندان جامعه ما از نگاه 🔸🌹🔹 👌 ما ماست 💠من و آدمای خودم، من و رفقای خودم، من و مرید‌های خودم، مداح هستم با مریدای خودم، این بی حجابه، اون باحجابه، این اینجوریه، اون اونجوریه، این چپه، اون راسته، این ، اون . خب چه چیز را می‌خواهید حفظ کنید؟ جامعه ما خانواده ماست، آن‌ها مردم ما و بچه های ما هستند... ".
سیاسی: سلام علیکم ✅✅✅فراخوان خاطره از سردار شهید حاج قاسم سلیمانی✅✅✅ موضوعات خاطرات: همرزمی ✍️ دیدار ✍️ حس شما از شنیدن خبر شهادت ایشان✍️ تاثیر شما از شخصیت ایشان در قبل یا بعد شهادت ✍️ نقش ایشان در زندگی شخصی شما✍️ ✍️............ برای تهیه ویژه برنامه شهید سلیمانی فراخون خاطره از سردار شهید سلیمانی با موضوعات ذکر شده برگزار می گردد. خاطرات متنی ارسال شده به آی دی زیر ارزیابی شده و درصورت فاخر بودن برای ضبط و پخش از صدا و سیمای مرکز یزد در ویژه برنامه شهید سلیمانی با افراد تماس گرفته می شود. 🇮🇷🇮🇷🇮🇷 🇮🇷🇮🇷🇮🇷 🇮🇷🇮🇷🇮🇷 🇮🇷🇮🇷🇮🇷 خاطره و شماره تماس خود را تا 30 آذر به این آی دی ارسال فرمایید 🆔https://eitaa.com/soleymani1399 . .
🌴 ۵ 🌱 | وصیت نامه حاج قاسم ☘ حضرت آیت الله خامنه ای را مظلوم و تنها می بینم، او نیازمند همراهی شماست ➖➖➖➖➖➖
میلاد باسعادت عقیله بنی هاشم حضرت زینب کبری سلام الله علیها را بحضور حضرت بقیه الله الاعظم ارواحنا فداه ونائب بر حقش امام خامنه ای و همه ی پرستاران ارجمند وشما بزرگواران تبریک میگویم. شمه ای از شخصیت وفضائل آن بانو تقدیم میشود: 🔹معروف‌ترین نام ایشان، زینب(سلام الله علیها) است وحضرت(س) تنها شخصیت غیر معصومی است که نام ایشان از طرف خدا، توسط جبرائیل بر پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله) نازل گشته است. 🔹زینب(س) که در لغت، به معنای «درخت نیکو منظر» و معنای دیگر آن «زین اب» یعنی «زینت پدر» است. 🔹ایشان در ۵ جمادی الاول سال ۵ یا ۶ هجری قمری در مدینه به دنیا آمد و به این ترتیب در صحنه کربلا، ایشان ۵۵ یا ۵۶ ساله بود. 🔹بعد از امام حسن(علیه السلام) و امام حسین(علیه السلام) سومین فرزند امام علی(علیه السلام) و حضرت فاطمه(سلام الله علیها) می باشد. 🔹از مهمترین القاب ایشان، عقیله بنی هاشم، عالمه غیرمعلَّمه، فهمة غیر مفهَّمة ،عارفه، موثّقه، فاضله، کامله، عابده آل علی(ع)، معصومه صغری، امینةالله، نائبةالزهراء(س)، نائبةالحسین(ع)، عقیلة النساء، شریکة الشهداء، بلیغه، فصیحه، شریکةالحسین، عقیلة الطالبیین، صدیقه صغری (اشاره به مادرش که صدیقه کبری است و پدرش که صدّیق اکبر است)، ولیة الله، الراضیة بالقدر و القضاء، صابرة البلوی من غیر جزعٍ و لا شکوی، محبوبةُ المصطفی(ص)، ثانیة الزهراء(س) الشریفة می باشد. 🔹ایشان به سبب سختی‌های بسیاری که در زندگی متحمل شدند و مصیبت های سنگینی رو دیدند، از جمله رحلت جدّش حضرت رسول اکرم(ص)، شهادت و سختی‌های مادرش فاطمه زهرا(س)، شهادت پدرش امیرالمؤمنین(ع)، شهادت برادرش امام مجتبی(ع)، فاجعه کربلا و شهادت برادرش امام حسین(ع) و دو فرزندش و دیگر بستگان و سایر شهداء، و به اسارت رفتن در کوفه و شام، به ایشان لقب《ام المصائب》دادند. 🔹زینب کبری(س) در سال ۱۷قمری با پسر عمویش عبدالله بن جعفر ازدواج کرد.  🔹در برخی منابع چهار پسر به نام‌های علی، عون، عباس، محمد و یک دختر به نام ام کلثوم به عنوان فرزندان حضرت زینب(س) و عبدالله نام برده شده است. 🔹جناب عون و محمد، در کربلا شهید شدند که برخی از منابع تاریخی عون را فرزند حضرت زینب(س) و محمد را فرزند خوصا بنت حفصه بن ثقیف دانسته‌اند. 🔹حضرت(س) هنگام حضور امیرالمؤمنین (ع) در کوفه برای زنان کوفه تفسیر قرآن می‌ گفت. 🔹در هنگام ولادت، هنگامی که پیامبر اسلام(ص) قنداقه ایشان را طلبید، او را بوسید و فرمود : «به حاضران و غایبان امّتم وصیت می‌کنم که حرمت این دختر را پاس بدارند. همانا وی مانند خدیجه کبری(س) است.» و همچنین فرمود : 《مَن بَكي عَلي مُصابِ هذِهِ البِنت ِ(زَينَبَ) كانَ كَمَن بَكي عَلي أخَوَيهَا الحَسَنِ و الحُسَينِ(علیهما السلام )》 هر كس بر مصيبت‏های اين دختر بگريد، همانند كسی است كه بر برادرانش، حسن(ع) و حسين‏(ع)، گریسته است. 📜فضائل و ویژگی های حضرت زینب(س) : 1⃣علم و سخنوری : امام سجّاد(علیه السلام ) بعد از واقعه کربلا خطاب به حضرت زینب(س) فرمود: 《أنتِ بِحَمدِ اللَّهِ عالِمَةٌ غَيرُ مُعَلَّمَةٍ، فَهِمَةٌ غَيرُ مُفهَّمَة》 ای زينب(س)! تو بحمدالله ، عالمي هستي كه نزد كسي تعليم نديدي و دانايي هستي كه نزد كسی نياموختی. 🔹بُشربن خُزیم اسدی درباره خطبه حضرت زینب (س) در کوفه می‌گوید: «در این روز، من به زینب دختر علی (ع) نگریستم. سوگند به خدا! کسی را مانند زینب، در سخنوری توانا ندیدم؛ چنانکه گویی از زبان امیرالمؤمنین علی بن ابیطالب(ع) سخن می‌گوید. و بر مردم نهیب می زد و می فرمود: خاموش باشید! با این نهیب، نه تنها آن جماعت انبوه ساکت شدند، بلکه زنگ شتران نیز از صدا افتاد!» 2⃣عبادت : حضرت زینب کبری(س) شب‌ها به عبادت می‌پرداخت و در دوران زندگی، هیچ‌گاه تهجّد را ترک نکرد. آنچنان به عبادت اشتغال ورزید که ملقّب به «عابده آل علی(ع)» شد. شب زنده‌داری وی حتی در شب دهم و یازدهم محرم، ترک نشد. فاطمه(س) دختر امام حسین(ع) می‌گوید: «عمه ام زینب(س) در تمام شب عاشورا در محراب خویش ایستاده و به پروردگار خویش استغاثه می کرد و نماز شب خود را حتی در طول سفر که از مدینه به کربلا و از کوفه به شام و تا لحظه ای که به مدینه برگشتیم، ترک نکرد.» 🔹روز عاشورا هنگام وداع ،امام حسین(ع) خطاب به حضرت زینب(س) فرمود: «يا اُختاه! لا تَنْسِينِي فِي نافِلَهِ اللَّيلِ» خواهرم! مرا در نمازهای شب، فراموش نکن. 🔹امام سجاد(ع) می فرماید: «در شب عاشورا، عمّه‌ام پیوسته در محراب عبادت ایستاده بود، نماز و نیایش داشت و پیوسته اشک‌هایش سرازیر می‌شد.» 3⃣صبر و پایداری : 🔹وی هنگام رسیدن بر بالین برادرش در کربلا با صبری قهرمانانه، چنین گفت : 《اللّهُمَّ تَقَبَّل مِنَّا هَذا القُربَانَ》 خدایا!این قربانی را از ما بپذیر! حضرت در جواب طعنه ها و نعره های مستانه عبیدالله بن زیاد در کوفه فرمود : 《ما رَأَیْتُ إلاَّ جَمیلاً》 جز زیبایی ندیدم.
. 4⃣زهد : امام سجّاد(ع) در این باره می فرماید: 《إنَّها مَا ادَّخَرَت شَيئاً مَن يَومِها لِغَدِها أبَداً》 او هيچ گاه چيزي از امروز برای فردای خود نياندوخت. ♦️حضرت زینب(س) در نهایت در ۱۵ رجب سال۶۲ در شام از دنیا رفت وهمچون برادرش امام حسین(ع) در سن۵۶ سالگی درگذشت. 📚منبع: الخصائص الزینبیّه(س) نورالدین جزائری، صصص۱۵۵-۱۲۵-۳۲