✍️رهبر معظم انقلاب اسلامی در بخشی از فرمایشات خود در صبح جمعه به مناسبت سالروز قیام ۱۹ دی ۱۳۵۶ مردم قم، فرمودند: «اگر تحریمها برداشته شد، بازگشت آمریکا به برجام معنا میدهد؛ البته مسئله خسارتها که جزو مطالبات ما است در مراحل بعدی دنبال خواهد شد، اما بدون رفع تحریمها بازگشت آمریکا به برجام حتی ممکن است به ضرر کشور هم باشد».
نکات تحلیلی: رهبر معظم انقلاب با فرمایشات خود راهبرد جمهوری اسلامی در دوره بایدن را تعیین کرده و همزمان مسیر پیش رو را بهصورت کامل ترسیم نمودند. کاملاً روشن است که بایدن میخواهد به برجام بازگردد و این بازگشت از سر اضطرار و نبود راههای جایگزین است. بایدن بهخوبی میداند که فشارها اکنون در سقف است و آمریکا دیگر ابزار تحریمی برای افزودن فشارها بر ملت ایران در اختیار ندارد. از طرفی منطقه نیز در کنترل محور مقاومت است و گزینه اخراج آمریکاییها جدی و درعینحال عملیاتی شده است. از طرفی دیگر گزینه نظامی علیه ایران هم در پرتو قوی شدن، در حد یک شوخی است. حال دیگر فشارها نیز همانطور که رهبر انقلاب فرمودهاند اثر خود را از دست داده است و ایران در حال پاسخدهی درون برجامی برای موازنهسازی به تعهدات است. حالا تنها یک راه برای بایدن باقیمانده است، اینکه به برجام بازگردد، مقداری از فشارهای اقتصادی بکاهد و یک فضای تنفسی و قابل دفاع برای همکاران غربگرای خود در ایران ایجاد کند، قبل از آنکه تجربه ترامپ میراث آنان را در ایران بر باد دهد.
نکته راهبردی: بایدن در این طراحی قصد دارد بدون پرداخت مابهازا به برجام بازگردد و همزمان با ساخت اجماع بینالمللی از بیرون و ایجاد دوقطبی و شکاف سازش- مقاومت از طریق ظرفیت شبکه غربگرا در داخل، مجدداً نظام را به میز مذاکره بکشاند و در ادامه برجام را به بخشهای موشکی و منطقهای تعمیم دهد. رهبر معظم انقلاب قبل از استقرار بایدن در کاخ سفید، دست دشمن را خوانده و اکنون دست بالا را به همت استقامت ملت ایران و مؤلفههای قدرت ملی به کار گرفته است و عملاً با مشروط کردن لغو همه تحریمهای ظالمانه بهعنوان مابهازای بازگشت به برجام، بایدن را در همان ابتدا خلع سلاح کرده است. ازاینرو دستگاه اجرایی و دیپلماسی کشور نیز میبایست در چارچوب اعلامی رهبر معظم انقلاب در مواجهه با موضوع بازگشت آمریکا به برجام، عمل کند و همچون گذشته برجامی، دلخوش به قول و قرارهای کاغذی دشمن نشود.
✍️✍️برخی گزارش¬های اطلاعاتی در آمریکا در روزهای گذشته به این نکته اشاره می¬کنند که هرچند ایران در اولین روزهای پس از ترور سردار سلیمانی با حمله به یکی از پایگاه¬های آمریکایی در عراق دست به انتقام زد، اما مقامات عالی ایران از آن تعبیر به «سیلی اول» کردند و بیان داشتند که انتقام سخت در پیش است.
گزاره خبری: وبسایت و مجله هفتگی «واشنگتن اگزماینر» در خبری که روزهای اخیر در خروجی خود قرار داد، بیان نمود که کنگره مبلغی بالغبر 15 میلیون دلار به امر محافظت از مقامات اختصاص داده است. همین گزارش می¬افزاید که محافظت از آن دسته از مسئولان ارشد وزارت خارجه که به تشخیص وزیر امور خارجه و مشورت رئیس اطلاعات ملی با تهدید جدی و باورپذیر از طرف یک قدرت خارجی مواجهاند، مجاز است؛ بااینحال حفاظت از پمپئو، نه ماهها بلکه سالها ادامه یابد. منابع آمریکایی بر این باور هستند تمدید حفاظت از عواملی که در ترور سردار سلیمانی نقش داشته¬اند، با تکیه بر تحلیلهای اطلاعاتی صورت می¬گیرد که بر اساس آن ایران مصمم است انتقام از ترور سردار سلیمانی را در زمان و مکان مناسب بگیرد.
گزارههای تحلیلی: 1- نکته مهم در این زمینه آن است که تصمیم جمهوری اسلامی برای گرفتن انتقام از ترور سردار سلیمانی قطعی و جدی است و با فراهم آمدن شرایط مقتضی، این اقدام صورت خواهد گرفت. ایران این انتقام را هم از حیث پاسخ به شهادت شهید سلیمانی ضروری می¬داند و هم اینکه برای آن ارزش راهبردی قائل است تا بر اساس آن در این زمینه بازدارندگی لازم به وجود آید و برخی رژیم¬های متخاصم به چنین اقدامات کور و بزدلانه روی نیاورند؛ اما اینکه بناست مدت طولانی از مقامات آمریکایی دخیل در ترور سردار سلیمانی صیانت شود، هرچند ممکن است مسیرها و طراحی¬های معطوف به انتقام را به تأخیر و یا دشواری بیندازد، اما خودِ این حالت ترس و اضطراب و محدودیت¬هایی که در زندگی قاتلان شهید سلیمانی ایجاد خواهد شد، بهمثابه مرگ هر روز به شمار می¬آید. 2- موضوع ترس از انتقام، محدود به حفاظت از شخصیت¬های آمریکایی در درون آمریکا نخواهد ماند، بلکه این واهمه و هراس، همه امکانات و عناصر آمریکایی در غرب آسیا را نیز در بر خواهد گرفت. بسیار اهمیت دارد که در نظر داشته باشیم که علت اصلی آرایش نظامی که آمریکایی¬ها در روزهای گذشته در خلیجفارس از خود نشان دادند، به خاطر ترس از انتقام ایران در ایام سالگرد شهادت سردار سلیمانی بود. نکته مهم اما این است که سیاست انتقام¬گیری جبهه مقاومت مقطعی نیست و با قدرت ادامه مییابد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌠🍁
🍁
🎥#موشن_گرافیک
❇️موضوع: جنجالهای بودجه ۱۴۰۰ به زبان ساده
🔹🌺🔸
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#بودجه
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
فرمول مبارزه در قرآن (88)
✳️مومنین در مقابل دشمن همیشه روحیه تهاجمی دارند (2)
[سوره النساء (4): آيه 104]
وَ لا تَهِنُوا فِي ابْتِغاءِ الْقَوْمِ إِنْ تَكُونُوا تَأْلَمُونَ فَإِنَّهُمْ يَأْلَمُونَ كَما تَأْلَمُونَ وَ تَرْجُونَ مِنَ اللَّهِ ما لا يَرْجُونَ وَ كانَ اللَّهُ عَلِيماً حَكِيماً (104)
و در تعقيب دشمن سستى نكنيد، اگر شما رنج مىكشيد، همانا آنان نيز همان گونه كه شما رنج مىبريد رنج مىبرند، در حالى كه شما چيزى (امدادهاى غيبى و بهشت) از خداوند اميد داريد كه آنان اميد ندارند، و خداوند دانا و حکیم است
🔰✅امام خامنه ای در سخنرانی تلویزیونی در سالروز قیام ۱۹ دی ۱۳۹۹/۱۰/۱۹
مسئلهی قدرت دفاعی و موشکی ایران
امّا در مورد قدرت دفاعی؛ نظام جمهوری اسلامی حق ندارد وضع دفاعی کشور را جوری قرار بدهد که یک آدم بیعُرضهای مثل صدّامحسین بتواند بیاید شهر تهران را بمباران کند، موشک بزند و هواپیمای میگ ۲۵ او بیاید روی آسمان تهران حرکت کند و کاری از دست نظام برنیاید. این اتّفاق افتاد؛ در همین شهر تهران یا موشک عراقی میآمد -که همین آقایان اروپاییها تقویت کرده بودند وضع موشکی او را که موشکهای او میتوانست از بغداد برسد به تهران؛ حالا شهرهای دیگر به جای خود- یا هواپیمای میگ ۲۵ میآمد از ارتفاع بالا بمباران میکرد، کاری هم نمیتوانستیم بکنیم، امکاناتی نداشتیم. نظام اسلامی حق ندارد کشور را به این شکل نگه دارد و ما به توفیق الهی [این جوری] نگه نداشتهایم. امروز قدرت دفاعی ما جوری است که دشمنان ما در محاسباتشان ناگزیرند تواناییهای ایران را به حساب بیاورند. وقتی که موشک جمهوری اسلامی میتواند پرندهی متجاوز آمریکایی را که آمده روی آسمان ایران ساقط کند، یا آن وقتی که موشکهای ایرانی میتوانند پایگاه عینالاسد را آن جور در هم بکوبند، آن وقت دشمن مجبور است در محاسبات خودش، در مورد تصمیمهای نظامی خودش، روی این قدرت کشور و روی این توانایی کشور حساب کند. ما نباید کشور را بیدفاع بگذاریم؛ این وظیفهی ما است. نبایستی کاری کنیم که دشمن جرئت کند و در مقابل دشمن از ما کاری برنیاید.
فائزه هاشمی، عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی در سالگرد درگذشت پدرش مرحوم هاشمی رفسنجانی اعلام کرد، دوست داشته است دونالد ترامپ پیروز انتخابات 2020 میبود تا فشار بر ایران را ادامه میداد و باعث عقبنشینی ایران در مقابل زیادهخواهیهای دولت آمریکا میشد.
نکات تحلیلی: 1- اهمیت این سخن نه ازآنرو است که فائزه هاشمی گفته، بلکه از آن جهت که بازتابدهنده نظر واقعی یک جریان سیاسی عمده در کشور میباشد، حائز بررسی و توجه ویژه است. این نظر ترجمانی دقیق و روی دیگر پشت کردن به میهن و ملت و نسخه وطنی افراد وطنفروشی همانند معصومه علینژاد و امیرعباس فخرآور و دیگر عقبماندههای فکری اپوزیسیون 40 ساله نظام اسلامی است که همواره خواستار تشدید فشارهای تحریمی علیه ایران در قبال اخذ دلار بوده و هستند! 2- اظهارات صریح دختر مرحوم رفسنجانی ماهیت جریان با نفوذ اصلاحات را بدون روتوش در اختیار مردم قرار داد و این سؤال را مطرح کرد که مگر همین جریانها و افرادی از قبیل خانم هاشمی تا دیروز جریانهای ارزشی و انقلابی را متهم نمیکردند که از باخت ترامپ در انتخابات 2020 آمریکا ناراحتاند؟! امروز چطور خود پرده از آرزوی دیروز خود برمیدارند و برای از دست رفتن فرصت فشار بیشتر به مردم ایران تأسف میخورند؟! 3- این اظهارنظر نشان داد که برای جریان غربگرا حل شدن مشکلات مردم در اولویت نیست بلکه نزدیکی به غرب و دست برداشتن ایران از مواضعی که مانع این نزدیکی است، اهمیت دارد؛ لذا در برههای مردمفریبی میکنند که اگر برجام و مذاکره را بپذیریم، میتوانیم مشکلات را حل کنیم و زمانی که با این رویکرد موفق نشدند به هدف خود برسند، بدون کمترین ناراحتی و عذرخواهی از مردم، با نقض غرض خواسته قبلی، این بار همانند فائزه هاشمی که در پاسخ به چرایی تحلیلش در بهتر بودن انتخاب ترامپ برای ایران میگوید: «به خاطر همین فشارهایی که میآورد، بالاخره شاید یک تغییر سیاستی اتفاق بیفتد... دموکراتها کمی شُل و وِل هستند»! خواهان فشار بیشتر بر ملت برمیآیند تا به خواسته باطل خویش برسند!
نکته راهبردی: سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران بهویژه در مواجهه با آمریکا روشن است؛ اما آنچه سببساز وضعیت کنونی کشور بوده، تغییراتی بوده که دولتها در این اصول به بهانههای مختلف دادهاند؛ تغییراتی که خاستگاه حزبی و جریانی دارد. شوربختانه هزینه سنگین این مواضع غلط از جیب ملت فاکتور شده است. باید از تجربه برجام و اعتماد بیجا به غرب عبرت گرفت و به تلاش مجدد جریان غربگرا در داخل برای تأثیرگذاری بر آرای مردم با دیده تردید نگاه کرد.
رهبر معظم انقلاب در سخنرانی روز جمعه (۱۹ دیماه) نکاتی را درباره واکسن کرونا خاطرنشان کردند؛ ازجمله تأکید بر حمایت از واکسن ایرانی و ممنوعیت واردات واکسن از آمریکا و انگلیس. واکسنی که در حال حاضر در تمام دنیا خبرساز شده، واکسن آمریکایی-آلمانی «فایزر-بیوانتک» است. 1- فایزر سال ۱۹۹۶ به بهانه شیوع شدید وبا، سرخک و مننژیت در شمال نیجریه، آزمایشهای مخفیانهای را در «کانو»، دومین شهر بزرگ این کشور، آغاز کرد تا آنتیبیوتیک جدیدش یعنی «تروان» («تروافلوکساسین») را روی دویست کودک بین یک تا سیزدهساله امتحان کرد و باعث مرگ و فلج تعدادی از کودکان شد. 2- حکومت آلمان، اولین کشوری بود که در طول جنگ صدام علیه ایران، بیشترین مواد شیمیایی را به عراق صادر کرد که از آنها برای تولید مرگبارترین گازهای شیمیایی استفاده میشد. اتفاقاً آلمان یکی از تولیدکنندگان اصلی ماسک و فیلتر مقابله با گاز بود که به ایران میفروخت! زمستان سال ۱۳۶۴ در زمان عملیات «والفجر ۸»، به رزمندگان ماسک همراه با فیلتر نوی آلمانی تحویل دادند، اما فیلترهای ماسکها خراب بود. جالبتر اینکه آلمان، اولین کشوری بود که مجروحان و مصدومان شیمیایی را به بهانه درمان میپذیرفت؛ علت این کار، نه حس انساندوستی آلمان، بلکه تکمیل تحقیقات پزشکیشان بود تا بفهمند که شدت تأثیر گازهای تولیدشده در کارخانههای آلمان بر روی انسان چقدر است؟ دوام آن در بدن چه مدت است؟ و با این کار تحقیقات خود را برای خطرناکتر کردن گازهای شیمیایی کامل میکردند. 3- انستیتو مریو فرانسه در سالهای دهه هشتاد میلادی، فاکتورهای انعقادی خون را برای استفاده بیماران هموفیلی، علاوه بر خودِ کشورِ فرانسه، به برخی کشورها ازجمله آلمان، ایتالیا، آرژانتین، عربستان، عراق، ایران و یونان صادر کرد. این فاکتور در کمک به انعقاد خون بیماران مبتلا به هموفیلی مصرف میشود. درنتیجه مصرف این فاکتورها، تعدادی از بیماران هموفیلی کشورهای دریافتکننده، به بیماری ایدز و هپاتیت مبتلا شدند. مطابق آمار تنها در کشور فرانسه 4700 بیمار هموفیلی در اثر تزریق خون آلوده، به ایدز مبتلا شدند که از میان آنها 300 نفر در اثر این بیماری جان باختند. در آمریکا بین 6 تا 10 هزار نفر و در ایران نیز ۱۹۳ نفر به دلیل خونهای آلوده به ایدز مبتلا شدند.
نکته پایانی: با توجه به سابقه شرکتهای دارویی کشورهای بیگانه در جنایت علیه بشریت، این نکته آشکار است که آنها نهتنها خیرخواه ملت ایران نیستند بلکه به دنبال نقشههای خطرناکی برای ژنوم ایرانی هستند تا جهشهای این ویروس در ایران را قدرت بخشند. در روزهای گذشته جریان رسانهای غرب که در مقابل تحریمهای دارویی غرب به بیماران هموفیلی، پروانهای، انسولینی، سرطانی و... سکوت کرده بود، اکنون به طرز مشکوکی خواهان خرید واکسن است تا طرحهای ناقص خود را در ضربه زدن به ملت تکمیل کنند و حتی با یک جنگ شناختی، رهبری و ملت را در مقابل هم قرار دهند، این در حالی است که رهبر معظم انقلاب با تکیه بر استنادات پزشکی، از گرفتاری ملت در دام یک ویروس خطرناکتر از کرونا جلوگیری کردند.
◄ ۱۳۹ کشته و ۱۴۶ زخمی؛ آمار حمله سپاه به پایگاه آمریکا/ برای اولین بار مهاجرانی (وزیر دولت خاتمی) در توییتی با انتشار تصویر سند گزارش پنتاگون درباره تلفات حمله سپاه به عینالأسد نوشت: «۱۳۹ کشته و ۱۴۶ مجروح، خسارت ارتش آمريكا در پايگاه عينالأسد، از سردرد چند سرباز بسيار فراتر است. حمله به عينالأسد نهتنها انتقام خون شهيدان سليمانى و ابومهندس و همراهان، مبتنى بر توانايى و اصول اخلاق نظامى بود و نقطه عطفى در حفظ اقتدار ملى ايران به شمار میآید. ترامپ ظاهراً دروغ گفته است».
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴دلایل رد منطقی واکسن فایزر
👈 برای دریافت پاسخ منطقی این دو سناریو را کنار هم بگذارید 👉
❌ اگر شما بودید چه تصمیمی برای سلامت و آینده مردم خود میگرفتید؟!
گاهی خدا چيزهای بزرگ را در چيزهای كوچك قرار می دهد!
روح پذيرش ذكر خـداست. در شبـانهروز يك ربع، ده دقيـقه، برای خـدا خلوت كن. نيـمهشب، نمـاز هم نمی خواهی بخوانی نخوان، ولی بنشين و جسم و روح و هستی خودت را نقد بگذار در مقابل خدا. بگو خدايا دنيا خيلی شلوغ است؛ خودت می دانی كه عالمی كه در آن زندگی می كنيم شلوغ است؛
🔵👈 می خواهم ده دقيقه بنشينم خستگی ام در برود. شبانهروز به كار مشغولم؛ ... همه وقت در كارم، حتی در خواب هم كار می كنم. چند دقيقه اجازه بده در محضر شما بنشينم. اين را به خودتان بگوييد. بنشينيد با خدای خودتان خلوت كنيد.
🔵👈 ممكن است در همين چند دقيقه خلوت، كار چند هزار سال را انجام دهی. گاهی می بينی خدا چيزهای بزرگ را در چيزهای كوچك قرار می دهد. خداوند قادر است. او بنی آدم را خيلی عجيب آفريده است. خودش فرمود: «فَتَبارَكَ اللهُ اَحسَنُ الخالِقينَ». معلوم می شود كه چه چيز بزرگی آفريده است كه اين حرف را می زند.
[ طوبای_محبّت (مجالس حاج محمد اسماعیل دولابی) کتاب یک - مجلس پنجم - صفحه 66 ]
✍️خاموشی بزرگراهها یا خاموشی نوبهای موضوعی است که این روزها همه مردم با آن آشنا هستند. کمبود برق و انرژی در شرایطی رخ داده است که به نظر میرسد با توجه به شیوع ویروس کرونا و تعطیلی مدارس، دانشگاهها، خوابگاهها، استخرها و... مصرف انرژی میبایست با کاهش مواجه باشد. یکی از مهمترین دلایلی که برای این موضوع ذکر شده است، فعالیت مجاز و یا غیرمجاز ماینرها برای استخراج بیت کوین میباشد. مصرف یک دستگاه ماینر تقریبا معادل مصرف برق 24 خانواده میباشد. با توجه به اینکه فعالیت این دستگاهها مستمر میباشد در ساعات اوج مصرف فشار زیادی بر روی شبکه برق کشور ایجاد میکند. هزینه تولید برق در ایران چیزی حدود 5 تا 7 برابر هزینهای است که در حال حاضر از مصرف کنندگان دریافت میشود. این موضوع باعث شد که دولت برای مدیریت مصرف، مجوز فعالیت ماینرها را با این شرط صادر کند که قیمت برق برای آنها به قیمت واقعی محاسبه شود. در حال حاضر حدود 300 مگاوات توسط ماینرهای مجاز و بیش از 300 مگاوات نیز توسط ماینرهای غیرمجاز مصرف میشود. برخی کارشناسان میزان مصرف غیر مجاز برای این دستگاهها را تا حدود 500 مگاوات نیز تخمین میزنند و شواهدی نیز برای این سناریو مطرح میکنند. در حال حاضر که در اوج زمستان هستیم و مصرف سایر حاملهای انرژی به ویژه گاز افزایش چشمگیری داشته است، سوخت مورد نیاز نیروگاهها در برخی از نقاط کشور برای جلوگیری از افت فشار گاز با سوختهای دیگر مانند گازوئیل و مازوت جایگزین میشود. در حال حاضر ماینرهای غیرمجاز شناسایی و به مراجع قضایی معرفی میشوند و شرکت برق برای معرفی آنها جایزه 10 میلیون تومانی را تعیین کرده است ولیکن افزایش قیمت بیت کوین از حدود 7 هزار دلار به بالای 30 هزار دلار باعث شده است که سودجویان، منافع شخصی خود را بر منافع حیاتی عموم مردم ترجیح دهند. ذکر این نکته ضروری است که افزایش قیمت بیت کوین باعث شده که استخراج این رمز ارز حتی با قیمت برق آزاد بسیار سودآور باشد. در شرایط فعلی دو اقدام کاملا ضروری به نظر میرسد: 1- اینکه با توجه به مصرف برق بالای این دستگاهها شرکت برق از روشهای فنی مانند بررسی میزان مصرف و یا استمرار مصرف بالا و... نسبت به شناسایی متخلفین اقدام کند و به معرفی آنها توسط مردم بسنده نکند. 2- برخورد قضایی با مجرمین به گونهای باشد که هم برای مجرم و هم برای ناظرین بازدارنگی لازم را ایجاد کند
✍️✍️امیر قطر برای شرکت در چهل و یکمین نشست شورای همکاری خلیج فارس به عربستان سفر کرد و مورد استقبال ولیعهد سعودی قرار گرفت. در این نشست پادشاه بحرین به دلیل بهبود روابط قطر با عربستان حضور پیدا نکرد. اکنون در این رابطه سوالی مطرح میشود که بنابر چه دلایلی عربستان برای بهبود رابطه با قطر از خود انعطاف نشان داده است؟
گزارههای خبری:
1- عربستان بعد از شکست ترامپ در انتخابات آمریکا دچار نوعی سرخوردگی شده است. این سرخوردگی نشات گرفته از یک نوع احساس تنهایی و ایجاد یک خلا امنیتی در جهت همکاری مداوم آمریکاست. در واقع عربستان در گام اول به دنبال پرکردن خلا آمریکا برای خود از طریق یک اجماعسازی عربی در برابر تهدیدات منطقهای است.
۲- عربستان با این اقدام قصد دارد که دوباره قطر را وارد محور وهابی- عبری منطقه کند. در طول چند سال گذشته که قطر با تحریمهای اقتصادی از سوی سه کشور عربی همراه بود، گرایش دوحه به تهران و آنکارا بیشتر شد. برای عربستان نزدیکی بیش از اندازه یک کشور عربی به ایران و ترکیه به منزله تضعیف توازن منطقهای به ضرر ریاض است.
۳- عربستان اینگونه نشان داده که ایجاد رابطه با قطر براساس یک سری شروط بوده است. به عنوان مثال منابع خبری اعلام کردند که عربستان ایجاد توافق با قطر را منوط به عدم شکایت دوحه از ریاض کرده است. این درحالی است که وزير خارجه قطر این امر را تکذیب کرد و گفت:« ما به دنبال آن نيستيم که دولتي براي ديگري شرط تعيين کند.»
گزاره پایانی: عربستان اکنون در یک برزخ امنیتی و سیاسی به سر میبرد که شکستهای میدانی آن در یمن و سیاسی در سطوح مختلف منطقهای، منجر به ایجاد رفتارهایی بر مبنای دوگانگی امنیتمحوری شده است. عربستان از یک سو با شکست ترامپ خود را بازنده اصلی تحولات منطقهای میداند و از سوی دیگر با از دست دادن کشورهای غربی منطقه خود را بازنده قدرتهای منطقهای میداند. همچنین عربستان این گزاره را در سر میپرواند که جذب قطر و ایجاد روابط پایدار با این کشور، در آینده منجر به ایجاد همسویی قطر با رژیم صهیونیستی شود. زیرا از منظر سعودیها این امر در صورت امکان تهدیدات امنیتی ایران را افزایش خواهد داد.
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
فرمول مبارزه در قرآن (89)
👇👇🔰مسئلهی حضور ثباتآفرین ایران در منطقه
[سوره النساء (4): آيه 102]
ولْيَأْخُذُوا حِذْرَهُمْ وَ أَسْلِحَتَهُمْ وَدَّ الَّذِينَ كَفَرُوا لَوْ تَغْفُلُونَ عَنْ أَسْلِحَتِكُمْ وَ أَمْتِعَتِكُمْ فَيَمِيلُونَ عَلَيْكُمْ مَيْلَةً واحِدَةً (102)
وسايل دفاع و سلاحهاى خود را با خود داشته باشند، كافران دوست دارند كه شما از سلاح و ساز و برگ خود غافل شويد تا يكباره بر شما حمله آورند
امام خامنه ای در سخنرانی تلویزیونی در سالروز قیام ۱۹ دی ۱۳۹۹/۱۰/۱۹
در مورد حضور منطقهای ما که مدام میگویند چرا ایران در منطقه حضور پیدا میکند، نظام جمهوری اسلامی موظّف است طوری رفتار کند که دوستانش و هوادارانش در منطقه تقویت بشوند؛ این وظیفهی ما است. حضور ما به معنای تقویت دوستانمان و تقویت هوادارانمان است. ما نباید کاری کنیم که دوستان و وفاداران به جمهوری اسلامی در منطقه تضعیف بشوند؛ این حضور ما یک چنین حضوری است. و حضور ما ثباتآفرین است؛ ثابت شده که حضور جمهوری اسلامی موجب برداشته شدن موجبات بیثباتی است؛ [مانند] مسئلهی داعش در عراق، مسائل گوناگون در سوریه و امثال اینها که حالا این جزئیّات را ما نمیخواهیم عرض کنیم؛ کسانی که دستاندرکارند اینها را میدانند؛ بنابراین این حضور منطقهای قطعی است، بایستی وجود داشته باشد و وجود خواهد داشت.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ بسیار مهم
وزیر بهداشت در مورد غوغا سالاری ها پیرامون خرید واکسن کرونا و سخنان اخیر مقام معظم رهبری
🔸حتما حتما بشنوید