🔹خدا خیلی لطف دارد! اگر کار خوبی بکنم، این بزرگواری که روی شانه راست نشسته است و به او عتیق میگویند. فوراً مینویسد. اگر کار بدی کردم این بزرگوار که روی شانه چپ نشسته است میخواهد بنویسد. عتیق به او میگوید: عجله نکن صبر کن شاید پشیمان شد. بیخود پرونده اش را سنگین نکن. او را تا هفت ساعت معطل میکند خدا میداند. در این هفت ساعت اگر من پشیمان شدم و استغفار کردم، کار بد من را نمینویسند. اما اگر اعتنا نکردم، بعد از هفت ساعت یک دانه مینویسد.
یک لطف دیگری که خدا به همه ماها دارد، این است که اگر من کار خیری نیت بکنم، خدا به آنها میگوید: یک دانه پای او بنویسید. خدایا! این که هنوز انجام نداده است! نه، بنویس. نیت خیر کرده است. انجام که دادم میفرماید: ده تا پای او بنویسید. در قرآن هم میفرماید که:
مَنْ جاءَ بِالْحَسَنَةِ فَلَهُ عَشْرُ أَمْثالِها وَ مَنْ جاءَ بِالسَّيِّئَةِ فَلا يُجْزى إِلاَّ مِثْلَها وَ هُمْ لا يُظْلَمُونَ.
هر كس كار نيكى بهجا آورد، ده برابر آن پاداش دارد، و هر كس كار بدى انجام دهد، جز بمانند آن، كيفر نخواهد ديد و ستمى بر آنها نخواهد شد.
🔸اما اگر نیت کردم عمل بدی انجام بدهم نمینویسند. اگر انجام هم دادم تا هفت ساعت نمینویسند. بعد از هفت ساعت یک دانه مینویسند. و لذا امام سجاد فرمود: وَيْلٌ لِمَنْ غَلَبَتْ آحَادُهُ أَعْشَارَه وای بر کسی که یکیهای او بیش از ده¬تاییهای او باشد.
خدایی که این همه لطف و محبت به ما دارد، آیا سزاوار است که ما با او مبارزه بکنیم؟ ولینعمت ما نیست؟ جوانی ما مال او نیست؟ صحت و سلامتی ما مال او نیست؟ قدرت ما مال او نیست؟ خانه ما، ماشین ما، زندگی ما مال او نیست؟ سزاوار است که من مخالفت او را بکنم و از او دوری کنم؟ واقعاً که من و امثال من خیلی نمک نشناس هستیم. به یک حیوان احسان میکنی چقدر به تو احترام میکند. ما کمتر از آن حیوان هستیم؟ خدا این همه احسان به من کرده، آن وقت من باید با او مبارزه بکنم؟ معصیت بکنم. او را مخالفت بکنم. هر چه پیغمبرش گفت، زیر پا بگذارم. آیا سزاوار است؟
┄┅═✧❁••❁✧═┅┄
🔻کانال رسمی آیت الله ناصری
👉 @naseri_ir
هدایت شده از الهادی
#آیت_الله_ناصری #تلاش
🔻 مرحوم ابوی (آیتالله ناصری) خیلی پرکار بودند! مثلا زمانی بنده و اخوی، قم بودیم و ماه رمضان بود. اخوی ما، اقوام را افطار دعوت کرد و پدر، برای افطار آمد.
🔸 در ماه رمضان، سفر از اصفهان تا قم، خیلی سخت است! مهمانی ما، فردا شب شد چون آخر ماه رمضان بود و فرصت کم؛ باید یک افطاری میدادیم لذا فردا شب با فامیل وعده شد.
🔹 ایشان منزل اخوی آمدند و استراحتی کوتاه کردند و سحری خوردند و به اصفهان رفتند و جلسات سخنرانیشان را گذاشتند و بعد از جلسه، دوباره به قم برای افطار منزل ما آمدند.
کد ۲۴۹۶۹
┄┅═✧❁ااا❁✧═┅┄
🔺 کانال رسمی حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
🔘 @nasery_ir
هدایت شده از کانال رسمی آیت الله ناصری
✅توصیه های عملی حضرت آیت الله ناصری برای شب نيمه شعبان
🔹براي شب نيمة شعبان اعمالي هست. يکي از آنها غسل است که بسيار مهم است. نيت آن هم غسل شب نيمة شعبان است. از ديگر اعمال اين شب، زيارت حضرت ابا عبدالله علیه السلام است. براي حضرت ابا عبدالله علیه السلام زيارت مخصوص شب نيمة شعبان وارد شده که نصف صفحه است. خواندن زيارت عاشورا هم خوب است. روايت دارد وضو بگير و به پشت بام خانه برو و به چپ و راست و آسمان نگاه کن، بعد رو به قبر حضرت ابا عبد الله علیه السلام کن و بگو: «السَّلَامُ عَلَيْكَ يَا أبَا عَبْدِ اللهِ السَّلَامُ عَلَيْكَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَكَاتُه» اگر چنين کردي، ثواب يک حج و يک عمره براي تو مينويسند. (كافي، ج 4، ص 589) .اين مطلب در شبهاي جمعه هم وارد شده است.
🔹در روايتي دارد کسي که در شب نيمة شعبان صد مرتبه سبحان الله و صد مرتبه الحمد لله و صد مرتبه الله اکبر بگويد، خداوند گناهان گذشتهاش را ميبخشد و حوائج دنيا و آخرت او را برآورده ميکند؛ چه آنهايي که بخواهد و چه آنهايي که درخواست نکند؛ اما خدا آنها را ميداند و به کرم و فضلي که بر بندگان دارد، همه را برآورده مينمايد. (بحارالأنوار، ج 94، ص 85.)
🔸با توجه به اين روايات، نبايد از اين شب غافل بود. بايد در خانة خدا رفت و از او حوائج خود را طلبيد. شب نيمة شعبان به قدري مهم است که حضرت حق به ذات مقدس خودش قسم خورده است که هر کسي در شب نيمة شعبان در خانة او بيايد، محروم بر نخواهد گشت. (بحارالأنوار، ج 94، ص 85.)
همچنین خواندن دعای کمیل در شب نیمه شعبان بسیار به مورد است.
┄┅═✧❁••❁✧═┅┄
🔻كانال رسمي آيت الله ناصري
@naseri_ir
هدایت شده از کانال رسمی آیت الله ناصری
شب نيمه شعبان، شب قدر
🔹بنابر روايات متعددي که از امام صادق علیه السلام و امام محمد باقر علیه السلام وارد شده است، تقدير ساليانة هر شخص، در شب نيمة شعبان رقم ميخورد. حضرت امام محمد باقر علیه السلام فرمودند:
خداوند شب نيمة شعبان را براي ما قرار داد؛ همانطور که شب قدر را براي نبي اکرم صلی الله علیه وآله وسلم قرار داده است( بحارالأنوار، ج 94، ص 85.)
┄┅═✧❁••❁✧═┅┄
🔺كانال رسمي آيت الله ناصري
@Naseri_ir
هدایت شده از کانال رسمی آیت الله ناصری
🔹همة شبهاي ماه شعبان، با فضيلت هستند؛ اما شب نيمة شعبان، شب عجيبي است. شبي است که در تمام سال نمونه است. شب نيمة شعبان تحقيقاً شب قدر است. شبي است که از اول خلقت تا خاتم خلقت مثل آن وجود ندارد؛ به اعتبار مولودي که در آن متولد شده است. چرا که مقامات معنوي امام زمان علیه السلام خيلي فوق العاده است. همة ائمه علیه السلام نور واحدند؛ ولکن حضرت بقیة الله علیه السلام چيز ديگري است. بيش از هزار و صد سال است که عبادت ميکنند خدمت به مخلوقات ميکنند. ناراحتيهاي عالم وجود را براي خدا تحمل ميکنند. حضرت بقیة الله علیه السلام از تمام حرکات و اعمال و سکنات ما مطلع است؛ حتي از نيات ما هم آگاه است. آن حضرت همة فسادها و جناياتي که در عالم ميشود ميبينند و ناراحت ميشوند؛ اما براي خدا صبر ميکنند و خدا هم درجه و مقام به ايشان ميدهد.
🔸 از اول خلقت تا به حال چنين مولودي متولد نشده است؛ زيرا خدا به وسيلة او دنيا را پر از عدل و داد ميکند. آن حضرت مظهر «يا عدل» و «يا حکيم» خداوند است. شب نيمة شعبان شبي است که چنين مولودي در آن متولد شده و به اين اعتبار، از همة شبها برتر است.
┄┅═✧❁••❁✧═┅┄
🔻کانال رسمی آیت الله ناصری
@naseri_i
12.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_تصویری #امام_زمان
🔹 موضوع:عنایت امام زمان (عج) به شیعیان
┄┅═✧❁••❁✧═┅┄
🔻کانال رسمی آیت الله ناصری
@naseri_ir
.
🔹بعد از مرگ روح انسان هست. این بدن و سلولهای گوشتی از بین میرود. این که ارزشی ندارد، و کاره¬ای نبوده و نیست. آن که میبیند، روح من است نه چشم من، چشم من که چیزی نمیبیند. این یک روزنهای است که از آن روزنه روح میبیند. و لذا موقعی که خواب هستید، هیچ چیزی نمیبینید و هیچ چیزی هم نمیشنوید. همه این کارها را روح میکند و آن باقی است. از بین نمیرود. لذا میفرماید: ایاب الخلق الیکم یعنی این مخلوقات موقعی که روح از بدنشان جدا شد و این سلولهای گوشتی را تخلیه کردند به شما اهل بیت برگشت میکنند.
هر کسی یک مهلت و فرصتی دارد. ده سال، بیست سال، پنجاه سال، صد سال، کمتر یا بیشتر باید این روح در این بدن زندان باشد. بعد آن را از این سلول در می¬آورند و به یک بدن دیگر میبرند. آن بدن برزخی است و خیلی قشنگ¬تر، شفاف¬تر، لطیف¬تر، بهتر و راحت¬تر از این است. لذا مرگ، از بین رفتن نیست، خانه عوض کردن است. از این خانه به یک خانه دیگر میروی، حقیقت مرگ این است. مثل این است که یک دست لباس کثیف و خراب را از انسان در میآورند و یک دست لباس بسیار عالی به او میپوشانند. این کار را با دوستان امیر المومنینعلیه السلام میکنند. بعضی از اولیای الهی بودند، شب مرگشان را که میدانستند خوشحالی میکردند؛ میگفتند: امشب شب عروسی مان است. نجف که بودم یکی از خوبان میگفت: امشب، شب عروسی مان است. رفقا نمیدانستند چه خبر است؟ فردا صبح معلوم شد فوت کرده است. الحاصل
┄┅═✧❁••❁✧═┅┄
🔻کانال رسمی آیت الله ناصری
👉 @naseri_ir
#عکسنوشته
🔶عصمت اکتسابی
┄┅═✧❁••❁✧═┅┄
🔻کانال رسمی آیت الله ناصری
👉@naseri_ir