eitaa logo
نشر خوبی ها
69 دنبال‌کننده
614 عکس
391 ویدیو
17 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
الإمامُ الرِّضا عليه السلام إنَّ الصَّمتَ بابٌ مِن أبوابِ الحِكمَةِ، إنَّ الصَّمتَ يُكسِبُ المَحَبَّةَ إنّه دَليلٌ على كُلِّ خَيرٍ. امام رضا عليه السلام خاموشى، يكى از درهاى حكمت است، خاموشى، محبّت مى آورد ، خاموشى، راهنماى آدمى به هر خير و خوبى است. الكافي : 2/113/1 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
امام جواد عليه السلام : الثِّقَةُ بِاللّه ِ ثَمَنٌ لِكُلِّ غالٍ و سُلَّمٌ إلى كُلِّ عالٍ ؛ امام جواد عليه السلام : اعتماد به خدا بهاى هر چيز گران بها است ، و نردبانى به سوى هر بلندايى .
🕪 توسل به شهدا راهی برای تربیت صحیح 🌹شهید علی ذاکری بچه تهران که پدر و مادر او هر دو دکتر بوده اند. این خانواده یک پسر دارند و دو دختر… دو تا خواهر دارد که بد حجاب اند و بد حیا اند 😔و دوست پسر دارند و رفت و آمد دارند و گناهان دیگر …😞 این پسر خوب از آب در آمده و هر چه به خواهران نصیحت می کند ، خواهران گوش نمی کنند. این شهید متوسل می شود که خدایا من را از این اوضاع نجات بده .✨ شب در خواب یک روحانی سید را می بیند که خطاب به این شهید می گوید: علی اقا، پاشو بیا دانشگاه امام حسین که اینجا دانشجو می پذیرد.👌 آن موقع هنوز دانشگاه امام حسین (ع) تهران تاسیس نشده بود. می رود که خوابش را تعبیر کند ، پیشنماز مسجد محله او می گوید :دانشگاه امام حسین یعنی همین جبهه های حق علیه باطل☝️، ایشان با هزار خواهش و التماس در جبهه ثبت نام می کند و بالاخره راهی جبهه می شود و شب عملیات در وصیت نامه خود می نویسد : ریاست محترم دبیرستان ، معلم عزیزم ، شما را به عنوان وصی خودم انتخاب می کنم✋. چراکه می دانم پدر و مادرم وقت خواندن وصیت نامه من را ندارند . شما را انتخاب می کنند چون خواهران من اصلا وصیت نامه نوشتن من را قبول ندارند.😞 از شما تقاضا دارم ، جنازه من را که آوردند پس از تشییع جنازه در بهشت زهرا تهران ، بروید پدر و مادر من را خبر کرده و به خواهران من هم خبر دهید ، این مقدار انسانیت در انها سراغ دارم که برای تشییع جنازه من کارها را رها خواهند کرد و به بهشت زهرا خواهند امد.🌹 👈جنازه من را که به داخل قبر گذاشتید ، تلقین قبر را که خواندید ، کفن از چهره من بردارید و بگویید تا برای یک لحظه پدر و مادر و خواهران من بیایند بالای قبر‼️ ، اگر راه من حق باشد و بد حجابی دو خواهر من باشد به قدرت پروردگار باید زنده شوم و چند لحظه ای به دنیا و اهل دنیا و پدر و مادر و دو خواهرم لبخند بزنم تا بفهمند که حق با "خمینی" است☝️و آنچه خواهران من عمل می کنند ، گناه است و ذلالت است و بد بختی .. رئیس دبیرستان می گوید با خود گفتم چه کار کنم ؟ نکند ایشان شهید شود ؟ اگر جنازه اش را اوردند چه ⁉️اگرلبخند نزد ؟ اگر زنده نشد ؟ و... ایشان شهید شدند و جنازه اش را آوردند و به پدر و مادر هم گفتیم و آمدند و با خود در این فکر بودیم که آیا این شهید خواهد خندید ؟ نخواهد خندید؟ چه طور خواهد شد🤔 با خود گفتیم : هرچه شد مهم نیست و ما باید اعلام کنیم ، چرا که خود شهید از ماخواسته است.✋ به محض اینکه تلقین رو خواندند و تمام شد و کفن را از چهره شهید کنار زدند و خانواده وی بالای قبر ایستاده و گریه می کردند😭😭 دیدیم که شهید سرش را بلند کرد و برای لحظاتی چشمانش را باز کرد و به روی پدر و مادر و دو خواهرش لبخند زد..✨ لبخند این شهید خانواده اش را به آنجا رساند که پدر و مادر وی اکنون از بهترین پزشکان کشور قرار دارند 👌و خواهران وی از بهترین خواهران تهران بوده و برای جذب خواهران تلاش می کنند و…🌺 شهید تزریق حیات است در رگهای جامعه
نقش والدين در ترغيب فرزندان به نماز ☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️ ✳️والدين كه هسته اصلی خانواده را تشكيل می دهند، می توانند نقش مهمی در هدايت فرزندان به نماز ايفا كنند و بر اين اساس، در آموزه های اسلامی يكی از وظايف والدين و متقابلاً يكی از حقوق فرزندان بر والدين كه بر آن بسيار تأكيد شده، آموزش و ترغيب فرزندان به 📿نماز📿 است. ✳️والدين در ترغيب فرزندان به نماز و آموزش آن چهار نقش مهم را می توانند، بلکه بايد ايفا كنند👇👇👇👇👇 1️⃣نقش زمينه سازي؛ 2️⃣نقش الگويي؛ 3️⃣نقش آموزشي؛ 4️⃣نقش نظارتی و مراقبتي. 💟یک. نقش زمينه سازي هنگامی كه فرزندان به سن تکلیف می رسند، لازم است از احکام نماز به خوبی آگاه باشند، اقامه نماز را بر خود واجب بدانند و برای ادای این تکلیف دینی اراده و انگیزه کافی داشته باشند. ❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️ بدون شک پرورش چنين فرزندانی نیاز به زمینه هایی دارد كه پدر و مادر که اولین معلم و مربی هستند، در فراهم آوردن اين زمینه ها و بسترها نقش بی نظير و انكارناپذيری دارند. ✅ والدین با شناسایی دقیق این زمینه ها، می توانند به گونه ای زمینه سازی کنند، که فرزندانشان در آستانه تکلیف بدون نیاز به امر و نهی و تذكر، به صورت خودجوش و خودخواسته نماز خود را در اوقات مشخص بخوانند و خود را مقید به انجام آن بدانند. 💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞 ⬅️زمينه ها و بستر های لازم برای تربيت صحيح فرزند محدود به دوره ای نيست و دوره پيش از تولد و حتی پيش از انعقاد نطفه را نيز در بر می گيرد. ⬅️ شايد اين روايت از پیامبر اعظم صلی الله علیه و آله که "الشَّقِی مَنْ شَقِی فِی بَطْنِ أُمِّهِ وَ السَّعِيدُ مَنْ سَعِدَ فِی بَطْنِ أُمِّه" (علی بن ابراهیم قمی، تفسير القمی، ج 1، ص 225) ناظر به همين معنا باشد. ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️ در روايات معصومان علیهم السلام نيز به تأثير زمينه های پيش از تولد بر حالات و روحيات كودك توجه شده و در ايجاد زمينه ها و بستر های مناسب برای پرورش صحيح كودك توصيه هايی شده است؛⬇️⬇️⬇️ مانند⏪ انتخاب همسر مناسب، رعايت آداب آميزش، رعايت نكاتی در تغذيه مادر در هنگام حاملگی و... در اينجا ما به شرح و بسط زمينه های پس از تولد می پردازيم. 🟣راه های فراهم كردن زمينه مناسب در اسلام برای تولد كودك آداب و سنت هايی وجود دارد كه برخی از آنها نقش مهمی در زمينه سازی برای تربيت صحيح به ويژه تربيت دينی كودك دارند.👶👶👶👶👶👶👶👶👶👶👶👶👶👶 ♻️آداب و سنت هايی مانند انتخاب نام نيكو، گفتن اذان و اقامه در گوش نوزاد، عقيقه، ختنه، صدقه و برداشتن كام كودك با تربت امام حسين علیه السلام يا آب فرات. 💦💦💦💦💦💦💦💦💦 در ميان اين سنت ها گفتن اذان و اقامه در گوش نوزاد و انتخاب نام نيكو نقش مهمی در زمينه سازی برای پايبندی نوزاد به نماز در آينده دارد. 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃 افزون بر اين، (تغذيه، محبت به كودكان، مقيد بودن والدين به نماز، معاشرت با خانواده های مقيد به نماز) 🌺پرورش عادت های مناسب و فراهم آوردن زمينه برای كسب آگاهی های لازم نيز بخشی ديگر از زمينه های لازم برای هدايت فرزندان به نماز است.🌷🍃🌷🍃🌷
﷽ 💝 مهارت های 💝 5⃣ مقایسه با دیگران ممنوع! 🍋 اگر شما فرزندت را تحقیر و او را با پسر عمویش مقایسه کردى و به او گفتى: تو فرزند بدبختى هستى و پسر عمویت از تو بهتر است؟ او هم در جواب مى ‏گوید: عمویم هم از تو بهتر است. [ و عبادت دیگران را مثل چماق بر سر او نکوبیم] 🍋 او به اصطلاح، مقابله به مثل مى‏ کند و کینه پدر و پسر عمو را به دل مى‏ گیرد. امّا اگر به او گفتى: فرزندم! تو سال قبل از امسال بهتر بودى و او را با خودش مقایسه کردى نه با دیگران و یا به او گفتى: انسان باید هر روز از روز قبل بهتر باشد و هر چه بهتر باشى نزد و خلق و والدین محبوبتر خواهى ‏بود، در اصلاح فرزند خود نقش مثبتى خواهد داشت. 🍋 بنابراین، در امر به معروف و نهى از منکر براى خلافکار رقیب نتراشیم تا او را حسود و حساس و انتقامجو کنیم؛ بلکه خوبی هاى او را به او بگوییم. 📚 ؛ امر به معروف و نهی از منکر ؛ ص ۱۳۵
مقيد بودن والدين به📿 نماز 📿و زيبا نماز 📿خواندن🤲🤲🤲🤲🤲 👈یکی از عوامل مؤثر در يادگيری يك رفتار و گرايش به آن، مشاهده 👁️آن است. 👶👧 كودكان هنگام مشاهده يك عمل با آن آشنا شده، چگونگی اجرای آن را می آموزند و گهگاه آن را انجام می دهند. 👌بر اين اساس، فرزندان خانواده ای كه روزانه شاهد ادای📿 نماز 📿از سوی والدين👨‍🦰🧕 خود هستند، به تدریج با 📿نماز 📿آشنا شده، چگونگی انجام آن را می آموزند و چه بسا خود به خود به آن علاقه مند شده، همراه با پدر و مادر نماز بخوانند. ☝️بنابراين، پايبندی والدين به نماز زمينه مناسب و مساعدی را برای گرايش فرزندان به 📿نماز 📿فراهم می آورد. ✍️مشاهده📿 نماز📿 والدين هنگامی كودك را به سوی خود جذب كرده و ميل به انجام آن را در وی برمی آنگيزد كه والدين با عشق و علاقه و از صميم قلب به📿 نماز📿 رو بياورند و چنان زيبا📿 نماز 📿بخوانند كه صحنه ای دلنشين و لذت بخش را رقم بزنند. 💫ديدن اين صحنه زيبا موجب گرايش و جذب فرزند به 📿نماز 📿می شود. ⭐علاوه بر اين، والدين با اين كار خود، تصوری زيبا، لذت بخش و هيجان انگيز در ذهن كودك رقم مي زنند كه نه تنها در همان زمان، كودك را به 📿نماز 📿جلب می كند و در او گرايش به نماز ايجاد می كند؛ ⭕ بلكه هر زمان كه كودك آن خاطرات را در ذهن خود مرور كند، احساس آرامش و لذت در او ايجاد شده و ميل به نماز در او زنده می شود. 📿خواندن 📿نماز📿 در اول وقت، زینت کردن در هنگام📿 نماز📿، بانشاط و به جماعت ادا کردن آن، رفتن به مسجد و مکان های مقدس و معنوی برای اقامه📿 نماز📿، و بیان داستان ها و خاطراتی از 📿نماز📿 مواردی است که می تواند تصور و خاطره ای زيبا از📿 نماز 📿در ذهن فرزندان ايجاد كند.
رفت وآمد با خانواده ها و افراد اهل نماز 📿 ☝️معاشرت با ديگران بر شخصيت و رفتار انسان تأثيری تدریجی اما بسيار عميق می گذارد. 👌معاشران و هم نشینان نه تنها در رفتار، بلكه در باورها، نگرش ها و ارزش ها و موضع گيری های يكديگر نيز تأثير می گذارند. 👈اگر مصاحب و معاشر از شخصيت عالی برخوردار باشد، تأثير مثبت و در غير اين صورت، تأثيرش منفی خواهد بود. ✍️ به همين جهت، پيشوايان دينی از معاشرت با افراد ناشایست نهی و به معاشرت با نيكان امر كرده اند. ⭕ از 💫امام صادق علیه السلام💫 روايت شده است: "لَا تَصْحَبُوا أَهْلَ الْبِدَعِ وَ لَا تُجَالِسُوهُمْ فَتَصِيرُوا عِنْدَ النَّاسِ كوَاحِدٍ مِنْهُمْ قَالَ رسول الله صلی الله علیه و آله الْمَرْءُ عَلَی دِينِ خَلِيلِهِ وَ قَرینِهِ؛ 💫با بدعتگزاران مصاحبت و نشست و برخاست نكنيد، كه از نظر مردم يكی از آنها بشمار می آييد". (محمدبن یعقوب کلینی، کافی، ج 2، ص 376) 👈 پیامبر صلی الله علیه و آله فرمود: هر كسی بر دينِ دوست و همراه خود است. ☝️ مطابق اين روايت، تأثير مصاحبت و معاشرت تا آن اندازه است كه حتی اعتقادات و ارزش های دينی را نيز تحت تأثير قرار می دهد. 👈بر اين اساس، معاشرت با افرادی كه در دينداریشان استوار و به نماز پايبندند، موجب تقويت دين و استواری در انجام دستورات دينی می شود.
💢 🔹میزان ارزش هر کس به میزان اهتمام او در جهاد با نفس است میزان آلودگی هر کس مربوط به اشتباهاتی است که در مبارزه با نفس دارد 🔹موضوع اصلی تربیت دینی، جهاد با نفس است؛ نه موضوعاتی مانند دوري از حسادت، تکبر، تنبلی، حرص، حسرت، صداقت داشـتن، مهربان بودن و... . خط عملیاتی ما، مبارزه با تمایلات نفسانی است. 🔹میزان آلودگی و سیاهی هر کسی هم مربوط به اشتباهاتی است که در مبـارزه بـا نفـس دارد. 🔹 اگر کسی در جهاد با نفس ناموفق باشد، در بديهایی مانند حسادت، تکبر، حرص و...، خود را نشان میدهد. و اگـر کسـی در جهاد با نفس موفق باشد، مقداري از این موفقیت در نماز اول وقت، مقداري در مهربانی با دیگران، و مقداري در سایر خوبیها تجلی میکند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⛔️ فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ❗️از آدم مشکوک به کرونا ۲ متر؛ ❗️از آدم دروغگو ۱۰ متر ❗️از آدم ریاکار ۱۰۰ متر ❗️از آدم متعصب ۱۰۰۰ متر ❗️از آدم حسود ۱۰/۰۰۰متر ❗️از آدم جاهل و خرافاتی همیشه 🔑فاصله را رعایت کنید تا جسم و روان تان از هر آفتی مصون باشد.....
اگر کودکی،«در خانه» مورد «توجه» و «محبت» قـرار نگـیـرد،«سراغ» آنرا، در «جای دیگر» می‌گیرد! «کودکانتان» را، نـزد «دوســتانشــان»، و در «جمع اقوام» تنبیه نکنید، و با «شرح دادن»، «اشتباهاتشان» در «جمع»، آنان را «خجالت زده و شرمنده» ننمایید. ۱ تا ۳ سالگی «سن شکل‌گیری»، «اعتـماد به نـفـس» کـودک است و بایـد، «بیشترین تایید» را از والدین دریافت کند. جملاتی مانند؛نکن،دست نزن،نمی‌توانی، «اعتــماد به نـفس» آنـها را پاییـن می‌آورد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سلام ای آفتاب عدالت ، مهدی جان بر این عرصه ی سرد و نگون بخت ، بر این دستان در زنجیر ، بر این قلب های پر تلاطم ، بر این چشمان به غم نشسته ، بر این جان های مَضطرب ... تنها تابش توست که گره گشاست ... دیگر هیچ درمانی ، چاره ای ، نجاتی ... چاره ساز نیست ... کاش لحظه ی طلایی ظهورت بدمد و این خستگی های مداوم و سرشار از ناامیدی از جان های ملولمان رخت بربندد ....
🔴 تازه‌ترین استفتاء از رهبر انقلاب درباره خمس سهام
🌱نکته ای پیرامون تربیت فرزند🌱 حضرت موسی بن جعفر علیه السلام 🔹يسْتَحَبُّ غَرامَةُ الْغُلامِ فى صِغَرِهِ لِيَكونَ حَليمًا فى كِبَرِه‏ 💠«شايسته است كه فرزند را در كودكى به امور سخت و شاقّ وادار نمايند تا در بزرگى حليم و بردبار گردد.» 📚 «نور _ مجرد» ج ۲ ص ۵۹۳ از وسائل الشیعه 🆔
🕪 چراکودک مانافرمانی می کند؟👇 متحد بودن پدر و مادر، یکی از مهم‌ترین مسایلی است که باید توسط والدین رعایت شود. ممکن است شما روش‌های مختلفی برای تربیت و تنبیه کردن فرزندتان داشته باشید، اما وقت بگذارید و در مورد آن‌ها با یکدیگر صحبت کنید، ولی هیچگاه در مقابل فرزندتان، تلاش دیگری را کمرنگ جلوه ندهید. به‌عنوان مثال، اگر مقابل خواسته‌های بچه‌ها یکی از والدین، شرط بیرون رفتن را انجام تکلیفی قرار داده "مرتب کردن اتاقش" ، شما هم پیرو این شرط باشید و از روی دلسوزی، اصراری برای بیرون بردن "فرزندتان را که اتاقش را هنوز مرتب نکرده" نداشته باشید. چون تضاد در رفتار و کلام والدین، زمینه ایجاد نافرمانی در کودک می شود. 🌸🌸🌸🌸
...🗣️ انسانها به میزان هویت و تربیت خانوادگیشان به دیگران احترام میگذارند و به میزان حقارتشان به شما توهین میکنند به میزان فرهنگشان عشق میورزند به میزان کمبودشان آزارت میدهند پس بیاییم برای تربیت فرزندمان وقت بگذاریم تحقیرش نکنیم وبزرگش بداریم محبت کنیم تااحساس کمبود نکند بافرهنگ الهی آشنایش کنیم تادرآینده به آنها افتخار کنیم 💚🧡💚🧡
🔴توجه والدینی که ساعت‌های طولانی در طول روز از فرزندشان جدا هستند، باید بدانند کیفیت مهم‌تر از کمیت زمانی است. گاهی والدین ۱۰-۱۲ ساعت کنار فرزندشان هستند اما حتی نیم‌ساعت حوصله فرزندشان را ندارند. والدینی هم ۲ ساعت با فرزندشان هستند اما در این ۲ ساعت با فرزندشان رابطه برقرار می‌کنند، حرف می‌زنند و با هم وقت می‌گذرانند. برخی والدین نه‌تنها برای فرزندشان وقت نمی‌گذارند بلکه الگوی نادرست رفتاری می‌شوند. متاسفانه کودک آنها کمی که بزرگ‌تر شد، با والدین ارتباط برقرار نمی‌کند و مرتب در حال کار با تلفن‌همراه، رایانه و تلویزیون است.
خــــــــدایا ! سیرت را تو میبینے  و صورت را دیگران شرم داریم از اینڪہ  محبوب دیگران باشیم و منفور تو... پس خدایا تو خوش سیرتمان کن ڪہ اول محبوب توئی
اگر زندگی اونجوری نیست که تو میخوای "عوضش کن" زندگی امروز تو حاصل طرز تفکر دیروز توست امروز متفاوت تر فکر کن تافردا متفاوت تر نتیجه بگیری! 🌸🌸🌸🌸🌸