#معرفی_کتاب
#ماوراء_مرز
ایران، افغانستان و تاجیکستان، کشورهایی با سابقۀ تمدنی و فرهنگی و البته با زبانی مشترک هستند و ظرفیت عظیمی برای اتحاد مردمان این کشورها وجود دارد. اتحادی که میتواند تبعات فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و ... مبارکی داشته باشد. اگرچه چند سالی روابط بین ایران و تاجیکستان تیره بود، اما حالا پس از آنکه رییس جمهور جدید ایران، در اولین سفر خارجی خود به تاجیکستان سفر کرد، این امید دوباره زنده شده که باز هم بین ایران و تاجیکستان در سطح گسترده روابط برقرار شود.
کتاب «ماوراء مرز» از تازههای نشر انتشارات بینالملل است. مؤلف کتاب، احسان صفرزاده، در این کتاب از تاجیکستان سخن گفتهاست. کتاب دو فصل دارد. فصل اول این کتاب به یادداشتهای سفر او در سال 1385 به تاجیکستان اختصاص دارد. فصل دوم کتاب نیز روایتگر سفر مؤلف در سال 1395 به تاجیکستان است.
مهمترین هدف وی از انتشار این یادداشتها، افزایش شناخت مخاطب از این بخش از خراسان و ماوراءالنهر بودهاست. صفرزاده در هر سفر، حدود یک ماه میهمان مردمان این سامان بودهاست.
اهمیت این کتاب در این است که درکی عینی از وضعیت دینی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی تاجیکستان ارائه میدهد، از نقاط تاریک و روشن روابط ایران و تاجیکستان میگوید و ضمناً تصور مردم تاجیکستان از ایران را هم برای خوانندۀ ایرانی بازگو میکند.
چاپ و نشر بینالملل
#معرفی_کتاب
#سب_و_لعن_از_منظر_شیعه_و_وهابیت
📚 کتاب سب و لعن از منظر شیعۀ امامیه و وهابیت، به قلم قاسم حریزاوی، توسط شرکت چاپ و نشر بینالملل به زیور طبع آراسته گردیدهاست.
یکی از دستاویزهای باطل وهابیت که روی آن تکیه بیشتری کرده، سب و لعن صحابه است که به شیعۀ امامیه نسبت میدهند. لذا باید ببینیم پایهگذار این دشنام کیست، تا گر یبان او را بگیریم؛ نه شیعه را که هرگز صحابهای را سب نکرده و در واقع، دوستدار همه کسانی است که پیامبر صلّیاللهعلیهوآلهوسلّم را درک کردهاند، جز آنان که از راه حق منحرف شده باشند. البته شیعیان از کسانی که از پیامبر پیروی نکرده و از راه و مسیر او منحرف شدهاند، تبری میجویند.
مؤلف در طول سفر به کشورهای اسلامی از جمله عربستان سعودی مباحثاتی در رد شبهۀ سب و لعن با مبلغان و معلمان وهابی در مدینه منوره و مکه مکرمه داشته و همین انگیزۀ شریفی بود که خداوند به دل او انداخت تا بتواند این کتاب را تالیف نماید.
این کتاب دارای چهار فصل است. مؤلف در فصل اول به بیان مسئله و پیشینۀ پژوهش و توضیح مفاهیمی از جمله وهابیت، سلفیگری، صحابه، سب و لعن پرداختهاست.
در فصل دوم، تاریخچۀ امامیه و وهابیت را به طور مشروح بیان کردهاست.
در فصل سوم، موضوع سب و لعن در اسلام با تکیه بر آیات قرآن و روایات سنت رسول اکرم و اهل بیت علیهمالسلام و همچنین در سیرۀ صحابه و بزرگان اهل سنت و شیعه بررسی شدهاست.
و در فصل چهارم نیز شبهات وهابیت دربارۀ سب و لعن صحابه و پاسخ این شبهات از دیدگاه شیعه امامیه آورده شدهاست.
در تاریخ اسلام سب و لعن از زمان معاویه آغاز شد و در طول حکومت امویان ائمۀ جمعه به سب و لعن حضرت امیرالمومنین علی بن ابی طالب میپرداختند و در واقع آغازگر سب و لعن معاویة ابن ابی سفیان بودهاست.
#معرفی_کتاب
#ارجنامه_انسان
📚 همه از یک ریشهایم و جلوهای از حق تعالی. هر چه هست اوست و جلوه هم اوست. در این جلوهگاه هستی، با آدمیانی با گِلی واحد، اختلافات بر سر چیست؟ روابط انسانی چگونه است و چگونه باید باشد؟ چه تلاشی در جهت چگونه باید شدنشان صورت گرفته؟
📚 در زمانهای که برداشتهای معرفت شناسانه نظری و متدیک علم اقتصاد بر علوم اجتماعی و روابط انسانی فارغ از هر نژاد و دین و ملیتی سایه افکنده، دغدغۀ امام موسی صدر، تبیین مبنای روابط انسانی، تقریب افراد و تعامل آنها با یکدیگر جهت تکاملشان و از همین مدخل تکامل جوامع بشری بودهاست. ایشان در پی این مسئله که، روابط انسانی باید بر کدام پایه قرار داشته باشد و چگونه شکل بگیرد، از واژۀ «برادری» استفاده میکند و از چهار نوع برادری نام میبرد که میتواند مبنای روابط اجتماعی قرار گیرد؛ برادری انسانی، برادری خداباوران، برادری اسلامی و برادری ملی. این کتاب در ۴ فصل به توضیح هر یک ازانواع برادری میپردازد و استدلال میکند که وجود آنها چگونه میتواند روابط انسانها را تقویت کرده و موجب افزایش همکاری و تعامل میانشان شده و عاملی باشد برای شکست دشمن.
✅ کتاب ارجنامۀ انسان که با کوشش محمدصادق حسینزاده توسط شرکت چاپ و نشر بینالملل تالیف شدهاست، تلاش میکند از باورهای امام موسی صدر در این عرصه گزارشی تحلیلی ارائه کند.
https://www.alef.ir/news/3991219137.html
تدریس گسترده کتابی تازهتألیف با موضوع خمس
خرداد ماه امسال بود که کتاب «خمس» با پژوهش حجتالاسلاموالمسلمین علیرضا کریمی، توسط شرکت چاپ و نشر بینالملل به چاپ رسید. اندکی بعد از انتشار این کتاب، معاونت پژوهش حوزه مروی بر آن شد تا با توجه به تبحر مؤلف در تدریس فقه و نیز ارزشمندی کتاب، جلسات آموزش این کتاب را توسط خود مؤلف برگزار کند. 16 شهریور، اولین کلاس آموزش کتاب خمس برگزار شد. شرکتکنندگان این کلاس البته محدود به حوزه مروی نبودند و از 20 استان کشور، به صورت برخط در کلاس شرکت کردند. دیروز یازدهمین و آخرین جلسه این مجموعه درسگفتار برگزار گردید. گرچه در جلسه اول حدود 50 هزار نفر بطور برخط در کلاس شرکت کردند، اما بطور میانگین هر جلسه با حضور چهار الی پنج هزار نفر برگزار شد. بجز طلاب و پاسخگویان مسائل شرعی، دانشگاهیان نیز در این جلسات حضور داشتند. قرار است بهزودی آزمونی برگزار شود و به کسانی که حد نصاب لازم را کسب کنند، از سوی سازمان تبلیغات اسلامی مدرک داده شود.
#خمس
#علیرضا_کریمی
#در_رسانه_ها
https://www.ibna.ir/fa/tolidi/312879
چاپ و نشر بینالملل
#معرفی_کتاب
#وحی_و_معجزه_از_دیدگاه_مولوی
«وحی و معجزه از دیدگاه مولوی» تألیف دکتر کاظم بازافکن، در 239 صفحه توسط شرکت چاپ و نشر بینالملل منتشر و روانۀ بازار شدهاست.
موضوع وحی و معجزه و دیگر بحثهای مربوط به آن از جمله موضوعاتی هستند که شاید به دلیل گستردگی معنا در قرآن کریم، برای برخی مفهوم حقیقی و ماهیّت واقعی خود را پیدا نکردهاند. با اینکه بسیاری از عالمان دینی و متکلمان بزرگ، حقیقت وحی و معجزه را فراتر از ادراک عقل دانسته و به عجز و ناتوانی آن در این باب سخن گفتهاند، اما برخی بر روشن شدن حقیقت آنها اصرار دارند و با استفاده از هر ابزار معرفتی مانند تفکر، تعقل، تخیّل، توهّم و حس درصددند معنای آنها را بیشازپیش روشن نمایند.
بحث از حقیقت وحی بهمثابۀ بحثی دروندینی در حوزۀ الهیات، در بیشتر دینهای الهی ازجمله اسلام و مسیحیت مطرح بوده و دانشمندان این حوزهها قرنهاست آن را از جهتهای گوناگونِ عرفانی، کلامی، علمی و فلسفی ارزیابی میکنند.
هدف مؤلف کتاب »وحی و معجزه از دیدگاه مولوی» تبیین و بررسی موضوع وحی و معجزه در اندیشۀ مولانا جلالالدین رومی است که به عقیدۀ وی دیدگاه مولوی چراغ راه همۀ کسانی است که طالب وصول به حقیقت و متعلّم در سبیل سعادت و هدایتاند.
مؤلف در نظر دارد ضمن تبیین موضوع از دیدگاه مولوی، خلط و خبطهای برخی از نوشتههای معاصر را رصد کند و در معرض دید اهل نظر قرار دهد.
در این کتاب انواع معجزههای پیامبران و تنوع آنها به جهت زمانی و فراخور سطح بینش و دانش پیروان و مخاطبان و همچنین وحی از نظر قرآن از جمله وحی تشریعی (نبوت)، وحی دلها (وحیالقلوب) و وحی غریزی (جمادات و حیوانات) و نیز دیدگاه فراتجربی مولانا در این خصوص و ارتباط آن با قانون علیّت و نظم حاکم بر هستی به تفصیل مورد بررسی قرار گرفتهاست.
دکتر کاظم بازافکن قبلاً کتاب «مسئلۀ شر از دیدگاه مولوی» را نیز تألیف کرده بود که آن هم توسط شرکت چاپ و نشر بینالملل منتشر شده بود.
https://www.mehrnews.com/news/5324263
نشانی کانال شرکت چاپ و نشر بینالملل در پیامرسانهای بله و تلگرام:
@nashre_beynolmelal
نشانی صفحۀ شرکت چاپ و نشر بینالملل در اینستاگرام:
intlpub_ir
#گزیده_کتاب
#مسائل_و_مشکلات_تربیتی
اما اینکه بزرگسالان، در برابر کودکان زبان کودکی بگشایند، بسیار مطلوب و از لحاظ جلب توجه کودک و اثر تربیتی بسیار مفید است.
#گزیده_کتاب
#مسائل_و_مشکلات_تربیتی
پسران و دخترانی که به هر عشق دروغینی پاسخ مثبت میدهند و بعد هم شکستهای جبرانناپذیری میخورند، کمبود محبت دارند. پدران و مادران به خود آیند و بر اعصاب خود مسلط شوند و به دست خود، عزیزان خود را در چاه بدبختی و بیچارگی سقوط ندهند.