eitaa logo
🇮🇷 هنرکده نسیم
405.2هزار دنبال‌کننده
240 عکس
8.5هزار ویدیو
0 فایل
همراهی هنرمندان و فرهیختگانی چون شما، موجب فخر ماست.💖 تعرفه تبلیغات: https://eitaa.com/joinchat/303169939Ce1150de75e site: www.khezliagency.com/fa Instagram: https://www.instagram.com/khezliagency
مشاهده در ایتا
دانلود
2.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترفند مایه کردن ماست 🥛🥛🥛 🔸مواد لازم: ۱ لیتر شیر: ۱ لیتر ماست خانگی و سنتی: ۱ ق غ نمک: ۱ ق چ شکر: ۱ ق چ 🔹نکات مهم: ➖شیر رو میجوشونیم، بعد از اینکه شیر جوشید، شعله رو کم میکنیم تا شیر به مدت ۲۰ دقیقه دیگه هم بجوشه تا آب اضافه‌اش تبخیر‌ بشه، بعد اجازه میدیم که ولرم بشه. دمای شیر برای تهیه ماست خیلی خیلی مهمه ➖برای تست، انگشتمون رو ۱۰ ثانیه داخل شیر نگه میداریم، اگه‌ قابل تحمل بود، یعنی دمای مناسبی داره، اگه دماسنج هم دارید، دما باید بین ۴۲ تا ۴۵ درجه باشه ➖بعد از تست دمای شیر، یه پیاله از شیر رو بر میداریم و با یه قاشق‌ ماستی که به دمای محیط رسیده، یه قاشق چایخوری نمک و یه قاشق چایخوری شکر مخلوط میکنیم تا یکدست بشه و به ظرف شیر ظرف شیر هم باید هم دمای محیط باشه اضافه می‌کنیم و به آرامی هم میزنیم. ➖درب ظرف رو میبندیم و با یه پارچه ضخیم ظرف رو به مدت ۵ تا ۶ ساعت میپوشونیم، تا ماست در دمای محیط خودش رو بگیره، تو این مدت اصلا ظرف رو تکان ندید . ➖بعد از اینکه ماست بسته شد، ظرف ماست رو بدون درب به مدت ۲۴ ساعت، در یخچال بگذارید تا سفت‌تر بشه و بعد نوش جان کنید. @nasim_crafts
17.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حلوا نارگیل 🥥🥥🥥 🔸مواد لازم: آرد سفید: ۱ لیوان شیرخشک: ۱ لیوان پودر نارگیل آسیاب شده: ۱ لیوان کره: ۱۰۰ تا ۵۰ گرم روغن مایع: نصف لیوان 🔸شهد حلوا آب: ۲ لیوان گلاب: ۱ لیوان شکر؛ ۲ لیوان هل و زعفران: به مقدار لازم 🔹طرز تهیه شهد: شکر و گلاب و آب رو بریزید داخل ظرفی بزارید روی گاز تا شکر حل بشه شعله متوسط باشه بعد هل و زعفرون رو اضافه کنید تا شکر حل بشه دو تا آردها ( شیرخشک و آرد سفید ) الک کنید و بریرید تو ماهیتابه حالا بهش کره و روغن رو اضافه کنید ممکنه از مقدار دستور کمتر یا بیشتر ببره شعله متوسط باشه مرتب هم بزنید به رنگ شتری که دراومد نارگیل رو اضافه کنید ۵٫۶ دقیقه تفت بدید بعد شیره رو طی سه مرحله اضافه کنید اول مایع حلوا شل بعد شروع به جمع شدن میکنه من یکم موادمو شل تر برمیدارم چون وقتی سرد بشه سفت تر میشه و راحت ماسوره میخور 🔸مواد کیک تخم مرغ: ۴ عدد شکر: ۱ پیمانه شیر: ۱ پیمانه روغن مایع: ۱ پیمانه آرد سفید قنادی: ۲ پیمانه بکینگ پودر: ۲ ق چ وانیل: ۱/۲ ق چ پودر هل: ۱/۲ ق چ 🔹طرز تهیه کیک ابتدا تخم‌مرغ‌ها و شکر و وانیل و پودر هل را با دور تند همزن بزنید تا کاملا کرمی و کشدار بشه سپس شیر و روغن را اضافه و ترکیب کنید. در نهایت هم ارد و بکینگ پودر الک شده را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه. سپس کف قالب را با ارده یا روغن جداکننده چرب کنید و مایه کیک را داخل قالب ریخته و در فر ۱۷۰ درجه بمدت ۳۰ دقیقه قرار بدید تا بپزه. سپس مطابق ویدیو کیک را برش بدید و با حلوا تزیین کنید. @nasim_crafts
19.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی یخچالی بدون فر 🍢🍢 🔸مواد لازم بیسکویت پتی پور: ۲ بسته پودر کاکائو: ۲ ق غ کره هم‌دمای دمای محیط: ۳۰ گرم خامه صبحانه: نصف بسته شکلات تخته‌ای پودر نارگیل @nasim_crafts
11.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سمبوسه پیتزایی 🥟🥟🥟 🔸مواد لازم: شوید زردچوبه پودر سیر نمک فلفل سیب زمینی پخته شده مرغ ریش ریش شده پنیر پیتزا ✨ @nasim_crafts
4.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حلوا دو رنگ 🍢🍢 🔸 مواد لازم: آرد سفید قنادی: ۲ پیمانه (۳۰۰ گرم) پودر قند: ۱ پیمانه ( ۲۰۰ گرم) وانیل: نصف ق چ (اختیاری) روغن جامد: نصف پیمانه (۱۰۰ گرم) کره حیوانی یا گیاهی: ۱۰۰ گرم پودر هل: ۱ ق چ سر خالی (۵ گرم) پودر زنجبیل: ۱ق چ سرخالی (۵ گرم) پودر کاکائو : ۱ ق غ پر( ۱۵ الی ۲۰ گرم) Part1 ✨ @nasim_crafts