eitaa logo
🇮🇷 هنرکده نسیم
404.7هزار دنبال‌کننده
241 عکس
8.5هزار ویدیو
0 فایل
همراهی هنرمندان و فرهیختگانی چون شما، موجب فخر ماست.💖 تعرفه تبلیغات: https://eitaa.com/joinchat/303169939Ce1150de75e site: www.khezliagency.com/fa Instagram: https://www.instagram.com/khezliagency
مشاهده در ایتا
دانلود
4.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حلوا دو رنگ 🍢🍢 🔸 مواد لازم: آرد سفید قنادی: ۲ پیمانه (۳۰۰ گرم) پودر قند: ۱ پیمانه ( ۲۰۰ گرم) وانیل: نصف ق چ (اختیاری) روغن جامد: نصف پیمانه (۱۰۰ گرم) کره حیوانی یا گیاهی: ۱۰۰ گرم پودر هل: ۱ ق چ سر خالی (۵ گرم) پودر زنجبیل: ۱ق چ سرخالی (۵ گرم) پودر کاکائو : ۱ ق غ پر( ۱۵ الی ۲۰ گرم) Part1 ✨ @nasim_crafts
10.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ساندویچ سرد 🌯🌯🌯 🔸مواد لازم: خیار شور فلفل دلمه ژامبون ذرت نان باگت پنیر خامه ای نمک و فلفل @nasim_crafts
37.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک عصرانه 🥮🥮🥮 🔸مواد لازم: آرد: ۲۷۰ گرم تخم مرغ: ۴ عدد شکر: ۲۲۰ گرم وانیل: یک هشتم ق چ بکینگ پودر: ۲ ق چ شیر: ۱۸۰میلی لیتر (یا گرم) روغن: ۱۵۰ میلی لیتر پودر کاکائو: ۱۰گرم پودر قهوه: ۷گرم 🔹روش کلی تهیه گاناش ➖خامه رو روی شعله ملایم بزاریم تا کم کم ذوب بشه، وقتی از کناره ها شروع به جوشیدن کرد ➖شکلات خرد شده را داخلش بریزید، شعله رو خاموش کنید و مدام هم بزنید تا شکلات با حرارت خامه ذوب بشه و کرم یک دستی درست بشه . @nasim_crafts
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
9.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوکی 🍪🍪🍪 🔸مواد لازم: کره: ۱ پیمانه شکر قهوه‌ای: ۱ پیمانه شکر سفید: ۱/۲ پیمانه موز رسیده بزرگ: ۲ عدد تخم مرغ: ۲ عدد عصاره وانیل: ۱ ق چ آرد: ۳ فنجان جوش شیرین: ۱ ق چ نمک: ۱/۲ ق چ شکلات چیپسی: ۱ فنجان کارامل یا تافی برای مغز کوکوی 🔹طرز تهیه ➖فر را از قبل با دمای 175 درجه سانتیگراد گرم کنید و کف سینی را کاغذ روغنی بپوشانید. ➖در یک کاسه، موز را له کنید. کره، شکر و شکر قهوه‌ای را اضافه کنید تا یکدست شود. ➖تخم مرغ و عصاره وانیل را به مخلوط کره اضافه کنید. مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند. ➖آرد، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید. مخلوط کنید تا فقط ترکیب شوند. ➖شکلات چیپسی ها را داخل خمیر کوکی بریزید. ➖خمیر را به مدت 15 تا 20 دقیقه داخل یخچال قرار دهید. ➖خمیر را مانند کلیپ باز کرده و داخلش رو با تافی پر کنید. ➖روی کاغذ روغنی قرار دهید حداقل 30 دقیقه یا یک شب قبل از پخت، استراحت کند. ➖شیرینی ها را در فر از قبل گرم شده به مدت 12-15 دقیقه یا تا زمانی که لبه های آن قهوه ای طلایی شود بپزید. مراکز هنوز باید کمی نرم باشند. ➖شیرینی‌ها را از فر خارج کرده و اجازه دهید چند دقیقه روی سینی فر خنک شوند و سپس روی توری سیمی منتقل کنید تا کاملا خنک شوند. @nasim_crafts