10.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ فلسطینی
🍗🍗🍗
✨ @nasim_crafts ✨
9.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دوخت یقه
🧵🪡
#ترفند_خیاطی
✨ @nasim_crafts ✨
5.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوکی کیک مغز دار
🍪🍪🍪
🔸مواد لازم:
کره نرم: ۲۴۰ گرم
شکر قهوهای: ۱۴۰ گرم
شکر: ۷۰ گرم
تخم مرغ: ۲ عدد
وانیل
آرد: ۳۵۰ گرم
جوش شیرین: ۱ ق چ
شکلات چیپسی: به اندازهی دلخواه
نوتلا: به اندازهی دلخواه
🔹طرز تهیه:
➖داخل کاسهای کره و شکر را مخلوط میکنیم.
➖تخم مرغ و وانیل را هم اضافه و مخلوط میکنیم.
➖آرد و جوش شیرین را الک کرده و مخلوط میکنیم.
➖در آخر شکلات چیپسی را مخلوط میکنیم.
➖کف قالب 20 سانتی کاغذ روغنی انداخته.
➖نصف خمیر را کف قالب پهن میکنیم و روش نوتلا پخش میکنیم و با بقیه خمیر سطح نوتلا را میپوشانیم
➖داخل فری که روی 170 درجه گرم شده 35_40 دقیقه با کنترل میپزیم.
#کیک
✨ @nasim_crafts ✨
11.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پودر سیر خانگی
🧄🧄🧄
#ترفند_آشپزی
✨ @nasim_crafts ✨
23.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گلدوزی برگ
🧵🪡
🔹نکات مهم:
➖برای دوختن این برگ از سیخ چوبی استفاده کنید، اما اگر بخوایید ظریف تر در بیارین می تونید از چوب کبریت تا خلال هم استفاده کنید.
➖اگر از رنگهای سایه روشن استفاده کنید خیلی تاش رنگی زیبایی خواهید داشت.
➖برای دوختن انگور و توت فرنگی هم میشه از این روش استفاده کرد.
➖اگر برای لباس میخوایید از این تکنیک استفاده کنید، پیشنهاد میکنم هر ردیف که تموم شد قبل از در آوردن سیخ چوبی از پشت کوک ها رو گره بزنید، و بعد هر ردیف رو به همین ترتیب بدوزین.
#گلدوزی
✨ @nasim_crafts ✨
4.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اگه تک شاخه رو خواستی تو گلدون بزاری از این ترفند استفاده کن
#ترفند
✨ @nasim_crafts ✨
9.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دوخت اصولی گوشه
🧵🪡
#ترفند_خیاطی
✨ @nasim_crafts ✨
48.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک باقلوا
🥧🥧🥧
🔸مواد لازم:
تخممرغ: ۴ عدد درشت یا ۵ عدد متوسط
وانیل: یک ق م
شکر: ۱۴۰ گرم
شیر: ۸۰ گرم
ماست سون: ۱۲۰ گرم
آرد: ۳۰۰ گرم
روغن مایع: ۷۰ گرم
گردو پودر شده: به مقدار لازم
هل: یک ق چ
بکینگ پودر: ۲ ق چ
نمک: دو پینچ
🔸مواد رومال:
تخممرغ: یک عدد
ماست: یک ق غ
شیره انگور: یک ق چ
وانیل: ۱/۲ ق چ
زعفران دم کرده غلیظ: ۱ ق غ
🔸مواد شربت:
آب: نصف پیمانه
گلاب: نصف پیمانه
شکر: ۱ پیمانه
زعفران دم کرده غلیظ: به مقدار لازم
🔹طرز تهیه شربت:
➖همه مواد رو باهم مخلوط میکنیم روی حرارت ملایم قرار میدیم به جوش که اومد ۵ دقیقه بجوشه خاموش میکنید میزارین کنار تا خنک بشه.
🔹نکات مهم:
➖من شربت رو دو برابر درست کردم چون میخواستم کیکم خیستر بشه.
➖کیک رو حتما برش بزنید بعد شربت بریزید هم کیک هم شربت خنک باشن.
➖نصف مقدار شکر برای سفیده و نصفش برای زرده استفاده میشه سفیده رو بعد فرم دادن بزارین یخچال
➖دمای فر ۱۸۰ درجه مدت تقریبی ۳۰ تا ۴۰ دقیقه، سایز قالب ۲۰ در ۲۰
➖این کیک وقتی پخته بشه زیاد روش طلایی نمیشه پس نزارین با موندن توی فر روش رنگ بگیره چون میسوزه و خشک میشه.
#کیک
✨ @nasim_crafts ✨
7.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گلدوزی ایموجی
🪡🪡
#گلدوزی
✨ @nasim_crafts ✨
11.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چند ترفند کاربردی و جالب
🔮🔮
#ترفند_خانهداری
✨ @nasim_crafts ✨
9.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پودر پیاز
🍽
#ترفند_آشپزی
✨ @nasim_crafts ✨