eitaa logo
✨ هنرکده نسیم ✨
408.5هزار دنبال‌کننده
230 عکس
6.5هزار ویدیو
0 فایل
همراهی هنرمندان و فرهیختگانی چون شما، موجب فخر ماست.💖 تعرفه تبلیغات: https://eitaa.com/joinchat/303169939Ce1150de75e
مشاهده در ایتا
دانلود
23.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گلدوزی برگ 🧵🪡 🔹نکات مهم: ➖برای دوختن این برگ از سیخ چوبی استفاده کنید، اما اگر بخوایید ظریف تر در بیارین می تونید از چوب کبریت تا خلال هم استفاده کنید. ➖اگر از رنگ‌های سایه روشن استفاده کنید خیلی تاش رنگی زیبایی خواهید داشت. ➖برای دوختن انگور و توت فرنگی هم میشه از این روش استفاده کرد. ➖اگر برای لباس می‌خوایید از این تکنیک استفاده کنید، پیشنهاد می‌کنم هر ردیف که تموم شد قبل از در آوردن سیخ چوبی از پشت کوک ها رو گره بزنید، و بعد هر ردیف رو به همین ترتیب بدوزین. @nasim_crafts
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه تک شاخه رو خواستی تو گلدون بزاری از این ترفند استفاده کن @nasim_crafts
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
48.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک باقلوا 🥧🥧🥧 🔸مواد لازم: تخم‌مرغ: ۴ عدد درشت یا ۵ عدد متوسط وانیل: یک ق م شکر: ۱۴۰ گرم شیر: ۸۰ گرم ماست سون: ۱۲۰ گرم آرد: ۳۰۰ گرم روغن مایع: ۷۰ گرم گردو پودر شده: به مقدار لازم هل: یک ق چ بکینگ پودر: ۲ ق چ نمک: دو پینچ 🔸مواد رومال: تخم‌مرغ: یک عدد ماست: یک ق غ شیره انگور: یک ق چ وانیل: ۱/۲ ق چ زعفران دم کرده غلیظ: ۱ ق غ 🔸مواد شربت: آب: نصف پیمانه گلاب: نصف پیمانه شکر: ۱ پیمانه زعفران دم کرده غلیظ: به مقدار لازم 🔹طرز تهیه شربت: ➖همه مواد رو باهم مخلوط میکنیم روی حرارت ملایم قرار میدیم به جوش که اومد ۵ دقیقه بجوشه خاموش میکنید میزارین کنار تا خنک بشه. 🔹نکات مهم: ➖من شربت رو دو برابر درست کردم چون میخواستم کیکم خیس‌تر بشه. ➖کیک رو حتما برش بزنید بعد شربت بریزید هم کیک هم شربت خنک باشن. ➖نصف مقدار شکر برای سفیده و نصفش برای زرده استفاده میشه سفیده رو بعد فرم دادن بزارین یخچال ➖دمای فر ۱۸۰ درجه مدت تقریبی ۳۰ تا ۴۰ دقیقه، سایز قالب ۲۰ در ۲۰ ➖این کیک وقتی ‌پخته بشه زیاد روش طلایی نمیشه پس نزارین با موندن توی فر روش رنگ بگیره چون میسوزه و خشک میشه. @nasim_crafts