14.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ایده کادو پیچ جعبه
✨ @nasim_crafts ✨
11.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کرمفیل
🍫🍫🍫
🔸مواد لازم:
شیر: ۴۰۰ گرم:
آرد گندم: ۱۰۰ گرم
شکر: ۲۰۰ گرم
وانیل: ۱ ق چ خوری
شکلات تختهای: ۶۰ گرم
🔹نکات مهم:
➖اگر میخوای ماسوره بزنین باید بیشتر روی گاز بذاری تا غلیظ تر بشه و بعد که به غلظت مورد نظرت رسیدی شکلات رو اضافه کنی.
➖اگر برای داخل دونات و پیراشکی میخوای کمی آب جوش بریز که رقیق تر و روون تر بشه.
➖اگه رنگ بهتر و مزهی تلخ تر میخوای همراه آرد یکی دو قاشق پودر کاکائو الک کن.
➖اگه کرمفیل سفید میخوای شکلات سفید اضافه کن
➖مدام هم بزنید که گوله نشه
➖شعله گاز باید خیلی کم باشه تا آرد به مدت ۱۵ دقیقه خوب بپزه
#ترفند_قنادی
✨ @nasim_crafts ✨
11.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک سیب و دارچین
🥮🥮
🔸مواد لازم:
تخم مرغ: ۳ عدد
شکر: ۱ پیمانه
آرد: ۲ پیمانه
روغن مایع: ۱/۲ پیمانه
ماست پر چرب: ۱ پیمانه
وانیل: کمی
بیکینگ پودر: ۱ ق.چ
سیب: ۲ عدد
دارچین: ۲ ق چ
گردو: به میزان لازم
🔹نکات مهم:
➖دمای فر ۱۸۰ درجه به مدت تقریبا ۱ ساعت
➖اندازه قالب قطر ۲۲ سانت بود
➖حتما حین همزدن تخم مرغ چند مرتبه مواد رو دورگیری کنید که بوی زهم تخم مرغ از بین بره.
➖این کیک یه کم لطیف و مرطوب اجازه بدین کیک از دما بیفته و خنکتر بشه؛ بعد از قالب خارج کنید و کاغذ روغنی رو جدا کنید.
➖اگر دیدین کیک پخته ولی روش هنوز طلایی نشده چند دقیقه گریل رو روشن کنید تا روی کیک هم طلایی بشه.
➖من برای خوشمزه تر شدنش بعد از پخت روی کیک رو مقداری شیرعسلی ریختم
#کیک
✨ @nasim_crafts ✨
13.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گل روبانی
🎀🎀
✨ @nasim_crafts ✨
17.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دوخت دستگیره نوستالژی
🧵🪡
#خیاطی
✨ @nasim_crafts ✨
7.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیره سیب خانگی
🍏🍏
✨ @nasim_crafts ✨
6.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش دوخت کیف خرید
🧵🪡
#خیاطی
✨ @nasim_crafts ✨
1.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دوخت کش سر
🎀🎀
✨ @nasim_crafts ✨
6.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دسر شکلاتی دبی
🍮🍮
مواد لازم:
کادایف: ۶۰۰ گرم
کره: ۶۰ گرم
کره یا کرم پسته: ۲ تا ۳ ق غ
مواد کرم:
پنیر ماسکارپونه: ۲۵۰ گرم
پنیر لبنه: ۳۰۰ گرم
شکلات سفید: ۲۰۰ گرم
خامه صبحانه: ۲۰۰ گرم
مواد گاناش:
خامه صبحانه: ۲۰۰ گرم
شکلات: ۲۰۰ گرم
طرز تهیه:
➖ابتدا کادایفها را خرد کرده و با کرهی آب شده مخلوط کنید و در سینی فر بریزید.
➖بذارید داخل فری که روی 180 ورجه گرم شده و هر ده دقیقه زیرو رو کنید تا کادایفها خوب طلایی بشن.
➖میتونین در تابه هم تفت بدید.
➖بعد از اینکه کادایف ها خنک شدن با کرهی پسته خوب مخلوط کنید.
➖برای کرم ابتدا شکلات سفید رو به روش بنماری آب کنید و بذارین تا خنک بشه.
➖تمام مواد کرم را خوب با همزن مخلوط کنید.
➖برای گاناش خامه را گرم کنید و بعد شکلات را اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات حل بشه و کنار بذارین تا خنک بشه.
➖داخل ظرفهای سرو ابتدا دو قاشق مواد کادایفی بریزید، بعد با قیف روی کادایفها کرم بریزید و صاف کنید و روی کرم گاناش بریزید و بعد از اینکه گاناش بسته شد با بقیه کادایفها تزئین کنید.
#دسر
✨ @nasim_crafts ✨