18.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک پای سیب
🥮🥮
🔸مواد رویه:
آرد: نصف پیمانه
گردو خرد شده : ۱/۴ پیمانه
شکر: ۱/۴ پیمانه
دارچین: یک ق چ پر
پودر بیسکوییت ساقه طلایی: ۲ عدد
کره نرم: ۷۰ گرم
#کیک
✨ @nasim_crafts ✨
6.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چند ترفند برای نگهداری کفش
✨ @nasim_crafts ✨
4.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گلدوزی برگ
🪡🪡
#گلدوزی
✨ @nasim_crafts ✨
5.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سه ترفند برای استفاده از چسب قطرهای
#ترفند
✨ @nasim_crafts ✨
6.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آستین لباستو ساده ندوز
🧵🪡
#ترفند_خیاطی
✨ @nasim_crafts ✨
16.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
از این عروسک گوگولیتر مگه داریم😍
با جورابهای نوزادی بچههاتون یه عروسک خوشگل بدوزید و برای همیشه نگهشون دارید.
✨ @nasim_crafts ✨
6.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بدون دستگاه و قالب دکمه پارچهای درست کن
🧵🪡
#ترفند_خیاطی
✨ @nasim_crafts ✨
7.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میوهآرایی
🥒🥒
✨ @nasim_crafts ✨
7.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ماسک خانگی برای زیبایی و جوانی پوست دست
#زیبایی
✨ @nasim_crafts ✨
18.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جارکیک موکا ترکیب طعم قهوه و کاکائو
🍩🍩
مواد لازم:
تخم مرغ: ۴ عدد
وانیل: نصف ق چ
شکر: ۱۳۰ گرم
نسکافه: نصف ق غ
شیر داغ: ۳۵ گرم
بیکینگ پودر: یک ق چ
پودر کاکائو: ۳۰ گرم
آرد: ۱۲۰ گرم
🔸خامه فیلینگ
نسکافه: ۱ ق غ
آب: ۱ ق غ
پودر کاکائو: ۳۰ گرم
خامه قنادی: ۵۰۰ گرم
🔹نکات مهم:
➖کیک رو توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ به مدت تقریبی ۳۰ تا ۴۰ دقیقه میپزیم.
➖سعی کنین کیک رو خوب برش بزنین که چیزی از کیک اضافه نمونه.
➖برای برش لایه پایینی کیک از ته ظرف و برای لایه بالای از لبه بالای ظرف استفاده کنین.
➖هرچی لایه های کیک به لبه ظرف بیشتر بچسبه ظاهر جارکیک تمیزتر میشه.
➖ماندگاری این جارکیک در یخچال حدودا ۵ روز هست.
#کیک
✨ @nasim_crafts ✨