eitaa logo
✨ هنرکده نسیم ✨
406.7هزار دنبال‌کننده
229 عکس
6.3هزار ویدیو
0 فایل
همراهی هنرمندان و فرهیختگانی چون شما، موجب فخر ماست.💖 تعرفه تبلیغات: https://eitaa.com/joinchat/303169939Ce1150de75e
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد گل کلم 🥦🥦 🔸مواد لازم: گل کلم ذرت انار گردو هویج 🔸موادلازم برای سسش: سس مایونز ماست سون نمک فلفل سیاه لیمو ترش جعفری 🔹طرزتهیه: ➖همه مواد و باهم مخلوط کنید و چند ساعت داخل یخچال بزارید تا سس کامل به خورد سالاد بره و خوشمزه تر بشه. @nasim_crafts
7.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هرجایی از لباستو دوست داشتی با این ترفند مخفی، کش دوزی کن 🧵🪡 @nasim_crafts
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوپ کدو حلوایی،یک سوپ پاییزی 🎃🎃 🔸مواد لازم: کدو گوجه هویج پیاز سیر نمک و روغن عصاره مرغ شیر خامه 🔹طرزتهیه: ➖همه مواد و بزارید داخل فر تا بپزه. ➖بعد داخل یه قابلمه بریزید و با گوشتکوب برقی میکسش کنید. ➖می‌تونید از مخلوط کن استفاده کنید ➖عصاره مرغ و مخلوط شیر و خامه اضافه کنید. ➖نیم ساعت روی حرارت بزارید تا قل بخوره. @nasim_crafts
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه میخوای موقع سرخ کردن پیازروغن هیچ‌جا نپاشه اینکارو بکن @nasim_crafts
10.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خودت با جای پنیر بستنی درست کن 🍦🍦 🔸موادلازم: شیر: یک‌ونیم لیوان شکر: ۱/۳لیوان نشاسته‌ذرت: ۱/۵ ق‌غ خامه صبحانه: نصف بسته صورتی برای هر کدام ۱ق‌غ پودر کاکائو‌: ۱‌ق‌م‌خ زعفرون دم شده: ۱ق‌‌م‌خ 🔹نکات مهم: ➖اگه خواستین به مواد بستنی کاکائو وزعفرون بزنید مواد گرم باشه. ➖ولی بزارید مواد خنک بشه بعد خامه اضافه کنید. ➖هر ردیف بستنی رو ۴۵ دقیقه تا یک ساعت داخل فریزر بزارید تا کامل خودشو بگیره. ➖این بستنی ثعلب نداره پس خامه رو حذف نکنید. ➖به رنگ سفید وانیل میتونید بزنید. @nasim_crafts
21.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک خیس شکلاتی 🍫🍫 🔸مواد لازم: تخم‌مرغ: ۵ عدد آرد: ۲۵۰گرم شکر: ۲۰۰ گرم وانیل: ۱/۴ ق چ روغن: ۱۵۰ گرم شیر: ۱۶۰ گرم بکینگ پودر: ۸ گرم پودر کاکائو: ۳۰ گرم شکلات تخته ای: ۲۰ گرم 🔸مواد لازم سس: شیر: ۱ و ۱/۴ پیمانه پودر کاکائو: ۲ ق‌غ روغن مایع: ۱/۴ پیمانه شکر: ۱/۴ پیمانه شکلات تخته ای: ۲۵ گرم 🔹نکات مهم: ➖دمای فر گازی ۱۷۰ و فربرقی ۱۶۰. ➖سس و کیک هر دو ولرم. ➖آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو رو الک کنین حتما. ➖از ورق نسوز می‌تونین استفاده کنین از کاغذ روغنی معمولی هم میتونین استفاده کنین. ➖مدت زمان پخت فر گازی ۴۵ تا ۵۰ دقیقه و فر برقی ۳۵ تا ۴۰ دقیقه باز بستگی به گرما و حرارت فرتون داره. ➖مواد سس نیازی به جوشیدن نداره همین که یک‌دست بشه کافیه. ➖برای برش از چاقوی بدون دندونه استفاده کن. ➖شیر برای مایع کیک ترجیحا ولرم باشه ➖موقع اضافه کردن شیر و روغن و آرد کلا درجه همزن کند باشه. @nasim_crafts
19.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چیکن بندری 🥖🥖 🔸موادلازم: سینه‌مرغ: ۲ عدد سیب‌زمینی: ۱ عدد بزرگ پیاز: ۱ عدد بزرگ فلفل دلمه: ۱ عدد کوچیک رب گوجه فرنگی: ۱ ق غ قارچ: ۱۰ عدد ادویه‌ها: فلفل سیاه، زردچوبه، آویشن و نمک @nasim_crafts