15.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چند ترفند ساده و کاربردی برای تازه نگه داشتن مواد خوراکی و میوه
#نکات_خانهداری
✨ @nasim_crafts ✨
11.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ظروف استیل و سینک رو اینطوری برق بنداز
مواد لازم:
خمیر دندان
پودر ماشین لباسشویی
جوش شیرین
آب جوش
#نکات_خانهداری
✨@nasim_crafts✨
40.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دوخت کیسه لقمه
🧵🪡
#خیاطی
✨ @nasim_crafts ✨
14.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مینی کیک با پف جادویی
🥮🥮
🔸موادلازم:
آرد: ٣٨٠ گرم (۲/۵ ليوان)
تخم مرغ: ۴ عدد
ماست خامهای: ٢٠٠ گرم
روغن مايع: ٢٠٠ گرم (١ ليوان)
شكر: ٢٠٠ گرم (١ ليوان)
شكلات چيپسی: ١/٣ پيمانه
نمك: دو پينچ
وانيل: ١ ق چ
بكينگ پودر: ١۴ گرم (٢ ق )
ميوه دلخواه
🔹نکات مهم:
➖فنجان رو چرب كنيد.
➖فقط كف قالب رو كاغذ روغنی بزارید.
➖بعد از اماده سازی مايه كيك، طبق كليپ ميشه مواد كيك رو داخل يخچال بذارين و دو ساعت بعد كيک رو درست كنين.
➖مواد رو حتما تاجايی داخل خونهها بريزين تا يكم از سرش خالی باشه مثل كليپ
➖قالب روداخل فربذارين و۵ تا ٧ دقيقه زمان بدين وشاهد پف زيبای كيک باشين، سپس دما رو روی ١۶۰ درجه بذارين و٢٠ دقيقه پخت روانجام بدين، تا روی كيك طلايي بشه.
➖دمای فر برقی٢٠٠ درجه، ٢٠ دقيقه از قبل گرم بشه
#کیک
✨ @nasim_crafts ✨
16.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دوخت سوتین
#خیاطی
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گلدوزی زنبور
🪡🪡
#گلدوزی
✨ @nasim_crafts ✨
5.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میان وعده مقوی
✨ @nasim_crafts ✨
17.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دوخت بالش نشیمن
🧵🪡
#خیاطی
✨ @nasim_crafts ✨
9.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥭🥭🥭 ترشی انبه
یه ترشی خوشمزه خونگی با طعمی متفاوت
🥭🥭🥭🥭
Part1
✨ @nasim_crafts ✨
11.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥭🥭🥭 ترشی انبه
یه ترشی خوشمزه خونگی با طعمی متفاوت
🥭🥭🥭🥭
Part2
✨ @nasim_crafts ✨
24.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ پروانهای جذاب و مجلسی
🍗🍗
مواد لازم:
مرغ زیر ۲کیلو: ۱ عدد
پیاز متوسط: ۲ عدد
فلفل دلمهای: ۱ عدد
هویج بزرگ: ۱ عدد
ادویهها: نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا. پودر زنجبیل
زعفران و کره
یه بوته سیر با چندتا برگ بو
مواد سس:
رب گوجه فرنگی: ۳ق غ
رب نارنج: ۲ ق غ
کره
آب لیموترش
عصاره مرغ: ۱ عدد
آب داغ: ۲ لیوان
🔹نکته:
حتما مرغ رو تو مخلوط آب یخ، سرکه (یک سوم لیوان)و نمک(۴ق.غ) یکی دوساعت بذارید بمونه.
✨ @nasim_crafts ✨