❇️ دایه های مهربان یا اشک تمساح؟!
👈 آمریکا نگران منافع ملی ایرانیان شده و پمپئو تفاهمنامه راهبردی ایران و چین را به معاهده ترکمانچای تشبیه کرده است و به موازات آن بی بی سی، سلطنت طلبان، منافقین و لیبرال مسلک ها نیز نگران تفاهم نامه ایران و چین شدند و هر کدام به نوعی برای منافع ملت ایران اظهار دلسوزی می کنند.
اما چند سوال از این دایه های مهربان تر از مادر مطرح است:
۱) آیا عامل معاهده ترکمانچای در کنار بی عرضگی سلطنت وقت، خیانت انگلستان و فرانسه نبود که معاهدات خود با دولت ایران را زیر پا گذاشتند؟
۲) آیا عامل جدایی هرات از ایران توطئه انگلیسیها نبود؟
۳) آیا همین رضاخان که سلطنتطلبان چهره ای موجه از او ترسیم میکنند، نبود که ارتفاعات آرارات را به ترکیه واگذار کرد؟
۴) آیا در سال ۱۳۴۹ پهلوی دوم نبود که بحرین را واگذار کرد و نخست وزیرش استدلال مسخرهای کرد که بحرین دختر ما بود شوهرش دادیم!؟
۵) آیا همین محمدرضا پهلوی نبود که حقابه ملت ایران از هیرمند را به افغانستان واگذار کرد و باعث بخشی از خشکسالی های جنوب شرق ایران محصول همان قرار داد است؟
۶) آیا منافقین همانهایی نیستند که به عنوان مزدور به خدمت صدام در آمدند و علیه کشور خود و به نفع صدام جنگیدند؟
۷) آیا فشارهای روزافزون علیه مردم ایران را هم اکنون آمریکا با تروریسم اقتصادی اعمال نمیکند؟
حال با این واقعیات مسلم انتظار دارند مردم ایران باور کنند که آنها دلسوز منافع ملت ایران شدند؟
اما چه کنیم که اگر دروغی را هزار بار تکرار کردند نمیشود با یک تکذیب با آن برخورد کرد، بلکه در جنگ روایتی امروز باید دو هزار بار و با ادبیات مختلف آن دروغ پرتکرار را رد کرد و این مکتوبه یکی از آن دو هزار ردیه است.
✴️طرح سهمرحلهای دشمن برای زمین زدن ایران /۲
آمریکاییها به خوبی میدانند که اگر هدف کوتاه مدت آنها برآورده نشود به سطح میانمدت و اگر از سطح میانمدت به سطح بلند مدت نرسند نخواهند توانست آن یک هدف جانبی که کوتاه کردن دست ایران از دوستانش در منطقه است را عملی کنند. این مسئله که آمریکاییها در نهایت بر آن هستند تا عمق راهبردی و امنیتی ایران در سطح منطقه را به نفع رژیم صهیونیستی از بین برده و فضایی درست کنند که بتوانند طرحهای خبیثانه و غیر انسانی خود علیه ملتهای حاضر در آسیای غربی را عملیاتی سازند واقعیتی است که باید با آن با نگاه عمیقتر و شفافتری نگریست.
🔸ایران به عنوان دژ مستحکم و استوار در برابر طرحهای تقسیم منطقه و کوچکسازی کشورها و جداسازی ملتها برای تسلط آسانتر بر آنها ایستاده است قدرت و نفوذ ایران در منطقه ضربات آنچنانی به طرحها و برنامههای رژیمهای صهیونیستی و آمریکا زده که با هیچ شاقولی قابل اندازه گیری نیست. متاسفانه رژیم نادان و ابله حاکم بر ریاض بدون آن که تبعات همکاری خود با آمریکا و رژیم صهیونیستی را بدانند و بدانند که نهایت این طرحها تقسیم قلمرو حکومتی آنها به سه منطقه متفاوت است، در حال همکاری با این پروژه هستند. این موضوع نشان میدهد که در ریاض چیزی به اسم استراتژی وجود ندارد و تصمیمسازی نیز در سطح اوامر کاخ سفید است.
🔸من در مطالب و گفتارهایی که اینجا منتشر کردهام چندین بار از جنگ ارادهها میان ایران و دشمنان صحبت کرده و گفتم که تا اینجا ما پیروز بودهایم، نه اینکه دشمن موفقیتی نداشته اما چون در رسیدن به اهداف و برنامههایش ناکام بوده باید او را شکست خورده بزرگ این منازعه دانست. در حال حاضر یک جنگ عمیق و همه جانبه و چند بعدی میان ایران و محور مقاومت از یک سو و دشمنان این محور از سوی دیگر برقرار است که پیروز نهایی آن کسی است که با اراده استوار، مقاومت بیشتری به خرج میدهد. در این جنگ چند بعدی ما کمبود منابع مالی و میدانی را با شهامت و هوشیاری و جلوتر بودن از دشمن جبران میکنیم.
🔸دشمن آمریکایی و صهیونیستی و متحدان آنها به خوبی میدانند که فقط چند هفته دیگر یا به عبارت بهتر، چند ماه دیگر برای وارد کردن فشار نهایی به ایران فرصت دارند. آنها بر این امر واقف هستند که ترامپ شکست خورده انتخابات ریاست جمهوری آینده آمریکا است و هر کاری هم که کند و با هر تقلب و دست بردن در آرا، یا به هم زدن بازی نمیتواند پیروز نهایی انتخابات باشد و همین جاست که نشان میدهد اگر ما «صبر و ثبات» به خرج دهیم، به جای آنکه ما از بین برویم و از هم بپاشیم، این آمریکاست که به دلیل سیاستهای قلدرمآبانه و کیش شخصیتی خودخواه ترامپ به پرتگاه سقوط خواهد کرد.
🔸این چند خط را از من برای آینده داشته باشید. انتخابات ماه نوامبر امریکا نقطه تلافی همه خباثتهایی است که امریکاییها علیه ملت ایران در طول سالهای گذشته درآوردند. آنها در حوادث سال ۱۳۸۸ تلاش کردند به ریش ما بخندند و با دخالت بیجا در امور داخلی کشور از مسائل پیش آمده بهرهبرداری کنند! حالا نگاه کنید که امریکایِ مدعی دمکراسی چگونه خودش در بند انتخابات خواهد افتاد و اگر دست همدیگر را در این انتخابات قطع نکنند، به چه شکل ریش همدیگر را خواهند تراشید. بدون شک نه ترامپ و نه تیم مقابل او در انتخابات آینده کوتاه نخواهند آمد، الا اینکه فاصله آرا بسیار باشد که با توجه به بازیهای ترامپ تا زمان انتخابات باید با دقت به آن نگاه کرد.
🔸 این روزها باوجود فشارهای اقتصادی و تحریمهای کمرشکن علیه ایران، بیکاری در امریکا بیشتر است یا در ایران؟ در سرزمینهای اشغالی و امریکا درگیری روزانه بیشتر است یا در ایران؟ در امریکا مردم از فردا یکم ماه اوت که دیگر بیمه بیکاری و کمکهای دولتی دریافت نخواهند کرد دچار بحران خواهند شد یا ایرانی که اینگونه ناجوانمردانه هدف تحریمهای غیرانسانی قرار گرفته است؟ امریکا در طول ماههای گذشته دچار رکود ۳۳ درصدی در تولید ناخالص ملی شده یا ما؟ رکود اقتصادی در امریکا بیداد خواهد کرد یا ایران؟ طرف مقابل مدعی رهبری جهان است و دنیا را با رهبران ترسو و بزدل برای تجارت نکردن با ایران تهدید میکند، اما حال و روز خودش را از نزدیک ببینید... با همه این اوصاف، باز هم ضرورت دارد در جنگ ارادهها، با ایمان محکمتر حاضر باشیم، دشمن در حوزه نظامی هیچ کاری از پیش نخواهد برد، همه امیدش، ناامید شدن مردم است...
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
✴️ طرح سهمرحلهای دشمن برای زمین زدن ایران /۱
🔸رهبر انقلاب روز جمعه در یک سخنرانی مشروح با ملت ایران نکات و مسائلی را گفتند که بسیار مهم و قابل توجه بود و توصیه میکنم حتما دوستان این سخنرانی را گوش کرده و یا مشروح آن را مطالعه کنند در این سخنان رهبری مطالب و مواردی را گفته و مورد تاکید قرار دادند که نشان میدهد ایشان به صورت کامل به آنچه در کشور در حال روی دادن است اشراف دارند. این سخنرانی که به نسبت سایر سخنرانیهای ایشان طولانیتر بود عموما خطاب به مردم و دولتمردان در شرایط امروزی بیان شد. ما چند هفته بسیار حساس و مهم را در پیشرو داریم که خطاب رهبری در مورد تحولات پیشرو مهم است.
🔸این سخنرانی ابعاد داخلی منطقهای و بینالمللی داشت و در همه حوزهها ایشان با دستهبندی مسائل موجود و توضیح و تشریح آنچه وجود دارد نکاتی را گفتند که مهمترین آن این نکته است که ما در ایران علاوه بر آنکه مشکلات داخلی را میدانیم مل و مسائلی که این مشکلات را باعث شده را هم میشناسیم و در حوزه منطقهای و بینالمللی ضمن اینکه جایگاه خود را تشخیص میدهیم، اهداف آشکار و پنهان از فشار بر دولت ایران را دانسته و راههای مقابله با آن را هم میدانیم. در حوزه مقابلهای ضرورت دارد که علاوه بر انسجام ملی در میان مردم، دولتمردان و سایر مدیران کشوری و لشکری نیز شش دانگ حواسشان جمع باشد.
🔸به جز موضوع بازار ارز و نکتهای در مورد برنامه هستهای که رهبری به آن پرداختند و ما نیز چند وقت پیش در این مورد نکاتی را گفته بودیم، نمیخواهم به سایر مسائل بپردازم اما توجه داشته باشید که مسئله بازار ارز صرفاً تحریمهای خارجی نیست بلکه همانگونه که پیش از این هم تاکید کردیم موضوع مهم و اصلی در شرایط فعلی وجود مافیای قدرتمند و باندهای فساد و رانت در سطوح مختلف کشور است که اجازه نمیدهند بازار ارز به ثبات برسد چرا که آنها عمو من دنبال ایجاد بلوا و آشوب جهت بهرهبرداری از شرایط موجود هستند. در این مسیر ضرورت دارد که مردم هم نسبت به این شرایط آگاه شوند.
🔸یک بار هم گفتیم که مهمترین و اصلیترین مسیر پیش روی ایران برای فارغ شدن از مسئله و مشکل ارزی، خارج کردن دلار از چرخه اقتصادی کشور است با این حال این موضوع نیاز به یک اراده مهم و پولادی دارد که اول بتواند از باندهای مخوف و دهشتناک اقتصادی و رانتخوار بگذرد و بعد از آن بتواند در سطوح دیگر دست به اصلاح ساختار زده و دلار را از پایه ارزی کشور خارج کند. همانگونه که رهبر انقلاب هم گفتند واقعاً مشکلات اقتصادی کشور همه ناشی از تحریم نیست حالا جدا از کرونا باید بیتدبیری و سهل انگاری مدیران داخلی را در این زمینه مورد توجه قرار داد.
🔸در حوزه هستهای و برجام هم ایشان چند نکته را گفتند که ضرورت دارد به آن دقت کرد؛ نخست آنکه ما نیاز به تاسیسات و برنامه هستهای داریم و باید آن را به سرانجام برسانیم. این موضوع پیام مهمی برای همه طرفها دارد که فکر میکنند میتوانند برنامه هستهای ایران را جمع کرده یا این برنامه جمعشدنی است. نگاه آیندهنگرانه حاکمیت ایران به نسلهای آینده از اینجا قابل رویت است. دیگر آنکه خطاب به موافقان و مخالفان برجام در صنعت هستهای کشور است. آنهایی که فکر میکنند ما همه چیز را دادیم و صنعت هستهای نابود شده، اشتباه میکنند چرا که زیرساختهای اصلی آسیبی ندیده است.
🔸با این حال بخش دیگری از سخنرانی ایشان در مورد مسائل تحریم و برنامههای دشمن در این مورد بود. تقسیم بندی اهداف دشمن در سه سطح کلان نشان میدهد که ما بر برنامه دشمن برای ضربه زدن به کشور آگاه هستیم و کسی هم که آگاه باشد میتواند راهکار مقابله با آن را پیدا کند. اهداف کوتاهمدت، میان مدت و بلندمدتی که دشمن از برقراری تحریمها در نظر گرفته همانگونه که پیش از این همه ما بارها و بارها خدمت شما در کانال یا ثارالله عرض کردیم چیزی فراتر از مذاکره با امریکا در موضوع هستهای است که عدهای به سادگی آن را در چنین سطح ظرفی تحلیل میکنند. در جنگی که ما با دشمن داریم، باید به صورت هوشمندانهای در حوزه برخورد تمدنها مقابله کرد.
🔸این واقعیت که هدف اصلی و مهم آمریکا از تحریم علیه ملت ایران، نابودی کشور و از هم پاشاندن نظم و ساختار امروزی ایران است هیچ شک و تردید نباید داشت. دیگر آنکه رژیم آمریکا در این مورد به تنهایی عمل نمیکند بلکه کشورهای اروپایی برخی از کشورهای عربی و تعدادی از همسایگان ما مانند رژیم حاکم بر آنکارا و رژیم نادان حاکم بر باکو هم در این زمینه این طرفها را حمایت همراهی و کمک میکنند.
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••
🔰 اهداف آمریکا از تحریم ایران چیست؟
🔻 تحریمی که آمریکاییها علیه ملّت ایران به کار گرفتهاند، قطعاً یک جنایت است؛ یک جنایت بزرگی است که اینها علیه یک ملّت به کار میگیرند.
هدف اینها از این کار چیست⁉️
⚠️یک هدف کوتاهمدّت دارند، یک هدف میانمدّت دارند، یک هدف بلندمدّت دارند و یک هدف جانبی.👇
⬅️هدف #کوتاهمدّت تحریم این است که ملّت ایران به ستوه بیایند، خسته بشوند و در مقابل دستگاه حکومت بِایستند. لذا میبینید که هم پارسال گفتند، هم پیرارسال گفتند، هم امسال گفتند «تابستان داغ»؛ «داغ» یعنی مردم بیایند در مقابل نظام ایستادگی کنند. حالا [البتّه] خودشان مبتلا به «تابستان داغ» شدهاند.
⬅️هدف #میانمدّت آنها این است که با این تحریم از پیشرفت کشور مانع بشوند، مخصوصاً پیشرفت علمی. اینها را گفتهاند؛ اینها حدسیّات من و تحلیل من نیست.
⬅️هدف #بلندمدّتشان هم به ورشکستگی کشاندن کشور است، به ورشکستگی کشاندن دولت است؛ یعنی متلاشی کردن اقتصاد کشور و فروپاشی اقتصاد کشور که طبعاً اگر اقتصاد یک کشوری به کلّی از هم فرو پاشید و متلاشی شد، ادامهی حیات برایش ممکن نیست.
⬅️هدف #جنبیای هم دارند که میخواهند رابطهی جمهوری اسلامی را به این وسیله با دستگاهها و نیروهای مقاومت در منطقه قطع کنند؛ چون میدانند جمهوری اسلامی هر چه بتواند به اینها کمک میکند و حمایت میکند، اینها میخواهند این رابطه را قطع کنند.
دلایل سه گانه افزایش ارز
🔻 رهبر معظم انقلاب در تحلیل افزایش نرخ ارز گذرا به سه دسته دلایل اقتصادی،سیاسی و امنیتی اشاره کردند. به اختصار به برخی از موارد اشاره میشود:
1️⃣ #اقتصادی: تاثیر منفی کرونا بر کسب و کارهای خرد، کاهش مصرف جهانی و ترس کشورها از انتقال کرونا به کشورشان باعث کاهش صادرات از کشور شده است. (عراق و ترکیه در برهه ای مرزهای اقتصادی را کاملا بسته بودند.)
2️⃣ #سیاسی: عمده تری راه ورود ارز به کشور ما ، کشور عراق است. این اواخر به دو دلیل این مسیر با مشکلات فراوانی روبرو شده است. اول اینکه بعد از شهادت سردار سلیمانی راه های ورود ارز به کشور تا حدود زیادی با مشکل مواجه شده است. دوم اینکه تحت فشار آمریکایی ها، دولت عراق مجبور شده صرفا از طریق بانک TBI( بانک تجارت) که آمریکایی ترین بانک عراقی است با ایران تبادل تجاری نماید. تحت همین محدودیت های آمریکایی، همه اطلاعات تجاری ما در اختیار وزارت خزانه داری امریکا( اتاق جنگ اقتصادی علیه ما) قرار گرفته و مطالبات ما بلوکه شده و صرفا می توان از طریق همین بانک،غذا و دارو و تجهیزات پزشکی وارد کند. در نتیجه این موضوع به یکی از مهمترین عوامل سیاسی افزایش ارز در کشورمان تبدیل شده است. البته مذاکره با عراقی ها همچنان ادامه دارد.
3️⃣ #امنیتی: برخی از فعالین حوزه اقتصادی در داخل برای کسب منفعت بیشتر اقدام به سفته بازی در حوزه ارز نمودند تا داشته های خود را با قیمت بیشتر در بازار بفروشند. مظافا اینکه ارتباط عده ای از فعالین اقتصادی با سرویس های امنیتی بیگانه آشکار شده است. البته نفوذ در بخش ارزی بانک مرکزی و لو رفتن صرافی های واسط را نمی توان نادیده گرفت.
▪️جنایات گروهک تروریستی تندر چه بود؟!
🔻گروهک تروریستی تندر در سال ۱۳۸۳ توسط فردی بهنام «فتحالله منوچهری» ملقب به «فرود فولادوند» تشکیل شد.
🔻پس از ناپدید شدن «فرود فولادوند» فرد دیگری بهنام «جمشید شارمهد» بهعنوان مسئول این گروهک معرفی گردید.
🔻نخستین عملیات تروریستی این گروهک در ایران در سال۸۷ در شیراز صورت پذیرفت که طی آن عوامل تروریست این گروهک با کارگذاشتن یک بمب ۸ پوندی در میان عزاداران حسینۀ شهدا متعلق به کانون رهپویان وصال شیراز باعث بهشهادترسیدن ۱۴تن و مجروحیت ۲۰۰ تن دیگر شدند.
🔻دومین عملیات تروریستی این گروهک در روز ۳۰خرداد۸۸ در حرم حضرت امام خمینی(ره) صورت گرفت، که البته فرد بمبگذار موفق به واردکردن محمولۀ انفجاری به حرم حضرت امام(ره) نشد و بمب را در مقابل کفشداری حرم منفجر کرد که بر اثر انفجار آن ۸ تن از هموطنان مجروح شدند.
🔻انفجار در مقابل منزل امام جمعه نهاوند در ۲۴دی۱۳۸۸ از دیگر اقدامات تروریستی انجمن پادشاهی است. این گروهک در ترور شهید مسعود علیمحمدی از دانشمندان صنعت هسته ای کشور نیز نقش داشت.
🔻از دیگر طرحهای تروریستی ناموفق این گروهک میتوان به طرح انفجار مخازن و خطوط انتقال نفت در بندر گناوه، بمبگذاری در حرم حضرت معصومه(س) و مجلس شورای اسلامی اشاره کرد که این طرحها نیز عقیم ماند و اجرایی نشد.
یاداشتحسین شریعتمداری مدیر مسئول روزنامه کیهان «این رد پاها را دنبال کنید»
- انفجار مهیب عصر سهشنبه بیروت در انبار شماره ۱۲ این شهر بندری اتفاق افتاده و تاکنون بیش از ۱۰۰ کشته و ۵۰۰۰ مجروح برجای گذاشته و این درحالی است که هنوز تعداد قابل توجهی از قربانیان زیر آوار هستند و جستوجو برای یافتن کشته شدهها و مجروحان ادامه دارد.
- در سال ۲۰۱۴ میلادی -۶ سال قبل- کشتی روسوس که با پرچم مولداوی از باتومی گرجستان به سوی موزامبیک میرفت در آبهای مدیترانه و در نزدیکی سواحل بیروت دچار نقص فنی میشود و در بندر بیروت پهلو میگیرد. این کشتی حامل ۲۷۵۰ تن نیترات آمونیوم بود.
- مقامات لبنانی بعد از بازرسی کشتی و پیبردن به محموله آن، کشتی را متوقف میکنند و سپس کاپیتان و ۴ خدمه آن را بازداشت و به بقیه اجازه بازگشت به کشورهایشان را میدهند.
- مقامات لبنانی برای پیشگیری از خطر احتمالی تصمیم میگیرند محموله را به یکی از انبارهای بندر بیروت منتقل کنند تا برای فروش و یا انتقال آن به کشور مبدأ اقدام شود و در پی این تصمیم ۲۷۵۰ تن نیترات آمونیوم به انبار بزرگ شماره ۱۲ بندر بیروت منتقل شده و دپو میشود.
- در فاصله زمانی میان توقف کشتی روسوس در بندر بیروت و انتقال محموله نیترات آمونیوم به انبار شماره ۱۲ تا زمان انفجار هولناک عصر سهشنبه، بارها مقامات بندر بیروت با اشاره به مخاطرهآمیز بودن محموله دپو شده، خواستار انتقال و یا اتخاذ تدبیر دیگری برای پیشگیری از خطر احتمالی آن شده بودند که ظاهراً به این درخواستها توجه چندانی نشده است!.
- بندر بیروت که اکنون به ویرانه تبدیل شده است اصلیترین بندر تجاری لبنان بود و سالانه بیش از ۳ هزار کشتی در آن پهلو میگرفته و عمدهترین مرکز واردات و صادرات لبنان بوده است. بیشترین و تقریباً نزدیک به تمامی ذخایر گندم، دارو، مواد غذایی و مایحتاج روزانه مردم لبنان در انبارهای این بندر نگاهداری میشد که در اثر انفجار از بین رفته است. بیش از ۳۰۰ هزار نفر از مردم بیروت خانه و کاشانه خود را از دست داده و آواره شدهاند. بیمارستانها تخریب شده و چند بیمارستان باقی مانده نیز به بیماران کرونایی اختصاص دارد که به ناچار تعداد فراوانی از آنها را برای مداوای مجروحان تخلیه کردهاند. بیش از ۵ میلیارد دلار برآورد اولیه خسارات است که با توجه به شرایط کنونی لبنان، تحریمها و کاهش ارزش پول این کشور، بر ابعاد فاجعه میافزاید.
- دولت لبنان مدتی بعد از پهلو گرفتن کشتی روسوس با توجه به مخاطرهآمیز بودن محموله کشتی که قابلیت اشتعال و انفجار زیادی داشت به صاحبان و وکلای این کشتی اعلام میکند که میتوانند کشتی و محموله آن را به مقصد و یا مبدأ بارگیری بازگردانند، ولی نه صاحبان کشتی روسوس و نه وکلای آنها به این دستور توجهی نمیکنند و کشتی در بندر بیروت رها شده باقی میماند! این درخواست بیش از ۳بار به صاحبان کشتی و وکلای آنها ابلاغ میشود و نتیجهای به دست نمیآید و آنها همواره از تحویل کشتی و محموله آن خودداری میورزند! و این سؤال در میان است که چرا اصرار داشتهاند این محموله خطرناک و قابل انفجار در بیروت باقی بماند؟! و اگر موضوع در چارچوب تجارت بوده است چرا صاحبان کشتی از تحویل گرفتن کشتی و حمل محموله ۲۷۵۰ تنی آن که به مقصد موزامبیک بارگیری شده و در اسناد این محموله نیز آمده است، خودداری ورزیدهاند؟!
- در گزارشهای بندر بیروت از پهلو گرفتن کشتی روسوس که اعلام شده به علت نقص فنی در آبهای ساحلی لبنان بوده است، اشارهای به نوع نقص فنی نشده است. این نکته از آن جهت حائز اهمیت است که بندر بیروت در مسیر تجاری گرجستان به موزامبیک نبوده است و این احتمال را قوت میبخشد که نقص فنی روسوس بهانهای برای پهلو گرفتن در بندر بیروت بوده است! مخصوصاً آنکه کشتی یاد شده حتی بعد از برطرف شدن نقص فنی نیز حاضر به ترک بیروت نشده و این تاخیر سؤالبرانگیز را تا تخلیه کامل محموله مخاطرهآمیز ۲۷۵۰ تنی نیترات آمونیوم و دپوی آن در انبار شماره ۱۲ بندر بیروت ادامه داده است!
- سندی که از وزارت دفاع (بخوانید وزارت جنگ) رژیم صهیونیستی منتشر شده و به صورت عکس هوایی است نشان میدهد که محل انبار شماره ۱۲ بندر بیروت یعنی انباری که ۲۷۵۰ تن نیترات آمونیوم در آن دپو شده بود، در سال ۲۰۱۸ به عنوان یکی از اهداف حمله جنگندههای رژیم صهیونیستی علامتگذاری شده است!
- در فرهنگ سیاسی و نظامی از عملیاتی یاد میشود که دشمن علیه حریف به کار میگیرد ولی بنا به دلایلی، از جمله ترس از انتقام و عملیات مقابله به مثل، ترجیح میدهد اولاً سند مشخصی باقی نگذارد که از انتساب عملیات به او حکایت کند و ثانیاً؛ به طور ضمنی و از زبان دیگران احتمال انجام آن عملیات به خود و هدف از آن را تبلیغ کند. به عنوان مثال بعد از خرابکاری اخیر در سایت نطنز که توسط عوامل نفوذی وابسته به رژیم صهیونیستی صورت گرفته بود، درحالی که مقامات رسمی رژیم صهیونیستی از وحشت انتقام ایران اسلامی درباره ارتباط آن با اسرائیل ساکت بودند، آویگدور لیبرمن، وزیر جنگ سابق این رژیم که مسئولیت رسمی نداشت اعلام کرد از یک مقام اطلاعاتی شنیده است که انفجار سایت نطنز کار اسرائیل بوده است! (بگذریم که چه پاسخی در انتظار این جرثومههای فساد و تباهی خواهد بود).
- ساعاتی بعد از انفجار مهیب سهشنبه بیروت، دو رسانه رسمی رژیم میهمان و کودککش آلسعود، العربیه و ایندیپندنت، اعلام کردند که انفجار کار اسرائیل بوده است و این هزینهای است که مردم لبنان بهخاطر حضور حزبالله در این کشور متحمل شدهاند! حکومت وحشی عربستان نه فقط نزدیکترین کشور عربی بلکه یکی از نزدیکترین کشورهای دنیا به رژیم صهیونیستی است و نمیتوان پذیرفت که این رژیم را به جنایت هولناک انفجار بیروت متهم کند! ولی چرا چنین میکند؟! مخصوصاً آنکه بعد از انتساب انفجار به اسرائیل علت این جنایت را همراه با آدرس پیشگیری از آن را نیز گوشزد میکند! باید حزبالله لبنان از دایره سیاسی و امنیتی این کشور حذف شود تاجنایت مشابه دیگری در پی نباشد!
- همین حرکت را از جانب آمریکا نیز شاهد هستیم. دونالد ترامپ رئیسجمهور آمریکا با سعدحریری، نخستوزیر برکنار شده و مهرهاسرائیلی- آمریکایی شناخته شده تماس میگیرد و با وی درباره انفجار بیروت گفتوگو میکند. دقت کنید، بر اساس عرف شناختهشده سیاسی، رئیسجمهور آمریکا باید با آقای«حسن دیاب» که همتای اوست تماس بگیرد ولی چرا با سعد حریری؟! پاسخ هرگز نمیتواند غیر از این باشد که ترامپ در پی آن بوده است که نارضایتی در حد و اندازه عصبانیت آمریکا از برکناری سعد حریری -مهره وابسته آمریکایی اسرائیلی- را به مردم لبنان نشان بدهد. نکته درخور توجه اینکه سعد حریری نیز بلافاصله بعد از تماس ترامپ، در مصاحبهای، دولت لبنان را مقصر معرفی میکند! یعنی همان دولتی که آمریکا و اسرائیل به شدت از روی کار آمدن آن و تن ندادنش به باجخواهی آنها نگران و عصبانی هستند.
- همانگونه که ملاحظه میکنید بسیاری از اسناد و شواهد موجود از دستهای پشت پرده آمریکا و رژیم صهیونیستی در انفجار جنایتکارانه عصر سهشنبه بیروت حکایت میکنند. مخصوصاً آنکه این دو رژیم صدها جنایت مشابه دیگر را نیز در کارنامه سیاه خود دارند و بارها نشان دادهاند که برای رسیدن به اهداف پلید خود از انجام هیچ جنایتی رویگردان نیستند.
✅ رمزگشایی از اظهارات نخست وزیر لبنان درباره انفجار بیروت
🔹انفجار مهیب عصر سه شنبه بیروت چنانچه در خبرهای اولیه عنوان شد، مربوط به آتش سوزی در یک انبار نگهداری مواد اولیه تولید اقلام محترقه بوده که با سرایت آتش به محل دپوی حدود ۲۷۰۰ تن نیترات آمونیوم، رخ داده است.
🔹شب گذشته «حسان دیاب» نخست وزیر لبنان در اولین واکنش رسمی نسبت به وقوع انفجار بصورت کاملا هوشمندانه بر ضرورت بررسی علت وقوع انفجار تأکید کرد و گفت: نمیخواهیم که زود گمانهزنی کنیم، اما اجازه نخواهیم داد عاملان وقوع این فاجعه بدون مجازات باقی بمانند.
🔹اظهارات دیاب نشان میدهد که او این رخداد را دستکم از نقطه نظر زمینههای بروز آن، یک تصادف تلقی نمیکند و بر مجازات مسببین آن تاکید دارد.
🔹به گفته برخی منابع لبنانی، در سال ۲۰۱۴ و در جریان جنگ داخلی سوریه برخی افراد از جمله «اشرف ریفی» رییس پیشین سازمان اطلاعات داخلی لبنان که از جریان معارضه مسلح ضد حکومت قانونی «بشار اسد» حمایت میکردند، اقدام به ورود مواد اولیه لازم برای مواد منفجره کردند که این محمولههای بزرگ کشف، توقیف و در بندرگاه انبار شد.
🔹گروههایی که این افراد به آنها وابستهاند به صورت تاریخی بر بندرگاه بیروت تسلط دارند و شاید به همین دلیل است که مواد منفجره خطرناک بدون رعایت استانداردهای ایمنی در بندر، انبار شده است.
🔹صرف نظر از اینکه صهیونیستها و آمریکاییها نقشی در این حادثه داشتهاند یا نه، بیشترین نفع از این واقعه دلخراش نصیب آنها خواهد شد و به طور قطع اگر عمدی در کار پیدا شود حتما انگشت اتهام به سمت تل آویو میرود چون آنها ماههاست بدنبال صدمات شدیدتر بر پیکر نحیف اقتصاد لبنان و معیشت مردم هستند.
🔹اگر سخنان حسان دیاب را در اشاره به وجود برخی پشت پردهها مدنظر قرار دهیم باید به دنبال پاسخ به این سوالات باشیم که این بندر در اختیار کدام جریان سیاسی در لبنان است؟ وارد کننده ترقه و مواد محترقه چه کسانی هستند؟ چرا این مواد در کنار انبار نیترات آمونیم نگهداری شده است؟ مسئولیت این بیمبالاتی بر عهده کیست؟ و چرا رسانههای سعودی در همان ابتدا و بدون هیچ مستندی انگشت اتهام خود را به سوی حزبالله نشانه رفتهاند؟