26.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کدبانو
آموزش#برگر رستورانی 🍔
🔸مواد لازم:
گوشت گوساله ۷۰۰ گ
۵۰۰ گ سردست +۲۰۰ گ مغز ران قلوه گاه گوسفندي ۳۰۰ گ
پیاز ۳۰۰ گ
سويا خیس شده ۱۰۰ گ
پودر سوخاري ۳۰ گ
سس سويا ٤ الي ٦ ق
🔸ادویه ها:
فلفل سفید ۱ ق م
فلفل سیاه ۱ ق چ
پاپریکا دودی ۱ ق غ
پودر سیر ۱ ق م
آویشن ۱ ق م
نمك ۱۰ گ
🔻از گوشت چرخ کرده ی آماده برای برگر استفاده نکنید
🔻مواد گفته شده باید همزمان با هم چرخ بشن تا برگر بافت مناسب داشته باشه
🔻۱۰۰ گ سویا، وزن به صورت خیس شده است
🔻بعد از چرخ کردن اول، مواد رو تا مخلوط شدن کامل ورز بدین
🔻مهمترین ادویه برگر فلفل سفیده و حتما باید تازه آسیاب باشه
🔻پاپریکا دودي مهمه و
از عطاریها میتونین تهیه کنین
🔻در برگر طعم گوشت باید غالب بر
طعم ادویه و در عین حال بي مزه هم نباشه میزان ادویه ها دقیق کم و زیادش نکنین
🔻از روغن مایع براي کف تابه استفاده کنید، کره باعث سوختن برگر میشه
🔻وزن برگر ۱۵۰ الی ۲۰۰ گرمه، برای بیشتر شدن تعداد برگرها وزن رو کم نکنین و حتما از قالب مخصوص استفاده کنین تا با پرس کردن گوشت و هواگیري، پخت و نتیجه بهتری تجربه کنین، از درب ماست و نعلبکی استفاده نکنین
🔻بعد از اضافه کردن ادویه ها حدود ۵ الی ۶ دقیقه گوشت رو خوب ماساژ بدین تا ادویه حسابی به خورد گوشت بره و ۱۵ دقیقه کنار بزارین بعد پودر سوخاری و سس سویا رو اضافه کنین 🔻پودر سوخاری حتما آسیاب کنید 🔻٢٤ ساعت برگرها رو حتما فریز کنین
و در زمان پخت با حوصله و حرارت ملایم برگرها رو به روشی که در فیلم بود طبخ کنید.
#همبرگر
#فست_فود
#ساندویچ
https://eitaa.com/joinchat/2122318043Cd39b9ad65c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حتی اگه بقیه بهت بگن سلطان ... 😂
همه زن دلیلن..همه😂
😅😂
#نسیم_خنده 🤣😍 ⿻•
───• · · · ⌞♥️⌝ · · · •───
https://eitaa.com/joinchat/3536978188C64b709be86
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سکته رو زد🤣🤣🤣
😅😂
#نسیم_خنده 🤣😍 ⿻•
───• · · · ⌞♥️⌝ · · · •───
https://eitaa.com/joinchat/3536978188C64b709be86
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چرا انقدر مردا از کارای خونه دورن😂😂
😅😂
#نسیم_خنده 🤣😍 ⿻•
───• · · · ⌞♥️⌝ · · · •───
https://eitaa.com/joinchat/3536978188C64b709be86
#کدبانو
خوراک قارچ🍱
_قارچ ۸۰۰ الی ۱۲۰۰ گرم
_پیاز یک عدد متوسط
_فلفل دلمه ای دو عدد
_گوجه ۳ عدد
_کره ۵۰ گرم
_پاپریکا ۱ ق چ
_آویشن ۱ ق چ
_ریحان خشک ۱ ق چ
_شکر ۱ ق چ
_آبلیمو ۲ الی ۳ ق غ
_روغن ۶ الی ۸ ق غ
_نمک و فلفل به میزان لازم
🍋در ابتدا قارچ ها را کاملا شسته و تمیر کرده و سپس با کمی روغن و یک استکان آب بر روی حرارت متوسط قرار داده و در تابه را به مدت ۵ دقیقه ببندید تا کمی قارچ ها بپزد . کره و فلفل های دلمه ای را اضافه کرده و مجددا تفت می دهیم تا فلفل ها کمی نرم شود. سپس گوجه های خرد شده ، ادویه ها ( نمک ، فلفل ، پاپریکا ، آویشن و ریحان خشک ) ، شکر و آبلیمو را اضافه کرده و کمی که تفت خورد در تابه را ببندید تا با حرارت ملایم گوجه ها نرم شود و قارچ ها بپزد.
https://eitaa.com/joinchat/3536978188C64b709be86
خودکارهای یک دانشجوی دانشگاه مالاگای اسپانیا که روشون تقلب کندهکاری کرده😐
همین وقتو میذاشتی درسو میخوندی دیگه! 😂
😅😂
#نسیم_خنده 🤣😍 ⿻•
───• · · · ⌞♥️⌝ · · · •───
https://eitaa.com/joinchat/3536978188C64b709be86
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه شوخی ریز پسرونه🤣😂
با نمک اخه😣🤣
😅😂
#نسیم_خنده 🤣😍 ⿻•
───• · · · ⌞♥️⌝ · · · •───
https://eitaa.com/joinchat/3536978188C64b709be86
Kasra Zahedi - Khiali Nist (128).mp3
3.58M
🎙 کسری زاهدی
🎵 خیالی نیست
❤️🎧
https://eitaa.com/joinchat/3536978188C64b709be86
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅🎥 حجامت از چند سالگی؟
👤 استاد حسین خیراندیش
#سلامتی
https://eitaa.com/joinchat/3536978188C64b709be86