۷. ورزش و سایر فعالیت های جسمانی را تشویق کنید
دیگر نه تنها پسران، بلکه ورزش به ایجاد اعتماد به نفس در دختران نیر کمک می کند ؛ آنها یاد می گیرند که می توانند تمرین کنند، پیشرفت کنند و به اهدافشان دست یابند. مزایای دیگر:آنها یاد می گیرند که نقاط قوت خود را تشخیص دهند، ضعف های خود را قبول یا تقویت کنند، شکست را بر عهده بگیرند، دایره دوستان خود را گسترش دهند و کار گروهی را یاد بگیرند.
یکی دیگر از پاداش های تقویت اعتماد به نفس:یاد می گیرند که به بدن خود احترام بگذارند. با شیوع چاقی در میان کودکان، مهم است حتی اگر فرزند شما ورزشی را دنبال نمی کند باز هم به بدن خود احترام بگذارد. سعی کنید فعالیت بدنی خود را پیدا کنید، هنرهای رزمی، دوچرخه سواری یا پیاده روی و ...
۸. پیگیری اشتیاق آنها را پشتیبانی کنید
همه شخصی فرق می کند و در چیزی مهارت دارد، و هنگامی که فرزند شما آن چیزی را پیدا کند، عالی است. به عنوان یک والد، احترام و تشویق فرزندان خود را مورد توجه قرار دهید - حتی اگر آنها به شما علاقه نداشته باشند. هنگامی که آنها در انجام وظایف خود موفق شوند، فرزندتان را تحسین کنید. اگر استعداد فرزندان شما در مثلاً نواختن موسیقی در یک گروه باشد، از علاقه او حمایت می کند، تا با کارهایی مانند مشق مدرسه مواجه نشود. این به این معنی نیست که شما حاکمیت را برای نوجوان خود آزاد بگذارید تا تمام شب را در آن کار بماند، بلکه کمک کنید او به نوک قله بعدی برسد.
۹. قوانین سازگاری را تنظیم کنید
بچه ها با اطمینان بیشتر می دانند که چه کسی مسئول است و انتظار چه چیزی را دارد، حتی اگر فرزند شما فکر می کند که قوانین خیلی سخت است، اما زمانی که شما قوانین را تنظیم و پیاده سازی می کنید و می خواهید که انجام شود، او به خودش در مورد آنچه که می تواند و نمی تواند انجام دهد اعتماد دارد.
هر خانوار قوانین متفاوتی دارد و با توجه به سن فرزند شما در طول زمان تغییر خواهد کرد. هر آنچه که در خانواده تان اتفاق می افتد، مهم است. یادگیری و انجام قوانین به کودک احساس امنیت و اعتماد به نفس می دهد.
برای فرزندان بزرگتر، ممکن است قواعد و مسئولیت های آنها بیشتر شود اما، مهم این است که به یاد داشته باشید که شما پدر و مادر هستید نه بهترین دوست. بعضی روزها هنگامی که فرزند شما احساس فشار می کند، ممکن است قدرت و اعتماد به نفس برای گفتن ابن جمله را پیدا کنند، "نه، من نمی توانم این کار را انجام دهم."
@nasimekhanrvadeh
برای حفظ رابطهای که هماکنون دارید، تلاش کنید
اگر به همسرتان اهمیت میدهید و رابطهی سالم و پویایی میخواهید، تلاش کنید اشتباهات گذشته را تکرار نکنید. چه اشتباهاتی که خودتان در آن مقصر بودهاید، چه اشتباهاتی که از هردوی شما سر زده است. از طرفی نباید شکستها و خطاهای همسرتان را به او یادآوری کنید. به جای این کار، رفتارهای مثبت او و خودتان را تقویت کنید. از الان که دور هم هستید لذت ببرید و دربارهی همهی چیزهایی که میخواهید فکر و صحبت کنید. اگر واقعا همسرتان را دوست دارید باید ملاحظهی احساساتش را بکنید و گذشته را فقط برای اینکه او را تحریک کنید یا آزار بدهید، نبش قبر نکنید.
هر چند پشت سر گذاشتن گذشته، همیشه کار آسانی نیست؛ اما برای اینکه کار به لج و لجبازی و کینهتوزی نکشد، نباید به اتفاقات گذشته پروبال بدهید. یادتان باشد همسرتان حیوحاضر است، حق زندگی دارد و شما نباید با یادآوری گذشته به او ضربه بزنید.
@nasimekhanrvadeh
گفتن جملهی «دوستت دارم» را فراموش نکنید
فکر نکنید چون همسرتان میداند که دوستش دارید، پس لزومی ندارد آن را به زبان بیاورید. برای گفتن اینکه چقدر شریک زندگیتان را دوست دارید، تلاش کنید. حتی شده یک تا دو بار در روز به او بگویید واقعا دوستش دارید. حواستان باشد حتما به آرامی در چشمانش نگاه کنید و علاقهی واقعیتان را بیان کنید. صرفا با کلام نگویید «دوستت دارم». اگر بیرون از خانه هستید و برای او پیام عاشقانه میفرستید، خیلی خوب است؛ اما باید بهطور کلی در زندگیتان طوری رفتار کنید که درک کند واقعا چقدر دوستش دارید.
گفتن «دوستت دارم» هیچ زحمتی ندارد! این دو کلمهی جادویی را بگویید. همین دو کلمهی ناچیز واقعا معجزه میکند و باعث تغییر بزرگی در رابطهی شما میشود.
سعی نکنید این جمله را فقط طوطیوار تکرار کنید، مخصوصا زمانی که از همسرتان چیزی میخواهید یا مثلا بعد از دعوا میخواهید همه چیز را رفع و رجوع کنید. وقتی به او بگویید دوستش دارید که واقعا حستان همین است. در این زمان، این جمله بیشترین بار معناییِ عاطفی را دارد.
@nasimekhanrvadeh
۵ ایده برای اینکه قهرسریع تمام شود:
👈🏻 به او لبخندبزنید
👈🏻 شما پیشقدم بشوید
👈🏻 به خوبی هایش فکر کنید
👈🏻 جزئیات بحث و دعوا را مرور نکنید
👈🏻 بدانید در هربحث دو طرف مقصر هستند
"راه برگشت را برای خودت باز بگذار!!!"
🔹در دعوا با همسر و خانواده همسرت، حد نگهدار و راه برگشت را برای خودت باز بگذار، هر چی از دهنت درآمد نگو، هر کاری را نکن، هر حرفی نزن، هر بیاحترامی نکن.
🔹حرفی نزنی که نشه بعدا جمعش کنی، هر غیبت و بدگویی از آنها برای دیگران نکن و احتمال بده که ممکن است برگردی و راه برگشت را بر خودت نبند. سایه بعضی از حرفها و رفتارها تا ابد خواهد ماند و نخواهد گذاشت که آرام بگیری.
@nasimekhanevadeh
🔘 علت کم شدن علاقه پس از ازدواج
▪️همه ما این واقعیت را از زبان بسیاری از زوج ها شنيده ايم كه بعد از مدتی كه ازدواجشان گذشت، قه شان نسبت به هم كم می شود و آن عشق آتشين روزهاي اول جای خود را به روزمرگی و سردی در روابط می دهد.
✔️بسياری از انتظارات اشتباه ما در ازدواج و درباره فرد مورد علاقهمان، دلیل کم شدن علاقه است.
✔️ افرادی که نتوانند:
▪️انتظارات یکدیگر را به خوبی برآورده کنند
▪️در سختی ها با یکدیگر همدلی انجام دهند
▪️تفاوتهای فردی را بپذیرند
میزان بروز هیجانهای منفی را در زندگی خود افزایش میدهند که همین موضوع باعث کمشدن علاقه در دوطرف می شود.
🌻@nasimekhanevadeh
#همه_بخونن
معنایِ زندگیِ مشترک یک مقدار قبول کردنِ این موضوع است که «من کارهایی را میکنم که دوست ندارم و درست نمیدانم ولی چون تو میخواهی انجام میدهم...!»
👈 چون اگر قرار باشد معنایِ دوستی یا دوست داشتن این باشد که «تو باید کارهایی را انجام دهی که من دوست دارم!!!» این اوجِ خودخواهی است.
👈 دوست داشتن یعنی اینکه «من کارهایی را میکنم یا نمیکنم که تو دوست داری یا دوست نداری، حتی اگر با آنها موافق نباشم...»
✅ اگر من مدعی شدم که کسی را دوست دارم معنایش این نیست که «تو را دوست دارم تا زمانی که مثلِ من حس و احساس میکنی مثلِ من فکر میکنی و مثلِ من عمل میکنی»
❎ این که اسمش دوست داشتنِ دیگری نیست؛ بلکه تا حدودی خودمداری و خودمحوری است.
@nasimekhanevadeh
‼️جعبه سیاه زندگی زناشویی را نزد پدر و مادرمان نبریم
⛔️ هرگز نباید مسایل و اختلافهای خود را بدون اطلاع و توافق همسرمان با خانوادههای خود در میان بگذاریم ، زیرا :
♻️بعد از مدتی با همسرمان آشتی میکنیم اما خانوادهها همچنان تصور میکنند زندگی ما پر از بدبختی و مشکلات است و ممکن است دچار ناراحتی و دلتنگی شوند.
♻️وقتی که والدین و خواهرو برادر ما فکر میکنند زندگی زناشویی ما با مشکل روبرو است ، مضطرب می شوند و براساس اطلاعات معمولا ناقصی که از جعبه سیاه زندگی ما دارند ، شروع به دادن راه کارها و راهحلهای اشتباه میکنند.
♻️مساله دیگر این است که وقتی والدین از مسائل زندگی ما باخبر میشوند ، ممکن است به طور ناخوداگاه رفتارشان با همسرمان تغییر کند و حتی زمانی که اختلاف ما با همسرمان پایان یافته است ، نتوانند نگرش خود را نسبت به او بهبود ببخشند .
@nasimekhanevadeh
🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱
بانوان عزیز توجــه کننــد.!
بعضی از مردها به دلیل عرف خانواده و محیطی که در آن رشد کرده اند،انجام بعضی از کارها و رفتارها برایشان سخت است.🤷♀🤷♀
اگر همسر شما برای انجام برخی امورات کراهت دارد،
هرگز با وادار کردنش به انجام آن غرورش رانشکنید🤦♀🤦♀
اطمینان داشته باشید با گذشت زمان هر امر شایسته ای جایگاهش را پیدا میکند و هر دوی شما رفتارهای پسندیده را به یکدیگر منتقل خواهید کرد💁♀💁♀
عجله نکنید،آرام و با اطمینان پیش بروید🚶♀🚶♀🚶♀🚶♀
@nasimekhanevadeh
☘☘☘☘☘☘☘☘☘
✅ خانواده مستحکم...
مسألهی مادری، مسألهی همسری، مسألهی خانه و خانواده، مسائل بسیار اساسی و حیاتی است.... یعنی شما اگر بزرگترین متخصص پزشکی یا هر رشتهی دیگری بشوید، چنانچه زن خانه نباشید، این برای شما یک نقص است.
کدبانوی خانه شما باید باشید؛ اصلًا محور این است. اگر بخواهیم تشبیه ناقصی بکنیم، باید به ملکهی زنبور عسل تشبیه کنیم. کانون خانواده، جایی است که عواطف و احساسات باید در آنجا رشد و بالندگی پیدا کند؛ بچهها محبت و نوازش ببینند؛ شوهر که مرد است و طبیعت مرد، طبیعت خامتری نسبت به زن است و در میدان خاصی، شکنندهتر است و مرهم زخم او، فقط و فقط نوازش همسر است حتّی نه نوازش مادر؛ باید نوازش ببیند. برای یک مرد بزرگ، این همسر کاری را میکند که مادر برای یک بچهی کوچک آن کار را میکند؛ و زنان دقیق و ظریف، به این نکته آشنا هستند.
(بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار اعضای شورای فرهنگی، اجتماعی زنان؛ ١٣٧٠/١٠/۴)
@nasimekhanevadeh
"راه برگشت را برای خودت باز بگذار!!!"
🔹در دعوا با همسر و خانواده همسرت، حد نگهدار و راه برگشت را برای خودت باز بگذار، هر چی از دهنت درآمد نگو، هر کاری را نکن، هر حرفی نزن، هر بیاحترامی نکن.
🔹حرفی نزنی که نشه بعدا جمعش کنی، هر غیبت و بدگویی از آنها برای دیگران نکن و احتمال بده که ممکن است برگردی و راه برگشت را بر خودت نبند. سایه بعضی از حرفها و رفتارها تا ابد خواهد ماند و نخواهد گذاشت که آرام بگیری.
🔴
💠 پذیرش #اشتباه یکی از راهکارهای پایداری بنیان خانواده است.
💠 شما میتوانید با گوش دادن به صحبتهای همسرتان او را #آرام کنید و با #پذیرفتن اشتباه خود و گفتن جمله ""ببخشید"" بار دیگر #عشق را به زندگیتان هدیه دهید.
💠 معنای پذیرش اشتباه این است که شما خواهان ادامه #رابطه_گرم با همسرتان هستید و برای حل مشکل، فرد #منطقی و بدون تعصب میباشید.
💠 علاوه بر اینکه پا گذاشتن روی هوای نفس و کوتاه آمدن، #سکوی پرشی به سمت آسمانِ #محبوبیت و عزّت است.
یک ملکه خوب نشانه هایی داره:
سیاستمدار
متین
باوقار
شیک
نجیب
دوراندیش
خوش اندام
دانا..
یک زن میتونه یک ملکه کامل برای زندگی خودش باشه
قدیم به همسر میگفتند جفت.
مثلا در یک ازدواج خوب میگفتند فلانی جفتش را پیدا کرد؛ یا در یک ازدواج بد میگفتند فلانی جفتش نبود.
بهترین ملاک برای ازدواج خوب یا بد جفت بودن زن و شوهر با هم بود.
مولانا در دفتر اول مثنوی گفتگویی بین یک زن و مرد عرب را روایت میکند که خیلی شیرین است.
او میگوید در ازدواجی که طرف مقابل جفت تو نباشد، نه تنها تو در واقع همسر نداری و همسرت را از دست داده ای؛ بلکه، از آن بدتر، خودت را هم از دست میدهی.
درست مثل یک جفت کفش که اگر یک لنگه اش تنگ باشد، آن یکی لنگه هم تباه میشود و به درد نخواهد خورد:
جفت مايي جفت بايد هم صفت
تا برآيد کارها با مصلحت
جفت بايد بر مثال همدگر
در دو جفت کفش و موزه در نگر
گر يکي کفش از دو تنگ آيد به پا
هر دو جفتش کار نايد مر ترا
جفت در يک خرد، وان ديگر بزرگ
جفت شير بيشه ديدي هيچ گرگ
در ازدواجها و دوستیها و شراکتهایتان بیشتر دقت کنید.
@nasimekhanevadeh
خانهای که زن نداشته باشد
صدا ندارد،
خانهای که صدا ندارد،
سرد است... یک جهنمِ سرد
برای همین، خانه باید زن داشته باشد
زن گرمی و نشاط به خانه میآورد
زن یعنی آرامگاه خلقت
یعنی از سر تا پای ایثار
تقدیم به همه خانومهای
نازنین و زحمتکش گروه♥️
@nasimekhanevadeh