فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 واکنش سخنگوی سپاه به برخی شایعات درباره برگزاری رزمایش ها
سردار شریف:
🔻خیلی ها تلاش کردند بگویند رزمایشهای سپاه در زمان مسئولیت دولت قبل به گونهای انجام شد که مذاکرات را تحت تاثیر قرار دهد.
🔻انجام رزمایش پیامبر اعظم 17 خط پایانی بر این موضوع بود.
💠 حدیث روز 💠
💎 سه فتنه شیطان برای انسانها
🔻امام على عليه السلام:
الفِتَنُ ثلاثٌ : حُبُّ النِّساءِ و هُو سَيفُ الشَّيطانِ ، و شُربُ الخَمرِ و هُو فَخُّ الشَّيطانِ ، و حُبُّ الدِّينارِ و الدِّرهَمِ و هُو سَهمُ الشَّيطانِ ، فَمَن أحَبَّ النِّساءَ لم يَنتَفِعْ بعَيشِهِ ، و مَن أحَبَّ الأشرِبَةَ حَرُمَت علَيهِ الجَنّةُ ، و مَن أحَبَّ الدِّينارَ و الدِّرهَمَ فهُو عَبدُ الدنيا
🔻فتنهها سه چيزند:
➖زنْدوستى كه شمشير شيطان است،
➖شرابخوارى كه دام شيطان است و
➖عشق به درهم و دينار كه تير شيطان است.
◻️ كسى كه عشق به زنان داشته باشد، از زندگيش بهره مند نشود،
◻️ كسى كه مشروبات را دوست داشته باشد، بهشت بر او حرام گردد و
◻️ كسى كه عشق به درهم و دينار داشته باشد، بنده دنياست.
📚 بحارالأنوار: 73/140/12
◻️ توضیح: منظور از فتنه بودن زنان و مال در این روایت، نکوهش ذاتی این دو نعمت الهی نیست و دوست داشتن زنان و مال نیز اگر از راه حلال باشد در دین، امر نکوهیدهای نیست، اما شیطان گاه از این میل انسان برای فریب او استفاده میکند.
•┈┈••✾••┈┈•
✅ #یک_خبر_یک_تحلیل( ۱۴۱)
🌀 خبر: درحالیکه این روزها روند مذاکرات هستهای به بحثهای محتوایی و جدی کشیده شده است و اتحادیه اروپا در بیانیهای، احتمال حصول به توافق در هفتههای اخیر را رسانهای کرده است، جریان سیاسی اصلاحات همچنان بر لزوم مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا تأکید دارد و عدم حضور رسمی آمریکا در مذاکرات وین را نقصی بزرگ بر مذاکرات برمیشمرد!
🌐 گزاره خبری: «سيد حسين موسويان» ديپلمات و عضو تیم مذاكرهكننده سابق ايران در گفتگو با «اعتماد» در راستای تأکید اصلاحطلبان بـر ضـرورت مذاکـره مسـتقیم بـا آمریـکا، مذاكـره مسـتقيم را موجـب «کاهـش سوءتفاهمها»، «افزایـش سـرعت كار» و «حصـول نتیجـه» دانسـته و میگوید: «تجربـه نشـان میدهد آمریکاییها اگـر بخواهنـد امتيـاز خاصی بـه ايـران بدهند، با واسـطه نمیدهند و آنها نرمـش را تنهـا در مذاکـرات مستقیم از خـود نشـان میدهند!».
❌ گزارههای تحليلي:
🔹 نگاه هوشمندانه و راهبردی جمهوری اسلامی در اتخاذ سیاست عدم مذاکره مستقیم با آمریکا در وهله فعلی در حالی از سوی برخی اصلاحطلبان فهم نمیشود که در زمان دولـت روحانی، ایران مسـتقیم بـا آمریکا مذاکره کـرد و حتی از مذاکـره مسـتقیم نیـز فراتـر رفتـه و بـه پیادهروی دونفـره و ارسـال کارتپستال نیـز رسـید؛ در آن دوران رویکـرد مذاکـره مسـتقیم، نهتنها از دشـمنی آمریکا نسـبت به ایران نکاسـت، بلکه به دو برابر شـدن تحریمها و افزایش دشـمنی دولت آمریکا علیـه ملـت ایـران منتهـی شـد.
🔸 ثانیاً مخالفت با حضور آمریکا در مذاکرات وین به این علت است که مذاکرات وین در چارچوب برجام است؛ یعنی صرفاً کشورهایی که عضو برجام هستند در آن حضور دارند و اگر آمریکا در این مرحله وارد مذاکرات شود، به این معنا خواهد بود که ایران و طرفهای عضو برجام پذیرفتهاند آمریکا عضو برجام است. اگر امریکا قصد ورود به مذاکرات را دارد، ابتدا باید به تمام تعهدات برجامی خود عمل کند، جمهوری اسلامی آن تعهدات را راستی آزمایی کرده و اگر تأیید شد، سر میز مذاکره حاضر شود.
✍ فرهاد کوچک زاده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 در این غم تسلایی نیست ما را جز قصاص دشمن
مداحی میثم مطیعی در دومین شبِ عزاداری فاطمیه در حسینیه امامخمینی
✅ #یک_خبر_یک_تحلیل( ۱۴۲)
🌀خبر: شهید سلیمانی شخصیتی چندوجهی بود که کمتر عرصهای را میتوان پیدا نمود که شاهد مجاهدتها و فداکاریهای او نبوده باشد. یکی از عرصهها و زمینههایی که شهید سلیمانی تلاش میکرد تا گرهگشایی کند، اقتصاد و معیشت مردم بود:
1⃣ باوجود ضعفهای گسترده در بخش دیپلماسی اقتصادی در وزارت خارجه دولت سابق، سردار شهید سلیمانی با تمام توان سعی داشت چالشها و مشکلات پیش روی تجارت منطقهای کشور را کاهش دهد، بهگونهای که نقاط ضعف دولت را در این حوزه بهخوبی پوشش میداد.
2⃣ سردار سلیمانی نقش اصلی و اساسی در تشکیل ستاد توسعه روابط اقتصادی ایران و عراق داشت که بخش زیادی از مسائل بازرگانی دو کشور در آنجا مطرح میشود. امروزه به برکت تلاشهای حاج قاسم، عراق دومین شریک تجاری ایران (از حیث صادرات تولیدات ایرانی) شده است. حتی ایجاد بازارچههای مرزی در مرز ایران و عراق که در استانهای مرزی کشورمان مستقر هستند، با مساعدتها و پیشنهادات این شهید عزیز رونق یافت.
3⃣ شهید سلیمانی با بهرهگیری از نفوذی که در میان مسئولین اقتصادی و سیاسی در عراق و سوریه و سایر کشورهای منطقه داشت، بسترهای لازم برای تهیه تفاهمنامهها و قراردادهای بخش خصوصی و دولتی با این کشورهای همسایه را فراهم میکرد که بخشی از تفاهمنامههایی که در مقطع فعلی با برخی کشورهای منطقه ازجمله، روسیه، سوریه، ترکیه، عراق و ... دنبال میشود، مرهون تلاشهای دیپلماتیک و اقدامهای میدانی حاج قاسم در سالهای گذشته است.
4⃣ تهیه مواد اولیه استراتژیک، داروهای کمیاب و مواد اولیه ساخت داروهای تحریمی، بخش دیگری از خدمات اقتصادی سردار دلها بود که از طریق واسطهها در کشورهای منطقه، از بازارهای بینالمللی تهیه میشد و به دست مسئولین کشور میرسید تا آمال مردم در حوزه درمان به حداقل برسد.
5⃣ کمک گرفت از کمکهای انسان دوستانه یا مدد جستن از خیرین عراقی برای امداد به مرزنشینان خوزستانی در زمان سیل در اهواز و زلزله در کرمانشاه و حضور مستقیم ایشان در کنار مشکلات مردم در بلایای طبیعی نیز ازجمله خدمات این سردار شهید بود که با وقف نام و جان خویش، درد و رنج مردم را کاهش میداد.
🔺 نکته راهبردی: مجاهدت همیشگی برای منافع ملت در کنار منافع امتهای اسلامی، رفع مشکلات مردم و حضور خالصانه و متواضعانه در کنار آنان، بزرگترین درسی است که میتوان از مکتب شهید سلیمانی آموخت. او به معنای واقعی کلمه مردم را ولینعمت میدانست.
✍علی محمدی
#روشنگری | #ثامن
📝 #یادداشت_کوتاه | نگاهی به سیره سیاسی حضرت زهرا (سلاماللهعلیها)
◾️▪️◾️
🔻 این بزرگ بانوی جهان اسلام، در دفاع عملی و نظری از #ولایت و امامت، بهعنوان مهمترین رکن نظام سیاسی اسلام، از هیچ تلاشی دریغ ننمود تا اینکه در این مسیر به شهادت رسید. به چند نموده اکتفا میکنیم:
1️⃣ حضور عملی درصحنۀ نبرد با غاصبان: آنگاهکه غاصبان به خانه امام علی(ع) هجوم آورده و آن را آتش زده، حضرت را با تمام اهانت برای گرفتن بیعت به مسجد بردند و...، حضرت صدیقه طاهره(س) عملاً در صف اول مبارزه با دشمنان قرار گرفت و از ولایت و امامت دفاع کرد، در این نبرد، از نامردان و مسلمان نمایانی چون مغیره، قنفذ و سرانشان، سیلی، تازیانه و لگدخورده بین در و دیوار مسمار به سینهاش رفت و... تا اینکه به همین دلیل به شهادت رسید.
2️⃣ تبیین نظری ولایت: حضرت فاطمه زهرا(س) در موقعیتهای مختلف، به تشریح اهمیت ولایت اهلبیت(ع) و غصب شدن این منصب الهی پرداختند. یکی از معروفترین بیانات حضرت، خطبه فدکیه در مسجدالنبی(ص) است که در عصر خلافت ابوبکر ایراد نمودند.
3️⃣ گریه دفاعی: گریههای حضرت زهرا(ع) درواقع مبارزه منفی با دستگاه غاصب خلافت بود، -نهفقط گریه عاطفی بر فقدان پدر- گریه بر غربت اسلام، قرآن و دستورات دینی، گریه بر غصب خلافت، گریه بر مظلومیت امام علی(ع) و انحراف امت اسلامی از مسیر اصلی و صراط مستقیم بود.
✍️علی اکبر صیدی
#روشنگری | #ثامن