❌تفاوت آقازاده ها
یکی میشه زینب سلیمانی و برادرش که هیچ سهم خواهی که نمیکنن هیچ، بودجه ای که به بنیاد حاج قاسم قرار بوده تعلق بگیره رو خانوادگی خرج خانواده های بی بضاعت میکنن
یکی هم میشه دختر و داماد رئیس جمهور که ۱۲۰ هزار میلیارد باباش میده به دخترش، دامادشم که وقتی رد صلاحیت میشه ادعای قلدرم بلدرم میکنه!
ببینید شعور را، بفهمید تفاوت را...
❌ یکی هم میشه سید حسن خمینی که سالانه 53 میلیارد پول از بیت المال چپاول میکنه به اسم حفاظت از آثار امام ولی وقتی عیسی کلانتری به امام توهین میکنه سکوت میکنه!
❌ حرم امامِ مستضعفین روهم انقدر اشرافی میسازه که روحیه ی ضداشرافی امام تحریف بشه و لابه لای تاریخ گم بشه!
❌ دیگه نگم که آزمون نداده انتظار داره بتونه در انتخابات خبرگان رهبری شرکت کنه چون یادگارِ یادگارِ امامه!
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
ا🌸🍃🌼🌿
ا🍂🌺🌾
ا🌹
در برابر کوه ایستادهای؟
کنار درختی تنومند و سر به آسمان افراشته نشستهای؟
به انتهای بیکران دشتی وسیع و دریایی بسیط خیره شدهای؟
احساس عجز و ناتوانی در برابر عظمت پروردگاری یکتا، سراسر وجود را میلرزاند که عاقبت باید در برابر پیشگاهش حاضر شویم.
نه فقط تن، که روح و خرد نیز عاجز است.
«ای برادر تو همه اندیشهای، مابقی جز استخوان و ریشهای»
هرچند این اندیشه توانسته کوه را بشکافد و درختان را کاغذی خرد کند و بر دشتها حمکرانی کند و دریاها را درنوردد، ولی همچنان این انسان اندیشمند از حل بسیاری مسائل و جلوگیری از مشکلات روزمره و دنیا ناتوان است!
الهی تنها با قدرت توست که میتوان از سیل بلاها گذر کرد و دست و قوت تو بالاتر از همه دستها و توانهاست.
الهی یاریمان کن...🤲🏻
# شبانه های حسینیه شهید مطهری ره
#آغاز_یک_پایان
@nmotahari7
🌹
🍂🌺🌾
🌸🍃🌼🌿
هدایت شده از طنز سیاسی دکترسلام
دختر شهید سلیمانی: بودجه بنیاد حاجقاسم را به حل مشکلات مردم اختصاص دهید
🔹زینب سلیمانی: تقاضایی از جانب خانواده شهید و بنیاد مکتب حاجقاسم برای اختصاص ردیف بودجه صورت نگرفته است.
🔹به اطلاع میرسانم اقدام شایسته در این زمینه، حذف عنوان بنیاد از ردیف بودجه و اختصاص این بودجه ها به حل مشکلات مردم است که سلوک آن شهید عزیز نیز همین مرام بوده است.
@Drsalaam
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم
امیرالمؤمنین علی علیه السلام فرمودند:
🚫 از دشمنت بعد از آن که از در صلح و آشتی درآمد سخت بترس،
زیرا او چه بسا بوسیله صلح نزدیک می شود تا از شیوه غافلگیری استفاده کند،
پس احتیاط و دقت را پیشه کن و در چنین مواردی زود باور و خوش گمان مباش.
(نهج البلاغه، نامه 53)
بسم الله الرحمن الرحیم
وقت بخیر
روانشناسی تعبیرِ جالبی از انسانِ خوشحال دارد که بسیار از
تعریفِ عادی و معمولِ خوشحالی فاصله دارد
بر اساسِ این تعریف، خوشحال بودن یعنی :
توانمندیِ بالای ما در شکیبایی و استقامت در برابر سختی ها
خوشحالی یعنی اطمینانی درونی به این که درد و رنج و سختی و بیماری و مرگ جزء لاینفک زندگی ست
اما هیچ کدام از آنها نمی تواند مرا از پا بیاندازد.
خوشحالی یعنی میل به زندگی علی رغم علمِ به فانی بودنِ همه چیز، خوشحالی یعنی در سختی ها لبخند زدن
خوشحالی یعنی آگاهی از توانمندی بزرگ ما برای به دوش کشیدنِ مشکلات.
خوشحالی یعنی بعد از هر زمین خوردن همچنان بتوانیم بلند شویم،بعد از هر گریه همچنان بتوانیم بخندیم و لبخند بر لبِ دیگر همنوعان بیاوریم.
خوشحالی یعنی حضورِ کاملِ ما در هستی، خوشحالی یعنی همچون رودجاری بودن و در حرکت بودن،عبور کردن و به عظمتی بی پایان چشم دوختن
خوشحالی یعنی توانایی ما به گفتنِ یک آریِ بزرگ به زندگی.
دواتگر
به بهانه ۱۶ آذر روز دانشجو
در تاریخ کشورمان ۱۶ آذر به عنوان روز دانشجو نام گرفته است لذا این مناسبت بهانه ای شد تا به چرایی این واقعه ی مهم به عنوان روز دانشجو پرداخته شود.
کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ فرصت مناسبی را در اختیار دولت مردان آمریکا قرار داد تا آن ها بتوانند بر ساختارهای سیاسی، اقتصادی؛ اجتماعی و فرهنگی ایران نفوذ کرده و آنچه را که خود می پسندند؛ بر محمد رضا شاه این عنصر بی کفایت در ایران تحمیل نمایند.
کودتایی که با موشکافی دقیق روی عوامل تاثیرگذار آن به ماهیت خائنانه ی آن دسته از افرادی پی خواهیم برد که هیچ اعتقادی به هویت ملی و اسلامی خود نداشته و خیانت به ملت ایران و منافع ملی شاخصه و ویژگی اصلی آن ها می باشد.
هنوز مدت زمان زیادی از کودتای ننگین ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ یا همان کودتای انگلیسی- آمریکایی نگذشته بود که به دلیل فرا رسیدن ماه محرم در شهریور ماه برخی از مناطق تهران شاهد اعتراضات مردمی و به همراه آن درگیری مامورین امنیتی و نیروهایی از شهربانی با مردم بوده است. همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید و بازگشایی دانشگاه ها مرحله ی جدیدی از اعتراضات بر علیه دولت سپهبد زاهدی که به واسطه ی کودتای انگلیسی - آمریکایی بر مسند قدرت قرار گرفته بود، آغاز گردی.
اولین اعتراضات در ۱۶ مهر توسط مردم تهران شکل گرفت در همین روز و در محوطه ی دانشگاه تهران دانشجویان با به راه انداختن راهپیمایی علیه دولت نظامی و مداخلات آمریکا در امور داخلی ایران، اعتراضاتشان را اعلان نمودند این در حالی بود که در این مقطع از زمان دولت زاهدی در راستای ایجاد ارتباط سیاسی و اقتصادی با پیر استعمار انگلیس بود از این رو موضوع تبادل سفیر در اسرع وقت مطرح و قرار شد تا دنیس رایت به عنوان کاردار انگلیس وارد ایران شود.
در ۲۴ آبان موضوع سفر معاون وقت رئیس جمهور آمریکا ( نیکسون) رسانه ای شد. در واقع او می آمد تا از نزدیک شاهد چگونگی هزینه ی ۲۱ میلیون دلاری که سازمان سیا از بابت فروپاشی دولت قانونی مصدق در ایران کرده بود، باشد با پخش این خبر دانشجویان دانشگاه تهران بار دیگر در راستای مخالفت با این سفر دست به اعتراض زده اما حکومت بی کفایت محمد رضا شاه برای جلوگیری از گسترش موج این اعتراصات موضوع اسقرار نیروهای نظامی در دانشگاه را در دستور کار خود قرار می دهد در پانزدهم آذر فرمانده نظامیان مستقر در دانشگاه در اتاق نگهبانان در تماس با مافوق خود دستوری با این عنوان دریافت می کند : باید دانشجویی را امروز شقه کرد و با آویزان کردن او در ورودی دانشگاه عبرتی برای دیگر دانشجویان شود.
این خبر توسط یکی از نگهبانان به گوش دانشجویان می رسد صبح روز بعد یعنی ۱۶ آذر ماه هجوم نظامیان و نیروهای امنیتی به دانشکده حقوق و علوم سیاسی و دانشکده پزشکی موجب درگیری میان دو طرف شده که در این درگیری ها جمعی از اساتید و دانشجویان دستگیر می شوند لحظاتی بعد دانشکده فنی و مهندسی به محاصره نظامیان شاه درمی آید با ورود این افراد به کلاس رشته ی مهندسی شیمی و متعاقب آن جلوگیری از فرار دانشجویان از درب ورودی دانشکده به یک باره شلیک گلوله از سوی نیروهای امنیتی جمعی از دانشجویان به خاک و خون کشیده می شوند در این میان سه تن از دانشجویان به نام های مهدی شریعت رضوی؛ احمد قندچی و مصطفی بزرگ نیا به شهادت می رسند.
دو روز بعد از این واقع نیکسون به ایران آمده و در همان دانشگاهی که خون دانشجویان به زمین ریخته شد موفق به دریافت دکترای افتخاری حقوق به دلیل حمایت دولتش از شاه و کودتاچیان در سرنگون کردن دولت ملی مصدق و شهادت ۳ دانشجوی دانشکده فنی تقدیر گردید.
به هنگام ورود نیکسون به ایران یکی از روزنامه ها در مقاله ای با عنوان سه قطره خون متن دردناکی را منتشر نمود در این مقاله آمده بود: آقای نیکسون اجازه دهید تا رسم مهمان نوازی ایرانی ها را برایتان بازگو نمایم هرگاه دوستی از سفر می آید یا کسی از زیارت باز می گردد و یا شخصی بزرگ وارد می شود ما ایرانیان به فراخور حال در پیش قدم او گاوی یا گوسفندی قربانی می کنیم.
آقای نیکسون وجود شما آنقدر عزیز بود که در قدوم شما سه نفر از بهترین جوانان این کشور یعنی دانشجویان دانشگاه را قربانی کردند.
آری از آن زمان تا به امروز ۱۶ آذر به عنوان روز دانشجو نام گرفت تا جنبش دانشجویی که در طول شکل گیری انقلاب اسلامی ایران و هشت سال دفاع مقدس با تقدیم بیش از ۳۰۰۰ شهید نقش خود را ایفا نموده است همچنان در صحنه حضور داشته باشد.
122.pdf
101.7K
🌀#یادداشت
🌐نسخه pdf
✅موضوع: مواجه رسانه های عربی با ترور شهید محسن فخری زاده
✍️سعید نادری اصل، پژوهشگر مطالعاتامنیت و افکارعمومی
🔹-🔸🌹🔹-🔸
🔻روندگاری رسانه های عربی پیش از حادثه ترور
🔹روندگاری رسانه های عربی پس از حادثه ترور شهید فخری زاده
🔸روندنگاری این رسانهها در خصوص عامل شهادت شهید
🔺روندنگاری خطوط موازی
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#آبسرد
#ترور
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
15.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌀#موشن_گرافی
💢موضوع: مقایسه #انقلاب_اسلامی با انقلاب های مشابه
✅ انقلاب الجزایر در سال 1962 میلادی
💢 انقلاب مصر در سال 2011 میلادی
✅ انقلاب تونس در سال 2010 میلادی
💢 نقش رهبری در انقلاب
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
13.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ تفاوت «جنگ نظامی» و «جنگ اطلاعاتی» چیست و آیا جمهوری اسلامی باید انتقام #شهید_فخری_زاده را در جنگ نظامی بگیرد؟
🔺 با سخنرانی استاد حسن عباسی
🎥 #مهم تا انتها ببینید
*💠روشنگری ۲۶*
https://chat.whatsapp.com/FlYAmSZXNtC2hj5DhmFLCK
*💠روشنگری ۵۶*
https://chat.whatsapp.com/GULQ9e4Les32TL8oIAlyC9
*💠کانال روشنگری در ایتا*
https://eitaa.com/roshangari315
🗓 رویداد نگار؛ یکشنبه
☀️ 16 آذر، ۱۳۹۹«شمسی»
🌙 20 ربیع الثانی، ۱۴۴۲«قمری»
🎄 6 دسامبر، ۲۰۲۰«میلادی»
┅❅❈❅🌺❅❈❅┅
🌙 رویدادهای مهم این روز
- كشتار دانشجويان معترض به حضور آمريكائيان در دانشگاه تهران (1332ش)
- روز دانشجو
- آغاز پخش آزمايشي شبكه جام جم (1376ش)
- درگذشت منوچهر نوذری ، بازیگر رادیو و تلویزیون (1384ش)
- تولد "حاج لطفعلي بيگ آذربيگدلي" شاعر و اديب(1134 ق)
┅❅❈❅🌺❅❈❅┅
✨ذکر روز: 💯 مرتبه
یا ذالجلال والاکرام (ای صاحب شکوه و بزرگواری)
@nmotahari7
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی) :
🌱خودسازی جهت زمینه سازی تمدن نوین اسلامی بر اساس گام دوم انقلاب
#ره_بر
#امام_خامنه_ای
@nmotahari7
🔴 علی مطهری و سیدحسن خمینی از #زینب_سلیمانی یاد بگیرند
🔹قانونی با عنوان «قانون حمایت از مؤلفان، مصنفان و هنرمندان» در سال 1348 در مجلس ملی وقت تصویب شده است که بر مبنای ماده 12 آن، مدیریت و مدت استفاده از حقوق مادی آثار مکتوب و سمعی و بصری شخصیت های بزرگ و مؤلف بعد از فوت آنها، به مدت 30 سال، برعهده وراث یا کسی که خود مرحوم وصیت کرده، خواهد بود و بعد از آن برعهده وزارت فرهنگ و هنر است. مؤسسات حفظ آثار شخصیت ها به منظور حفظ آثار و ترویج و نشر آثار و ترویج افکار و آرای شخصیت ها باید از این قانون پیروی کنند.
🔸علی مطهری فرزند شهید مرتضی مطهری سال 89 (31 سال بعد از شهادت شهید مطهری)، برای اینکه مدت استفاده وی از حقوق مادی شهید تمام شده بود بدنبال تمدید این مدت برآمد و سعی کرد اول با تصویب ماده واحدهای در مجلس شورای اسلامی، آثار شهید مطهری را از این قانون مستثنی کند! نمایندگان کمیسیون فرهنگی، مدت زمان را برای همه شخصیت ها و مؤلفان از 30 سال به 50 سال افزایش داد. سپس در صحن علنی مجلس، حضرات نماینده مدت زمان را مادام العمر کردند که شورای نگهبان نپذیرفت. مجدد در رفت و برگشت، مدت زمان برای همه شخصیت ها 50 سال شد!
🔹جدا از این قانون، اساسنامه تشکیل بنیاد علمی فرهنگی برای برخی شخصیت ها در شورای عالی انقلاب فرهنگی تصویب شده است(همچون بنیاد شهید مطهری مصوب 23/08/1385) با هدف نشر فرهنگ و راه و روش هر شخصیت!
🔸تشکیل بنیاد #حاج_قاسم_سلیمانی با مسئولیت فرزندشان، خانم زینب سلیمانی (ظاهراً با نظر رهبر انقلاب) نیز با این هدف بوده. یعنی ترویج و نشر آثار و فرهنگ آن شهید محبوب.
🔹تخصیص بودجه برای مؤسسات حفظ و نشر آثار و بنیادهای شخصیت های انقلاب، با هدف حفظ، نشر و ترویج افکار و آرای آن شخصیت هاست؛ اما در دهه های اخیر آن چیزی که از سوی برخی مؤسسات نظیر مؤسسه حفظ و نشر آثار امام خمینی(ره) با ریاست سیدحسن خمینی و سایرین "دیده نشده"، نشر و ترویج افکار و عقاید و فرهنگ حضرت امام(ره) بوده است! سیدحسن حتی نسبت به اهانتهای مکرر برخی افراد و جریانات سیاسی همچون #عیسی_کلانتری از خودش واکنشی نشان نداد!
🔸مؤسسه حفظ و نشر آثار امام(ره) علی رغم دریافت بودجه های کلان، طی دو سه دهه اخیر، هیچ برنامه مدون و منسجم و مؤثری برای نشر و ترویج افکار امام نداشته؛ نه در کشور و خارج از کشور! نه فیلم سینمایی مؤثری، نه سریال به درد بخوری، نه انیمیشن و ...! سیدحسن خمینی، مؤسسه را به پاتوق حزبی یک جریان سیاسی خاص تبدیل کرده و اگر سایت جماران را مشاهده کنید متوجه خواهید شد که انگار این مؤسسه هیچ مسئولیتی در قبال نشر و ترویج افکار حضرت امام ندارد!
🔹تخصیص بودجه برای مؤسسات و بنیادها، کاری معقول و منطقی و قانونی است اما به شرطی که محلی برای درآمدهای شخصی فرزندان و وارثین نشود؛ به شرطی که حقیقتاً مرکز نشر و اشاعه افکار آن شخصیت باشد؛ به شرطی که سالانه تولید محتوای به روز، مؤثر و کارآمد داشته باشد. اما اگر بناست کاری نکند، فقط همان کتاب های 30 سال پیش را مجدد هی چاپ بزند، در برابر تحریف و تقطیع شخصیت سکوت کند، بهتر است تعطیل شود و بودجه آن به جایی که مورد نیاز است تخصیص یابد.
🔸اقدام خانم سلیمانی در بیانیه اخیر که از دولت خواسته شده بودجه 8.5 میلیارد تومانی مربوط به بنیاد شهید حاج قاسم را به حل مشکلات مردم تخصیص دهد، شاید بی ربط به پروپاگاندای رسانه ای روزهای گذشته نباشد که در فضای مجازی سر این بودجه چه سروصدایی کرده اند! همانهایی که کوچکترین اعتراض به بودجههای نجومی موسسات سیدحسن و علی مطهری نمیکنند. اما باید بدانیم نشر آثار و افکار حاج قاسم به وسیله کتاب، فیلم، انیمیشن، مستند و سایر تولیدات مهم در سطح کشور و در بین ملت های مختلف با زبان های مختلف نیازمند به هزینه است و این کار بسیار ضروری است. چگونه کشورهای مختلف برای شخصیت های افسانه ای خود میلیاردها دلار هزینه می کنند ولی ما برای معرفی قهرمان های واقعی خود از تولید کوچک ترین محصولات هم ناتوان هستیم؟
🔹چنانچه بنیاد حاج قاسم برای سال آتی برنامه ای نداشته باشد و خانم سلیمانی ترجیح داده این بودجه برای حل سایر مشکلات مردم هزینه شود می تواند الگوی خوبی برای مؤسسات حفظ و نشر آثار حضرت امام و شهید مطهری و سایر شخصیت ها باشد که بدون هیچ خروجی مؤثر و مفیدی، سالانه بودجه های کلانی را به هدر می دهند.
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #کلیپ
🌀 موضوع: #دانشجوی_انقلابی
❇️دانشجو باید یک مسلمان مجاهد فی سبیل الله باشد
🌐دانشجو و دانشگاه باید انقلابی باشند
💢روحیه انقلابی ، یعنی فرد بن بست شکنی می کند و از چیزی نمی ترسد
#امام_خامنه_ای
#روز_دانشجو
#دانشجوی_انقلابی
#روشنگری
🆔 Eitaa.com/salehinrasad
🆔 Sapp.ir/salehinrasad
💥١٦ آذر روز دانشجو، روز مبارزه با امریکا روز مبارزه با سلطه گرامیباد.
🌹16آذر(روز دانشجو) از نگاه امام خمینی(قدس سره)
♦️پس از کودتاى 28 مرداد، نیکسون معاون رئیس جمهورى آمریکا براى ارزیابى نتایج کودتا به ایران آمد. روز 16 آذر 1332 دانشجویان در اعتراض به این سفر در دانشگاه تهران تظاهرات کردند و مزدوران رژیم به سرکوب آنها پرداخته و با رگبار گلوله سه دانشجو را در سر کلاس به شهادت رساندند. این حادثه به عنوان یک روز مقاومت تاریخى ، پس از پیروزى انقلاب به عنوان و روز دانشجو نامگذارى شد
🔴امام خمینی (ره):
♦️ دانشجویان انقلابى موظفند با هوشیارى بدون غفلت از این مساءله هم به دانشگاهها و مدارس و آنان که هنوز خواب رژیم سابق را مى بینند و رویه هاى فرهنگ شرق و غرب را در سر مى پرورانند، اجازه ندهند که خارج از دروس موظف خود به صحبت هاى انحرافى بپردازند و باید بدانند با مسامحه در این امر به تدریج در دانشگاهها و دبیرستانها خط انحرافى نفوذ خواهد کرد و در پیشگاه خداوند متعال مسؤ ول هستند.
📚صحیفه نور جلد 19،ص 80
سعى کنید در دانشگاه پرچم اسلام را بالا ببرید، تبلیغات مذهبى بکنید. مسجد بسازید، اجتماعا نماز بخوانید، تظاهر به نماز خواندن بکنید، وحدت مذهبى لازم است ، وحدت مذهبى است که این اجتماع عظیم و فشرده را ایجاد مى کند، اگر علاقه به استقلال ایران دارید، وحدت مذهبى داشته باشید.
📚صحیفه نور جلد 1،ص 64
♦️ شما دانشجویان عزیز خودتان در صدد این باشید که از غربزدگى بیرون بیایید. این گمشده خودتان را پیدا کنید، آنها درصددند که با هر ترتیبى شده است خودشان رابه ما تحمیل کنند و شما باید مقاومت کنید.
📚صحیفه نور جلد 11، ص 185
♦️جوانان عزیز دانشگاهى هر چه بیشتر در کسب علوم و فنون در اعتلاى کشور معظم خود کوشش نمایند و از نفوذ عناصر منحرف و وابسته به چپ و راست قاطعانه جلوگیرى کنند و نگذارند محیط مقدس دانشگاه آلوده به اغراض منحرفان و وابستگان به اجانب گردد.
📚صحیفه نور جلد 18، ص 86
امام خامنه ای🎊روز دانشجو،روز در هم آمیختن تقوا و ورع با علم و دانش اندوزی👌
۱۶ آذر در کشورمان روز دانشجو نامگذاری شده؛ در واقع این روز، به یاد ۳ دانشجویی است که در اعتراض به دیدار رسمی نیکسون معاون رئیس جمهور آمریکا با شاه پهلوی آنهم چندی پس از کودتای ننگین آمریکایی ۲۸ مرداد، توسط رژیم ستمشاهی به شهادت رسیدند.
💥امام خامنه ای👈 در دیدار اساتید و دانشجویان در دانشگاه علم و صنعت در روز ۲۴ آذرماه سال ۸۷ تاریخچهای از این واقعه بیان فرمودند : جالب است توجه کنید که ۱۶ آذر در سال ۳۲ که در آن سه نفر دانشجو به خاک و خون غلتیدند، تقریباً چهار ماه بعد از ۲۸ مرداد اتفاق افتاده؛ یعنی بعد از کودتای ۲۸ مرداد و آن اختناق عجیب - سرکوب عجیب همه ی نیروها و سکوت همه - ناگهان به وسیله ی دانشجویان در دانشگاه تهران یک انفجار در فضا و در محیط به وجود می آید. چرا؟ چون نیکسون که آن وقت معاون رئیس جمهور آمریکا بود، آمد ایران. به عنوان اعتراض به آمریکا، به عنوان اعتراض به نیکسون که عامل کودتای ۲۸ مرداد بودند، این دانشجوها در محیط دانشگاه اعتصاب و تظاهرات میکنند، که البته با سرکوب مواجه میشوند و سه نفرشان هم کشته میشوند. حالا ۱۶ آذر در همه ی سالها، با این مختصات باید شناخته شود.
📣۱۶ آذر مال دانشجوی ضد نیکسون است، دانشجوی ضد آمریکاست، دانشجوی ضد سلطه است....
ارادتمند #ناصرکاوه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 سخنان دردناک سیدمحمود نبویان از برجام!
🔹 نبویان: ظریف در برجام تعهد داد که حدود ۹۰ درصد تحریمها بماند!
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
♦️ روز دانشجو
✅ روزی که این سه با خون خود علم ضداستکباری آمریکا را برافراشتند و عیش شاه و نیکسون را برهم زدند.
♦️ انحراف مسیر قندچی ها
✅ سالهای ۷۹ تا۸۳ در یک پدیده بی نظیر جهانی - که دانشجو به چپ گرایی شناخته می شود، در ایران جریان دانشجویی لیبرال متولد شد و شعار #نقد_حاکمیت به #نفی_حاکمیت تغییر یافت و حاملان این تفکر جمعا از #انجمن_اسلامی به آمريکا رفتند و کفشهای سناتورها را واکس میزدند تا در قبال آن ایران تحریم شود.
🥁 دبیر تشکیلات دفتر تحکیم آنروز علناً در ۱۶آذر۱۳۸۳گفت و تیتر نشریه شان کردند که :اگر آمریکا هم دمکراسی را در این کشور پیاده کند استقبال می کنیم.
#دانشجو_استکبارستیز
🔴 چرا شانزده آذر روز دانشجو نام گرفت؟
🔻#زمانهl شانزده آذر در کشورمان روز #دانشجو نامگذاری شده است؛ در واقع این روز، به یاد ۳ دانشجویی است که در اعتراض به دیدار رسمی نیکسون معاون رئیس جمهور آمریکا با محمدرضا شاه آنهم چندی پس از کودتای ننگین آمریکایی ۲۸ مرداد، توسط رژیم ستمشاهی به شهادت رسیدند.
🔹چند ماه پس از کودتای ۲۸ مرداد ، اعلام شد که روابط ایران و بریتانیا (که در زمان نخست وزیری مصدق قطع شده بود) از سر گرفته خواهد شد و ریچارد نیکسون نایب ریاست جمهوری وقت آمریکا برای دیدار رسمی به ایران خواهد آمد. این موضوع بهانه لازم برای اعتراضات دانشجویی را فراهم کرد.
🔹 اما بلافاصله دولت وقت برای پیشگیری از هرگونه اقدام بعدی تصمیم به سرکوب اعتراضات گرفت. سربازان و نیروهای ویژه ارتشی پس از هجوم به دانشگاه، به کلاسهای درس حمله کرده و صدها دانشجو را بازداشت و زخمی نمودند و در دانشکده فنی، اقدام به شلیک تیر کردند که نهایتاً موجب شهادت سه دانشجوی این دانشکده به نامهای احمد قندچی، آذر (مهدی) شریعترضوی و مصطفی بزرگنیا گردید
🍂
از حکیمی پرسیدند:
چرا هیچ از عیب
مردم سخن نمی گویی؟
حکیم گفت:
هنوز از محاسبه ی
عیب های خودم فارغ نشده ام
تا به عیب های دیگران بپردازم
🍂🍂