🛑نقطهزنی رهبر انقلاب صدای ضدانقلاب را درآورد
🔵رهبر انقلاب در ارتباط تصویری روز گذشته با رؤسا و مدیران آموزشوپرورش، با تأکید مجدد بر جدی گرفتن مسئله نفوذ در سیستم آموزشی کشور، فرمودند: «به این فکر کنیم چرا آنقدر طواغیت عالم و فراعنه عالم اصرار دارند که در آموزشوپرورش کشورها گاهی اوقات با سروصدا مثل سند ۲۰۳۰ نفوذ کنند؟ اصرار آنها به نفوذ به خاطر تأثیر آموزشوپرورش است. دشمن قصد دارد کاری را که بهوسیله نظامی از انجام آن ناتوان است، با نفوذ و از راههایی مانند سند ۲۰۳۰ و ساختن انسانهایی تربیت کند که مثل او فکر و اهداف عملیاتی او را پیاده کنند تا زمینه غارت ملتها فراهم شود. الآن هم شنیدهام سند۲۰۳۰ در گوشه و کنار بهوسیله آدمهای ناباب یا غافل دارد اجرا میشود؛ این را باید بهطورجدی دنبال کنید.» رهبر انقلاب همچنین نسبت به رها بودن وضعیت مهدکودکها انتقاد کردند و فرمودند: «وضعیت مهدکودکها بههیچوجه خوب نیست» تنها چند ساعت پس از این سخنان، درستی دغدغه و هشدار رهبر انقلاب در خروجی رسانههای معاند نمایان شد؛ اغلب این رسانهها و اکانتهای اصلی ضدانقلاب در فضای مجازی بهصورت هماهنگ و پرضرب، به این هشدار، هجمه کردند که نشان دهنده نقطه زنی دقیق رهبر انقلاب در هدف قرار دادن یک راهبرد اساسی جریان نفوذ است.
#نشستهای بصیرتی
#شهید کمالی
#ثامن
@nmotahari7
May 11
May 11
May 11
🔴 افشاگری تکان دهنده یک فعال فضای مجازی از پشت پرده مخالفت ها با ساماندهی فضای مجازی
💬 #محمد_کرباسی
🔹مخالفین ساماندهی فضای مجازی کسانی هستند که در ولنگاری این فضا منافع سیاسی و اقتصادی دارند.
🔸 این منفعت طلبان به مردم آدرس غلط میدهند. به دروغ میگویند مردم به پیام رسان داخلی اعتماد ندارند. به دروغ میگویند در پیامرسان داخلی، حریم خصوصی شما نقض میشود و اطلاعاتتان دست نهادهای امنیتی میافتد.
✅ در این ایام پیامرسان روبیکا در پخش زنده مراسم هیئت ها، رکورد لایوهای اینستاگرام را شکسته و مورد استقبال میلیون ها کاربر قرار گرفت. این یعنی اعتماد مردم به پیامرسان داخلی.
🔹 پیامرسانهای داخلی ثابت کردهاند توان رقابت با پیام رسان های خارجی را دارند و اگر نبود سنگاندازیها و کارشکنیها در مسیر توسعه پیامرسان داخلی امروز میدیدیم نه تنها کاربران ایرانی بلکه بسیاری از کاربران کشورهای منطقه، کشورهای همسو در آمریکای لاتین و دیگر نقاط دنیا به جای شبکههای اجتماعی صهیونیستی با افتخار از پیام رسان ایرانی استفاده میکردند.
🔸 جریان سیاسی که با تکیه بر ولنگاری فضای مجازی سبد رای خود را پر کرده، بههیچوجه زیر بار ساماندهی فضای مجازی نمیرود. آنان برای حفظ صندلی ریاست خود حاضرند میلیونها نوجوان و جوان را به ورطه هلاکت بیندازند، هزاران خانواده را متلاشی کنند و مردم را گرفتار مفاسد متعدد کنند.
💢 وزارت ارتباطات دهها وظیفهای که قانون برعهده او گذاشته را رها کرده است. هزاران شکایت از شخص وزیر ارتباطات در محاکم قضایی ثبت شده که متاسفانه قوه قضائیه به آنها ترتیب اثر نمیدهد.
#سیاسی #اجتماعی
🔴 یک مسیر اشتباه و یک تسلسل باطل
✍️ #احمد_بنافی
🔹 خروجی دیروز کمیسیون مشترک برجام نشان میدهد هیچ کدام از طرفهای مشارکت کننده در برجام نه تنها دوست ندارند کنار آمریکا بایستند بلکه قرار گرفتن مقابل ترامپ در این مقطع را ضروری میدانند. این شکاف بیسابقه میان امریکا و متحدانش در تاریخ پرونده هستهای ایران نشان میدهد برای اروپاییها همسو شدن با آمریکا در این مقطع به مثابه قرار گرفتن در دالانی است که انتهای آن به پایان برجام ختم خواهد شد.
🔸 مضاف بر اینکه به خروج ایران از انپیتی و اخراج بازرسان آژانس از ایران نیز منتهی شده و همزمان جمهوری اسلامی با سرعت فزایندهای فعالیتهای هستهای خود را بسط خواهد داد.
✅ برآورد طرفهای اروپائی فعلاً این است که بستری که ترامپ و تیم امنیت ملیاش بر روی آن قدم بر میدارند جز منفعت برای یک طبقه الیت در آمریکا توجیه دیگری ندارد. تا این لحظه هیچگونه اشتراک منافعی میان آنچه ترامپ و طرفهای اروپایی از برجام میخواهند، دیده نمیشود.
🔹 در شرایط کنونی دو نگرش متفاوت به برجام وجود دارد، از یک سو گردانندگان کنونی کاخ سفید فعلاً نگاه مقطعی با رویکرد انتخاباتی به مسئله برجام دارند تا جائیکه حاضرند به پایان آن ختم شود و از سوی دیگر تروئیکای اروپایی با نگاه بلند مدت به دنبال راهحلی هستند که از ویرانههای برجام فرصتی برای ترمیم و همزمان تعمیم آن به سایر حوزههای امنیت ملی ایران بسازند، که از قضا ترامپ و تیم امنیتی آن با این ایده مخالفند.
🔸 آنچه مشخص است ماه نوامبر تعیین کننده است؛ چراکه نتیجه انتخابات آمریکا میتواند مسیرها و نگرشها را تغییر دهد و تقریباً آن زمان روشن میگردد غرب میخواهد چه راهبردی را در مواجهه با جمهوری اسلامی انتخاب کند. حال اگر این افتراق منافع کنونی میان بازیگران بینالمللی درگیر و شکننده بودن برجام و بیفایده بودن در چسبندگی بیش از حد به آن برای تصمیم گیران کنونی در داخل درسآموز و دربرگیرنده انتخاب راهبرد منهای برجام نگردد، مصیبتی بدتر از ترامپ است.
💢 هستند در داخل کسانی که مقاومت را صرفاً با هدف آنچه در سوم نوامبر در آمریکا قرار است رخ دهد برای خود و گاهاً برای جامعه توجیه میکنند؛ که اگر این مسئله به آن گره خورده شود و جامعه و وضع موجود را با آن شرطی کنند، قرار گرفتن مجدد در یک مسیر اشتباه و از اساس یک تسلسل باطل و خسارتی غیر قابل جبران است. بیشک دستیابی به وضع مطلوب راهحل دارد، که یقیناً برجامیزه کردن اقتصاد و نگاه سودمندگرا به طیفهای سیاسی رقیب در آمریکا بخشی از آن نیست.
#بین_الملل
🔵 پیام نصر الله و پاسخ ماکرون
مذاکرات ماکرون در بیروت در حالی وارد فاز دوم شد که مصطفی ادیب مامور تشکیل کابینه شد و حمایت همه پارلمان را دارد. حزب الله نیز تشکیل کابینه حداقلی و یا مشارکتی را از نبود کابینه مهمتر میداند. تلاش غرب نیز بهم ریختن بیروت و ایجاد حاشیه های امنیتی در این کشور است. با این حال محمد رعد رئیس فراکسیون حزب الله برای اولین بار با رئیس جمهوری فرانسه دیدار و گفتگو کرد. فارغ از اینکه رعد جزئی از لیست تحریمی آمریکاست، المیادین گزارش داد این دیدار با انتقال سلام شخصی سید حسن نصر الله همراه بود که مورد استقبال ماکرون قرار گرفت . اما سوال اینجاست چرا حزب الله با حرف های تند ماکرون در مرحله ی اول مخالفت نکرد؟
1/ با عبور دیپلماتیک سید حسن نصر الله از صحبت های تند ماکرون و استقبال از کمک برای ساخت و استقلال لبنان، عملا حزب الله نشان داد به بلوغ رفتاری و سیاسی و همراه سازی اجتماعی دست یافته است. بدین معنا بهانه ها برای تقابل و دو قطبی سازی کنار رفت و پس از آن رئیس جمهوری فرانسه در سفر دوم با تشکر از مواضع حزب الله، این حزب را بخشی از ساختار رسمی قدرت در لبنان برشمرد و ماکرون گفت : حزب الله نماینده ملت لبنان است!
2/ حزب الله از سیاست و بازی قهر نکرد. این اصطلاحی است که باید به آن فکر کرد. حزب الله نقش ساختاری و رسمی اش را اثبات کرد و بر خلاف تصور بازیگران خارجی، حزب الله صحنه را برای بازیگری آنها ترک نکرد. حزب الله از سال 2006 به این سو در حوزه سیاسی تحولات عظیمی نشان داد و رسما در جایگاهی قرار دارد که می توان گفت بدون در نظر گرفتن نظر حزب الله نمی توان ساختار دولت لبنان را تنظیم نمود یا تغییر داد. حزب الله در واکنش به ماکرون در جلسه ی اخیر سکوت کرد. موضوعی که برای بسیاری از احزاب تعجب داشت. ماکرون در این جلسه نکات تندی به احزاب لبنانی رد قبال سهم خواهی گفت که واکنش گروه های سیاسی را بر شمرد. با این حال حزب الله سکوت کرد و دلیل این سکوت را «مخاطب نبودن» بر شمرد. در حقیقت حزب الله مدعی است سهم خواهی ای نکرده که بخواهد مخاطب ادعاهای ماکرون باشد و لذا ماکرون با احزابی بود که در جلسه مخالفت کردند و اتفاقا بیشترین مخالفت نیز از سوی جریان 14 مارس صورت گرفت! از سوی دیگر ماکرون با اذعان این نکته که «همه شما پولهایی را به چنگ آوردهاید و من این مساله را میدانم.» خطاب خود را به سوی احزابی برد که رسما مخالف حزب الله هستند! به گزارش المیادین فراکسیون حزب الله در مجلس واکنشی نشان نداد زیرا میدانست حزب الله پولی بدست نیاورده است.
به نظر می رسد باید گفت حزب الله در لبنان به بلوغی رسیده که شهروندان لبنانی آن را باور دارند. همان حزب اللهی که چند روز قبل اذعان میدارد برای شهادت هر سرباز مقاومت، خون یک سرباز صهیونیستی را خواهد گرفت، در قبال تشکیل دولت با رفتار دیپلماتیک جایگاه و بازیگری خود را نمایان می سازد و از سیاست ایستادگی استفاده میکند. مقاومت بر خطوط خود مانده است اما نمی گذارد سیاست رژیم صهیونیستی در لبنان مبنی بر فروپاشی دولت به نتیجه برسد.
🔴 چرا به الاغ دل میبندید؟
🔹 فقط روزنامه سازندگی میتواند جو بایدن و میشل اوباما را اینقدر خوشگل در بیاورد و سعید جلیلی را اینگونه تخریب کند!
🔸 جو بایدن کیست؟ معاون اول باراک اوباما که در دوران او برجام، توافقی کاملاً به نفع آمریکا منعقد شد.
✅ بایدن اخیراً گفته: ما با کمک متحدان خودمان تلاش خواهیم کرد با تغییراتی برجام را تقویت نموده و با "سیاستهای مخرب ایران" مقابله کنیم!
🔹 حامیان برجام در داخل که میگفتند هر توافقی بدی بهتر از عدم توافق است، حالا هم میگویند بایدن به برجام برگردد هر تغییری هم میخواهد بدهد! همینقدر ذلیل!
🔸 در دوران او تحریمهای فلج کننده بعد از ماجراهای فتنه 88 علیه ایران وضع و اجرا شد!
✅ در دوران او آمریکا داعش را ایجاد کرد و جنگهای نیابتی با ایران در سوریه و عراق براه افتاد!
🔹 خیلی جالب است رسانههای مدعی اصلاحات و کارگزاران همه به ستاد انتخاباتی بایدن تبدیل شدند و بگونهای که انگار قرار است رقابت انتخاباتی بین ترامپ و بایدن در ایران برگزار شود! جالب است وقتی مواضع و عملکرد دموکراتها، اوباما و بایدن را یادآوری میکنیم به ما برچسب طرفداری از ترامپ را میچسبانند!
💢 آنها اینگونه با این کاریکاتور میخواهند جلیلی را تخریب کنند؛ چرا؟ چون جلیلی گفت این برجام به نتیجه نمیرسد! چون جلیلی گفت: ما نه از فیل نگرانیم نه به الاغ دل بسته ایم!(فیل نماد جمهوری خواهان حزب ترامپ است و الاغ نماد دموکراتها حزب اوباما و بایدن است)
#سیاسی
🔴 مکرون و حاکمیت عراق!
🔹 ایمانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه که این روزها حسابی بر خاورمیانه عربی متمرکز شده و پیداست که در صرافت بازنمایی نفوذ گذشته این قدرت اروپایی در این منطقه است، پس از دو سفر به لبنان ظرف یک ماه اخیر، دیروز چهارشنبه در سفری غیر منتظره وارد عراق شد.
🔸 مکرون قبل از این سفر، از طرح خود تحت عنوان "ابتکار حمایت از تحکیم فرآیند حاکمیت" عراق با همکاری سازمان ملل خبر دارد. اما هنوز چند و چون این طرح روشن نیست و احتمال میرود شامل کمکهای مالی و نظامی باشد.
✅ واژه حاکمیت از پرپسامدترین کلماتی است که ماکرون به کار برده و در این چارچوب هم در کنفرانس خبری با برهم صالح و مصطفی الکاظمی از مداخلات خارجی به عنوان مهمترین چالش عراق یاد کرده و از رهبران عراقی خواست که در جهت اعمال حاکمیت کشورشان حرکت کنند.
🔹 ناگفته پیداست که سیاست خارومیانهای اروپا در عین اختلافاتی با آمریکا اما نوعی همپوشانی دارند و از این جهت بعید است که مقصود مکرون از مداخلات خارجی در عراق و بحث اعمال حاکمیت، دعوت به مواجهه با آمریکا باشد. به نظر میرسد که هم طرح مکرون هم سخنان وی در این راستا، پیامی به ایران و ترکیه و ترغیب رهبران عراقی برای مقابله با نقش و نفوذ این دو کشور همسایه عراق باشد.
🔸 جدا از انتقادات همیشگی فرانسه از سیاستهای منطقهای ایران، اما اخیرا هم به شدت با ترکیه در لیبی و شرق دریای مدیترانه اختلاف پیدا کرده و درگیر شده است.
✅ از این جهت، منظور وی در وهله نخست ترکیه است و سپس ایران.
🔹 پاریس که به شدت نگران توسعه نفوذ ترکیه در شمال آفریقا به عنوان تیول تاریخی فرانسه است و این نفوذ را مزاحمتی جدی برای خود میداند. به همین خاطر، مکرون با سفر به عراق و طرح بحث حاکمیت و مداخلات خارجی همزمان با تداوم عملیات ترکیه در عمق 40 کیلومتری اقلیم کردستان عراق، در واقع در تلاش است تا جنگ نفوذ با آنکارا را به حوزه امنیتی پیرامونی ترکیه بکشاند و از این جهت آن را تحت فشار قرار دهد.
💢 لب کلام این که مکرون با پیش کشیدن این مسائل به نوعی رهبران عراق را به تلاش برای توقف حملات ترکیه در شمال آن فراخواند. این رویکرد جدید پاریس هم معنای دیگری هم دارد و آن هم نوعی اعلام حمایت از پ.ک.ک در مقابل آنکاراست.
#منطقهای
💠پرهیز از خود شیفتگی
آقا امیرالمومنین علی(ع) در نامه53 نهج البلاغه مىفرمايند:«وَ إِيَّاكَ وَ اَلْإِعْجَابَ بِنَفْسِكَ وَ اَلثِّقَةَ بِمَا يُعْجِبُكَ مِنْهَا» برحذر باش از اين كه خودشگفتى به سراغ تو بيايد. اعجاب به نفس، يعنى خودشگفتى؛ اينكه انسان از خودش خوشش بيايد. حضرت مىگويند مواظب باش در اين دام نيفتى. انسان گاهى در خودش امتيازاتى مشاهده مىكند- فهم خوبى دارد، قدرت بدنى خوبى دارد، قدرت ذهنى خوبى دارد، اطلاعات وسيعى دارد، بيان ويژهيى دارد، صداى خوشى دارد، جمالى دارد ، به مجرد اينكه ديديد نسبت به خودتان حالت خودشيفتگى وجود دارد، كه معنايش اين است كه با ديدن اين امتيازات، عيوب را در كنارش نمىبينيد، بدانيد كه اين خطر است؛ اين همان چيزى است كه مىفرمايند برحذر باش. چرا که ما نقاط خوب خود را مىبينيم، اما نقاط نفرت انگيز و بد و زشت را مشاهده نمىكنيم ؛ لذا جمعبندى ما مىشود جمعبندىِ انسانى كه شيفتهى خودش هست؛ اين اشكال دارد. بنابراين ما بايد ضعف ها را هم در كنار نقاط قوت ببينيم. به آن چيزى كه در وجود تو هست و تو را شيفتهى خودت مىكند، اعتماد نكن؛ يعنى حتماً باور نكن كه اين نقطهى امتياز در تو وجود دارد.گاهى انسان خيال مىكند نقطه برجسته ایی در او وجود دارد؛ در صورتى كه تصور و توهم است؛ چون خودش را با آدم سطح پايينى مقايسه كرده به خودش نمره داده؛ در حالى كه اگر با افراد ديگرى مقايسه مىشد اصلاً نمرهى خوبى نمىگرفت. بنابراين خيلى هم اطمينان نكن به آنچه در خود می بینی.
🔸بیانات امام خامنه ای (مدظله)1384/07/17
#موعظه_خوبان
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
@nmotahari7
♦️ سفر ماکرون به لبنان؛ تلاش برای بازیابی نقشی تاریخی
📝#تحلیل_کوتاه
🔶 «امانوئل ماکرون»، رئیسجمهور فرانسه شامگاه آخرین روز ماه آگوست و در آستانه صدمین سالروز تشکیل کشور لبنان، وارد بیروت شد. سفری که به نظر میرسد تلاش فرانسه برای بازیابی و تقویت نقش و نفوذ تاریخی خود در لبنان باشد.
🔶 پس از انفجار بیروت و افزایش نارضایتیهای عمومی، ماکرون فارغ از شیوع بیماری کرونا، با حضور در بندر بیروت و دیدار با مردم، مقامات و سران احزاب سیاسی لبنان، تلاش کرد تا فرانسه را بار دیگر در نقش همان «مادر مهربان»ی نشان دهد که لبنانیها خطابش میکنند. ماکرون در سفر نخست سمت مردم ایستاد و با لحن تندی احزاب لبنانی را مورد خطاب و عتاب قرار داد.
🔶 سفر دوم ماکرون با تکیه بر انگارههای ذهنی و تاریخی شکل گرفت. ماکرون از فرودگاه به دیدار خواننده سرشناس لبنانی رفت و در روز دوم سفر خود نیز نهال سروی در تپهای در شمال بیروت کاشت. او همچنین در گفتوگوی تلویزیونی به مردم لبنان گفت: «آنها را تنها نخواهد گذاشت» و «مصطفی ادیب، انتخاب احزاب لبنانی است». ماکرون همچنین حزبالله را «منتخب مردم لبنان» قلمداد و بر ضرورت اجرای «نقشه راه مورد توافق بیشتر گروههای سیاسی» تأکید کرد.
🔶 فارغ از اینکه اساساً آیا فرانسه ظرفیت و توانایی کمک به حل مشکلات لبنان را دارد یا خیر و یا اینکه آیا ماکرون در هماهنگی کامل با واشنگتن و تلآویو است یا خیر، فرانسویها تا اینجا کنشگری هوشمندانهای داشتهاند. در این میان، اینکه هدف پاریس، افزایش کنشگری منطقهای با هدف مقابله با نفوذ فزاینده آنکاراست یا حفظ نفوذ سنتی خود در بیروت و یا ایفای نقشی هماهنگشده برای مهار ایران و حزبالله، فرضیات قابل توجهی به نظر میرسند.
🔶 بخش مهمی از مردم لبنان، مسئولان و احزاب این کشور، عملکرد فرانسه در روزهای پساانفجار بیروت را نه دخالت، بلکه ایفای نقش تاریخی پاریس در راستای کمک به لبنان میدانند. حزبالله نیز تاکنون -ناچاراً یا اختیاراً- نهتنها اعتراضی به عملکرد فرانسه نداشته، بلکه از آن استقبال کرده و با نقشه راه پاریس نیز همراه شده است. از اینرو به نظر میرسد برخی تعابیر و قلمفرساییها در فضای تحلیلی و رسانهای کشور درباره «دخالت» فرانسه در امور داخلی لبنان نه با واقعیتهای میدانی همخوانی دارد و نه متناسب با مواضع مسئولان و ملت لبنان است و نه میتواند به تقویت روابط تهران-بیروت کمک کند.