13.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🌸
🍀
✅ #کلیپ
💠 موضوع: تکاپوی دولت برای حل بحران #برجام در اخرین ماه های منتهی به #انتخابات۱۴۰۰
🍃🌻🍃
💯 موضع جمهوری اسلامی ایران لغو تمام تحریم ها است.
#روشنگری
#ایران_قوی
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍀
🇮🇷🌸
19.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🌸
🍀
✅ #صوتی
💢 موضوع: آیا شورای نگهبان برای تحقق حضور حداکثری مصلحت اندیشی می کند؟
🎙حجتالاسلام والمسلمین محمدرضا تویسرکانی
🍃🌻🍃
🔻 شورای نگهبان یک نهاد تشخیصِ مصلحت نیست، بلکه بر اساس مُر قانون عمل می کند.
🔹 وظیفه شورای نگهبان تحقق قانون اساسی و صیانت از آنرا بر عهده دارد.
🔺برای حضور حداکثری و آگاهانه، ابتدا باید قانون اجرا شود و سپس روشنگری صورت گیرد.
#ایران_قوی
#روشنگری
#ثامن
#انتخابات۱۴۰۰
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍀
🇮🇷🌸
🇮🇷🌸
🍀
💠 #اینفوگرافی
🍃🌻🍃
✅ روشهای جنگ تبلیغاتی نظام سلطه برای مایوس سازی و ناامیدکردن
#روشنگری
#معیار
#ثامن
#انتخابات۱۴۰۰
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍀
🇮🇷🌸
🇮🇷🌸
🍀
🌀 یادداشت_کوتاه
❇️ موضوع: مشارکت راهگشا؟
🍃🌻🍃
❌ مدعیان رفوزه‼️
🔻 دولت علیرغم انجام پروژههای بزرگ زیربنایی مانند شیرین کردن آب خلیج فارس و انتقال آن به زاهدان، اصفهان، بیرجند و مشهد که فاز اول آن به اتمام رسیده، در حوزههای معیشتی، سیاست خارجی و ...، نتوانسته انتظارات مردم را برآورده سازد و تا چند ماه دیگر باید پاستور و وزارتخانه های زیر مجموعه را ترک کرده و دولت را به منتخبان جدید وا نهد و این اراده مردم است که دولتی جوان و کارآمد را بر می گزیند یا آزموده هایی را دوباره می آزمایند.
🔹 تقابل دو ماه آینده، هماوردی دو نگاه است؛ کارآمدان خدمتگزار و مدعیان رفوزه!
🔺 سوت پایان این هماوردی توسط ملت در ۲۸ خرداد، نتیجه را مشخص میکند.
#ایران_قوی
#مشارکت_حداکثری
#روشنگری
#معیار
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍀
🇮🇷🌸
🔴 جزییات جدید از حادثه کشتی ساویز
🔻کشتی ایرانی ساویز سهشنبه هفدهم فروردین در دریای سرخ مورد حمله قرار گرفت. کشتی غیرنظامی ساویز برای برقراری امنیت و مقابله با دزدان دریایی در دریای سرخ و خلیج عدن مستقر بود.
🔹 به نقل از یکی از کارکنان این کشتی: روز قبل از حادثه یک بالگرد ناشناس حدود ۱۰ دقیقه به گشتزنی در اطراف کشتی پرداخت. روز حادثه نیز حدود ۴ ساعت بعد از حمله، از ساعت ۱۰ تا ۱۱ صبح دو شناور تندرو ناشناس در نزدیکی کشتی گشتزنی کردند.
🔹نیویورکتایمز روز چهارشنبه بنقل از مقام آمریکایی نوشت: رژیمصهیونیستی، آمریکا را از حمله به کشتی ساویز مطلع کرده است.
🔹«بنیگانتس» در واکنش به این گزارش گفت: تلآویو هرجا لازم باشد ورود و از منافع امنیتی خود حفاظت میکند.
🔹با فضاسازی رسانهای سعی شد بدون ارائه هیچ سندی ضمن متهم کردن ایران به حمله به شناورهای اسرائیلی، این شرارت اقدامی تلافیجویانه توصیف شود.
🔹در صورت نقش داشتن بالگرد ناشناس در پشتیبانی از حمله به کشتی ایرانی ساویز، احتمال دست داشتن یک کشور دیگر در این رخداد وجود دارد.
https://eitaa.com/joinchat/2371682335C112c6bdf71
🔴 #تحلیل| سه اختلاف اصلی ایران و آمریکا در مذاکرات وین‼️
🔻 ایران و آمریکا در وین در دو هتل جداگانه به فاصله 5 دقیقه از یکدیگر از طریق میانجیگران اروپایی به تبادل نظر پرداختند؛ تیم ایرانی به ریاست عراقچی در گرند هتل وین در نشست کمیسیون مشترک برجام حضور یافت و تیم امریکایی به ریاست رابرت مالی و همراهی ریچار نفیو در هتل لوکس دیگر.
🔹 اگرچه این گفت و گو به نتایجی جهت تداوم مذاکرات ختم شده است ولی از لابلای خطوط خبری می توان حدس زد که فاصله میان ایران و آمریکا در مورد احیای برجام بسیار بیشتر از ۵ دقیقه اختلاف محل اقامتشان است!!
🔹 این نشست یک نتیجه ملموس داشته است؛ «تشکیل دو کارگروه برای تهیه یک نقشه راه برای بازگشت طرفین به برجام.»
🔹 وظیفه یک کارگروه چگونگی تعلیق تحریم های شدید آمریکا علیه ایران است و مسوولیت کارگروه دیگر چگونگی بازگشت ایران به تعهدات هسته ای سال ۲۰۱۵ و محدودسازی برنامه هسته ای.
🔹 اما وقتی سخن از نقشه راه به میان می آید و کارشناسان قرار است بر سر اختلافات پیرامون آن به بحث بنشینند؛ یعنی کماکان تفاوت دیدگاهها با سیرت سیاسی و البته صورت فنی ادامه دارد.به عبارت دیگر هنوز فاصله زیادی وجود دارد تا طرفین در مورد جدول زمانی بازگشت به تعهدات با یکدیگر مذاکره کنند.
🔻 اما اختلافات سیاسی چیست؟
🔸 خیلی روشن است مالی می گوید اصرار بر لغو تحریم ها پیش از بازگشت به برجام به معنای آن است که ایران در وعده بازگشت به برجام جدی نیست؛در مقابل عراقچی هم تاکید می کند که ما اقدامات خودمان را بعد از آنکه آمریکایی ها تحریم ها را لغو کردند و ما راستی آزمایی کردیم،صورت خواهیم داد.
🔸 اما اختلاف دوم در مورد گام ها یا گام همزمان طرفین برای بازگشت به تعهداتشان است
🔸 اختلاف سوم با فرض اینکه ایران به طرح گامهای آمریکا و اروپا رضایت دهد؛ این است که گام اول چه باشد. در اینجا هم توقعات آمریکا حداکثری است یعنی خواستار لغو غنی سازی ۲۰ درصد در ازای آزادسازی اموال بلوکه شدن ایران در بانک های خارجی است.
🔻 حال با در نظرگرفتن این اختلافات اصولی، دو کارگروه کارشناسی قدرت مانور محدودی خواهند داشت؛ چرا که این مسائل بنیادین ابتدا باید در سطح عالی تر حل و فصل شود و سپس در جزئیات کارگروهها وارد عمل شوند. تجربه نشان داده است که کارشناسان در شرایطی که اختلافات سیاسی حل نشده باقی مانده است، نمی توانند کار چندانی از پیش ببرند.
https://eitaa.com/joinchat/2371682335C112c6bdf71
🔴 #تحلیل_کوتاه| سفرهای منطقهای الکاظمی؛ تقویت نقش منطقهای عراق یا ایفای نقش در پروژهای آمریکایی؟
🔻 نخست وزیر عراق، چهارشنبه گذشته طی یک سفر کوتاه و یک روزه به عربستان که البته بنا بود ۱۱ ماه قبل انجام شود، با ولیعهد سعودی دیدار و چندین قرارداد در زمینههای مختلف به امضا رساند. الکاظمی روز یکشنبه نیز سفری ناگهانی به امارات داشت. در تحلیل این سفرها بیان چند نکته کوتاه ضروری است:
🔹 این سفرها در ادامه سیاست عمقبخشی به روابط عراق با کشورهای عربی است. عراق مبتکر ایجاد اتحادی سهگانه بین عراق، مصر و اردن شده و اقدامات بسیاری نیز تاکنون در این راستا انجام پذیرفته است.
🔹 الکاظمی با سفر به عربستان و امارات به عنوان دو ستون اصلی کشورهای عربی حاشیه خلیجفارس، نگرش خود مبنی بر نزدیکی هر چه بیشتر به اعراب را نمایانتر کرده است. این مسئله در اظهارات سرپرست وزارت اطلاعرسانی سعودی در سفر اخیر نیز به وضوح بیان شد که «عراق میبایست به آغوش اعراب بازگردد و ما برای تحقق این منظور دستورالعملهایی داریم».
🔹 این اظهارات و اجرای این سیاستها به وضوح مشخص میکند که برای سعودیها یک مأموریت از جانب یک طرف بالاتر تعریف شده و تنها توسط الکاظمی با دقت و مرحله به مرحله در حال اجراست. این مأموریت دورکردن عراق از ایران و کشاندن آن در آغوش کشورهای عربی است. الکاظمی ماههای پایانی دوره مسئولیت خود را سپری میکند و میخواهد بعضی موضوعات را به نقطههای غیرقابلبازگشت برساند.
🔹 با این حال طبق نظر کارشناسان، عربستان به دلیل مسائل ایدئولوژیکی و عدم پذیرش یک حکومت شیعی عرب در جوار مرزهای خود بعید است در عراق سرمایهگذاری جدی انجام دهد. عراق هم به دلیل مشکلات عمیق اقتصادی بعید است بتواند کمک شایانی به کشورهای ورشکستهای مانند اردن و مصر کند و طرحهایی مانند تحویل نفت ارزان به این کشورها تأثیر خاصی در وضعیت آنها ایجاد نخواهد کرد و مسئله اصلی این است که این برنامهها الزاماً تأمینکننده منافع بلندمدت عراق نخواهد بود.
https://eitaa.com/joinchat/2371682335C112c6bdf71
💢 اگر بخواهید در مقابل دنیا اظهار حیات بکنید، باید در انتخابات مشارکت کنید.
🔹 امام خمینی (ره):
از مسائلی که ما در پیش داریم الان قضیه #انتخابات رئیس جمهور است. من کار ندارم کی #رئیس_جمهور می شود، به من مربوط نیست، من خودم یک #رأی دارم به هر که دلم می خواهد می دهم، شما هم همین طور.
اما اگر بخواهید در مقابل دنیا اظهار حیات بکنید که بگویید ما بعد از گذشتن چندین سال زنده هستیم، باید مشارکت کنید. اگر خدای نخواسته از عدم #مشارکت شما یک لطمه ای بر #جمهوری_اسلامی وارد بشود، بدانید که آحاد ما که این خلاف را کرده باشیم خدای نخواسته، مسؤول هستیم. مسؤول پیش خدا هستیم.
مسأله، مسأله ریاست جمهور نیست، مسأله، مسأله اسلام است، مسأله مسأله قواعد #اسلام است، مسأله، مسأله #حیثیت_اسلام است و مسأله ای است که باید ما همه به آن اهمیت بدهیم و بیشتر از هر وقت و بیشتر از هر سال و هر دوره باید انشاء الله شرکت بکنیم.
صحیفه نور؛ جلد ۱۹؛ صفحه ۱۹۵
مورخ: ۱۳۶۴/۰۵/۰۸
https://eitaa.com/joinchat/2371682335C112c6bdf71
🔻ضرورت نقشه خوانی دشمن 🔻
🔹انقلاب در گام دوم خود نیاز به نقشه خوانی به روز شونده دشمنی های نظام سلطه و جریان غرب گرا دارد .
انقلاب مانند پهلوانی است که مسابقات مهمی را به خوبی پشت سر گذاشته و تا رسیدن به جایگاه شایسته خویش فاصله چندانی ندارد و برای گذر از این پیچ تاریخی با دشمنان، نفوذی ها وجاهلانی مواجه است که سعی دارند با استفاده از غفلت ها ،ناکارآمدی ها ، اشتباهات ، کمبود ها ومشکلات کشتی انقلاب را در چند قدمی ساحل به گل بنشانند .
🔹محور های اصلی نقشه دشمن :
➖ناکارآمد نشان دادن جمهوری اسلامی
➖ ناامید کردن مردم وبن بست نمایی
➖ ایجاد بی اعتمادی و نارضایتی
و تضعیف سرمایه اجتماعی انقلاب اسلامی است.
🔹واگر از راهکارهای عملیاتی این نقشه غفلت کنیم و نقشه خوانی درستی نداشته باشیم :
۱_ به جای کمک به اجرایی نقشه رهبر انقلاب به تکمیل نقشه دشمن کمک می کنیم .
۲_به جای عمل به رهنمودهای ولی فقیه باتشخیص غلط و احساسی خلاف نظر ولی امر خود عمل می کنیم .
۳_به جای تشخیض اولویت ها و موضوعات اصلی انقلاب و بسیج همه منابع برای تحقق اهداف انقلاب، وقت و انرژی خود را صرف موضوعاتی با اهمیت کمتر می کنیم.
۴_به جای مبارزه دائمی با دشمن با احساس اینکه دشمنی ها دیگر اهمیت چندانی ندارد (احساس پیروزی فریبنده ) انرژی جریان انقلاب را صرف وزن کشی و رقابت درونی جبهه انقلاب می کنیم.
۵_به جای بصیرت بخشی و روشنگری به راحتی به باز نشر تحلیل های غلط می پردازیم و در دام تشویق های دروغین نفوذی ها و جاهلان می افتیم .
۶_ جای دوست و دشمن را با هم عوض می کنیم.
۷_ به جای ترمیم زخم ها مانند دشمن مگس صفت عمل می کنیم.
۸_ به جای جذب حداکثری به بهانه خالص سازی دنبال تنگ کردن دایره جبهه انقلاب و اضافه کردن به جبهه دشمن می رویم.
۹_به جای طراحی برای شکستن محاصره رسانه ای افکار عمومی بدون شناخت از محور های عملیات رسانه ای، روانی و شناختی دشمن با او هم صدا می شویم.
۱۰_به جای آرام سازی و ترویج قانون مداری با ایجاد بحران و بهم ریختگی، اجرایی نقشه های دشمن را تسهیل می کنیم.
۱۱_به جای تقویت ساختارهای نظام اسلامی برای مقابله ی با بحران ها ،با سیستمی نشان دادن اشکالات موجب تضعیف ساختاری نظام در برابر دشمن می شویم.
۱۲_به جای حمایت واقعی ،عملی وبنیادین از مستضعفین ومحرومین با برجسته سازی نارآمدی ها و مشکلات موجب نامیدی مردم از تداوم انقلاب می شویم.
۱۳_به جای استخراج خط حزب الله از بیانات و رهنمود های ولی امرمان ،با خود تشخیصی و عملیات فردی و گروهی بهانه به دست دشمن می دهیم .
۱۴_به جای تقویت وحدت جبهه انقلاب در مقابل جبهه دشمن با پررنگ کردن اختلافات موجب تفرقه می شویم.
۱۵_ به جای مطالبه گری و نقد مشفقانه از چهره های انقلابی با تخریب آنها دست جبهه انقلاب را از مدیران باتجربه خالی می کنیم و فرصت را در اختیار چهره های جریان غربگرا ،نفوذی ها که عامل اصلی بدبختی های مردم هستند قرار می دهیم .
انقلابی گام دومی، باید جامعیت داشته باشد.
باید مومن و ولایتمدار ، خالص و تکلیف مدار ، دشمن شناس واولویت شناس ،وحدت گرا و هم افزا ،امیدوار کننده و جذاب ،کارآمد و عمل گرا، پر انگیزه وپر انرژی ،بصیر وروشنگر، باهوش وکار بلد ،با تدبیر و گره گشا ، محروم نواز و ساده زیست،شجاع و مطالبه گر ،عدالت خواه و قانون گرا و...باشد.
https://eitaa.com/joinchat/2371682335C112c6bdf71
🔘 منطقه در یک نگاه | 19فروردین 1400
1️⃣ وزیر خارجه مصر در سفری به بیروت با رئیس جمهور لبنان دیدار و بر همبستگی قاهره با لبنان برای حل بحران این کشور تأکید کرد.
2️⃣ «فالح الفیاض» رئیس سازمان الحشد الشعبی در سفر به مسکو، با رئیس شورای امنیت ملی روسیه و نماینده ویژه رئیس جمهور روسیه در امور خاورمیانه و آفریقا دیدار و گفتوگو کرد.
3️⃣ سه کاروان حامل تجهیزات لجستیکی برای نظامیان آمریکا در جنوب این کشور هدف حمله قرار گرفت.
4️⃣ یک روزنامه آمریکایی به نقل از منابع دولتی این کشور گزارش داد رژیم صهیونیستی عامل وقوع انفجار در بدنه یک کشتی ایرانی «ساویز» در دریای سرخ است.
5️⃣ هیأت امنیتی مصر در سفری به نوار غزه با مسئولان حماس دیدار و درباره انتخابات مجلس قانونگذاری فلسطین گفتوگو کرد.
6️⃣ رئیس ائتلاف الفتح در پارلمان عراق با صدور بیانیهای اعلام کرد پایان حضور نظامیان خارجی و تحقق حاکمیت کامل ملی باید دستاورد اصلی بغداد در گفتوگوی راهبردی با واشنگتن باشد.
7️⃣ سخنگوی فرماندهی کل نیروهای مسلح عراق در بیانیهای از کشته شدن 60 تروریست داعش طی یک عملیات ویژه در رشتهکوههای حمرین خبر داد.
https://eitaa.com/joinchat/2371682335C112c6bdf71