📡 فرماندهی اینترنت دنیا
🔻 سال 1964 محققی به نام هائول باران در شرکت رند اینترنت را ابداع کرد.مرکز تحقیقات «رند» مرکز تحقیقات استراتژیک و اتاق فکر نیروی هوایی ایالات متحده آمریکا است.سال 1965، 48 سال قبل از تأسیس اینترنت، وزارت دفاع آمریکا سازمانی برای پژوهشهای پیشرفته در این زمینه به نام آرپا ایجاد کرد.آرپا سازمانی نظامی است که از طرف وزارت دفاع در زمینه شبکه جمعی رایانههای مشترک به صورت همزمان با همدیگر کار میکنند.
💢 سازمانهای پنج چشم ایجاد شدند تا مدیریت اینترنت را در دنیا صورت دهند، آمریکا آژانس امنیت ملی موسوم به NSA را ایجاد کرد و در کنارش پنج سازمان امنیتی در حوزه اینترنت پدید آمدند تا دنیا را زیر چتر سیاه خویش بگیرند:
انگلیس سازمان GCHQ (سرفرماندهی ارتباطات دولتی بریتانیا) یا همان MI1 را قرار داد. همچنین پایداری امنیت ارتباطات در کانادا، اداره سیگنالها در استرالیا و اداره امنیت ارتباطات دولتی در نیوزیلند ایجاد شد تا بدین وسیله در کنار همدیگر ساختار اینترنتی دنیا را کنترل کنند.
#اینترنت
#اینترنت_آمریکایی
🆔 @majazihaa
نسرا استان قم
✅ عصر جدید به عنوان یک برنامه پرمخاطب به پایان رسید! اختلاف نظر زیادی در بین موافقان و مخالفان وجود
در این راستا تعدادی از دوستان نظراتی دادند:
💬 علی رضا داودی، سردبیر پایگاه فقه حکومتی وسائل
🔸 عصر جدید نشان داد برای جذب مخاطبین به تماشای صداوسیمای ملی به جای هزینه های گزاف تنها به خلاقیت نیاز داریم. توسعه ظرفیت های مغفولی که از نظر دینی واجد ممنوعیتی نیست و افزایش موقعیت های تعاملی مردم با صداوسیما دست آورد مهم عصر جدید است که می تواند الگوی خوبی برای استفاده از مردم به عنوان عناصر جذابیت ساز به جای سلبریتی ها باشد.
💬 محمد کهوند، کارشناس فضای مجازی
🔹 صدا و سیما، با اجرای برنامه هایی مانند خندوانه، عصر جدید، شب کوک و دروهمی، دقیقا همان مسیری را می رود که آمریکا و غیره رفته اند و این جز سرگرمی بیهوده و بعضا خلاف شرع، عایدی برای انقلاب ندارد.
💬 یکی از مخاطبین
◾️ ( به نظر من) عصر جدید ثابت کرد که هر شخص معمولی دارای استعداد به قوه خودش است و انگیزه در افرادی ک دچار خود باختگی شده بودند شد و نشون داد هر شخصی اگه به خودش باور داشته باشه قطعه استعدادی داره ک بتونه به جامعه اجتماعی کمک کنه
💬 مخاطبی با نام مجازی شهید هاشم کلهر
◾️ عصر جدید بازی در زمین دشمن با توجیه نگاه مخاطب
#تلویزیون
#عصر_جدید
🆔 @majazihaa
🔴اکران مردمی مجموعه #مستند «خلیل آفریقا»
🔻سخنرانان:
▫️دکتر شجاعیفرد، نماینده #شیخ_زکزاکی در #ایران
▫️روحالله رفیعی، تهیهکننده و کارگردان مستند (استاد مستند سازی با موبایل انجمن سواد رسانه طلاب)
▫️به همراه رونمایی از سایت سه زبانه دفتر سید زکزاکی در ایران
▪️زمان: چهارشنبه ۶ شهریور، ساعت ۱۷
▪️نشانی: #قم، بلوار غدیر، انتهای کوچه ۸، مجتمع آموزشی تربیتی هدایت، سالن شهید رجایی
#اطلاع_رسانی
🆔 @majazihaa
نسرا استان قم
در این راستا تعدادی از دوستان نظراتی دادند: 💬 علی رضا داودی، سردبیر پایگاه فقه حکومتی وسائل 🔸 عصر
ادامه نظراتی که درباره برنامه عصر جدید به ما رسید:
💬 دکتر محمدحسین قدیری ابیانه، سفیر سابق مکزیک
▪️به نظرم در کل برنامه عصر جدید برنامه موفقی بوده است و توانسته استعدادهایی را نشان بدهد و افراد زیادی را برای تماشای خودش جذب کند و آمار بالای شرکت کنندگانش دلیل موفقیت آنها است. نقص هم دارد.
▪️ پسری که با ذهنشان می توانستند پاسخ ریاضی بدهند از دور خارج شدند و به مهارت مغزی کمتر توجه شده است، به صدا، هنر و شعبده بازی و کارهای آکروباتیک توجه شده است اما مغز و توانایی مغزی دست کم گرفته شده است.
💬 مخاطبی با نام مجازی تا ابد زینبیم
▫️ به دست اندر کاران برنامه عصر جدید بگویید دمشون گرم ! همین که در هفته چندساعت موجبات شادی و هیجان رو برای خانواده ها ایجاد میکردند بهترین بود. من کاری به حرف و حدیثها در فضای مجازی ندارم که کپی برداری از برنامه ماهواره ای هست و اینها ولی همینقدر که اقای علیخانی، این مجری توانمند تونست برنامه ای بسازد که جوانان ما رو ولو برا چند ساعت از پای لب تاپ و موبایل و برنامه ماهواره ای بکشونه پای برنامه خودش که کاملا ایرانی وتمام شرکت کننده هاش از همین آب وخاک هستند و غرور و شرف ایرانی را یکبار دیگه توسط جوانان شرکت کننده اش به نمایش بگذارد و به رخ برنامه های ماهواره ای بکشونه همین ارزش زیادی دارد.
💬 سید علی شریف نوشت:
▪️ طبق یکی از آیات قرآن که می فرماید قمار هم منافع دارد و هم مضرات اما چون مضراتش از منفافعش بیشتر است حرام است. عصر جدید هم خوبی هایی داشت و هم بدی ها باید دید کدام بیشتر بود تا بفهمیم لازم بود اینهمه بودجه برایش خرج کرد یا نه
#تلویزیون
#عصر_جدید
🆔 @majazihaa
🔹 چهارمین دوره مقدماتی تربیت مربی فضای مجازی با محوریت اینترنت و بازیهای رایانهای برگزار میشود
📚 سرفصلهای دوره:
🕹 نقد و بررسی بازیهای رایانهای مهندس مهدی حق وردی طاقانکی
🖥 اعتیاد بازی، بایدها و نبایدها؛ حجت الاسلام محمد کهوند
📼 امنیت در نبردگاه سایبر دکتر محمد حسین فرج نژاد
📸 جریانشناسی رسانه حسن صدرایی عارف
⚔️ نتیجه جنگ سایبری در بستر اجتماعی علی اصغر سیاحت
📷 کنشگری یک فعال مجازی، عبدالمجید تناور
🕰 زمان: روزهای27، 28 و 29 شهریورماه از ساعت 14 الی 20
📡 مکان: قم، قرارگاه فضای مجازی
📅 مهلت ثبت نام فقط تا 26 شهریورماه 1398
📈 ظرفیت: 40 نفر
↙️ هزینه دوره: 40 هزار تومان
▪️ با توجه به ظرفیت محدود دوره اولویت با کسانی است که زودتر ثبت نام کنند. علاقمندان به شرکت در دوره میتوانند با شماره 09907644439 تماس حاصل فرمایند.
#دوره چهارم
#اطلاع_رسانی
🆔 @majazihaa
هدایت شده از نسرا استان قم
سوالات آزمون .pdf
101.9K
💢 با لطف و عنایت خداوند دوستانی که سه دوره مقدماتی دوره تربیت مربی فضای مجازی را گذارندند و آزمون نهایی را هنوز تحویل ندادند. تا آخر مردادماه فرصت دارند تا پاسخنامه را تحویل بدهند.
#اطلاع_رسانی
🆔 @majazihaa
نسرا استان قم
💢 با لطف و عنایت خداوند دوستانی که سه دوره مقدماتی دوره تربیت مربی فضای مجازی را گذارندند و آزمون نه
🔸 عزیزانی که در سه دوره قبلی شرکت داشتند و آزمون را تکمیل نمودند، ان شالله از امروز برای آی دی @punezs شماره کارتتان را بفرستید. ان شالله هزینه ودیعه سه دوره قبل خدمت دوستان بازگردانده میشود.
🔸 اگر آزمون را تکمیل نکردید، فایل بالا آزمونی است که عزیزان باید تکمیل کنند و در قالب ورد یا پی دی اف برای ما بفرستند.
با تشکر
#اطلاع_رسانی
#آزمون
🆔 @majazihaa
هدایت شده از نسرا استان قم
↙️ برای دیدن کلی کلیپ، صوت و مطالعه در حوزه فضای مجازی و بصبرت رسانهای میتوانید کانال مجازیها را دنبال کنید
↙️ برای اطلاع از دورههای بصیرت فضای مجازی به کانال ما بیایید
↙️ اگر به دنبال پی دی اف و پاورپوینت در حوزه رسانه هستید، حتما کانال ما را ببینید
#مجازی_ها
👇👇👇👇
http://eitaa.com/joinchat/2514485265Cfe1de85a75
🔘 قدرت رسانه فقط به این نیست که خبری را میشنویم، بلافاصله از توان انتشار و قدرت قلمی بهره ببریم و مطالب را نشر دهیم یا بازنشر کنیم.
⚪️ بلکه مهمتر از اینها هدف فرستنده برای القای این اخبار نیز مهم است تا بفهمیم دقیقا با چه نیتی تلاش دارد تا یک خبر با همه حواشیها و انعکاسهای آن بازپخش شود.
⚪️ پس مهمترین اصل رسانهای صرفا توزیع و مصرف یک محصول رسانهای نیست، بلکه شیوه درست توزیع و مصرف آن نیز مورد توجه است.
#خبر
#عملیات_روانی
🆔 @majazihaa
💾 آیا رسانه ذاتا سکولار است؟
✍️طاها حسینی
🔘گروهی معتقدند رسانه ذاتا سکولار است. این گروه معتقدند رسانه به علت سرچشمه گرفتن از تمدن و فرهنگ غرب، تحمیل کنندۀ همان فرهنگ خواهد بود. پس هیچ فرقی نمیکند که رسانه در شبه جزیرۀ عربستان باشد یا در ایالت متحده آمریکا و در هر دو حوزۀ فرهنگی و تمدنی، یک خروجی دارد: «ترویج فرهنگ سکولار».
☑️در پاسخ به این دیدگاه باید گفت : آیا صنعت چاپ که فن آوری برخاسته از همین فرهنگ سکولار است و به کشورهای دنیا صادر شده، هم اکنون مروج سکولاریسم است؟
#رسانه
🆔 @majazihaa
May 11
☑️ نقدی بر فیلم بیروت 2018
✔️ فیلم بیروت تولید سال 2018 است که قهرمان اصلی داستان Mason Skiles بازی میکند. میسون اسکایلز سیاستمداری است که به خاطر قتل همسرش خود را بازنشسته است و حالا دوباره برای نجات همکار خود به خدمت باز میگردد. میسون برای مذاکره با فردی باید صحبت کند که مسئولیت قتل خانوادهاش را دارند.
✔️ فیلم بیروت را باید دید تا به دور از نقد و نظر در حوزه فرم، بر مسئله محتوا تکیه کنیم. مشخصا پروژه بی ثبات سازی در منطقه غرب آسیا را چه کسانی رقم زدند و مهمترین دلیل حضور ایران در جنگهای منطقهای از سوریه و عراق و لبنان و فلسطین همین است که منطقه به ثبات برسد تا بتوانیم رشد کنیم.
✔️ در منطقهای که همه در حال جنگ و بمب و انتحاری هستند، آیا حرف از رشد اقتصادی و سیاسی شوخی بچهگانه نیست؟
#نقد_فیلم
📝 rasanews.ir/002amL
🆔 @majazihaa
♻️ تئوریهای تاثیر رسانه بر مخاطبین
🖋 مریم جبل عاملی
✳️ رابرت فیسک، یکی از محققان عرصهی رسانه، ضمن تمجید از قدرت مخاطب میگوید: مخاطب قدرت دارد تا در برابر معانی متعددی که رسانه به او میدهد، مقاومت کند. به اعتقاد وی، این مقاومت لذت فراوانی دارد و در واقع لذتی که مردم از تماشای تلویزیون میبرند، ناشی از دخالت فعال آنها در کسب برداشتهای گوناگون و خلق معناهایی متفاوت با معنای مورد نظر دستاندرکاران رسانه است.
❎ در این تئوری، رسانهها بر مردم تاثیری ندارند و قدرت تفسیر و برداشت آنها برتر از هرچیزی است. اما این نظریه نیز مخالفان خود را دارد؛ زیرا بسیاری از تحقیقات امروزی نیز قائل به تاثیر عمیق رسانه بر مخاطب هستند.
#رسانه
🆔 @majazihaa
📍سامانه اشلون
💢 در مکاتب تهدید محور موساد جزء سازمانهای پنج چشم نیست و نقش طراز را اشلون بازی میکند. سامانه اشلون، نام یک شبکه اطلاعاتی برای جمعآوری و تحلیل داده است که از جانب پنج کشور امضاکننده پیمان «UKUSA» مشهور به «پنج چشم» که اعضای آن بریتانیا، آمریکا، کانادا، استرالیا و نیوزیلند هستند هدایت و فرماندهی میشود.
🔘 بر طبق اسناد پارلمان اروپا، اشلون برای نظارت بر ارتباطات نظامی و دیپلماتیک اتحاد جماهیر شوروی کمونیستی و همپیمانانش در بلوک شرق در زمان جنگ سرد و اوایل ۱۹۶۰ میلادی پایهگذاری شده است.
🔴 پارلمان اروپا در گزارش خود در مورد پروژه اشلون که در سال ۲۰۰۱ میلادی منتشر شد نتیجهگیری میکند و میگوید اشلون این توانایی را داشته است که تماسهای تلفنی، دورنگارها، ایمیلها و دیگر تراکنشهای جهانی دادهها را که از طریق انتقال ماهوارهای، شبکههای تلفن عمومی و مایکرویو جابجا میشدهاند رهگیری و محتوایشان را بازرسی کند.
#عملیات_روانی
🆔 @majazihaa
🔴 نفوذ در فضای سایبر ایران
📍 در منطقه از طرف GCHQ ، عمان موظف است تا ناظر ایران باشد، در کنار آنها کویت از طرف آمریکاییها و بحرین از سوی موساد مستقر شده است در صورتی که جزء اشلون نیستند. موساد در ظاهر حق دسترسی به اشلون را ندارد ولی
📌 به هر حال ما از سه سمت در فضای سایبر به سوی ما تهدید اعمال میشود و سؤال اینجاست که چطور میتوانیم تهدید را به فرصت تبدیل کنیم و مدیریت اینترنت به سمت ما برگردد.
🔺 لچی پارک (Bletchley) در اسناد اسنودن نیز زیاد وجود دارد، مقر اصلی قرارگیری سوپرسرورهای سطح یک فضای سایبر در دنیا است.
#جنگ_سایبری
🆔 @majazihaa
📍 نفوذ و رصد اطلاعاتی منطقه
🔻 مسئله نفوذ رصد اطلاعاتی امریکا در دنیا بالا بود تا آنجا که دوران پهلوی در لانه جاسوسی آمریکا در تهران آنتن وجود داشت و آنتن دیگری را هم در ساری گذاشته بودند که در حوزه کسب خبر از تحرکات موشکی اتمی شوروی و قزاقستان آن دوران کسب کند.
🔺 البته سطح دوم اشلون در یزد، بندرعباس و اصفهان دیتابیس قرار داده بودند تا رصد اطلاعاتی خوبی از منطقه داشته باشند.
#جنگ_سایبری
🆔 @majazihaa