✍🏻 شیرزاد نبوی مدرس سواد رسانه ای
🔴فشارحداكثري واجماع ؛راهبرددمكرات ها عليه ايران
🔻 هرچند كه در انتخابات ٢٠٢٠امريكا اين موضوع را توسط كساني كه دل در گرو خارج مرزها داشتند اينگونه تبليغ ميكردندكه رويكرد جوبايدن درمواجهه با ايران متفاوت از ترامپ هست ولي مستندات فراواني در دست هست كه همواره دنبال فشارحداكثري عليه ايران بوده وهستند خواه جوبايدن انتخاب شود خواه ترامپ؛ برخوردبا نظام مقدس جمهوري اسلامي همواره در دستوركار لابي هاي امريكايى صهيونيستي قراردارد اين موضوع سناريو را به گونه اي دقيق رونمايي كرد.
به فرض تفاوت ماهوي رويكردبايدن عليه ايران ؛سازوكارچيده شده توسط تيم ترامپ به گونه اي خواهد بودكه اورامجبوربه ادامه همين مسيرمي كرد واز زاويه ديگرمي توان اينگونه تحليل كردكه مواضع دموكرات عليه ترامپ به خاطرفشارحداكثري عليه ايران نبوده بلكه انتقادشان به ترامپ عليه ايران روبازي كردن وبرهن زدن اجماع جهاني عليه ايران بوده است.
🔻 اين رويكرددرانتخابات بايدن مشهودبود و در سه هفته مانده به انتخابات درياداشتي درسي ان ان ازفشارهوشمند عليه ايران رونمايي كرد و هر چند در سخنانش از هويچ مذاكره سخن به ميان آورد ولي باذكرپيش شرط هاي چون موضوع موشكي
ونفوذمنطقه اي ؛چماق تحريم هارابالابرد البته اومي دانست چه مي گويد چون لابي ها ومشاوران همسوبه دموكرات ها گفته بودند كه اگربانقاب مذاكره جلوبرود علاوه براجماع بين المللي ؛اجماع داخل ايران عليه أمريكا رامي شكند ويك بازو قوي براي فشاربه نظام جهت قبول مذاكره خواهدشد وباپيروزي بايدن بارويكردفشارحداكثري وإجماع بين الملي عليه ايران دردستوركارقرارخواهدگرفت
وبأيد فرمايش مقام معظم رهبري درخصوص انتخابات أمريكاراآويزه گوش قرارداد.
📣📣 #یادداشت های خود را برای ما بفرستید، بهترین ها منتشر می شوند.
💠 نسرا مازندران (نهضت سواد رسانه ای انقلاب اسلامی)
@nasramazand
اینفوگرافیک مزایای استفاده از رمزهای عبور ۶ کاراکتری در تلفن همراه..
#امنيت_فضاي_مجازي
💠 نسرا مازندران (نهضت سواد رسانه ای انقلاب اسلامی)
@nasramazand
📳 گفتگوی زنده اینستاگرامی
💠با موضوع: آشنایی با ظرفیت های فضای مجازی بسیج در استان مازندران
👤 با حضور: مهندس محمد نوری
🗓 زمان: سه شنبه 4 آذر ساعت 18
🌐 در صفحه اینستاگرامی نسرا استان مازندران
https://www.instagram.com/invites/contact/?i=qd4yslig53rr&utm_content=h5koh3p
⬅️ برای ورود به لایو از لینک بالا 👆🏻استفاده کنید.
💠 نسرا مازندران (نهضت سواد رسانه ای انقلاب اسلامی)
@nasramazand
دارک وب و تفاوت آن با وب معمول یا همان اینترنت
✍️محمدجواد حقانی
در سال 2019، یک مرد کانادایی و همکار آمریکایی اش، به جرم اداره کردن یکی از بزرگترین وبسایت های آزار جنسی کودکان، به 35 سال حبس محکوم شدند. امثال این اتفاقات، اخیرا بسیار دیده میشود و هر ساله تعداد زیادی از این گونه وبسایت ها تعطیل میشوند، و این فقط شامل آزار جنسی نمیشود؛ بلکه اسلحه، مواد مخدر و در حال خرید و فروش در «دارک وب» یا «شبکه ظلمانی» اطلاعات هستند.
اما دارک وب چیست و چگونه کار میکند؟ اينترنت رو به شکل يه هرم فرض کنید با 3 لايه. در رأس هرم، کوچکترين بخش آن قرار دارد (حدود 4 تا 10 درصد) که به آن «شبکه ی سطحي» میگویند و این اساسا همان بخشی است که با مرورگر در تلفن همراه یا رایانه خود، از طریق جست و جو با گوگل و غیره یافت میشود. وب سطحی، همان چيزي هست که عموما به آن «اینترنت» خطاب میشود.
ذیل وب سطحی، «وب عمیق» وجود دارد که حجم آن حدود 400 تا 500 برابر وب سطحی است.وب عميق متشکل از چیزهایی مثل فايل هايي که در سرويس هاي پردازش ابري وجود دارد مانند محتویات حساب تلگرام، واتساپ و غیره؛ اطلاعاتي که دسترسی به آنها محدود است. وب سطحی و وب عميق يک ويژگي مشترک دارند و آن این است که فعاليت در آن ها قابل رديابي است و به هر وبسایتی که سر بزنید،«IP» شما مثل ردپا در آن جا ثبت میشود. IP برای کامپیوتر، مانند پلاک است برای خودرو که همه جا همراه شما هست. در واقع براي دريافت و ارسال اطلاعات در وب نياز به IP دارید. اگر کسي IP شما را بداند و بلدکار باشد، ميتواند بفهمد به کدام سايت ها سر زدید و از کجاي دنيا متصل شديد؛ مگر اين که يک مقدار عميق تر شده و وارد «وب ظلماني» یا «دارک وب» شوید.
وب ظلماني در واقع بخشي از وب عميق است؛ بنابراین به راحتي با سرچ کردن عمومي پيدا نميشود. تفاوت اصلی آن با بخش های دیگر وب عمیق این است که براي مرورگرهاي عادي خوانا نيست. براي مشاهده يک سايت ظلماني، مرورگرهای خاصی نياز است که معروف ترين آن، Tor است. Tor مخفف عبارتی انگلیسی به معنی «راه پيماي پيازي» است. توضيح اين که Tor چطور کار ميکند، مقداری فني است؛ ولی به طور خلاصه، Tor تمام فعاليت شما را بي نام و نشان و در واقع IP شما را غيرقابل رديابي ميکند. برای این کار، لايه هايي از رمزگذاري،
پیرامون اطلاعات ارسالي و دريافتي ميسازد؛ مانند پیاز!
نهايتا ميتوان گفت وب ظلماني يک مکان خاص نيست؛ بلکه روش حرکت نامرئي
در وب هست.
💠 نسرا مازندران (نهضت سواد رسانه ای انقلاب اسلامی)
@nasramazand
💢هوش دیجیتال و ۸ مهارتی که کودکان و نوجوانان باید بدانند
#هوش_دیجیتال مجموعهای از تواناییهای اجتماعی، روانی و تشخیصی است که افراد را قادر به رویارویی با چالشها و انطباق با نیازهای زندگی دیجیتال میسازد. این تواناییها به هشت حوزه بهم پیوسته و گسترده تقسیم میشود.
1️⃣ هویت دیجیتال (Digital identity) :
هویت در دنیای مجازی مفهومی متفاوت با دنیای حقیقی است. یک فرد میتواند یک یا چند شخصیت را به صورت ناشناخته (Unknown) در دنیای مجازی ایجاد کند و برای مدتی با آن ها فعالیت کند و یا بلا استفاده بگذارد و یا حتی آن را بعد از مدتی از بین ببرد بدون اینکه کسی از هویت اصلی آن فرد مطلع شود. این توانایی دربردارنده آگاهیهای لازم جهت مدیریت و آگاهی از حضور شخص در فضای مجازی و تأثیرات ناشی از آن در کوتاهمدت و درازمدت است.
2️⃣مصرف دیجیتال (Digital use) :
مصرف دیجیتال به مدت زمان استفاده از رسانه های دیجیتالی، سلامت و مشارکت در جامعه دیجیتالی تقسیمبندی میشود. مصرف دیجیتال توانایی استفاده از دستگاههای دیجیتالی و رسانهای، ازجمله کنترل استفاده از آنان بهمنظور دستیابی به یک تعادل مناسب مابین زندگی مجازی و حقیقی است.
3️⃣ ایمنی دیجیتال (Digital safety) :
در فضای مجازی همواره وضعیت های خطرآفرین بسیاری همچون آزار و اذیت های سایبری، دروغ و شایعات، افراط گرایی در زمینه های مختلف، محتوای غیراخلاقی، ترسناک، خشونتآمیز و … وجود دارد. ایمنی دیجیتال توانایی مدیریت وضعیت های مختلف مربوط به فضای مجازی و همچنین محتوای مشکلساز و درنهایت جلوگیری از وقوع آنان و محدود کردن این وقایع خطرات را شامل میشود.
4️⃣امنیت دیجیتال (Digital security) :
همواره یکی از مهمترین دغدغههای بشر امنیت بوده است. در دنیای دیجیتال این مفهوم از درجه اهمیت بالاتری برخوردار است. امنیت دیجیتال عبارت است از توانایی شناسایی تهدید و خطرهای فضای سایبری همچون هک شدن، کلاهبرداری، نرمافزار مخرب و… جهت استفاده از ابزارهای مناسب امنیتی حفظ دیتا. در این بخش محافظت از رمزهای عبور، امنیت اینترنت و امنیت موبایل و اطلاعات شخصی موجود در آنها مورد توجه قرار میگیرد.
5️⃣ هوش هیجانی دیجیتال (Digital emotional intelligence) :
توانایی ابراز همدلی و همدردی با ایجاد روابط مناسب با دیگر افراد در فضای مجازی، هوش هیجانی دیجیتال می نامند. آگاهی اجتماعی و عاطفی، آگاهی از مقررات و هم دلی در این بخش قرار میگیرند.
6️⃣ ارتباطات دیجیتال (Digital communication) :
مهارتهای ارتباطی میان موجودات به خصوص میان انسان ها در همه جای دنیا اعم از مجازی و حقیقی، بسیار حائز اهمیت است. ارتباط دیجیتال به معنای توانایی برقراری ارتباط، همکاری و همدلی با دیگران در جهت استفاده از فناوریهای دیجیتال و رسانهای است.
7️⃣ سواد دیجیتال (Digital literacy) :
مهارت در تفکر منطقی، توانایی دریافتن اطلاعات مناسب، تجزیه و تحلیل، ارزشیابی، بهکارگیری مهارت تفکر نقادانه، اشتراکگذاری، جستجو و ایجاد محتوا. ضعف در تفکر نقادانه میتواند باعث شود که شما سریعتر، در دام اطلاعات نامناسب و گمراهکننده گرفتار شوید این موضوع باعث می شود تحلیلها و درک شما از محیط اطراف، تضعیف شود.
8️⃣ حقوق دیجیتال (Digital rights) :
مفاهیمی مانند حریم خصوصی، مالکیت معنوی، حق کپی رایت و آزادی بیان در دنیای دیجیتالی از اهمیت به سزایی برخوردار است که از حقوق کاربران دنیای دیجیتال محسوب میشود. حقوق دیجیتال به معنای درک این مفاهیم و احترام به حقوق فردی و قانونی کاربران دنیای دیجیتال است.
💠 نسرا مازندران (نهضت سواد رسانه ای انقلاب اسلامی)
@nasramazand
هدایت شده از بازی زندگی | سعید آهنگر
👈🏻 پیام شماره سه 3️⃣
⬆️ بازگشت به ابتدای یادداشت
🔴 چگونه به کمک TedTalk زبانم رو تقویت کنم؟
شاید این سوال شما هم باشه؛ من که به این جواب رسیدم👇🏻
1️⃣ اول باید سبک یادگیریت رو پیدا کنی.
ببین چجوری یه معنا رو بهتر یاد میگیری. مثلا آیا شنیدن صوت یه استاد در مورد یک مبحث ریاضی برات کافیه یا باید حتما با یه دوست راجع به موضوع مورد تدریس مباحثه کنی؟ شایدم علاقه مندی قلم و کاغذ دستت بگیری و فکرتو روی کاغذ آزمایش کنی. خب تو جز کدومایی؟
🔻چجوری این کار رو انجام بدی:
دونستن مدل یادگیری در انتخاب مسیر یادگیری زبان مفیده.
من یه آدم معناگرام یعنی تا چیزی برام معنا نداشته باشه تو مغزم وارد نمیشه. واقعا نمدونید حفظیجاتی که کاربردشون رو توی زندگیم ندونم چقدر برام زجر آوره. قرار نیست از خودم بگم اما لازم بود اینرو به شما بگم تا بدونید نسخه ای که بهتون میدم بیشتر بدرد آدمایی می خوره که همیشه یک معنایی در ذهنشون دارند و بعد شروع می کنند به ساختن، بدرد کسایی می خوره که شاید زیاد تو بدهه گویی قوی نباشند. بدرد کسایی می خوره که دوست دارند مفاهیم رو تصویری شده یاد بگیرن.
پس، از این مطلب به عنوان مشاوره استفاده کن و در نهایت سبک یادگیری خودت رو پیدا کن. مثلا ببین با کتاب حال می کنی یا موسیقی؟
شایدم اهل فیلم باشی. این موارد و چیزهای دیگه که با یه مقدار زمان گذاشتن می تونی لیستشون کنی رو تو ذهنت زیرو رو کن؛ اونوقت متوجه می شی مدل یادگیریت چجوریه.
2️⃣ سخنرانی های تد: یکی از ابزار های خوب برای یادگیری زبان گوش کردن سخنرانی های کوتاه به همراه زیرنویس انگلیسی و فارسی هست. سایت تد این مزیت را بشما میده که در حوزه های علاقه مندی خودتون از روانشناسی، تکنولوژی، بازی تا ورزش و پزشکی، سخنرانی های کوتاه و جذابی پیدا کنی.
این سخنرانی ها علاوه بر تقویت زبان به ارتقا دانش شما در اون حوزه مورد علاقه هم کمک میکنه و انگار با یه تیر دونشون زدی.
🔻 بعد از تهیه سخنرانی و زیرنویس چگونه از آن استفاده کنیم؟
بنظرم بهتره اول یه دور بازیر نویس فارسی ببینی تا مفهوم ویدیو دستت بیاد.
بعد ویدیو رو چند بار با زیر نویس انگلیسی ببیین و سعی کنی به تناسب هر کلمه که می شنوی لغتش رو تو زیرنویس پیدا کنی و همچنین معناش رو بخاطر بیاری.
اگر معنای کلمه ای رو فراموش کردید ویدیو رو متوقف کنید و معنای کلمه رو پیدا کن.
حال چند بار ویدیو رو بدون زیر نویس ببین و سعی کن فقط از طریق شنیدن معنای جملات رو درک کنی.
این روند رو بطور دائمی مثلا یک روز در میان در ساعات عصر با ویدیو های مورد علاقت ادامه بده.
به مرور حس می کنی که مهارت های شنیدن، حرف زدن، خواندن و نوشتنت تقویت شده.
🔻 چجوری دسترسی پیدا کنم؟
ابتدا وارد سایت شوید:
🌐 https://www.ted.com/talks
بعدش در بخش Find just the right one که همون اوایل صفحه وجود دارد در بخش عنوان سخنرانی نام دقیق سخنرانی مدنظرتون رو اگر از قبل عنوانش رو پیدا کردی قرار بده و جستجو کن؛ در غیر این صورت بر حسب فیلتر های موجود به نسبت علاقه مندی جستجوی موضوعی انجام بده تا به بهترین نتایج برسی.
⚠️ دقت کنید برای این که مطمئن بشید سخنرانی زیرنویس فارسی داره؛ در بخش فیلتر های جستجو زبان را روی persian قرار بده.
بعد از انتخاب سخنرانی مورد نظر به صفحه همان سخنرانی می ریم و روی گزینه Share کلیک می کنی. در پنجره باز شده در بخش دانلود گزینه MP4 را می زنی و اجازه دانلود را تایید می کنی.
به همین راحتی ویدیو بازیرنویس فارسی چسبیده دانلود می شه.
⚠️ یک روش دیگه دانلود زیرنویس اینه که بعد از رفتن به صفحه سخنرانی مورد نظر لینک اون صفحه رو از مرورگرتون کپی و در قسمت آدرس بار سایت https://downsub.com/ قرار می دی و بعد روی دانلود کلیک می کنی.
به این طریق به تمام زیرنویس های اون ویدیو دسترسی پیدا می کنی. لازم بذکره که برای تقویت زبانت هم به زیرنویس فارسی و هم انگلیسی نیاز داری.
#منابع_مطالعاتی
#زبان
🔸 بازی زندگی | عضو شوید.
پاسخ به شایعات فضای مجازی پیرامون حضرت امام ره
💠 نسرا مازندران(نهضت سواد رسانه ای انقلاب اسلامی)
🆔 @nasramazand
🚦 #سطوح_سواد_رسانهای
سواد رسانهای قدرت درک نحوه کارکرد رسانهها و معنی سازی در آنها است.
سواد رسانهای را میتوان دسترسی، تجزیه و تحلیل و تولید ارتباط در شکل های گوناگون رسانهای و مصرف انتقادی محتوا دانست.
🔸سه جنبه سواد رسانهای عبارتند از:
الف: ارتقای آگاهی نسبت به رژیم مصرف رسانهای و یا به عبارت بهتر تعیین میزان و نحوه مصرف غذای رسانهای از منابع رسانهای گوناگون
ب: آموزش مهارتهای مطالعه یا تماشای انتقادی
ج: تجزیه و تحلیل اجتماعی، سیاسی و اقتصادی رسانهها که در نگاه اول قابل مشاهده نیست.
📍در واقع سواد رسانهای امروزیتر؛ به دنبال مقابله با كاركردهای رسانههای بزرگ غالب است كه هدف شان تامین #هژمونیفرهنگی؛ تعمیم #فلسفهسیاسی و حفظ قدرتهائی است كه خود این رسانهها محصول آنها هستند.
به نظر میرسد كه سواد رسانه ای به عنوان دافعه این فضا و در ستیز با #گفتمان غالب رسانههای بزرگ در شرایط اشباع رسانهای؛ در #اینترنت نسبت به سایر رسانهها سریعتر رشد كرده و به نوعی میتوان آنرا نوه دیجیتال نقد رسانهای كلاسیك به حساب آورد.
💠 نسرا مازندران(نهضت سواد رسانه ای انقلاب اسلامی)
🆔 @nasramazand
⭕️اخلاق اسلامی در فضای مجازی
🔸حق را با یاد کردن و تکرار زنده کنید
🔹از تصاویر حرام و غیر مشروع بپرهیزید
🔸از بحث های بیهوده بپرهیزید
🔹از جوک هایی که دین،عبادت،مقدسات،اشخاص و ملت ها و قومیت ها را مسخره می کند بپرهیزید
🔸تصاویر پروفایل و پیام هایتان معرف شخصیت شماست
🔹مصدر نقل شایعه نباشید،قبل از نقل و انتشار حدیث ،داستان و خبر از صحت آن مطمئن شوید
🔸هر متنی که میفرستید به تایید و با امضای شماست ؛نگویید به من رسیده و کپی کردم
🔹ازاین تکنولوژی برای دعوت الی الله ، امر به معروف و نهی از منکر و آموزش مسائل دینی،فرهنگب،علمی و آموزشی استفاده کنید
🔼خودتان را کلید خیر و قفل شر قرار دهید
💠 نسرا مازندران(نهضت سواد رسانه ای انقلاب اسلامی)
🆔 @nasramazand
هرم سواد رسانه
💠 نسرا مازندران(نهضت سواد رسانه ای انقلاب اسلامی)
🆔 @nasramazand
📣آیا میدانید یکی از شگردهای کلاهبرداری سایبری، دعوت به گروههای انتخاباتی غیر رسمی است؟ 😯
✅ برخی از افراد سودجو با سوء استفاده از شرایط انتخاباتی به دنبال جذب دنبال کننده و یا سوء استفاده از هموطنان میباشند.
⛔️ لازم است با دقت و هوشیاری بیشتری در این فضا فعالیت کنید و به 3 نکته مهم زیر توجه داشته باشید:
1️⃣ به کانالها و گروههای غیررسمی ایجاد شده در فضای مجازی اعتماد نکرده و بدون اجازه مخاطبان خود را نیز به این گروهها دعوت نکنید.
2️⃣ به هیج وجه اطلاعات هویتی خود را نه برای گردانندگان اینگونه کانالها و گروهها و نه در داخل گفتگوها ارسال نکنید.
3️⃣ با توجه به برگزاری انتخابات در زمان و دورههای مشخص بازار شایعات و #اخبار_کذب در فضای مجازی همیشه داغ بوده و از این رو باید با نحوه تشخیص اخبار کذب و جعلی از اخبار صحیح آشنایی داشته باشید.
💠 نسرا مازندران(نهضت سواد رسانه ای انقلاب اسلامی)
🆔 @nasramazand