پیدا میشوند کسانی که
سن اندکی دارند
ولی
گناهان بزرگی را بر دوش میکشند
گناهانی چون
زیاده خواهی قشر سرمایه دار
بی فکری بعضی از مسئولین
و بی توجهی مردم...😰😇
💥رئیس جمهور در حکمی «ولی الله سیف» را به عنوان مشاور رئیس جمهور در امور پولی و بانکی منصوب کرد😐 شم اگر مسئول باشی و هر گندی زده باشی, چون تو حزب و گروه من هستی, باید در مسئولیت باشی😇 مقام ها در ایران از بین نمی روند بلکه از مکانی به مکانی دیگری انتقال میابند😎 توانتخابات هم هرچی گفتم, شایسته سالاری, جوانگرائی و... مثل خیلی "خالی بندیهائی "دیگری که برای شما عزیزان گفتم, برای جمع آوری آرا بود.😜
💥 پیامهای انتصاب سیف به عنوان مشاور حسن روحانی😇 / آیا دستگاه قضایی عقب نشینی میکند؟👈 فقط یک دلیل میتوان برای انتصاب سیف🎩 پیدا کرد: بالا بردن هزینه بازداشت او. آیا قوه قضائیه در برابر این گونه اقدامات، کوتاه میآید؟
- حسن روحانی در حکمی، ولیالله سیف را به عنوان مشاور امور پولی و بانکی خود منصوب کرد. در حکم روحانی خطاب به سیف آمده است: نظر به مراتب تعهد، توان علمی و سوابق مدیریتی جنابعالی، به موجب این حکم به عنوان «مشاور رئیس جمهور در امور پولی و بانکی» منصوب میشوید.
💥 چرا سیف باید محاکمه شود؟
درباره این انتصاب، باید به چند واقعه مهم در سال جاری اشاره کرد:
1. 20 فروردین دولت در اقدامی نابهنگام، از تکنرخی شدن دلار در رقم 4200 تومان خبر میدهد. ولیالله سیف رئیسکل بانک مرکزی بارها از این اقدام دفاع کرد.
2. به تدریج اشتباه بودن تصمیم دولت و بانک مرکزی از سیاست دلار 4200 تومانی برای همگان احراز شده و به علت این سیاست غلط، 18 میلیارد دلار منابع ارزی کشور طی 3 ماه به هدر رفت.
3. در اثر اشتباهات دولت و بانک مرکزی، علاوه بر آن که میلیاردها دلار از منابع ارزی کشور صرف رانتخواران و واردات کالاهای غیرضروری شد، نرخ دلار به بالای 10 هزار تومان رسید که تورم سنگینی را بر اقتصاد و بازار تحمیل میکند.
4. انگشت اتهام این سوءمدیریت ارزی اول از همه به سمت اسحاق جهانگیری معاون اول رئیسجمهور و سپس به جانب ولیالله سیف رئیس کل بانک مرکزی رفت که با تصمیمات نادرست خود، التهابات ارزی را تشدید کردند. جهانگیری تا مدتها سکوت پیشه کرد اما روحانی سرانجام در اوایل مردادماه، سیف را برکنار کرد و همتی را جایگزین او ساخت.
5. بلافاصله پس از برکناری سیف، گمانه انتصاب او به عنوان سفیر ایران در استرالیا مطرح شد و خبرگزاری دولتی ایسنا در تاریخ 6 مرداد در گزارشی نوشت: دو پسر و همسر سیف در ایران بوده و تابعیت کشوری را هم ندارند. وضعیتی که البته در ارتباط با دختران ولیالله سیف کاملاً متفاوت است؛ چراکه یکی از دخترهای رئیس کل بانک مرکزی سالهاست که در کانادا با خانوادهاش زندگی میکند. اما دختر دیگر او در استرالیا زندگی میکند که البته اطلاعی از اینکه وی هم تابعیت استرالیا را دارد یا نه در دسترس نیست.
6. 14 مرداد قوه قضائیه علاوه بر برخورد با مفسدان و رانتبگیران ارزی، مسببان تصمیمات نادرست ارزی را نیز مورد پیگیری قرار داد و در گام اول، احمد عراقچی معاون ارزی بانک مرکزی را بازداشت کرد.
7. رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار 22 مرداد با مردم خواستار برخورد با مسببان تصمیمات غلط شدند و گفتند: ارز را یا سکّه را وقتی که بهصورت غلط تقسیم میکنند، این دو طرف دارد: یکی آن که میآید این را میگیرد و مثلاً فرض کنید قاچاقچی است یا به قاچاقچی میفروشد؛ یکی آن که این را میدهد. ما همهاش داریم دنبال آن کسی که «میگیرد» میگردیم -مفسد اقتصادی، قاچاقچی- درحالیکه تقصیر عمده متوجّه آن کسی است که «داد»؛ او را باید دنبال کرد. در این کاری که اخیراً قوّهٔ قضائیّه شروع کرده که کار درستی است، دنبال این هستند. نه اینکه بیخود زید و عمرو را متّهم کنند؛ نه، لکن بالاخره یک تخلّفی انجام گرفته، یک خطای بزرگ انجام گرفته. نمیگوییم هم «خیانت»؛ زبان بنده اینجور نمیگردد که راحت بگوییم فلانی یا فلانکَسها خیانت میکنند؛ نه، امّا بالاخره خطا کردند و خطای مهمّی کردند که ضررش به مردم برگشت.
8. 29 مرداد احمد توکلی رئیس دیده بان شفافیت و عدالت با ارسال نامهای به دادستان کل کشور خواستار محاکمه و ممنوعالخروجی ولیالله سیف رئیسکل سابق بانک مرکزی شد.
9. 17 شهریور محسنی اژهای سخنگوی قوه قضائیه اعلام کرد: اکنون ما از طریق دلالها به افراد بالاتر رسیدیم. مثلاً از دلالی در کف سبزه میدان به مظلومین و از وی به عراقچی و از او به سیف میرسیم. معاون ارزی بانک مرکزی مورد تحقیق قرار گرفت و رئیس بانک مرکزی هم مورد تحقیق قرار گرفت اما بازداشت نشد که این تحقیقات ادامه دارد و کشف شد فساد وجود دارد و توضیحات پذیرفته نشد. اظهارات صریح سخنگوی قوه قضائیه نشان داد که پیگیری مسببان فساد ارزی به مسئولان دولتی رسیده است؛ بنابراین احتمال بازداشت سیف تقویت شد.
10.در شرایطی که به علت قصور یا تقصیرات سیف در بحران ارزی اخیر، احتمال انتصاب او به عنوان سفیر ایران در استرالیا و خروجش از کشور صفر شده، به ناگاه حسن روحانی او را به عنوان مشاور خود برمیگزیند. سؤال مهمی که وجود دارد این است که اگر سیف توانمندی مفیدی در زمینه بانکداری داشت، او را از ریاست بانک مرکزی برکنار نمیکردند. بنابراین فقط یک دلیل میتوان برای انتصاب سیف پیدا کرد: بالا بردن هزینه بازداشت او. 💥آیا قوه قضائیه در برابر این گونه اقدامات، کوتاه میآید؟منبع: سرویس اقتصاد مشرق
https://t.me/nasserkaveh44
مبارزه با فساد از سوی روحانی, با انتصاب دوباره سیف بیشتر به شوخی خنده داری می ماند,که قبلا در باره برادر خودش گفته بود....👆
💥 مژده... مژده... 👇
سرانجام. بزرگترین تروریست و اخلال گر بازار ارز , سکه, احتکار و گرانفروشی پیدا شد... 😨 همانطوری که در عکس بالا 👆 مشاهده می کنید, این برهم زننده نظم اجتماع, چندین برابر وزن خود جنس احتکار کرده و در حال حمل به انباری در جنوب شهر برای احتکار و بالا بردن قیمت ها می باشد... 😭😰
💥از کلیه مردم خصوصا نوع بی دردش, نهادهای نظارتی, سازمان حمایت از مصرف کننده, سازمان تغزیرات دولتی, نمایندگان لیست امید مجلس و... 😎 تقاضا می شود پس از روئیت نامبرده, مراتب را سریعا به مقامات وزارت اطلاعات و خصوصا قوه قضائیه اطلاع داده تا فرد مورد نظر در اسرع وقت دستگیر شود...👽 احتمال اینکه فرد مورد نظر دارای جلیقه "انتحاری" باشد, دور از ذهن نمی باشد...😜
💥نامبرده با اینکه سن اندکی دارند😇 ولی اصلا گول ظاهر و جسته ضعیفش را نخورید, زیرا 👿گناهان بزرگی را بر دوش میکشند...
گناهانی چون:زیاده خواهی قشر سرمایه دار,
بی فکری و خیانت وکم کاری بعضی از مسئولین در قوای سه گانه,و بی توجهی وبی بصیرتی بعضی از مردم و...😰😇
ارادتمند: ناصر کاوه