🍂
🔻 مرخصی به شرط عملیات
#طنز_جبهه
سال ۶۱ در عملیات محرم، بعد از مرحله دوم این عملیات، وقتی به عقبه جبهه خودی و در خط پدافندی در منطقه ای از دهلران آمدیم ، بعد از یک روز فرماندهان اعلام کردند ، آماده بشید بروید مرخصی که دستور آمد گردان یا مهدی سریعا به خط شوند، تجهیزاتمان را بستیم و آمدیم به خط شدیم که گفتند یکی از فرماندهان می خواهد صحبت بکند، وقتی آماده شدیم، دیدیم شهید حاج حسین خرازی و شهید ردانی پور ، آمدند.
شهید خرازی که یکی از دستانش بر اثر مجروحیت به گردنش انداخته بود، شروع کرد به سخنرانی و با همان لحجه شیرین اصفهانی درصورتی که خنده برلبانش بود، گفت، بچه ها کوجا میخاین برین؟ همگی گفتیم مرخصی، گفت 😂 د،نشد، یه مرحله دیگه عملیات میریند، اونوقت ، اگه شهید نشدید و سالم برگشتید،😂 میریند خونه هادون.
مجددا سازماندهی شدیم و در مرحله سوم عملیات در منطقه زبیدات عراق وارد عمل شدیم.
چقدر این فرماندهان ما با روحیه بودند
کتاب گلخندهای آسمانی
ناصرکاوه
🔲 جدول مشارکت مردم در انتخابات مجلس
سال ۵۸ تعداد ۵۲٪ مشارکت
سال ۶۳ تعداد ۶۰٪ مشارکت
سال ۶۷ تعداد ۵۱.۷٪ مشارکت
سال ۷۱ تعداد ۵۰٪
سال ۷۴ تعداد ۵۱٪
سال ۷۹ تعداد ۶۷٪
سال ۸۲ تعداد ۵۱٪
سال ۸۶ تعداد ۵۰٪
سال ۹۰ تعداد ۶۳.۸٪
سال ۹۵ تعداد ۶۱.۶٪
سال ۹۹ تعداد ۴۲.۵٪
ـــــــــــــــــــــــ
♻️ میزان مشارکت در یازده دوره انتخابات مجلس/ آیا مردم از نظام خسته شدهاند؟
🔰 بررسی آمارهای انتخابات در سالهای اخیر نتایج جالبی را به دنبال دارد.
۱. مطابق این نمودار، میانگین مشارکت در دورههای گذشته ۶۰ درصد بوده است.
۲. بیشترین میزان مشارکت مربوط به دوره پنجم با ۷۱.۲ درصد است و کمترین میزان مشارکت مربوط به دوره یازدهم با ۴۲.۶ درصد است.
۳. در سال نخست انقلاب، ۵ انتخابات در کشور ما برگزار شده که نتایج آن اینگونه بوده است: رفراندم جمهوری اسلامی (فروردین) ۹۸/۲ درصد، تعیین نمایندگان تدوین خبرگان قانون اساسی (مرداد) ۵۲ درصد، رفراندم قانون اساسی (آذر) ۵۷ درصد، اولین دوره ریاست جمهوری (بهمن) ۶۷ درصد، اولین انتخابات مجلس شورای اسلامی (اسفند) ۵۲ درصد.
۴. درصد مشارکت بعد از مجالس ششم و دهم به طور چشمگیری کاهش شدید داشته است. در این دورهها مجلس و دولت همسو و اصلاحطلب بودهاند و بدون شک عملکرد دولتهای خاتمی و مجالس اصلاحطلب در مشارکت تأثیر داشته است.
۵. میزان مشارکت در اولین انتخابات مجلس ۵۲ درصد بوده در حالی که در این دوره، کسی ردصلاحیت نشده، تحریمی در کار نبوده، اخباری ااختلاس و ناکارآمدی مدیری شنیده نشده.
نتیجهگیری: این تلقی که مردم از نظام خسته شدهاند به استناد مشارکت ۵۰ درصد مردم، درست نیست چون ۴۵ سال قبل و در اولین دوره، مشارکت به همین میزان بوده است و این روال طبیعی است. البته باید موانع مشارکت آن ۵۰ درصد را که قطعا رد صلاحیت نیست، برطرف کرد.
مشارکت دراین دوره به استناد جنس دولت آقای رییسی و فعالیت آن، قطعا بیش از دوره قبل است.
نگاهی به مشهورترین فهرستهای انتخاباتی گروههای سیاسی در حوزه انتخابیه تهران - تابناک | TABNAK
https://www.tabnak.ir/fa/news/1223846/%D9%86%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D9%85%D8%B4%D9%87%D9%88%D8%B1%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D9%81%D9%87%D8%B1%D8%B3%D8%AA%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8%D8%A7%D8%AA%DB%8C-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D8%B3%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%AD%D9%88%D8%B2%D9%87-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8%DB%8C%D9%87-%D8%AA%D9%87%D8%B1%D8%A7%D9%86
راز سه شنبه های شهید تورجی زاده!؟
https://www.hamshahrionline.ir/news/834648/رازی-که-تا-شهادت-فاش-نشد-سه-شنبه-های-زیبای-شهید-تورجی-زاده
🌷شهید حجتالاسلام مصطفی حجتی» در هشتم اسفند ۱۳۶۰ در ۳۹ سالگی هنگامی که بعد از اقامه نماز مغرب و عشا عازم منزل بود به دست منافقین کوردل به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
فرازی از وصیت نامه شهید حجتالاسلام «مصطفی حجتی»
ای امّت شهیدپرور! ای خانواده گرامیام! نگذارید مفسدین در جامه قد علم کنند، چون اگر به آنها فرصت داده شود مملکت را همچون هیزم خشکی در آتش فساد می سوزانند فرصت دهندگان به آنها مسئول این اتفاق هستند که پاسدار خون شهیدانتان نبودند و به ندای امام لبیک نگفتهاند و پیام شهیدان را که همان اصلاح جامعه و جلوگیری از فساد و فسادگری است گوش ندادند، پس در نتیجه در آخرت نیز مورد خشم خدا قرار می گیرند و در آتش دوزخ می سوزند.
سخن دیگرم این است که ای ملت! همراه و هم گام با دولت باشید و او را در مصائب و سختی ها یاری کنید و خدائی نکرده اگر اشتباهی از کسی دیدید به حساب دولت نگذارید و اگر اشتباه از کل دولت بود، آن اشتباه را در بوق و کرنا نکنید، چون موجب تضعیف دولت می شود و تضعیف دولت هم یعنی تضعیف امام و اسلام و قرآن و احکام آن، بلکه وظیفه شما این است که اشتباه دولت را به نحوی که موجب تضعیف او نشود برطرف کنید.
امّا وصیتم به خود دولت و مسئولین این است که به درد مردم برسند، این مردم بودند که آنها را به این مقامات رساندند، پس خدا نکند که مقام آنها را فریب دهد و مردم را فراموش کنند و در برطرف کردن مشکلات آنها کوتاهی کنند، که این خود گناهی بزرگ است ...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
متأسفیم که نامزدها فقط وعدههای شکمی میدن
از نظر امام، مسئولی که مهدوی نیست، خائن و خطرناکه