☝️☝️☝️
طالوت همینکه با لشکریانش راه افتاد، اینطور هشدار داد: «خدا با نهر آبی امتحانتان میکند: هرکه از آن بنوشد، دنبالهروِ من نیست و هرکه اصلاً به آن لب نزد، دنبالهروِ واقعی من است؛ البته هرکه کف دستی بنوشد، اشکالی ندارد.» جز عدۀ کمی، همگی از آن نوشیدند و از سپاه جدا شدند!
همینکه طالوت با مؤمنانِ همراهش از آن نهر آب عبور کردند و به راه خود ادامه دادند، آنهایی که کف دستی از آب نوشیده بودند، گفتند: «در حال حاضر، ما قدرت مقابله با جالوت و سپاهیانش را نداریم!» اما کسانی که اصلاً لب به آب نزده بودند و آرزوی شهادت را در دل میپروراندند، گفتند: «چه گروههای کمتعدادی بودهاند که بهخواست خدا، بر گروههای پرتعداد پیروز شدهاند. بله، خدا در کنار اهل صبر است.»
سوره بقره آیه ۲۴۹
✅پرهیز از غیرت ورزی نابجا
✍غیرت ورزی بی جا، تنها فایده اش این است که احساس شکاکیت و بدگمانی را به یکدیگر در دل زوجین می کارد و حس لجبازی را در زن بر می انگیزد.
امام علی(ع) فرمودند: از غیرت نابجا بپرهیز که آن، زن سالم را به بیماری میکشاند و پاکدامن را به بدگمانی، بلکه درباره آنان محکم کاری کن.
📚وسائل الشیعه ج۲۰ص۲۳۷
آشنایی با شهدای کربلا🥀
شهید بیست و هشتم: سالم بن عمرو
شهید بیست و نهم: سلمان بن مضارب بجلی
🔖کاری از گروه نقشاب
#یاران_نور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اربعین ظهوره خود امام زمانه..
-----------------------------------------------
اگر یک نفر را به او وصل کردی
برای سپاهش تو سردار یاری...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚩 حتی دل باغبان را شاد نکردیم ...
شیطان برای ما دست میزند
کو بار و برگ ما....🥀
💭 استاد علی صفایی حائری
🚶🏻♂️🚶🏻♂️پاداش پیاده روی در راه زیارت حضرت سیّدالشّهدا علیه السلام (1)
تقدیم به اسرا و شهدای کربلا به نیابت از تمام کسانی که در طول تاریخ، یک قدم در راه زیارت حسین بن علی علیه السلام برداشته اند
1)عَنْ أَبِي الصَّامِتِ قَالَ: سَمِعْتُ أَبَا عَبْدِ اللَّهِ علیه السلام وَ هُوَ يَقُولُ: مَنْ أَتَى قَبْرَ الْحُسَيْنِ علیه السلام مَاشِياً كَتَبَ اللَّهُ لَهُ بِكُلِّ خُطْوَةٍ أَلْفَ حَسَنَةٍ وَ مَحَا عَنْهُ أَلْفَ سَيِّئَةٍ وَ رَفَعَ لَهُ أَلْفَ دَرَجَةٍ؛ فَإِذَا أَتَيْتَ الْفُرَاتَ فَاغْتَسِلْ، وَ عَلِّقْ نَعْلَيْكَ وَ امْشِ حَافِياً، وَ امْشِ مَشْيَ الْعَبْدِ الذَّلِيل.(كامل الزيارات، ص133)
از حضرت صادق علیه السلام شنیدم که می فرمود: كسى كه پياده به زيارت قبر حسين بن علی عليه السّلام برود، خداوند متعال به هر قدمى كه بر مىدارد هزار حسنه برايش ثبت و هزار گناه از وى محو مىفرمايد و هزار درجه مرتبهاش را بالا مىبرد پس فرمود: وقتى به رود فرات وارد شدى، ابتدا غسل كن، سپس كفشهايت را (بر گردنت) آويزان نما، و پاى برهنه و مانند بنده ذليل راه برو.
2)عَنِ الْحَسَنِ بْنِ ثُوَيْرِ بْنِ أَبِي فَاخِتَةَ قَالَ: قَالَ أَبُو عَبْدِ اللَّهِ علیه السلام: يَا حُسَيْنُ! إِنَّهُ مَنْ خَرَجَ مِنْ مَنْزِلِهِ يُرِيدُ زِيَارَةَ قَبْرِ الْحُسَيْنِ بْنِ عَلِيٍّ علیه السلام، إِنْ كَانَ مَاشِياً كُتِبَ لَهُ بِكُلِّ خُطْوَةٍ حَسَنَةٌ وَ مُحِيَ عَنْهُ سَيِّئَةٌ، فَإِنْ كَانَ رَاكِباً كَتَبَ اللَّهُ لَهُ بِكُلِّ حَافِرٍ حَسَنَةً، وَ حَطَّ بِهَا عَنْهُ سَيِّئَةً، حَتَّى إِذَا صَارَ فِي الْحَائِرِ كَتَبَهُ اللَّهُ مِنَ الْمُفْلِحِينَ الْمُنْجِحِينَ، حَتَّى إِذَا قَضَى مَنَاسِكَهُ كَتَبَهُ اللَّهُ مِنَ الْفَائِزِينَ، حَتَّى إِذَا أَرَادَ الِانْصِرَافَ أَتَاهُ مَلَكٌ فَقَالَ لَهُ: إِنَّ رَسُولَ اللَّهِ صلّی الله علیه و آله يُقْرِئُكَ السَّلَامَ، وَ يَقُولُ لَكَ: اسْتَأْنِفِ الْعَمَلَ فَقَدْ غَفَرَ اللَّهُ لَكَ مَا مَضَى. (ثواب الاعمال، ص91)
حسين بن ثُوَير گفت: حضرت صادق علیه السلام فرمود: اى حسين! كسى كه از منزلش بيرون آيد و قصدش زيارت قبر حضرت حسين ابن على عليهما السّلام باشد اگر پياده رود خداوند به ازای هر قدمى كه برمىدارد يك حسنه برايش نوشته و يك گناه از او محو مىفرمايد تا آن که به حائر برسد. در این هنگام خداوند او را از رستگاران و حاجت رواشدگان قرار مىدهد. بعد از انجام زیارت، خداوند او را از رستگاران ثبت می کند، و هنگامی که بر می گردد، فرشته ای نزدش می آید و می گوید: رسول خدا صلی الله علیه و آله به تو سلام رسانده و می فرماید: عملت را از نو شروع کن، زیرا خداوند تا وقتى كه مراسم و اعمال زيارت را به پايان برساند كه در اين هنگام او را از فائزين محسوب مىفرمايد تا زمانى كه اراده مراجعت نمايد در اين وقت فرشتهاى نزد او آمده و مىگويد: عملت را از نو شروع کن، زیرا خداوند گناهان گذشته ات را آمرزید.
3)عَنْ بَشِيرٍ الدَّهَّانِ عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ علیه السلام قَالَ: إِنَّ الرَّجُلَ لَيَخْرُجُ إِلَى قَبْرِ الْحُسَيْنِ علیه السلام، فَلَهُ إِذَا خَرَجَ مِنْ أَهْلِهِ بِأَوَّلِ خُطْوَةٍ مَغْفِرَةُ ذُنُوبِهِ، ثُمَّ لَمْ يَزَلْ يُقَدَّسُ بِكُلِّ خُطْوَةٍ حَتَّى يَأْتِيَهُ، فَإِذَا أَتَاهُ نَاجَاهُ اللَّهُ تَعَالَى فَقَالَ: عَبْدِي سَلْنِي أُعْطِكَ، ادْعُنِي أُجِبْكَ، اطْلُبْ مِنِّي أُعْطِكَ، سَلْنِي حَاجَةً أَقْضِهَا لَكَ. قَالَ وَ قَالَ أَبُو عَبْدِ اللَّهِ علیه السلام: وَ حَقٌّ عَلَى اللَّهِ أَنْ يُعْطِيَ مَا بَذَلَ.(كامل الزيارات، ص132)
حضرت صادق علیه السلام فرمود: شخصى كه به زيارت قبر حسين بن على عليه السّلام مىرود، پس زمانى كه از خانواده اش جدا می شود، با اولين گامى كه برمىدارد تمام گناهانش آمرزيده مىشود. سپس به ازای هر قدمی كه برمىدارد، پيوسته تقديس و تنزيه و پا ک می شود تا آن که نزد حسین بن علی علیه السلام برسد. در این هنگام خداوند با او بدین گونه مناجات می کند: ای بنده من! از من بخواه، به تو می دهم؛ دعا کن اجابت می کنم؛ درخواست کن، می بخشم؛ حاجت بخواه روا می کنم. حضرت فرمود: بر خداوند است که به آنچه وعده فرموده است، وفا نماید.
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
به مناسبت سالروز وفات افتخار ایران زمین، جناب سلمان فارسی علیه الرحمة (هشتم صفر)؛
▪️از خوشحالی اشکش بند نمیآمد.
مژدههایی از پیامبر صلی الله علیه وآله میشنید که تا آن روز نشنیده بود:
"هر پیامبری دوازده جانشین دارد؛
دوازدهمین جانشین من، مهدی علیه السلام است.
تو او را خواهی دید!
هم تو،
هم کسانی که مثل تو باشند،
هم کسانی که با معرفت کامل او را ولیّ خود بدانند."
سلمان پرسید:
یعنی من تا آن روز زندهام؟؟
پیامبر صلی الله علیه وآله آیههای رجعت را خواند.
گریههای سلمان بیشتر شد.
پرسید:
آن روز شما هم خواهید بود؟!
فرمود:
" آری.
هم من، هم علی، هم فاطمه، هم یازده فرزندشان.
هر کس از ما باشد،
هر کس همراه ما باشد،
هر کس در راه ما رنج دیده باشد،
همه آنها هم خواهند بود!..."
📚برگرفته از دلائل الامامة، ص ۴۴۷.
📚مشابه در المقتضب الاثر، ص۶.