#اخلاق_در_خانواده
❌هشت رفتار که احساسات فرزندتان را به طور قطع نابود میکند
۱. به فرزندتان میگویید هیچ احساساتی از خود بروز ندهد.
اگر فرزندتان عصبانیت، ناراحتی یا ترس از خود نشان دهد، مسخرهاش میکنید و به او میگویید که نباید هیچیک از احساسات خود را نشان دهد. یک راه دیگر هم این است که احساساتی شدیداً بیشتر از آنها نشان دهید، طوریکه بچه مجبور شود احساسات خود را فراموش کرده و برای آرام کردن شما وضعیت رواني خود را تغییر دهد.
۲. قوانینی متناقض میگذارید. طوری برخورد میکنید که فرزندتان باید حدس بزند که چه توقعی از او دارید. قوانینی که برای او میگذارید را هم مدام تغییر ميدهيد. او را كتك ميزنيد بعد در اغوش ميكشيد.
۳. از فرزندتان میخواهید مشکلتان را حل کند.
با او درد دل ميكنيد.همه نگرانیها، دغدغهها و مشکلات ارتباطیتان را به طور روزانه با فرزندتان مطرح میکنید. طوری جلو فرزندتان رفتار میکنید که حتی از پس مراقبت از خودتان و مشکلاتتان هم برنمیآیید.
۴. همسرتان را تحقیر میکنید.
رفتارتان با همسرتان در مقابل بچهها با دعوا و جنگ و جدال همراه است. همدیگر را به طلاق تهدید میکنید طوریکه فرزندتان با اضطرابی مزمن زندگی میکند.
۵. او را برای مستقل شدن تنبیه میکنید.
وقتی افکار، احساسات یا خواستههایی از خود را مطرح میکند که متفاوت با شماست، دچار عصبانیت و ناراحتی میشوید.
اگر نشانههایی از علاقه به کشف چیزهای نو، ملاقات با افراد جدید یا ابراز هر فکر یا احساسی که متفاوت با شماست نشان دهد، با این جمله به او پاسخ میدهید، «چطور میتونی اینکارو با من بکنی؟»
۶. ارزش خودتان را بر عملکرد فرزندتان وابسته میکنید.
احساس کنید پدر/مادر بدی بودهاید. فشار شدیدی به آنها وارد میکنید تا در همه کار بهترین باشند.
۷. وارد روابط فرزندتان میشوید.
تمام رفتارهای فرزندتان در روابط خود را هدف قرار میدهید. شدیداً درگیر دوستیهای او و روابط عاشقانهاش میشوید.
۸. از فرزندتان انتظار دارید آرزوهای برآوردهنشده شما را براورده كند.
فرزندتان را مجبور به انجام کارهایی میکنید که آرزو داشتید وقتی کودک یا نوجوان بودید انجام میدادید. اگر همیشه آرزو داشتید یک رقصنده حرفهای شوید، از دو سالگی فرزندتان را در کلاس رقص ثبتنام میکنید. اگر یک روز بخواهد آن را کنار بگذارد، به طرز عصبی به گریه میافتید و حداقل یک هفته با او قهر میکنید.
@neday_e_dehestan
💢یکهتازی ویروس کرونا در ایران
🔹🔸بررسی موج های مخالفت با مقررات بهداشتی
♦️از مرز دوازده هزار نفر گذشت!» این آمار مبتلایان ایرانی پس از سه هفته مصاف نفسگیر با کروناست. کشتههای این ویروس منحوس نیز بیش از ۶۰۰ نفر شده است! اما همچنان تعداد کثیری از هموطنان ما، آن را جدی نگرفتهاند.
♦️بازارهای رشت همچنان شلوغ است! اصفهان از رتبه سوم به رتبه دوم رسیده! به گفته مرکز کنترل راهها، تردد جاده های کشور همچنان سنگین است! مطابق نظرسنجی نهادهای افکارسنجی کشور، شصت درصد مردم تهران اصلا کرونا را جدی نگرفتهاند! همه اینها نشان از یک زنگ هشدار جدی دارد؛ مخصوصا زمانی که قرائن دال بر جنگ بیولوژیک تقویت شده است و رهبر معظم انقلاب از لزوم رزمایش دفاع ملی خبر میدهند.
♦️در روزهای نخستین، فاز اول طرح ستاد ملی مبارزه با کرونا اجرا شد و تعطیلی شهربازیها، قهوهخانهها و حتی اعتکاف و نماز جمعه ها را در پی داشت ولی باز هم نتوانست موجب آگاهی جمعیت زیادی از مردم از جدی بودن خطر کروناویروس شود. همچنان تعداد کثیری در فکر برنامهریزی برای سفرهای نوروزی هستند!
♦️گرچه مقصد شمال تا حد زیادی منتفی شده است -چون با قوه قهریه و دستور دادستانی جلوی ورود مسافرین به شمال گرفته شده است- اما مقاصد بعدی همچنان در برنامه مسافرین نوروزی هست؛ شهرهای زیارتی و سیاحتی! آمار صعودی کرونا در مشهد و اصفهان گویای همه چیز هست.
♦️در این بین عدهای با دغدغههای مقدس و خیرخواهانه عمیقا آشفتهاند که چرا قرار است حرم حضرت معصومه (س) و مسجد جمکران و سایر حرمها با دستور امنیتی وزارت کشور و هماهنگی ستاد کل نیروهای مسلح تعطیل شود؟! حتی به آیت الله علم الهدی معترض هستند که چرا ایشان رسما از نپذیرفتن زائران خراسان رضوی در نوروز امسال خبر داده است.
این افراد حتی راه حلهایی را به عقیده خود مطرح می کنند مثل با فاصله نشستن مردم و یا فیلتر بهداشتی ورود زائرین با استفاده از تب سنج و ...؛
اما وقتی این ویروس تا ۱۴ روز میتواند در بدن افراد پنهان باشد و بدون اینکه خود فرد را مبتلا کند، ناقل ویروس باشد، آیا این راهحلهای سادهاندیشانه برای حضور در جمعیت اثر و افاقهای هم دارد؟! با ظرفیت کمی که حرم حضرت معصومه (س) دارد آیا اصلا میتوان خیل مسافرین و جمعیت زائران مشتاق از سراسر کشور را با فاصله زیاد از هم نگه داشت؟! آیا این افراد پاسخگوی فاجعه انسانی بر اثر تراکم این حجم از جمعیت در صحن ها و شبستان های محدود حرم ها و بقاع متبرکهی کشور هستند؟
♦️برای آنهایی که انقلابی هستند لااقل برخی نشانهها بایستی قابل تأمل باشد. حالا که رهبر معظم انقلاب و ولی فقیه زمان، سفر نوروزی و سخنرانی مهم هر سالهی خود را امسال با «اعلام رسمی در صدا و سیما» لغو کردهاند، خود این موضوع حاوی پیام مهمی است؛ اما همچنان برخی عوامانه فکر میکنند ویروس ها در حرم آلالله وارد نخواهند شد و حتی مراجع عظام تقلید که همه مردم را به تبعیت از توصیه های ایمنی وزارت بهداشت دعوت و حتی فتوا داده اند، تخطئه میکنند و متاسفانه این توصیه ها و فتاوا را زیر سوال میبرند.
اکنون که حتی ستاد کل نیروهای مسلح از طرف رهبر معظم انقلاب مأمور شده است «همکاری کامل با وزارت بهداشت» داشته باشد، و مجموعه ستاد کل نیروهای مسلح تصمیم رسمی گرفته اند در راستای رزمایش دفاع ملی و سلامت همگانی، با توسل به قوه قهریه، معابر و شهرهای کشور را خلوت کنند، باز هم بایستی تصمیمات قوای مسلح کشور که از جانب رهبری مسئول مبارزه با کرونا شده اند را تضعیف کنیم و دائما توجیه تراشی کنیم؟!
♦️بیایید همه ما به فرموده ولی فقیه یا مرجع تقلیدمان جامه عمل بپوشانیم و این بار اجتهاد در مقابل نص نکنیم:
« یقیناً هر چیزی که کمک کند به سلامت جامعه و عدم شیوع این بیماری، یک حسنه است؛ در نقطهی مقابل هر چیزی که کمک کند به شیوع این بیماری، یک سیّئه است. خدای متعال ما را موظّف کرده که نسبت به سلامت خودمان و سلامت دیگران، سلامت مردم، احساس مسئولیّت کنیم؛ بنابراین توصیهِی اّول این است که ما «کاملاً رعایت مقرّراتی» را که مسئولین برای ما مشخّص میکنند، برای خودمان «فریضه» بدانیم و لازم بدانیم و عمل کنیم.» ۱۳ اسفند ۱۳۹۸
♦️مگر اینکه بخواهیم باز هم از رهبری عبور کنیم و با هزار توجیه و بهانه و سلیقه شخصی و اعتقاد فردی یا جناحی به نام انقلابی گری یا مصلحت سنجی، دستورات و توصیه های الزامی امام جامعه مسلمین را نادیده بگیریم که خدا نکند و مبادا از آن ورزشکار جا بمانیم که روی پیراهنش به درستی نوشت:
«تنها راه نجات کشور = اطاعت محض از رهبری».
✍ علی مهدوی
@neday_e_dehestan
🆔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥|کارمند شبکه من و تو: در لندن موادغذایی و بهداشتی پیدا نمیشود
🔸برنج، ماکارانی، غذاهای کنسروی و دستمال کاغذی و ... پیدا نمیشه
🔸نصف قفسههای فروشگاهها خالیه
🆔 @neday_e_dehestan
بارشهای بیش از حد نرمال در روزهای ابتدایی سال ۹۹
مدیرکل مدیریت بحران مدیریت منابع آب ایران:
🔹طبق پیش بینی های انجام شده از سوی هواشناسی بارش ها در روزهای ابتدایی سال آینده بیش از نرمال خواهد بود.
🔹در صورت چنین بارشهایی احتمال وقوع سیلابی شدن رودخانهها زیاد خواهد بود.
🔹وضعیت حجم مخازن و رهاسازی به موقع آب سدها برای بارش ها در دستور کار قرار خواهد گرفت تا بتوان به خوبی سدها را در هنگام بارش های سیل آسا مدیریت کرد./فارس
@neday_e_dehestan