🔴رئیس جمهور رحلت استاد اخلاق آیت الله فاطمینیا را تسلیت گفت
در متن این پیام آمده است:
🔹إذا ماتَ المؤمن الفقیه ثلُمَ فی الإسلام ثُلمة لا یَسُدّها شَیء
رحلت عالم وارسته و خطیب توانا حضرت حجتالاسلام والمسلمین آقای سیدعبدالله فاطمینیا، موجب تأثر گردید.
🔹این استاد برجسته اخلاق با کلام و بیان نافذ و سخنان تأثیرگذار زندگی پرخیر و برکت خود را با اخلاص وقف ترویج و تبلیغ مبانی دینی و اعتقادی در سطوح مختلف کرد و با تألیف آثار ارزشمند کارنامه درخشانی از خود بر جا گذاشت که همچون چراغی فروزان، الهامبخش باقی خواهد ماند.
🔹اینجانب این ضایعه را به حوزه های علمیه، علمای اعلام، علاقهمندان و بهویژه بیت شریف آن مرحوم تسلیت میگویم و از درگاه خداوند سبحان برای ایشان رحمت واسعه و همجواری با اجداد طاهرینش و برای بازماندگان صبر و سلامتی مسألت دارم.
@Fetan2
🔴حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی، رئیسجمهور امروز به همراه جواد اوجی، وزیر نفت ضمن بازدید از غرفههای مختلف شرکتهای توانمند ایرانی، با گزارش و توضیحات مدیران و مهندسان در جریان تازهترین دستاوردها و فناوریهای روزآمد متخصصان و فعالان صنایع نفت و گاز قرار گرفت.
@Fetan2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥استفاده تیرانداز آمریکایی از سمبل واحد نئونازی گارد ملی اوکراین
🔹روز گذشته تیراندازی وحشتناک یک جوان 18 ساله در آمریکا همه را شوکه کرد.
🔹نشان روی لباس وی آرم خورشید سیاه، نماد نئونازیها و استفاده شده در نشان یکی از گردان های گارد ملی اوکراین است و این سوال را دوباره مطرح میکند که آیا واقعا گروههای نژادپرست در اوکراین به طور رسمی فعالیت میکنند؟
@Fetan2
🔴 صنعت نفت ظرفیت زیادی برای توسعه مشاغل دانشبنیان دارد
سید ابراهیم رئیسی امروز دوشنبه در بازدید از بیست و ششمین نمایشگاه بینالمللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی گفت:
🔹گزارشهایی که به بنده رسیده و گفتگوهایی که در جریان این بازدید با مسئولان غرفهها داشتم، حاکی از آن است که پیشرفت خوبی به ویژه در عرصه کیفی صورت گرفته است و این موضوع، آینده بسیار روشنی را نوید میدهد.
🔹 متخصصان کشورمان در این حوزه حرفهای زیادی برای گفتن دارند. اینکه ۷۰ درصد تجهیزات صنایع نفت، پتروشیمی و گاز مورد نیاز را متخصصان و شرکتهای ایرانی در داخل کشور تولید میکنند، بسیار مایه خوشحالی و امیدوارکننده است، اما نباید به این نقطه اکتفا شود.
🔹 در کنار توسعه کیفی، توسعه کمی صنایع نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی میتواند از سویی به ایجاد اشتغال به خصوص در عرصه فعالیتهای دانشبنیان کمک کند و از سوی دیگر به ظرفیتهای صادراتی کشور را ارتقا دهد. متوقف شدن در وضعیت فعلی و غفلت از توسعههای کمی و کیفی خطاست.
@Fetan2
🔴خبری از فتنه نیست....
فرمان صادر شد؛ بدون هرگونه ظاهرسازی دروغین. از همان ساعات اول؛ حمله به پایگاه بسیج، تخریب ساختمان سازمان تبلیغات، آتش زدن اموال عمومی، کتک زدن مامور ناجا، آدم کشتن با سلاح گرم و....
سازمان رسانه ای شیطاین از همان ابتدا و بلافاصله پس از واقعی سازی قیمت ها، پرچم تجزیه طلبی و آشوب و آتش و تخریب را بالا برد و بی محابا فرمان اغتشاش را بدون هرگونه رنگ ولعابی صادر کرد.
پرده ها افتاده و مرزبندی ها روشن است؛ این مهم را دست کم نگیرید. اینها ثمره جامعه رشد یافته است. جامعه ای که در آن دشمن از مرحله نفاق گذشته است و بی پرده دشمنی می کند، جامعه ای بلوغ یافته است.
گذشت تیر 78 وخرداد 88 و دی ماه 96 که لازم بود عمارها بایستند و روشنگری کنند تا غبار فتنه بنشیند و مرز حق و باطل روشن شود تا نامردم از صف مردم جدا و بی حیثیت شود.
امروز میداندار اصلی مردمند. عمار نه از میان مردم که نماد این مردم است. امروز اغتشاش هست اما فتنه نیست. آتش هست اما غبار نیست. دشمن هست اما نفاق نیست. فیلم های رسانه های آشوب را رصد کنید. آشوبگر در حلقه بی اعتنایی مردم رسواست و همه چیز شفاف و عیان.
وقتی مردم رشد یابند جریان خصمانه نفاق تبدیل به جریان دشمنی آشکار می شود؛ خالص سازی جبهه حق منجر به خالص سازی جبهه باطل میشود.
ثمره آگاهی مردم، یارگیری دشمن از ارذل و اوباش است. وقتی مردم نباشند، ناچار باید آدم اجیر کنند و مزدور به خدمت بگیرند. چنین مردمی فخر دارند و قیمتی اند.
اما مردم معترضند. معترضند به تصمیم هایی که نمی توانند پیشبینی کنند و به وعده هایی که نمی دانند چقدر وفا می شود. حق هم دارند؛ حق دارند نگران باشند.
این نگرانی شان بی حساب نیست. هنوز خاطرشان نرفته است که بارها و بارها مدیران وقت چشم در چشم مردم دوختند و همه چیز کتمان کردند و اما شبانه قیمت ها را بالا بردند. یادشان نرفته که وقتی عصبی شدند در پاسخ شنیدند "من هم صبح جمعه فهمیدم". تلخی آن پنهانکاری و تکبر دیوان سالارانه همچنان باقیست.
باید حافظه تاریخی مردم را ترمیم کرد. راز و رمزش نیز در شفافیت صادقانه با مردم است. در گفت وگو و پاسخگوئی صمیمانه است. باید اقناع کرد. باید هر روز مقابل دوربین نشست و با مردم سخن گفت. هیچ شبهه و نگرانی نباید بدون پاسخ بماند.
و البته نظمیه باید میدان دار باشد و عدلیه جریان سوداگر و فرصت طلب را افشا و محاکمه و بی آبرو کند. همان که رئیس جمهور محترم گفت و اقدام کرد...این اراده امتداد میخواهد و استمرار.
همشهری
✍ #محسن_مهدیان
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
⭕️ واردات خودرو، حذف ارز فسادزا، پرداخت یارانه ۴۰۰هزارتومانی، شفافیت قوا، حذف امضای طلایی، افزایش ترازتجاری، بهبود بورس، اقدامات مثبت بیمه ای، پرداخت بدهی های روحانی، کاهش چشمگیر تورم، عدم چاپ پول بدون پشتوانه وعضویت درشانگهای، تنها گوشه ای از برکات خداحافظی با روحانی ولاریجانی است.
👤 عبدالرحیم انصاری 🇮🇷
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
.
💢 دو حکیم و یک حکمت متعالیه
🔹روح بلند حکیم فرزانه، آیت الله سید عبدالله فاطمی نیا، بامداد امروز از قفس تن رها شد و به ملکوت اعلی پر کشید. این بیانِ مستند به روایات، از خود استاد -اعلی الله مقامه- است که می فرمود "مرگ برای مومن گشایش است، از قفس پریدن است".
🔹رضوان الهی نثار روح آن استاد متخلّق و عالم ربانی باد که در کوران ابتلاها و شبهات، چراغ معرفت را فروزان نگاه داشت و جان پویندگان تشنه طریق شریعت و حقیقت را از زلال معارف الهی سیراب کرد.
🔹استاد فاطمی نیا، ذو الفنون بود و در بسیاری از معارف، سرآمد. انسان که متخلق و سرآمد شد، چشمه های حکمت در جان و از زبان او می جوشد. و از جمله بالاترین حکمت ها، این کلمات است که بارها فرمود:
🔻"امروز تضعیف رهبری و نظام بالاترین گناه است. من سیاسی نیستم، اما باید بگویم که ما مؤید نظام هستیم، مؤید رهبری هستیم و تضعیف نظام و رهبری را حرام میدانیم.
🔻اوضاع اینطور نمیماند. اینها میگذرد. خدا نکند این اوضاع شما را از معنویت دور کند و العیاذ بالله، از اهل بیت (ع) غافل کند.
🔻اگر یقین نداشتم، نمی گفتم. هر کس با رهبر انقلاب مخالفت کند، خدا از او نمی گذرد. این مرد بزرگ، عزّ اسلام است و آگاه باشید هرکس کوچکترین حرفی در تضعیف مقام رهبری بزند، هر کس اندیشه ای داشته باشد که ضد مقام رهبری است خدا او را نخواهد بخشید. این را یقین بدانید .
🔻خدایا تو شاهدی که چیزی می دانم و می گویم جوانی باشد ، پیری باشد ، هرکس باشد با یک مشت افکار پوسیده و پاشیده که از صاحبان هواهای فاسد ، هواهای نفسانی، گاهی عرضه می شود اگر کسی گوش به این حرف بدهد و خدای ناکرده با این مرد بزرگ که امروز آبروی اسلام است، عز اسلام است، این فرزند حضرت زهرا (س) بخواهد مخالفت کند، عاقبت به خیر نمی شود .
🔻حواستان باشد یک چیزی می دانم و می گویم امروز از اوجب واجبات، یکپارچگی و تایید حضرت آیت الله خامنه ای است . یک عده با امام مخالفت کردند، امام را از دست دادند، هنوز دست بردار نیستند. حالا یادگار آن مرد، این بزرگوار است.
🔻امروز این ایران، پرچمدار اسلام است .امروز این ایران مشعل دارد . مشعل امّ القری، رهبرش هم این مرد بزرگ است. اگر بخواهد کسی با این مرد مخالفت کند، با اسلام بازی کرده است، و هرکس با شئون اسلام، با کیان اسلام، با حیثیت مسلمین بازی کند، خدا او را نمی بخشد" .
🔹این کلمات نورانی دقیقا مشابه حکمت های درخشانی است که بر قلب و زبان سردار والامقام، شهید سلیمانی جاری شد:
🔻"برادران از مهمترین شئون عاقبت بخیری نسبت شما با جمهوری اسلامی و انقلاب است. والله از مهمترین شئون عاقبت بخیری رابطه قلبی، دلی و حقیقی ما با این حکیمی است که امروز سکان انقلاب را به دست دارد در قیامت خواهیم دید مهمترین محور محاسبه این است.
🔻برادران و خواهران عزیز ایرانی من، مردم پرافتخار و سربلند که جان من و امثال من، هزاران بار فدای شما باد، کما اینکه شما صدها هزار جان را فدای اسلام و ایران کردید؛ از اصول مراقبت کنید. اصول یعنی ولیّ فقیه، خصوصاً این حکیم، مظلوم، وارسته در دین، فقه، عرفان، معرفت؛ خامنهای عزیز را عزیز جان خود بدانید. حرمت او را حرمتِ مقدسات بدانید.
🔻جمهوری اسلامی، امروز سربلندترین دوره خود را طی میکند. بدانید مهم نیست که دشمن چه نگاهی به شما دارد. دشمن به پیامبر شما چه نگاهی داشت و چگونه با پیامبر خدا و اولادش عمل کردند، چه اتهاماتی به او زدند، چگونه با فرزندان مطهر او عمل کردند؟ مذمت دشمنان و شماتت آنها و فشار آنها، شما را دچار تفرقه نکند... عزیزانم، در اصول اختلاف نکنید".
✍ #محمد_ایمانی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
💢سرمایه اجتماعی دولت
پای کار اصلاحات اقتصادی - ۱
1- مسئولیتپذیری، و قربانی نکردن آینده، از شاخصههای مهم بلوغ شخصیت است. در مقابل، خوشباشی به قیمت آیندهفروشی، از نارسایی شخصیت حکایت میکند. ملت ما در روند پویش پیشرفت، بعضا با این عارضه مواجه شد. عبرت پیش چشم، مهار نمایشی تورم در پنج شش سال قبل، با وجود منفی شدن اغلب شاخصهای اقتصادی است. برخی مدیران با اختصاص بخش عمده درآمد صادرات نفت برای واردات، خیال حال خوش را در افکار عمومی دمیدند و حال آنکه برآیند کژتابیهای آنها، در حال برجا گذاشتن رکوردهای «رکود، تورم، کسری بودجه، بدهی، نقدینگی، کاهش سرمایهگذاری، کاهش ارزش پول ملی، بیکاری، کاهش درآمد سرانه، افزایش توزیع رانت و تشدید ضریب جینی (شکاف طبقاتی)» بود.
2- درمان دردهای مزمن، وقتی از مُسکّن فراتر رود و به درمانهای دشوار مانند تجویز داروی تلخ یا جراحی برسد، دیگر انتخاب نیست، بلکه ضرورت است. بر خلاف مُسکّن و مخدّر که حال بیمار -یا معتاد- را خوش میکند، داروی تلخ و جراحی، ناخوشایند است. اما دوراندیشی، این ناگوار را بر آن خوشی ناپایدار ترجیح میدهد. سالها قبل وقتی پزشک، تصویر رادیوگرافی را دید و با خونسردی گفت؛ «پای فرزند شما نشکسته و سالم است»، من و همسرم چقدر خوشحال شدیم. اما کودک همچنان درد میکشید و دو روز بعد، به متخصص دیگری مراجعه کردیم. پزشک دوم، که متخصص شناخته شدهای است، پس از دیدن تصاویر رادیوگرافی گفت؛ «پای فرزند شما شکسته و باید گچ گرفته شود». اصلا خوشایند نبود، آن هم درباره کودکی سه ساله؛ اما چارهای نبود.
این، حکایت وضعیت اقتصاد ماست که بعضا گرفتار تشخیص بد، یا ترجیح محبوبیت بر انجام مسئولیتهای سخت شده است. مدیر اگر دلسوز و مسئولیتشناس باشد، حتی تندی بیمار به هنگام درمان ضروری را به تمجید او (بهخاطر تزریق مسکّن) ترجیح میدهد.
3- دولت رئیسی در موضوع یارانه کالا، از صفر شروع نکرده، بلکه قرار است انحراف در توزیع آن را اصلاح کند. دولت وقتی شهریور 1400 تشکیل شد، اصلا ارزی برای واردات کالاهای اساسی نداشت.
60 میلیارد دلار ارز 4200 تومانی، ظرف سه سال به شکل ظاهرا بیهدف، در اختیار معدودی تسهیلات بگیر قرار گرفته بود؛ اگر دوست داشتند کالای اساسی وارد کردند اما به قیمت آزاد فروختند. اگر هم دوست نداشتند، همان ارز را در بازار آزاد فروختند و مابهالتفاوت چند ده هزار تومانی را به جیب زدند. یا با ارز واردات کالاهای اساسی، کالای دیگری وارد کردند و کمر تولید را شکستند. این، سرگذشت توزیع 1260 هزار میلیارد تومان یارانه، با عایدی تورم 60 درصدی، بدهی 1500 هزار میلیاردی و کسری بودجه 450 هزار میلیاردی دولت، و درماندگی در پرداخت حقوق مرداد و شهریور 1400 کارمندان است. دولت رئیسی، ماموریت طاقت فرسای تغییر ریل را از چنان نقطه خطرناکی آغاز کرد و بیآنکه منفعل شود، به پاکسازی تدریجی این میدان مین همت گماشت. رساندن صادرات نفت از 500 هزار بشکه به 1 تا 1/5 میلیون بشکه و احیای تدریجی ذخائر ارزی جارو شده، در کنار تامین واکسن کرونا، از جمله اقدامات آغازین دولت بود.
💢ادامه دارد💢
✍ #محمد_ایمانی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
💢سرمایه اجتماعی دولت
پای کار اصلاحات اقتصادی -۲
4- از ماجرای کرونا آسان عبور نکنیم. اکنون ۶۴ میلیون و ۴۲۲ هزار نفر دوز اول، و۵۷ میلیون و ۶۸۵ هزار نفر دوز دوم واکسن کرونا را دریافت کردهاند و مجموعا ۱۴۹ میلیون و 475 هزار دوز واکسن تزریق شده است. شیوع کرونا و قتل عام روزانه 700 نفر، به تشدید رکود اقتصادی و تعطیلی بسیاری از کسب و کارها منتهی شده بود و ادامه آن میتوانست اقتصاد را فلج کند.
اما با درایت دولت و همدلی مردم، تعداد مرگومیرهای روزانه به زیر 8 نفر (برخی روزها دو نفر) رسیده، و حال آنکه همین دیروز در آمریکا 272 نفر، در آلمان 181 نفر، در ایتالیا 115 نفر، در اسپانیا 107 نفر، در روسیه 105 نفر و در فرانسه 98 نفر قربانی کرونا شدهاند. آمار قربانیان در ایران 85 میلیون نفری، در حالی زیر 142 هزار نفر است که شمار قربانیان کرونا در اروپا از مرز ۲ میلیون نفر و در آمریکا از یک میلیون نفر فراتر رفته است. جمعیت اروپا 730 میلیون نفر، و آمریکا 333 میلیون نفر است. موفقیت چشمگیر ایران در حالی اتفاق افتاد که طیف رسانهای مزدور هنگام اوجگیری کرونا میگفتند آنها فایزر میزنند و ما زر زر میکنیم و آب مقطر میزنیم(!)
5- دولت در موضوع ساماندهی یارانهها به موقع اقدام کرد، اگر نگوییم دیر. این کار باید چند سال قبل انجام میشد و مدیران وقت نخواستند. غیر از خسارتهای غیر قابل تداوم روند قبلی، آنچه ضرورت اقدام عاجل را دوچندان کرد، بحران غذایی در جهان پس از وقوع جنگ اوکراین است که حتی از آن بهعنوان جنگ جهانی غذا یاد میشود. در اثر این جنگ که احتمالا طولانی هم شود، قیمت مواد غذایی وضعیت انفجاری پیدا کرد و از آن بدتر، مواد غذایی در بازارهای جهانی کمیاب و نایاب شد.
بسیاری از کشورها، به خرید و احتکار انبوه مواد غذایی اقدام کردند و صادرکنندگان بزرگ هم از فروش امتناع ورزیدند. این وضعیت تهدیدآمیز جهانی وقتی برای ما گرفتاری مضاعف میشود که عنایت کنیم کالای اساسی یا ملزومات آن، با ارز یارانهای وارد میشوند اما بخش قابل توجهی از آن به کشورهای همسایه قاچاق میشود. بنابراین، مسئله فقط هدررفت ارز نیست، بلکه پای امنیت غذایی درمیان است.
6- دولت رئیسی، پروژه با انحراف پیش رفته توسط دولت قبل را تحویل گرفته، و نه پروژهای را که خود راسا طراحی و اجرا میکند. تدبیر شجاعانه دولت، البته دشمنان سرسختی هم دارد که تا بتوانند سنگاندازی میکنند تا دولت، مجبور به عقبنشینی شود.
گروه اول، رانتخوارانی هستند که در مرتع رانت 1260 هزار میلیاردی فربه شده و برای خود، خدم و حشم سیاسی و رسانهای دست و پا کردهاند. حذف رانت برای آنها، حکم مرگ و زندگی را دارد.
گروه دوم، مدیرانی هستند که این رانت بزرگ را به رانتخواران دادند. اگر دولت موفق به اصلاح روند توزیع یارانهها شود، آن مدیران مواخذه خواهند شد و باید پاسخگو باشند.
گروه سوم، آمریکا و غرب، که یقین دارند موفقیت ایران در اصلاحات اقتصادی، به معنای جلب رضایت بیشتر مردم و بینیازی بیشتر به تکرار توافق خسارتبار است. امپراتوری رسانهای وابسته به این سه طیف، تمام ظرفیت خود را به کار بستند تا با هراس افکنی، مانع از آغاز ماموریت دولت شوند و مردم را علیه مصلحت خود بشوراند. اما صداقت و تدبیر دولت در کنار متانت و نجابت و درایت مردم موجب شد نقشه بزرگ دشمن عقیم بماند.
💢ادامه دارد💢
✍ #محمد_ایمانی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
این قدر مشابهت و مطابقت ؟!
🔹این که رسانه های وابسته به انگلیس، آمریکا، اسرائیل وسعودی، از اقدام دولت برای "باز توزیع عادلانه یارانه ها" و "توقف هدر رفت ذخائر ارزی ایران" عصبانی باشند، کاملا قابل فهم است.
♦️اما مدعیان اعتدال واصلاحات، چرا باید مثل رسانه های نشاندار دشمن، عصبانی باشند و فضاسازی و هوچیگری کنند؟ یا مثل همان رسانه های بیگانه، تحریک به ایجاد اغتشاش و نا امنی کنند و البته شرمنده درایت و متانت ملت ایران شوند؟! این حجم از تطابق و هم آهنگی با بیگانه، اتفاقی است؟
✍ #محمد_ایمانی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
آشوب حیف نون ها
وسط تحریریه BBC و VOA
🔹می دانستید همین حالا که در شهر به شهر کشور، آرامش و امنیت تمام برقرار است، BBC و VOA و منوتو و سعودی اینترنشنال، تیتر های دروغین "آشوب و اغتشاش در ایران" را به خورد مخاطبان ویژه خود می دهند؟!
♦️در ایران که آرامش کامل برقرار است؛ پیداست آشوب و به هم ریختگی، وسط استودیوی آن رسانه ها افتاده است.
🔹دلار و یورو و پوند که علف خرس نیست. حتما کارفرمایان با توپ پر، از نان خورهای این رسانه ها می پرسند: پس شما با این همه خرج و مخارج گزاف، چه غلطی می کنید که هیچ اتفاق قابل ذکری در ایران رخ نمی دهد؟
♦️بیچاره ها مجبورند خبر بسازند و تصاویر آرشیوی را بازنشر کنند تا فاکتور سر ماه شان، پر از خالی نباشد. حیف نون های مفت خور!
✍ #محمد_ایمانی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
❓مردم عزیز ایران یادتان هست...؟!
♨️مردم ایران! یادتان هست زمانی برای کارِ نکرده و قبول برجام خسارت بار، از خزانه ملی به یکدیگر سکه فتوحات و افتخارات هدیه میدادند!
⚠️زمانی بود که، به ملت با شرافت ایران وعده کذب رفع تمام تحریمها را بالمره دادند! یعنی از طرف خودشان لغو شده دانستند
به فردی گفتند: ازدواج کردی، گفت: همه چی حل شده فقط یک مطلب مانده، گفتند: چی، گفت: ما میخواهیم، طرف مقابل نمیخواد!
‼️مردم ایران یادتان هست، هر روز یک حاشیه درست میشد، شاید بپرسید از کجا؟
از یک مرکز جنگ روانی خیلی #آشنا، یک روز فردی را میفرستاند، تابلو شهید را از سر کوچهای بردارد و تیم حاشیهساز عکس آن را در فضای مجازی پخش میکرد و استعداد کشور را یک هفته هدر میداد
یک روز ورزشگاه نرفتن زنان را مطرح میکردند، یک روز خطبهای از علمالهدی امام جمعه مشهد یا خطابهای از منبری دیگری را تقطیع میکردند
روزی صف سبد کلا راه میانداختند و روزی منتقد را به جهنم روانه کرده و روزی از فرار مغزها ایجاد دلهره در دل جوانان به راه میانداختند...!
💠و صبح جمعهای خبر میرسید که بنزینتون گرون شده من هم تازه خبر دار شدم، مردم ایران آن جریان حذف نشده است و این گوشه کنار روی نا امید کردن جوانان برنامه ریزی میکند!
✍#محسن_علمداری
#آنتی_سکولار
https://eitaa.com/antisecular_ir
💢سرمایه اجتماعی دولت
پای کار اصلاحات اقتصادی - ۳
7- روسیاهی برای رسانههای اجارهای و سیاست بازان مغرض ماند که هنوز تدبیر دولت به اجرا در نیامده، جنجال کردند تا نگذارند درمان ضروری، در آرامش اتفاق بیفتد. در تبار شناسی آنها همین بس که یکی از عناصر نشاندار و فراری شان سه سال قبل اعتراف کرد: «ما کارمندان پروپاگاندای دولت ترامپ، بوریس جانسون، نتانیاهو و سعودی، از طریق کرونا هراسی، ایران و ایرانیان را نابود خواهیم کرد. وظیفه ما وحشت افکنی است تا با فرو پاشاندن سازمان اجتماعی، مردم را به خشونت جمعی بکشانیم. گمان باطل نکنید که ما مخالف سیاسی و مدافع حقوق بشرهستیم. ما تشنه مرگ و خون مردم ایرانیم. کاری را که شدیدترین تحریم های تاریخ نتوانست با ایران انجام دهد، ما موظفیم با کرونا هراسی انجام دهیم».
رئیسجمهور، این جریان فاسد و توان هوچیگری آنها را میشناخت؛ اما معرفت بالاتری به سرمایه اجتماعی نظام و همدلی مردم داشت. به همین دلیل هم کار خطیری را که به صلاح مردم است، باآمیزه صداقت و شفافیت و تدبیرآغاز کرد.
این را مقایسه کنید با دولتمردی که سهمیهبندی سوخت را برای عوام فریبی حذف کرد و چهار سال بعد، دستور سه برابر شدن قیمت را داد؛ اما به مردم گفت «خود من هم صبح جمعه با خبر شدم»! چنان رویکردی، مجال موج سواری دشمنان در آبان 98 (و سپس ترور حاج قاسم در دی ماه) را فراهم کرد. اکنون اگر دشمن در انجام عملیاتی مشابه ناکام مانده، حاصل یکدلی دولت و مردم است.
8- برای تحقق یک امر باید «مقتضی موجود» و «مانع مفقود» باشد. اصلاحات اقتصادی، ملزومات و موانعی دارد. مانع زدایی و مبارزه با کارشکنیها، همان قدر اهمیت دارد که کارهای ایجابی و تغییر ریل اقتصاد. اکنون که دولت با حمایت مجلس و دستگاه قضایی، گام اول را برداشته، باید چند نکته مورد اهتمام قرار گیرد تا درمان، به سرانجام برسد:
- بهروزرسانی دقیق دهکها و پرداخت پلکانی یارانه، که نه کسی از قلم بیفتد و نه غیر مستحقی یارانه بگیرد. متاسفانه در سالهای گذشته، به این امر اهتمام نشد.
- مجازات سرسختانه محتکران و گرانفروشان و قاچاقچیان و اخلالگران رسانهای.
- نظارت دائمی و هوشمند بر بازار و ممانعت از قیمت گذاریهای کاذب.
- روشن کردن سرنوشت صدها هزار میلیارد تومان تسهیلات واگذار شده با عناوین مختلف اقتصادی و باز پسگیری و تعقیب متخلفان. هدف از باز توزیع یارانه کالاها، تامین امنیت معیشتی طبقات پایینی است که در چند سال گذشته آسیب جدی دیدند. اما از آن مهم تر، سرنوشت تسهیلات کلان ارزی و ریالی اختصاص یافته به نام حمایت از تولید، واردات و صادرات است؛ و همچنین، پیگرد مدیرانی که بیمبالاتی یا تخلف کردهاند. آنچه نهایتا به اقتصاد رونق میدهد، حمایت از تولید و مبارزه بیمجامله با معارضان آن است.
نباید در برابر این ادبیات مغالطهآمیز که «بگیر و ببند بیفایده است»، یا «به حساب افراد سرک نمیکشیم» و...، منفعل شد. این روایت پروفسور «هاجون چَنگ» -شهروند کُره جنوبی و استاد دانشکده اقتصاد دانشگاه کمبریج- خواندنی است که درکتاب «نیکوکاران نابکار»، درباره تجربه کشورش مینویسد:
«در دهه 1970، برنامه ایجاد صنایع سنگین در دستور کار قرار گرفت. در مدارس به ما میآموختند که وظیفه میهنی ما حکم میکند کسانی را که سیگار خارجی می کشند، گزارش کنیم. ضرورت داشت ارز صادرات برای واردات ماشین آلات به کار گرفته شود. ارز به راستی خون و عرق جبین سربازان صنعتی ما بود که در کارخانهها دست اندرکار جنگ صنعتی بودند. کسانی که با خریدهای بیهوده، ارز را هدر میدادند، خائن به وطن به شمار میرفتند و به عنوان فرد بی اخلاق - اگر نه تبهکار- آماج حملات زهرآگین قرار میگرفتند. شدیدا از هزینه کردن ارز در موارد غیر ضرور ممانعت میشد؛ حتی خرید خودروهای کوچک و نوشیدنی و شیرینی. این کار از طریق اعمال ممنوعیت های وارداتی، تعرفه و عوارض سنگین گمرکی صورت میگرفت. سفرهای خارجی جز با مجوز دولت برای معامله تجاری یا تحصیل ممنوع شد... دولت، کنترل مطلق روی ارز کمیاب اعمال کرد و تخلف از آن می توانست مجازات مرگ در پی داشته باشد».
✍ #محمد_ایمانی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴باز نشر /آیت الله فاطمی نیا :
امروز تضعیف رهبری بالاترین گناه و از شرب خمر حرام تر است
♦️خدا ان شاء الله به ما توفیق بدهد یار رهبرمان باشیم و قدر این آقا را بدانیم.
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
⭕️ از نظر غرب زده ها روسیه تو اوکراین شکست خورده چون دو ماهه نتونسته اوکراین را فتح کنه !!!
ولی کدخداشون که 20 سال تو افغانستان بود و آخر سر هم دست از پا درازتر گورشو گم کرد و رفت قهرمانه !!!
👤 یاس 🌹
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴روزانه ۷۷۰میلیون تومان برای پیشگیری از هاری ناشی از گزش سگهای ولگرد در کشور هزینه میشود!
🔹هاله میرابریشمی، افسر ارشد حیوانات در ایالت مریلند آمریکا: دلیل موفقیتآمیز بودن برنامههای این ایالت در کاهش سگهای بدون صاحب، اجرای برنامه TNR (زندهگیری، واکسیناسیون، عقیمسازی و واگذاری) با همکاری حامیان حیوانات در قبول سرپرستی است.
🔹مهدینبییان، مدیر پروژه بینالمللی حفاظت مشارکتی میشمرغ: راهاندازی کمپینهای حمایت از سگهای ولگرد درست مثل این است که برای حمایت از موشها کمپین راه انداخت.
🔹براساس آمارهای موجود، تزریق واکسن هاری در سال ۹۸به ۲۳۴هزار مورد میرسد. ۲۰۰هزار مورد از این گزشها مربوط به سگها (۱۸۰هزار سگ صاحبدار و ۲۰هزار سگ بدون صاحب) و ۳۴هزار مورد آن مربوط به سایر گونههاست. سال گذشته این آمار به ۲۵۰هزار مورد رسید./ همشهری
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
♨️ بلاهتِ نوبرانه!
❗️تو مجلس ترحیم اعلام شد؛ مرحوم وصیت کرده، کسی مشکی نپوشید!😶
‼️یک مرتبه، یکی بلند شد، داد زد: مرحوم غلط کرد، ما به احترامش می پوشیم!😱😂
⛔️ این ماجرا شده قصۀ این روزهایِ مهدی نصیری؛
🔴 آمریکایی ها خودشون اعتراف کردند که داعش را خودشان در عراق و سوریه به وجود آوردند،😠
🙉 اما نصیری داره خود زنی میکنه و فریاد میزنه: آمریکا غلط کرد، جریان تکفیری تروریستیِ داعش، فقط یک اعتراضات مردمی بود!😳🤣
✍️ #نمک_پاش
#آنتی_سکولار
https://eitaa.com/antisecular_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ کارشناسان عرب:
📍سوریه همواره سیاست توازن در منطقه را دنبال کرده بود و حافظ اسد هم در جنگ ایران و عراق در کنار ایران ایستاد/سوریها میدانند کشوری که صادقانه در کنار آنها ایستاد ایران بوده است/ایرانیها از فعالیت در خاورمیانه آموختهاند که هدف اصلی، جنگ مستقیم نیست بلکه آنچه مهم است نفوذ در نهادهای یک کشور است/راهبرد ایرانیها در سوریه هوشمندانه است و اسرائیل و آمریکا را تحت فشار گذاشته است....
#عربی
🆔 Kavoshmedia
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑📽وحشت در خیابانهای آمریکا
♨️شبکه CNN اعلام کرد که در هفته اخیر:
21 نفر بر اثر تیراندازی دسته جمعی در ایالت میلواکی
13 نفر در شهر بوفالو (در ایالت نیویورک)
5 نفر در شهر هیوستون (در ایالت تگزاس)
و 5 نفر در منطقه اورنج کانتی (در ایالت کالیفرنیا) مورد اصابت قرار گرفتند. که ۱۵ نفر آن ها کشته شدند
این جنایت ها یک بارش در ایران اتفاق بیافته، عده ای هستن که به دین و نظام و گرونی ربطش میدن...
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مستندی دردناک از بیتدبیریهای دولت روحانی در حوزهی ارز
برشی از مستند «۴۲۰۰»
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔺نماینده مردم تهران در مجلس در گفتگو با جهان نیوز:
👈دولت روحانی ۸ سال فرصت طلایی کشور را تلف کرد
🔰 عُرضه اصلاح نظام یارانه را نداشتند
▪️ دغدغهشان ورود هواپیما برای قشر مرفه بود
✔️در دولت قبل مناطق محروم محرومتر شدند و قشر مرفه در رفاه بیشتری قرار گرفت
جزئیات و ارسال نظر در👇
http://www.jahannews.com/news/800036
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴خسارات وارد شده به ساختار اقتصاد در زمان تخصیص ارز ترجیحی:
۱. از بین رفتن ۷۰ میلیارد دلار از ذخایر ارزی کشور
۲.تشدید کسری بودجه دولت به میزان ۶۰۰ هزار میلیارد تومان (معادل بیش از بودجه عمومی سال ۹۹) ناشی از ارزپاشی های ۴۲۰۰ تومانی
۳. بروز فساد و رشوه در دستگاه های دولتی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔰حرف روز
🔷️مهمترین رسالت دولت سیزدهم
تحقق بسیاری از امور در هر کشوری وابسته به قوت و ضعف دولتها است. براین اساس، یکی از ریشههای مشکلات کشور در سالهای اخیر، تضعیف نقش و جایگاه دولت در حل مشکلات است. این امر به چند دلیل حادث شده است: فشارهای خارجی، شدت یافتن مشکلات اقتصادی در داخل، کاهش میزان انسجام سیاسی و نخبگانی در کشور و ... که درمجموع، کاهش تواناییهای تنظیمی، توزیعی، استخراجی، نمادین و پاسخگویی دولت در ایران را در پی داشته است که نتیجه آن، ضعف دولت در مقابله با فساد و رانت و غلبه احساس «رهاشدگی» کشور از سوی دولت است. مطابق با این گزاره، مهمترین رسالت دولت سیزدهم، احیای منزلت دولت بهعنوان تجلی عنصر حاکمیت است.
💠نکاتتحلیلی:
1️⃣- اگر تعریف جامعهشناسان دولت را مبنا قرار دهیم، دولت «انحصار زور مشروع» را بر عهده دارد. مبتنی بر این ویژگی، دولت باید قادر باشد تا با استقلال از همه گروهها و طبقات اجتماعی و اساساً همه ذینفعان، خواست خود را بر همه آنها تحمیل کند.
2️⃣- رواج پدیدههایی چون فساد، لاتاری خودرو، افزایش مداوم قیمتها، انحصار در صادرات و واردات و ... مهمترین حوزههایی است که دولت سیزدهم بایستی با ورود جدی به آنها، با قطع دست عوامل مخل، هم اخلالگری آنها در معیشت مردم را از بین ببرد و هم بارقههای امید و اعتماد در جامعه را زنده نگه دارد.
3️⃣- همانگونه که دولت سیزدهم، کار خود را با روند تحولی آغاز کرده است، امید میرود در برنامه تحول اقتصادی خود نیز بتواند برنامههای خود را به ثمر برساند. نکته امیدوارکننده در این زمینه آن است که دولت سیزدهم با عوامل مافیا و فساد، پیوستگی از نظر اشتراک در پایگاه اجتماعی ندارد و بنابراین، همانگونه که تاکنون مصمم به آزادسازی واردات خودرو شده است، میتوان امیدوار بود که در سایر حوزهها نیز بتواند با جریان رانت و فساد در کشور مبارزه کند.
4️⃣- ازجمله توصیههای رهبری معظم انقلاب درباره دولت سیزدهم، ضرورت کمک به این دولت با توجه به کارهای مهمی است که در پیشرو دارد، به نظر میرسد که کانون کمک به دولت، کمک به مبارزه با جریان رانت و فسادی است که بر شاهرگهای اقتصاد کشور چنبره زده است.
5️⃣- مهمترین بزنگاهی که میتواند به احیای منزلت دولت کمک کند، مدیریت پیامدهای حذف ارز ترجیحی بهویژه «تورم انتظاری» است. در این زمینه، با توجه به انسجام دولت و پیگیریهای جدی ستاد تنظیم بازار، همانگونه که تاکنون التهاب بازار بهطور نسبی کنترلشده، انتظار میرود که دولت بتواند با کنترل تورم و عدم سرایت تورم کالاهایی که ارز ترجیحی آنها حذف شده به سایر کالاها، احساس رهاشدگی مدیریتی در کشور را بزداید.
✍ #مصطفی_قربانی
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
https://eitaa.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
♦️درخواست ترکیه و عراق برای واردات گاز از ایران
مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران:
🔹ترکیه درخواست افزایش ظرفیت واردات گاز از ایران را دارد.
🔹سال آینده قرارداد صادرات به عراق به اتمام میرسد که آنها نیز درخواست تمدید قرارداد داشتهاند.
🔹پیگیریهای لازم برای صادرات گاز به آذربایجان، ارمنستان، ترکیه و عراق انجام خواهد شد./تسنیم
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
https://eitaa.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi