.
.
محبوب بود؟
.
اینکه برایتان نقل میکنم را خودتان مستقل جستجو کنید به نتیجه که رسیدید برای دیگران ارسال کنید.
سال ۱۹۶۷ محمدرضا پهلوی سفری مهم و طولانی به آلمان غربی داشت. سفری که به جنجال ختم شد. دانشجویان ایرانی و آلمانی در اعتراض به حضور دیکتاتور منطقه خاورمیانه با در دست داشتن پلاکاردهایی علیه ساواک تجمعی برگزار کردند. خبر منتشر شد که شاه همراه همسرش برای شنیدن قطعه موسیقی «ماجیک فلوت» موتزارت به سالن «دویچه اوپر» برلین میرود. تجمع دانشجویان به آنجا کشیده شد و در درگیری با پلیس یک دانشجوی ۲۶ ساله آلمانی به نام "بنو اونهزورگ" کشته شد.
این تصویر که در بالا مشاهده کردید نماد از آن واقعه و دانشجوی آلمانی کشته شده است. پلی در شهر هانوفر آلمان.
.
.
آیا منوتو
بی بی سی
ایران اینترنشال
برای جوان دهه هشتادی ما از روی این پل گزارش تهیه می کنند و می گویند که شاه ایران آنقدر محبوب بود که در سفرهای به اروپا همیشه مورد اعتراض بود، آن هم مورد اعتراض دانشجویان غیرایرانی!
.
این رسانه ها نمی گویند چون در این صورت تصویرسازی جعلی که از محبوبیت و آزادی دوران پهلوی انجام داده اند خدشه دار میشود. صدا و سیما و آموزش و پرورش ما هم که تعطیل است.
بعد آیا جوان ما حق ندارد شعار "آزادی" را از سلطنت طلبان باور کند؟ سلطنت طلبانی که ساواک مخوف ترین سازمان امنیتی خاورمیانه را داشتند. شاه در هر سفر خارجی با دو دردسر روبرو بود: اعتراضات علیه ساواک و یا سوالات خبرنگاران خارجی علیه ساواک!
@jaryanshenasi_11
🎥 ضربوشتم وحشیانه راننده سیاهپوست توسط پلیس آمریکا
🔹وکلای یک شهروند سیاهپوست آمریکایی که در جریان توقف خودرویش توسط پلیس در «کلرادو» به طرز وحشیانهای مورد ضرب و شتم قرار گرفت، تصاویری دلخراش از این حادثه را منتشر کردند و خواستار تحقیقات جنایی شدند.
🔹در یکی از عکسهایی که بعد از ضربوشتم گادسون گرفته شده، یک مامور لبخند به لب، زخم ناشی از انجام این خشونت روی دستش را نشان میدهد.
🔹یک مامور مدعی شده بوی ماریجوانا را حس کرده و به گادسون گفته باید تست رانندگی تحت تاثیر مواد مخدر بدهد. بعد به گادسون که بیخانمان بود، دستور داده شد از ماشین خارج شود. وقتی او از خروج از ماشین خودداری کرد و پرسید چرا باید به او دستبند زده شود، با مشت و لگد به او پاسخ داده شد.
@Farsna - Link
14010830_دیدار با مداحان اهل بیت ع.mp3
25.25M
از روزهای آغاز اعتراضات اخیر هر بار که با استاد در این باره صحبت میشد، بسیار مطمئن بودند که نظام از این آشفتگی ها آسیب اساسی نمی بیند، اما از لحاظ اجتماعی به دنبال آن بودند که چطور طرفداران انقلاب اسلامی می توانند این فاصله و گسل اجتماعی که غربگرایی در میان مردم ایجاد کرده است را پر کنند?
واضح است که پر شدن این گسل نیاز به گفتگوی اجتماعی دارد، اما سوال این بود که به میزبانی کدام نهاد اجتماعی انقلابی؟ کدام نهاد انقلابی و مذهبی است که ظرفیت این را دارد که مردم برای در میان گذاشتن بیم و امیدهای خود، به او رجوع کنند؟ کدام نهاد است که نسبت به دین و انقلاب بی طرف نباشد، اما مردم سفره دلشان را جلوی او باز کنند و نظام هم تفکر آن نهاد را قبول داشته باشد و آن را میانجی درستی بین خودش و مردم بداند؟
آیت الله میرباقری از همان روزهای اول، می گفتند که این ماموریت تنها از نهاد «هیات های مذهبی» بر میاید! گویی هیات نماینده اعتراض به ظلم و انتظار افق های روشن است، اما آن افق های روشنی که انقلاب 57 هم به همان افقها مومن است.
هیات وقتی اعتراض می کند نه با زبان عدالتخواهی طبقاتی است و نه رفاه جویی لیبرالیستی! بلکه ادبیات انتقادی خودش را دارد. اگر امید می دهد هم دفاع از وضع موجود نیست، بلکه آنقدر از شورانگیزی رویای عصر ظهور گفته است که کسی او را محافظه کار نخواهد خواند!
این جلسه سخنرانی استاد در جمع شعرا و مادحین اهلبیت است و در این جلسه سعی می کنند این تحلیل خود از ماموریت هیات را برای آنها توضیح دهند. جلسه ای گوش دادنی است!
@social_theory
🔴 هدایای رهبر انقلاب به خانواده شهید حسن مختار زاده
🔹 رهبر انقلاب هدایایی از جمله انگشتر، چادر، چفیه و کتاب جهاد مقدس را خدمت پدر و مادر #شهید_حسن_مختارزاده ارسال فرمودند.
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
به نام خداوند مردان جنگ
لقمه نان خشکی برداشتند
و جانشان را گذاشتند !
بی ادعای بی ادعا
این تمام سهـمشان بود
از سفره ی انقلاب
رزقکشهـادت
#صبحتون_شهدایی_
@mahman11
31.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴شعار غرب :تنهایی و سقط جنین برای زن ایرانی /فرزند زیاد و زندگی شاد برای زن غربی
♦️قابل توجه کسانی که میگویند شما توهم دشمن دارید
🔶فقط همین مستند کافیست تا بدانیم ما دشمن داریم، دشمنی که سیاست گذاری اش قتل فرزندان و کاهش جمعیت ماست. اگر فرزند اوری بد است چرا سیاست خودشان فرزند اوری زیاد است؟
اگر فرزند اوری خوب است چرا زنان مارا ترغیب به نیاوردن فرزند میکنند؟
ایا این همان دشمنی بد خواه نیست؟
⏪حیف بر کسانی که فریب چنین رسانه هایی را میخوردند و افکار وعقاید خود را با چنین بدخواهانی تنظیم میکنند.
🔴 #حقیقت_غرب 👇
https://eitaa.com/joinchat/3959554299C7b558c3f51
♦️در تمام کشور اعتصاب سراسری شده ؛
کل فرودگاه ها قفله
پست کلاً خوابیده
آمبولانس ها راننده ندارن
هزاران نفر در خیابان ها جمع شدن
وضع انقدر بده که مردم غذای سگ میخورن
و الانم سیاست مدارا گفتن ارتش باید بیاد وسط
اینجا بریتانیاست 😐😐
یکی بود یکی نبود
🔴 #حقیقت_غرب 👇
https://eitaa.com/joinchat/3959554299C7b558c3f51
💢وضعیت بی حجابی چقدر عجیب است؟!
🔹برخی با اشاره به بروز رفتارهای ضد دینی مانند حمله به برخی از ارزشها و نماد های مذهبی همچون چادر و اصل حجاب شرعی، ساده انگارانه تصور می کنند، ستیز با احکام اسلامی خصوصا حجاب شرعی در ایران حاصل تجربه حکومت دینی است.
🔺احتمالا تاریخ نخوانده اند تا بدانند، در همان بدو انقلاب و در آن فضای شور انقلابی و دینی جامعه، شاهد تظاهرات چند ده هزار نفری علیه حکم قصاص و حجاب بودیم.
🔺 اوج این اعتراضات را در 17 اسفند 57 شاهدیم. روز جهانی زن. یعنی فقط 25 روز بعد پیروزی انقلاب اسلامی. یک روز بعد از سخنان تاریخی امام در ارتباط با لزوم وجود حجاب شرعی در ادارات و سازمانها و وزارتخانه ها. راهپیمایی حدودا 15 هزارنفری علیه حجاب که چند روزی به طول انجامید و موجبات درگیری و زد و خورد و مباحثه های مختلف میدانی را برای مردم فراهم آورد. فیلم های منتشر شده از تجمعات آن روزها یکی از اسناد جذاب و ماندگار تاریخ انقلاب است. خصوصا تجمعاتی که در دانشگاه تهران شکل گرفت.
🔹واقعیت این است که دین ستیزی در بخشی از جامعه ایران، ریشه در سیاست های فرهنگی حکومت رضاخان و سپس پهلوی دوم دارد. فضای اجتماعی بعد از انقلاب اسلامی هم فقط مدتی آن را به محاق خاموشی برد.امروز فقط زمینه بروز دوباره این دیدگاه، آن هم در مقیاس بسیار کوچکتری، توسط اقلیتی که از اول انقلاب همیشه وجود داشتن فراهم شده است. فلذا نباید پدیده رخ داده فعلی را امری عجیب و خارق العاده دانست و نباید متحیرانه به آن نگاه کند. #علی_ریاحی_پور
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat