💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹شخصاً روزی حداقل 10 پیام مردمی را تا وصول نتیجه پیگیری میکنم
🔸رئیس قوه قضائیه گفت: برخی راهکارها زود جواب میدهد اما برخی زمانبر است ولی مهم این است که مردم بدانند که رویکرد دستگاه قضا کم کردن هر چه سریعتر مشکلات آنهاست.
به گزارش مرکز رسانه قوه قضائیه،
حجتالاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژهای در جلسه دیروز شورای عالی قوه قضائیه با اشاره به تلاشهای صورت گرفته در جهت احصای مشکلات مردم و تدوین راهکارهای رفع این مشکلات ظرف یک ماه گذشته اظهار داشت: برخی راهکارها زود جواب میدهد اما برخی زمانبر است ولی مهم این است که مردم بدانند که رویکرد دستگاه قضا کم کردن هر چه سریعتر مشکلات
آنهاست.
برخورد با فساد
در داخل و خارج قوه قضائیه
جدیتر از گذشته
محسنی اژهای با بیان اینکه رسیدگی به فساد در داخل و خارج قوه قضائیه جدیتر از گذشته پیش میرود، تاکید کرد: دستگاه قضایی علاوه بر مبارزه با فساد در ابعاد مختلف، با کوچکترین تخلف و فساد در داخل مجموعه نیز برخورد میکند و همه تلاش خود را برای افزایش انضباط سازمانی به کار گرفته است....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/225265
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ
@kayhannewspaper
📎قالیباف: فرایند قانونگذاری در کشور باید اصلاح شود
رئیس مجلس ضمن تاکید بر اصلاح روند قانونگذاری در کشور و بیان این که مجلس مسئول مرزبانی و دفاع از مرزهای قانون در کشور است گفت: اصلاح فرآیند قانونگذاری برای کنترل ورودیها و مصوبات و نیز حل مشکلات کشور بسیار موثر است.
محمدباقر قالیباف رئیس مجلس در جلسه شورای هماهنگی قوه مقننه با حضور رؤسای کمیسیونها برای بررسی ایرادهای شورای نگهبان به طرحها و لوایح مصوب مجلس، گفت: مجلس دو وظیفه جدی و اساسی در حوزههای قانونگذاری و نظارت را برعهده دارد و در این راستا از دو سازمان مهم مرکز پژوهشهای مجلس و دیوان محاسبات کل کشور استفاده میکند.
وی ادامه داد: مرکز پژوهش های مجلس و دیوان محاسبات کشور باید تلاش کنند تا بهترین خدمات و کمک را از نظر مشورتی و پژوهشی به نمایندگان در صحن و کمیسیونهای مجلس ارائه کنند.
رئیس قوه مقننه ضمن اشاره به اینکه درخصوص این موضوع در نشست دیروز هیئترئیسه مجلس مباحث جدی مطرح شد، اظهار داشت: مرکز پژوهشهای مجلس و دیوان محاسبات گزارشی در مورد چگونگی استفاده هر چه بهتر از ظرفیتهای این دو سازمان را در جلسه شورای هماهنگی و صحن علنی مجلس ارائه دهند تا نمایندگان بتوانند، این موارد را به عنوان مطالبه از این دو سازمان پیگیری کنند....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/225234
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ
@kayhannewspaper
📎خودباختگی و فرار رو به جلوی مدعیان اصلاحات درباره واکسیناسیون
🔸روزنامه همدلی در مطلبی با عنوان «استقلالطلبی؛راه یا چاه؟» به مسئله کرونا و واکسن پرداخت و نوشت: از روزیکه زمزمههای تولید واکسن توسط شرکتهای مختلف شنیده شد مثل خیلی از موارد دیگر دعوای حیدری و نعمتی در ایران بهگوش رسید، یکی سنگ غرب به سینه زد و دیگری شرق.... درحالیکه ما اینجا داشتیم دائم بر سر مال میزدیم آنها واکسن ساختند، تزریق و صادر کردند، توانستند بخشی عمدهای از مرگومیرها را کاهش دهند و تا حدود زیادی به زندگی پیشاکرونایی برگردند اما ما هنوز داریم دعوا میکنیم.
در این مطلب آمده است: حقیقت آنکه کشورهای دیگر درخصوص واکسن کرونا یا حتی بسیاری از موارد دیگر، مانند ما فکر نکردند، شاید ما استقلال آنها را بهسخره بگیریم و بگوییم آنها همان غلامان حلقه بهگوش هستند اما این ایده حاصل نگاه ما به امر استقلال است.
همدلی نوشت: «ما گمان میکردیم تا شهریور ماه 50میلیون واکسن کرونای داخلی تولید میکنیم. چنین سطح وسیعی از استقلالطلبی در امر بهداشت سبب شد نهتنها واکسن تولید داخل به مرز 50میلیون نزدیک نشود، بلکه میلیونها دُز از آن هم فاصله داشته باشد، همچنین اقدامات برای وارد کردن واکسن کرونا بهتاخیر افتاد، اما نتیجه چه شد؟ نتیجه اینکه انسانهای بیشتری فوت کردند. آیا این نتایج، حاصل تعریف اشتباه ما از استقلالطلبی نبود؟»...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/225235
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ
@kayhannewspaper
🔹حضور چشمگیر طلاب جهادی درخدمت به بیماران کرونایی
https://kayhan.ir/fa/news/225201/
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🔴حق پذيرى
#نهج_البلاغه
◽️لا تنفروا من الحق نِفار الصحيح من الاجرَب، و البارئ من ذى السّقم.
💎از حق مگريزيد، آن گونه كه انسان سالم از شخص گر و يا تندرست از بيمار مى گريزد.
📘#خطبه ۱۴۷
@nahjol_balagheh
السلام علیک یا صاحب الزمان❤️
ای در تو زنده تا به ابد صبر فاطمه
آقا به حق نالهٔ خیرالنسا بیا
دریاب با تصدقی این مستمند را
ای حضرت کریم، عزیز خدا بیا
از فرط معصیت شده ام تحبس الدعا
بنما خودت برای ظهورت دعا بیا
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج💐
@nahjol_balagheh
🔴 تصویری از انباشت زباله در یکی از خیابانهای اسقاطیل
✍️ جناب آقای استیون
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🤲🏻 فلسفۀ التماس دعا گفتن چیه؟
🔻چرا به دیگران میگوییم برای ما دعا کنند؟
#استوری
@Panahian_ir
🔴 صنعت سنگ تزئینی با یک سوم ظرفیت خودش فعالیت میکند/ طرح مسکنی دولت سیزدهم صنعت ما را رونق میدهد
احمد شریفی، دبیرکل انجمن سنگ تزئینی:
🔹در بخش سنگهای تزئینی ظرفیت ۲۰۰ میلیون متر مربعی و در بخش معادن آن ظرفیت ۳۰ میلیون تنی وجود دارد.
🔹اکنون ظرفیت بالفعل ۷۰ تا ۸۰ میلیون متر مربعی در بخش فرآوری و ۹ تا ۱۰ میلیون تنی در بخش معدن وجود دارد، یعنی این صنعت با حدود یکسوم ظرفیت خود فعال است.
🔹طرح مسکنی دولت سیزدهم، در صورت تامین منابع مالی میتواند جهشی در بخش سنگهای تزئینی کشور ایجاد کند، این صنعت برای اجرای طرح یاد شده آمادگی کامل داشته و هیچ مشکلی از نظر تامین مواد اولیه، ظرفیت و تولید در این عرصه وجود ندارد.
@fetan2
⭕️ ۱۶ روایت ناب در ۴ دقیقه(ارزش فرزند)
🎥 تبیین زیبای روایات ارزش فرزند و فرزندآوری
✅ حجت الاسلام ابوترابی
💢رشد جمعیت منفی شد/ بحران کاهش موالید در ۲۷ استان
🔻در سال ۱۳۹۹ درمجموع ۲۷ استان ایران باروری کمتر از سطح جانشینی را تجربه کردند
🔻براساس اطلاعات سازمان ثبتاحوال کشور، تعداد کل موالید ثبتشده با شیب ملایم تا سال ۱۳۹۷و شیب به نسبت تندتر تا سال ۱۳۹۹مواجه شده بهگونهای که از سال ۹۵تا ۹۹، معادل ۲۵درصد از تعداد بچههای به دنیاآمده طی این مدت، یعنی معادل ۳۷۴هزار ولادت، کاهشیافته است.
🔻در سال ۱۳۹۹ در مجموع ۹استان، باروری پایین (کمتر از ۱.۵) و بسیار پایین(کمتر از ۱.۳) را در سال ۱۳۹۹تجربه کردهاند و ۵۸درصد معادل ۱۸استان هم باروری کمتر از سطح جانشینی یعنی ۱.۰۹تا ۱.۵فرزند داشتهاند.
🔻اکثریت قریببهاتفاق استانها در سال ۱۳۹۹باروری کمتر از سطح جانشینی را تجربه کردند و فقط استانهای یزد، خوزستان، خراسانجنوبی و سیستانوبلوچستان باروری بالاتر از سطح جانشینی داشتند./همشهری
🇮🇷قرارگاه سایبری ↙️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تجمع افغانستانیها در مشهد و تهران
مشهد: طرفداران طالبان
تهران: طرفداران احمدمسعود
@Farsna
طالبان تا تشکیل دولت جدید، مردم افغانستان را ممنوعالخروج کرد
🔹طالبان اعلام کرد تا آغاز کار دولت جدید و فعالیت منظم فرودگاه کابل، به شهروندان اجازه ترک افغانستان داده نمیشود.
🔹مقامات آمریکایی هم گفتهاند با طالبان در حال رایزنی هستند تا اجازه خروج شهروندانی که اسناد قانونی را دارند، صادر شود.
@Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تصاویر هوایی از مزرعه برق خورشیدی چین
🔹مزرعه تولید برق خورشیدی تایهانگ در کوهها در چین سالانه باعث کاهش ۲۵۱ هزار تنی انتشار دیاکسید کربن در سال شده است.
🔹در حال حاضر ۱۱ درصد از مصرف انرژیهای جهان از انرژی تجدیدپذیر تامین میشود.
@Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رضایی: زمين برای ساخت ۱ميليون مسکن آماده است
رئیس کمیسیون عمران مجلس:
🔹زمين لازم برای ساخت يک ميليون واحد مسکونی در سال آماده شده است.
🔸به زودی برای افرادی که در دهکهای پایین جامعه قرار دارند سامانهای برای ثبت نام مسکن ایجاد و به مردم اطلاع رسانی خواهد شد.
tn.ai/2567749
@TasnimNews
اطلاعات ۷ میلیون اسرائیلی به سرقت رفت
🔹یک هکر خود را «Sangkancil» معرفی میکند اعلام کرده است اطلاعات ۷ میلیون اسرائیلی را از پایگاههای داخلی اسرائیل (CITY4U) به سرقت برده است.
🔹اطلاعات منتشر شده نشان میدهند او به کارتهای هویت، گواهینامهها و حسابهای مالیات بر املاک بسیاری از اسرائیلیها دسترسی پیدا کرده است.
🔸جرزوالم پست: چنانچه چنین خبری صحت داشته باشد، بزرگترین هک در تاریخ اسرائیل رقم خورده است.
tn.ai/2567723
@TasnimNews
اعلام اسامی نجومیبگیران ظرف ۶ ماه آینده
🔹نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه: نهایتاً ظرف مدت ۶ ماه بیشترین حقوقهای نجومی با ارائه مدارک و اسامی دریافت نهادها و ارگانهایی که حقوق نجومی دارند معرفی میشوند.
tn.ai/2567761
@TasnimNews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پلیس: پیامکهای لینک دار را کلیک نکنید
رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرائم سایبری:
🔹مجرمان سایبری، روش نصب اپلیکیشنهای جعلی روی گوشیهای طعمه را در دستور کار خود قرار دادهاند.
🔹مجرمان با اختیار گرفتن گوشی همراه قربانی، بدون اطلاع، پیامکی به مخاطبان او مبنی بر نصب اپلیکیشن بد افزار ارسال میکنند که از این طریق تعداد قربانیان افزایش پیدا میکند.
@TasnimNews
روزانه ٣٠٠میلیون دلار هزینه
بازسازی خبط آمریکا برای ایران !
🔹در چند دهه گذشته، حتی یک نفر از غربگرا ها (و مدعیان اعتدال و اصلاحات) را پیدا نمی کنید که برای دفاع از مرزهای کشور در برابر تهدید های امنیتی و نظامی دشمنان هزینه ای داده باشد، در جنگی حاضر شده باشد، یا خراشی بردارد.
♦️اغلب آنها در دفاع مقدس، اگر کنار آمریکا و انگلیس و فرانسه و صدام نبودند -که بعضا بودند- در کنار رزمندگان جان فشان ما هم نایستادند. پس از آن هم هر جا درگیری نظامی و امنیتی برای کشور پیش آمده، در حاشیه امن ایستاده اند؛ اگر که خود، بخشی از نقشه درگیری علیه ایران نبوده باشند.
🔹 وقتی داعش به پشتوانه غرب و دلار های ارتجاع عربی تا پشت مرزهای ما آمد و رسما برای حمله ایران رجز خوانی کرد، حتی یک غربگرا حاضر نشد به جنگ با داعش برود. باز هم نیروهای از جان گذشته مردمی و انقلابی بودند که از عهده اوباش داعش (با همه هیبت و یال و کوپال و عقبه شان) برآمدند.
♦️یادمان نرود در فتنه سبز (سال 88)، گروه های تروریستی مثل گروهک ریگی و رجوی و الاحوازیه و تندر و... رسما در کنار فتنه گران ایستادند و از آن حمایت کردند. آن روز البته شعار دروغین دست اندرکاران فتنه، "نه غزه نه لبنان، جانم فدای ایران" بود؛ چرا که مطلوب آمریکا و انگلیس و اسرائیل، همین بود.
🔹وقتی هم داعش با هدایت آمریکا و ناتو، تا پشت مرزهای ایران آمد و سردار سلیمانی با آمیزه ای از حکمت و تدبیر و شجاعت، به ساماندهی جبهه مقاومت در برابر جنگ نیابتی آمریکا پرداخت، همین ها که عقربه های خود را با غرب تنظیم می کنند، با شانتاژ، از پشت "به مرد میدان" شلیک کردند.
♦️حالا اما همین جماعت سایه نشین و هوچی علیه دفاع از امنیت ملی، ناگهان "جنگ سالار" شده اند و می گویند چرا ایران به جنگ با طالبان نمی رود؟! اما نه داوطلب می شوند برای جنگیدن، و نه درباره دورنمای درگیری کذایی (ور اه افتادن جنگ شیعه و سنی) که مطلوب آمریکاست توضیح می دهند.
🔹افغانستان تله ای بود که آمریکا برای شوروی چید؛ سپس حماقت کرد و خود هم در آن پا گذاشت و هزینه های گزاف از جمله چند هزار کشته داد. برژینسکی مشاور امنیت ملی کارتر، زمانی که گروهی از جهادیون (طالبان بعدی) را در افغانستان علیه شوروی به خدمت گرفتند، گفت "ما این فرصت را داریم که به روسها، جنگ ویتنامشان را عرضه کنیم. برای ده سال، مسکو مجبور بود در جنگی وارد شود که توانایی پیشبرد آن را نداشت و به فروپاشی انجامید".
♦️جو بایدن هم چند روز قبل گفت: "ما ٢٠ سال است روزانه ٣٠٠ میلیون دلار در افغانستان هزینه میکنیم و نمیتوانستیم به این هدر دادن ادامه دهیم. دنیا در حال تغییر و تحول است . ما درگیر رقابت جدی با چین و روسیه و حمله سایبری و اشاعه هسته ای (ایران) هستیم... چین و روسیه آرزو دارند که آمریکا ده سال دیگر در افغانستان گرفتار شود".
🔹عقده ناگشوده آمریکا این است که ایران، خبط شوروی و آمریکا را در افغانستان تکرار کند و مثلا روزانه ٣٠٠ میلیون دلار ( ۹ میلیارد دلار در ماه/ ۱۰۸ میلیارد دلار در سال!) هزینه کند و این البته، غیر از خسارت های مستقیم جنگ است.
♦️رویکرد ایران درباره افغانستان، روشن و حکیمانه است. ما مخالف دخالت بیگانگان یا اداره حکومت بر اساس جا به جایی مبتنی زور قدرت میان دولت غربگرا یا طالبان هستیم. تشکیل دولت ملی بر اساس رای همه اقوام و مذاهب و محترم شمردن همه آنها، مورد حمایت ماست.
🔹جمهوری اسلامی ایران، در عراق هم از همین رویکرد حمایت کرد و اشغالگران را در آفساید گذاشت. وقتی هم که جنگ نیابتی تروریست ها راه افتاد، ما مستقیما درگیر نشدیم، بلکه عمده کمک ما، مستشاری و در جهت بسیج ظرفیت های دفاع مردمی بود؛ همین کار را در لبنان و سوریه و فلسطین هم انجام دادیم.
♦️البته افغانستان از لحاظ ترکیب جمعیتی و قومی و مذهبی، تفاوت های مهمی با عراق دارد. اما در آنجا هم ترجیح ما ، توقف درگیری های نظامی، برگزاری انتخابات و تشکیل دولت ملی است.
@IMANI_mohammad
🔴اصلاحطلبان و نفاق ذاتی ۲۰ ساله
تقریبا در ۲۰سال گذشته این اخبار برای ما عادی شده بود:
🔻در 28 ژوئن سال 2008 میلادی 35 کودک و زن بر اثر حمله جنگندههای آمریکایی جان خود را از دست دادند.همچنین بر اثر حمله انتحاری آمریکا در بغلان در 6 نوامبر 2008 میلادی، 60کودک دانشآموز افغانستانی جان باختند.
🔺حمله به عزیزآباد هرات در 22 اوت 2009 یکی دیگر از حملههای مرگبار آمریکا به افغانستان بود که 60کودک و 10زن را به کام مرگ فرستاد. همچنین حمله هوایی این کشور در 3 نوامبر 2009 به کاروان عروسی در قندهار، 23 کودک جان باختند.
🔺در حمله هوایی آمریکا به نارنگ در 29 دسامبر 2009 نیز 10 دانشآموز کشته شدند.
⏪هر روز در اخبار از جنایات و کودک کشی آمریکاییها در افغانستان میشنیدیم . در ۱۰ سال گذشته فقط جنگنده های آمریکایی بصورت مستقیم حدود ۸ هزار کودک افغانستان را قتل عام کردند اما هیچ صدایی از اصلاحطلبان و سلبریتی ها و غربزده ها نه تنها در ایران بلکه در کل جهان شنیده نشد اما حالا همه دلسوز کودکان افغان شده اند. چرا؟؟؟؟
🔴به کمپین #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13