D1736670T15566556(Web)~1.mp3
8.18M
#دوشنبه_های_بصیرتی #ندای_تهذیب
لزوم دشمن شناسی / حجت الاسلام مسعود عالی
در روایتی از امام صادق علیه السلام آمده که، بنی امیه اجازه می دادند که مردم اصول ایمان را یاد بگیرند اما از یادگیری شرک آنها را منع می کردند. چرا که وقتی مردم به سمت شرک بروند، آن را یاد می گیرند و با یاد گرفتن اصول آن دیگر نمی توان آنها را به آن سوق داد.
دشمن شناسی از این جهت لازم است که باید دشمن را شناخت تا از او دور بود. یکی از دلایل شکست مسلمانان در برخی موارد در تاریخ عدم شناخت دشمن بود که از این جهت ضربه هایی می خوردند. ماجرای ظلم یزید به مردم نتیجه ی همین امر است. با اینکه امام حسین علیه السلام به مردم زمان خود هشدار داده بود اما آنها به خاطر عدم آگاهی از موضوع، دچار مشکل شدند. یکی از دشمنان زمان ما که بارها در آیات و روایات به دوری از آن هشدار داده شده دَجّال است. با توجه به ویژگی هایی که برای آن برشمرده اند می توان گفت که این دشمن می تواند اشاعه ی فرهنگ یهودیت باشد.
🌷 @nedaye_tahzib
✅ tahzib-howzeh.com
🍂سلسله مباحث: #راهورسمطلبگی
شماره 27
موضوع: ضرورت تحصیل حوزوی / #سربازان_نبرد_فرهنگی
2.. سربازان نبرد فرهنگی
در زمان دفاع مقدس ـ هنگامی که شعلههای تجاوز استکبار جهانی به کشور ما روزبهروز زبانه میکشید و امام بسیجیان، شرکت در جبهه را واجب و جنگ را در رأس همه امور میدانستند ـ هزاران نفر از جوانان مخلص بسیحی در پادگانها به آموزش نظامی اشتغال داشتند. گرچه جبهههای نبرد، تشنة حضور این جوانان بود اما در یک محاسبة عقلانی، معطل نگهداشتن این جوانان در پادگان و طی دورههای آموزشی فشرده، از حضور ابتدایی آنها در جبهه، بهتر تشخیص داده شده بود. زیرا گذران این دورة آموزشی، کارآیی نیروها را بالا میبَرد و یک سرباز ضعیف را که دانش و توان دفاع از خود را ندارد، تبدیل به نیروی توانمندی میکند که بسیار مؤثر و مفید است.
امروز نیز گرچه صحنة نبرد فرهنگی، نیرو میطلبد اما بیش از آن که به سیاهی لشکر و سربازان ناتوان محتاج باشد به نیروهای مقتدری نیاز دارد که در مدیریت این نبرد سنگین، فعالانه حضور یابند و عملیات بزرگ فرهنگی را بر مدار معارف اسلامی، تدبیر و اداره نمایند. از این رو نیاز گستردة جامعه به حضور فرهنگی طلبه در شرایط کنونی، بهانة موجهی برای کنارگذاشتن تحصیل دانش دین نیست.
#راهورسمطلبگی
#ندای_تهذیب
🌷 @nedaye_tahzib
✅ tahzib-howzeh.com
175.pdf
137K
📂هر روز با قرآن و عترت
📚#موضوع_صد_و_هفتاد_و_پنج
✅ تقوا و خداترسی
✏️ ب)آثار تقوای فردی - 1. بصیرت و روشن بینی
🗓1399/07/15
🌸 @nedaye_tahzib
سه شنبه 28.pdf
87.9K
📂انس با قرآن و عترت
📚هفته بیست و هشتم (سه شنبه)
✅ تقویت اراده 2
❌ تقویت انگیزه تلاش و اراده
🗓1399/07/15
#انس_با_قرآن_و_عترت
🌸 @nedaye_tahzib
19.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلیپ: #سبک_زندگی_اسلامی از منظر قرآن
🎤توسط استاد: #حجت_الاسلام_ملکی
✅ اهمیت و نیازمندی انسان به شب قدر بر اساس سوره مبارکه قدر (پارت1)
📑قسمت بیستم و دوم
🗓1399/07/15
#طرح_اقوم #ندای_تهذیب
🌸 @nedaye_tahzib
#اخبار_قرآنی
مراسم تجلیل از برگزیدگان تفسیر قرآن کریم با سخنرانی آیت الله اعرافی، مدیر حوزه های علمیه و استاد محسن قرائتی و به صورت ویدئو کنفراس در سالن مرحوم آیت الله حائری مرکز مدیریت حوزه در قم برگزار شد
مشروح خبر را در اینجا https://www.hawzahnews.com/news/922059 ببینید
#ندای_تهذیب
🌸 @nedaye_tahzib
🌾 tahzib-howzeh.com
مجموعه پوسترهای نمایشگاهی
#نماز_در_سیره_علما
شماره12
لذت عبودیت و نماز
🌸 @nedaye_tahzib
🌾 tahzib-howzeh.com
#سه_شنبه_های_تربیتی
⚛️ سلسله مباحث تربیت دینی فرزند
شماره 5
موضوع: هدف نهایی از تربیت فرزند
در نظام تربیتی اسلام، بحث اهداف، از کلیدیترین مباحث بوده و جایگاه مهمّی در آن دارد چرا که بدون داشتن هدف و تعیین آن، امکان برنامهریزی و نیز ارزیابی فعالیتهای تربیتی به آسانی ممکن نیست. در تربیت فرزندان آن هم در جامعه اسلامی، داشتن هدفهای الهی بسی مهمّ و تعیینکننده است.
اکنون سؤال این است که در نظام تربیتی اسلام، هدف از تربیت چه باید باشد؟ آیا هدف صرفاً تولید نسل و افزودن بر اعضای جامعه است؟ آیا هدف صرفاً پرورش فرزند سالم است؟ آیا هدف، تربیت نیروی انسانی برای تداوم جامعه اسلامی و به انجام رسانیدن امور آن است؟ و یا این که علاوه بر اینها، اهداف مهمتر و مقدستری وجود دارد؟ و بالاخره از دیدگاه بزرگ مربی اسلام، علی(علیه السلام)، هدف از داشتن فرزند و تربیت آن چیست؟
با نگاهی به دیدگاهها و سیره تربیتی علی(علیه السلام) آشکار میشود که در نظام تربیت اسلامی، هدف نهایی از تربیت، رسیدن فرزند به مقام اطاعت وعبودیت الهی است، هدف نهایی، تربیت انسانی است که مطیع پروردگار و تسلیم درآستان او باشد. امیرمؤمنان علی(علیه السلام) درضمن حدیثی پیش از تولد فرزند، هدف نهایی از تربیت را به طور غیر مستقیم بیان نموده و به راستی آن حضرت در سفره تربیتی خویش، بدین هدف تحقق بخشیده و فرزندان خود را با توجه به آن، تربیت نمودهاند. مرحوم ابن شهرآشوب به سند خود از آن حضرت نقل میکند که فرمود:
«من از خداوند خویش، طلب فرزندان زیبا چهره و نیکوقامت ننمودهام، بلکه از پروردگارم خواستهام، فرزندانم مطیع او باشند و از او بترسند تا وقتی با این صفات به آنها نظر افکنم، مایه چشم روشنی من باشند»
#تربیت_دینی_فرزند
#ندای_تهذیب
🌸 @nedaye_tahzib
🌾 tahzib-howzeh.com