156.pdf
115.6K
📂هر روز با قرآن و عترت
📚#موضوع_صد_و_پنجاه_و_شش
✅ راهیابی به بارگاه قرب پروردگار
🗓1399/06/27
🌺 @nedaye_tahzib
🔹مجموعه پوسترهای نمایشگاهی
#مشق_عشق / الگوی رفتاری علما در خانواده
موضوع: سنگ صبور همسر
#آیت_الله_بهجت
شماره 10
🌺 @nedaye_tahzib
🍃 tahzib-howzeh.com
#پنجشنبه_های_مشاوره_ای
موضوع: امام خمینی (ره) وانتخاب همسر
انتخاب همسر و ازدواج در زندگی هر کسی جزو حساس ترین و مهم ترین مراحل زندگی به شمار می آید و این مسئله برای انسان های بزرگ که آرمان های بلند اجتماعی در سر دارند، از حساسیت و اهمیت بیشتری برخوردار است؛ چرا که شریک زندگی، نقش مهمی در دست یابی یا دست نیافتن انسان به اهداف و آرمان هایش دارد. بنابراین، هر دو باید از سنخیت لازمی در این زمینه برخوردار باشند. به یقین، برای حضرت امام رحمه الله نیز این مسئله از اهمیت بسزایی برخوردار بوده است. دست کم دین داری، اصالت و دارا بودن روحیه علمی برای کسی که می خواهد همسر یک عالم سخت کوش و هدفدار باشد، از ملاک ها و اولویت های اولیه سنخیت به شمار می آید و این، چیزی بود که امام رحمه اللهبدان معتقد بود:
حضرت امام رحمه الله بر آن بود که از یک خانواده دین دار و شناخته شده، همسر اختیار کنند. ایشان گفته بود: «من نمی خواهم از خمین همسر بگیرم؛ چون می خواهم کفو خودم باشد. اگر خودم درس می خوانم، می خواهم همسری بگیرم که همفکر من باشد. در نتیجه، باید از قم همسر بگیرم و از خانواده روحانی و هم شأن خودم باشد».(امیرضا ستوده، پا به پای آفتاب، تهران، نشر پنجره، 1377، ج 1، ص 94. گفت وگو با خانم فریده مصطفوی)
ازاین رو، وقتی که دختری با این ویژگی ها را یافتند، از اینکه برای به دست آوردن رضایت وی پافشاری کند و مدت ده ماه صبر پیشه کند، ابایی نداشت، هرچند که در آن زمان برای کسی مثل ایشان که از نظر علمی در حد اجتهاد بود، چنین چیزی مرسوم نباشد و بسیار نادر هم باشد:
«قبول خواستگاری حدود ده ماه طول کشید. چون من حاضر نبودم به قم بروم... از طرف دیگر هم، آقای سید احمد لواسانی از جانب داماد (حضرت امام رحمه الله) هر شب می آمد خواستگاری و می پرسید «چی شده؟» پدرم هم می گفت: «زن ها هنوز راضی نشده اند».(مجله ندا، ش 12. (مصاحبه با همسر گرامی حضرت امام رحمه الله))
🌺 @nedaye_tahzib
🍃 tahzib-howzeh.com
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پنجشنبه_های_مشاوره_ای
موضوع: ما نه تنها مسئول نماز خود هستیم،بلکه مسئول نماز اهل خود نیز هستیم
#استاد_مطهری
#ندای_تهذیب
🌺 @nedaye_tahzib
🍃 tahzib-howzeh.com
🍂سلسله مباحث: راه و رسم طلبگی
شماره 14
موضوع: فلسفه پیدایش و رسالت روحانیت /قسمت دوم
طلبه از نظر صنفی و شغلی از تبار پیامبران است و سلالة نوح، ابراهیم، موسی، عسیی، محمّد و وارث علی و فاطمه و حسین، و این بس افتخارآمیز و مسئولیت آفرین است. نیاکان صنفی طلبه، انبیا و اولیا هستند؛ یعنی وظایفی را که آنها بر دوش داشتهاند و خدمتی را که آنها در جامعه انجام میدادهاند، طلبه، در شرایط امروز، بر عهده گرفته است. پیامبران خدا به واسطة وحی با پیام خدا آشنا شدند، طلبه نیز در دوره تحصیل خود با سخن خدا آشنا میشود. پیامبران، مردم را به خدا و تقوی دعوت میکردند، و سخن خدا را به مردم انتقال میدادند، طلبه نیز همین خدمت اجتماعی را برگزیده است. پیامبران در راه دفاع از دین و تحقق ارزشهای الهی کوشیدند، وظیفة طلبه نیز همین است. پیامبران به تعلیم و تربیت و هدایت مردم پرداختند. طلبه هم در همین مسیر گام برمی دارد، و البته پیامبران بدون توقع پاداش، در معرض آزار و توهین و تمسخر مردم قرار گرفتند، طلبه هم باید برای این امور آماده باشد. میتوان گفت که طلبه، همکار امام زمان است و دغدغههای آن حضرت وجود او را نیز فراگرفته است. دغدغة اسلام و کفر، دغدغة حق و باطل، دغدغة جهان اسلام، دغدغة تحقق جامعه ایدآل اسلامی و دغدغة تربیت انسانهای صالح و مقرّب. میتوان گفت که طلبه سرباز امام زمان است و نیرویی برای تحقق آرمانهای آن حضرت، یعنی در لشکر فرهنگی حضرت مهدی مسئولیت خاصی میپذیرد و سنگر خالیای را پر میکند و به عنوان عضوی از یک مجموعه که امام زمان فرمانده و قافلهسالار آن است انجام وظیفه میکند. میتوان گفت که طلبه سهم امام است. یعنی نه تنها درآمد نقدی طلبه که تمام وجود او ـ و تمام داراییهای معنوی، تواناییها، استعدادها، و ظرفیتهای او ـ متعلق به امام عصر است و باید طبق فرمان آن حضرت خرج گردد.
طلبه از اینکه در زمرة ذرّیة صنفی اولیای برگزیدة خدا است، بر خود میبالد و با عنایت حق باید تلاش کند تا خلف صالحی برای آنان باشد. خدمتی که طلبه به جامعه عرضه میکند، رفع مهمترین و حیاتیترین نیاز انسانها است. نیاز انسان به معنا، نیاز انسان به انسانیت، نیاز انسان به خدا، نیاز انسان به آسمان، و نیاز انسان به هدایت.. . و آشناسازی آنها با مهمترین حقیقت هستی یعنی خدا.
به بیان دیگر طلبة امروز، عالمِ فردا است و عالم دین وارث انبیا و انبیای الهی مأمور تعلیم و تربیت جامعه بودهاند، مراد از تعلیم، تعلیم کتاب و حکمت (نه آموزش حساب و هندسه و جغرافیا)و مراد از تربیت نیز تربیت معنوی انسانها (و نه تربیت بدنی، یا تربیت هنری)است. بنابراین طلبه یک نیروی فرهنگی و عنصر تعلیمی تربیتی در جامعه است که برای گسترش فرهنگ دینی آماده میشود و تلاش میکند
🌺 @nedaye_tahzib
🍃 tahzib-howzeh.com
157.pdf
116.7K
📂هر روز با قرآن و عترت
📚#موضوع_صد_و_پنجاه_و_هفت
✅ مشاهدهی جلوهی رحمانی پروردگار
🗓1399/06/28
🌼 @nedaye_tahzib
💠مجموعه پوسترهای نمایشگاهی
🔰 انس با امام زمان علیه السلام در سیره علما و بزرگان؛ شماره 8
#انس_با_امام_زمان، #امامیـکاشانی
🌼 @nedaye_tahzib
🍀 tahzib-howzeh.com
﷽📝 آیت الله العظمیٰ بهجت :
" گشتیم و گشتیم ، ذکری بالاتر از صلوات پیدا نکردیم . دعایی که مختصر و مؤثر باشد ، صلوات زیاد است . خداوند با صلوات عاشقانه و محبّانه، شما را بالا می برد ".
🌧 أَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ 🌧
🌼 @nedaye_tahzib
158.pdf
155.4K
📂هر روز با قرآن و عترت
📚#موضوع_صد_و_پنجاه_و_هشت
✅ دوزخ و برخی عذاب های آن
✏️ آشکار شدن سیمای مجرمان
🗓1399/06/29
🌹 @nedaye_tahzib
شنبه 26.pdf
91.9K
📂انس با قرآن و عترت
📚هفته بیست و ششم (شنبه)
✅ بهشت
❌ اوصاف بهشت
🗓1399/06/29
#انس_با_قرآن_و_عترت
🌹 @nedaye_tahzib
55.mp3
1.66M
#شنبه_های_قرآنی
موضوع: پاسخگویی به شبهات کرونایی از قرآن / قسمت اول: استفاده اختصاصی ممنوع
سخنران: حجت الاسلام قرائتی
در حوادث تلخ و شیرینی که پیش می آید، برخی می پرسند که چرا امامان از خود دفاعی ندارند. مثلا چرا باید گنبد امام عسگری را منفجر کنند؟ چرا باید در حرم ویروس باشد و...
به این جمله معروف توجه داشته باشید که "استفاده اختصاصی ممنوع".
معصومین (علیهم السلام) معجزه دارند، دعایشان مستجاب است و دارای علم غیب هستند. اما مثلا امیرالمومنین (علیه السلام) که مریض می شود برایش حکیم مسیحی می آورند. اگر معصومین (علیهم السلام) از معجزه، دعای مستجاب و علم غیب برای خود استفاده کنند که دیگر حرفشان برای ما ارزش ندارد. آنها باید مثل ما باشند تا به الگوی عملی قرار گیرند.
ما در مشکلات باید به کارشناس مراجعه کنیم.
#ندای_تهذیب
🌹 @nedaye_tahzib
☘️ tahzib-howzeh.com
#شنبه_های_قرآنی
موضوع: سیره قرآنی / استقامت
إِنَّ الَّذِینَ قَالُوا رَبُّنَا اللَّهُ ثُمَّ اسْتَقَامُوا تَتَنَزَّلُ عَلَیهِمُ الْمَلائِکَةُ أَلَّا تَخَافُوا وَلا تَحْزَنُوا وَأَبْشِرُوا بِالْجَنَّةِ الَّتِی کُنْتُمْ تُوعَدُونَ فصلت/30؛ به یقین کسانی که گفتند: پروردگار ما خداوند یگانه است، سپس استقامت کردند، فرشتگان بر آنان نازل میشوند که: نترسید و غمگین مباشید، و بشارت باد بر شما به آن بهشتی که به شما وعده داده شده است.
استقامت، صلابت و اقتدار زیبنده هر مؤمنی است و لازمه حکومت و رهبری یک ملت. امام راحل قدس سره، رهبری بود با تمام خصوصیات یک رهبر مقتدر که حتی دشمنانش هم به این صلابت و اقتدار او اذعان داشتند. با هم سیره او را با این نگاه میخوانیم.
آیت الله مسعودی خمینی:
«یک روز پاکروان، رئیس سازمان امنیت از تهران به دیدن امام آمده بود. او خیال داشت با تهدید و تطمیع امام را از راهی که برگزیده بود، برگرداند. هرچه اصرار کرد ملاقاتی در خلوت داشته باشد، آقا نپذیرفتند. بالاخره پاکروان قبول کرد که عده کمی باشند. امام فرمودند که در این اتاق کم باشند، ولی در اتاق مجاور همه باشند. در آن اتاق عده طلبه ها و حاضران زیاد بود. تمام حرفهای او و امام شنیده میشد. به محض ورود پاکروان، امام فرمودند: من برای خدا از اسلام دفاع میکنم. و پس از آن، آقا چند دقیقه ای با شدت صحبت کردند. بالاخره پاکروان با سری آویخته و نومید از خانه رفت. پس از رفتن او امام فرمودند: ما باید محکم باشیم و برای خدا قدم برداریم و به احدی الحسنیین نایل شویم»
حجت الاسلام محتشمی:
«در عراق آقا مصطفی خمینی به وسیله رژیم بعث دستگیر شد و به بغداد انتقال یافت. هاله ای از ترس و وحشت در نجف حکمفرما شده بود. همه دسته دسته به خانه امام میآمدند و میخواستند امام از رژیم بعث عراق رسماً بخواهد که حاج آقا مصطفی را آزاد نماید؛ چون همه خوف آن را داشتند که بلایی سر ایشان بیاورند. امام در پاسخ میفرمودند: مبارزه این سختیها و تلخیها را دارد. اگر مصطفی را هم بکشند، من برای آزادی او درخواست نمیکنم. نزدیک به یک هفته مرحوم حاج آقا مصطفی در زندان بغداد بودند و از سرنوشت او هیچ کسی خبری نداشت»
آیت الله توسلی:
«از همان اول یادم است، امام به یکی از بزرگان گفتند: خودت را مهیا کن! شاید من و تو هم مثل حاج شیخ فضلالله نوری بالای دار برویم»
آیت الله موسوی اردبیلی:
«قبل از انقلاب نامهای خدمت حضرت امام نوشتم که جواب نامه هم اکنون موجود است که وضع آن زمان خود را برای امام تشریح کرده بودم که چه مشکلات و چه مضیقه هایی رژیم شاه برای ما پیش آورده است. ایشان دستور فرمودند: باید مقاومت کنید»
منبع: مجله نسیم وحی
#ندای_تهذیب
🌹 @nedaye_tahzib
☘️ tahzib-howzeh.com
🔹مجموعه پوسترهای نمایشگاهی
🔸قرآن در سیره علما، شماره 8
#قرآن_در_سیره_علما
🌹 @nedaye_tahzib
☘️ tahzib-howzeh.com
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شنبه_های_قرآنی
موضوع: انس ﺑﺎ قرآن در ﮐﻼم رهبر فرزانه انقلاب
اگر با قرآن انس بگیریم ، این فرصت و مجال پیدا خواهد شد که بر روی نکات قرآنی صاحبان فکر از اقشار مختلف تدبر کنند ، چیزهایی را از قرآن استفاده کنند، استنباط کنند، بفهمند و به سوالات گوناگون جواب بدهند. منظورم از سوالات شبهه ها نیست ، منظور سوالات در زندگی است....
#ندای_تهذیب
🌹 @nedaye_tahzib
☘️ tahzib-howzeh.com