◼️درگذشت فقيه جليل آيت اللَّه "مهدي مدرس يزدی" (1371 ش)
✍ آيت اللَّه مهدي مدرس يزدي در سال 1287 ش (1326 ق) در يزد به دنيا آمد و پس از گذراندن دروس مقدماتي، در سيزده سالگي وارد حوزه علميه قم شد. سپس راهي نجف گرديد و از محضر درس عالمان نامداري همچون سيد ابوالحسن اصفهاني و آقاضياء الدين عراقي به مدارج والاي علمي رسيد. وي همچنين از آيات عظام شيخ عبدالكريم حائري يزدي، سيد حسين بروجردي، سيد محمدتقي خوانساري، سيد ابوالحسن اصفهاني و آقا ضياء الدين عراقي گواهي اجتهاد دريافت كرد و مورد وثوق آنان قرار گرفت.
🔹اين فقيه جليل پس از مدتي به اصرار جمعي از مؤمنين تهران به اين شهر عزيمت نمود و به مدت بيش از پنجاه سال در محله امامزاده يحيي، به تدريس خارج فقه و اصول، ارشاد مردم و تأليف كتب پرداخت. حواشي بر كتب عروةُالوثقي، رسايل و مكاسب و نيز ديوان اشعار از جمله آثار اوست.
🔸او سرانجام در 18 شهريور 1371 برابر با 11 ربيع الاول 1413 ق در 83 سالگي به جوار رحمت حق تعالي شتافت.
✅ به #ندای_تهذیب بپیوندید:🔻
https://eitaa.com/nedaye_tahzib
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 روایت همسر شهید روز اربعین از آخرین تماس تلفنی همسرش
ندای تهذیب
▫️ آغاز ثبت نام ♻️ دوره غیرحضوری{سه ساله} 🍃 طرح مطالعاتی آثار شهید مطهری ره ⏱ ۸ لغایت ۳۱ شهریور ۱۴۰
🍃 گزیده بیانات رهبر انقلاب درباره طرح مطالعاتی آثار شهید مطهری ره
✅ من کار را بسیار ذیقیمت میدانم. اولاً خود شما جوانهای اهل فضل و تحقیق و دارای ایمان و انگیزه و علاقهی وافر و نیروی جوانی این کار را شروع کردهاید؛ این خیلی با اهمیت و با ارزش است. از هر جا شروع کرده باشید، ما فکر میکنیم آیندهی خیلی خوبی خواهد داشت. نیروی جوانی و شوق و شور و عشق موجود در جوانها اگر با ایمان عمیق و راسخی همراه شود، میتواند منشأ آثار بسیار با ارزشی باشد. بنابراین شما که این کار را شروع کردهاید، در خور قدردانی است و یقیناً کار با ارزشی است.
❇️ توصیه میکنم کار را جدی بگیرید و دنبال کنید. مرحوم #شهیدمطهری مرد بسیار عمیق و با فکر و پُر مغزی بود؛ ایشان از دانشهای لازم برای این تحقیقات برخوردار بود؛ فلسفه میدانست، کلام میدانست، فقه میدانست، تاریخ میدانست. ایشان در هر بحثی وارد میشد، زوایای آن را کاوش میکرد؛ بنابراین آثار ایشان خیلی با ارزش است. من یک وقت به دوستان طلبه میگفتم، اگر کسی فقط آثار ایشان را از اول تا آخر با دقت بخواند، کافی است که او را به یک سطح راقی از معارف عمیق اسلامی برساند. شما که اینها را تلخیص کردهاید و برنامهریزی شده و شکل داده شده ارائه میدهید، خوب و بسیار با ارزش است.
♻️ دیدار مسئولان و اساتید طرح مطالعاتی آثار شهید مطهری ۱۳۷۹/۶/۱۴
✍ پايگاه اطلاعرسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آيتاللهالعظمی سيدعلی خامنهای(مدظلهالعالی)
✅ به #ندای_تهذیب بپیوندید:🔻
https://eitaa.com/nedaye_tahzib
🔰معاونت تهذیب و تربیت حوزههای علمیه به منظور ترویج و گسترش ارزشهای اخلاقی و معنوی با توجه به الگوهای عملی و سیرهی علما و بزرگان دین در میان حوزویان و خانوادههای ایشان، به تهیه و تولید آثار و محصولات متنوع فرهنگی و تربیتی ـ اخلاقی اقدام کرده است.
مجموعهی پیشرو، شامل ۱۴ پوستر نمایشگاهی از «علما و دوری از گناه» میباشد که در ابعاد ۳۰ × ۳۰ سانتیمتر در مدیریت مطالعات و برنامهریزی تهذیبی معاونت طراحی و در اختیار مدارس علمیه، نهادها و مراکز فرهنگی و تربیتی قرار میگیرد.
📤پیوند دریافت:
https://ftp.ismc.ir/tahzib/namayeshgah/ghonah.rar
#عکس_نوشته
#مجموعه_نمایشگاهی
#ترک_گناه
✅ به #ندای_تهذیب بپیوندید:🔻
https://eitaa.com/nedaye_tahzib
5.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 این آیت عظمای الهی است!
#اربعین
#راهپیمایی
#الامامخامنهای
✅ به #ندای_تهذیب بپیوندید:🔻
https://eitaa.com/nedaye_tahzib
#تقویم_علما
📅 امروز شنبه
☀️ 19 #شهریور ماه 1401 شمسی
🌙 13 #صفر 1444 قمری
☀️ #شمسی
➕ درگذشت سید محمود طالقانی، مفسر قرآن و نهج البلاغه و از روحانیان فعال در انقلاب اسلامی ایران (۱۳۵۸ش)
➕ درگذشت ضیاء الدین آملی از فقهای شیعه (۱۳۶۱ش)
🌙 #قمری
➕ درگذشت میر سید علی نجفآبادی از فقها و اساتید حوزه علمیه اصفهان (۱۳۶۲ق)
➕ ولادت سید محمدحسین حسینی جلالی کتابشناس، نسخهشناس و بنیانگذار مرکز شیعی «The Open School» در ایالت شیکاگو، آمریکا (۱۳۶۲ق)
📆 روزشمار:
▪️7 روز تا اربعین حسینی
▪️15 روز تا شهادت حضرت رسول و امام حسن علیهما السلام
▪️17 روز تا شهادت امام رضا علیه السلام
▪️22 روز تا وفات حضرت سکینه بنت الحسین علیها السلام
▪️25 روز تا شهادت امام حسن عسکری علیه السلام
✅ به #ندای_تهذیب بپیوندید:🔻
https://eitaa.com/nedaye_tahzib
◼️ درگذشت عالم مجاهد آيت اللَّه "سيد محمود طالقاني" اولين امام جمعه تهران (1358 ش)
✍️ آيت اللَّه سيدمحمود طالقاني در سال 1289 شمسي (1329ق) در طالقان ديده به جهان گشود. وي پس از فراگيري دروس مقدماتي در زادگاه خود، راهي قم گرديد و پس از شركت در درس خارج حضرات آيات: سيد محمد حجت كوه كمره اي و سيد محمدتقي خوانساري، از آيت اللَّه شيخ عبدالكريم حائري يزدي، اجازه اجتهاد گرفت.
✅ مبارزات ايشان از زمان ورود به حوزه علميه قم شروع شد. او با پيروي از امام خميني(ره) در سال 1342 وارد مبارزه با رژيم گرديد كه در اين راه چندين بار محكوم به زندان شد و در دوران زندان، مرارتهاي فراواني را تحمل كرد ولي در راه تحقق آرمان بلند خويش، لحظه اي تزلزل نشان نداد و همواره به عنوان الگوي مقاومت و پايداري مطرح بود. اين عالم مجاهد، پس از آزادي از زندان در سال 1357، نقش مهمي در برپايي راهپيمايي عظيم و پرشور تاسوعا و عاشوراي آن سال داشت.
✅ او پس از پيروزي انقلاب، به رياست شوراي انقلاب برگزيده شد و در انتخابات مجلس خبرگان قانون اساسي، به نمايندگي مردم تهران انتخاب گرديد. اين مبارز نستوه، در اوايل مرداد 1358، از سوي امام خميني، به امامت جمعه مردم تهران منصوب شد و آخرين نماز جمعه ايشان در سالگرد كشتار خونين 17 شهريور، در بهشت زهرا برگزار گرديد.
✅ تفسير پرتوي از قرآن در 6 جلد، پرتوي از نهج البلاغه، آزادي و استبداد، درسي از قرآن و درس وحدت، از آن جمله آثار اوست. سرانجام اين عالم بزرگ و مبارز انقلابي در 19 شهريور 1358 در 69 سالگي دار فاني را وداع گفت و پس از تشييعي باشكوه در بهشت زهرا به خاك سپرده شد.
🔹حضرت امام خمینی(ره) در بخشی از پیام خود به مناسبت رحلت این عالم مجاهد فرمود:
او براي اسلام به منزله حضرت ابوذر بود. زبان گوياي او چون شمشير مالك اشتر بود، برنده بود و كوبنده.
✅ به #ندای_تهذیب بپیوندید:🔻
https://eitaa.com/nedaye_tahzib
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▫️پیش من ارزش ندارد...
🍃 علامه#حسنزادهآملی رضوان الله علیه
✅ به #ندای_تهذیب بپیوندید:🔻
https://eitaa.com/nedaye_tahzib
📚معرفی و دریافت #کتاب «ظرفیتهای تربیتی مدرسه علمیه مطلوب»
💎عوامل فراوانی در #تربیت طلاب موثرند به گونهای که بدون هر یک از آنان امکان تربیت صحیح ایجاد نمیشود.
از این رو مربیان مراکز و مدارس علمیه همواره با این سوال مواجهاند که عوامل موثر بر تربیت کدامند و هر یک چه نقشی در این مسیر ایفا میکنند.
معاونت تهذیب حوزههای علمیه با تدوین و نشر کتاب ظرفیتهای تربیتی #مدرسه_علمیه مطلوب به تبیین این عوامل و آثار آنها پرداخت.
🔻این کتاب دارای دو فصل با عناوین:
۱- ظرفیتهای نیروی انسانی در مدرسه علمیه
۲- ظرفیتهای محیطی مدرسه، می باشد.
✍️نویسنده: کاظم علی محمدی
#طلبگی
📤دریافت فایل کتاب
https://hojre-nama.ir/wp-content/uploads/2022/09/t-108.pdf
✅ به #ندای_تهذیب بپیوندید:🔻
https://eitaa.com/nedaye_tahzib
♻️مجموعه پوستر (لباس آسمانی) – نکاتی پیرامون لباس مقدس روحانیت – شامل ۳۹ عدد پوستر و بروشور در ابعاد مختلف و با توجه به سخنان حکیمانه رهبر انقلاب و مراجع عظام تقلید به بیان اهمیت لباس مقدس روحانیت و مسئولیت های پوشیدن آن در جامعه و به بیان نکات مثبتی که در روح طلاب حوزه های علمیه در هنگام پوشیدن آن به ایشان دست می دهد، می پردازد.
📤پیوند دریافت:
https://hojre-nama.ir/wp-content/uploads/2022/09/t-33.pdf
#عکس_نوشته
#مجموعه_نمایشگاهی
#تلبس
#عمامه
#لباس_روحانیت
📱به #ندای_تهذیب بپیوندید:
@nedaye_tahzib