📝 محسن مهرعلیزاده در نامهای به وزیر کشور از ادامه حضور در رقابتهای انتخاباتی انصراف داد.
🌺🍀💐🌷🍀🌺
📲 رسانه ندای لالجین
╭┅─────────┅╮
🌺 https://eitaa.com/nedayelalejin
╭┅─────────┅╮
🌺 https://t.me/nedayelalejin
7.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅حرفهای حکیمانه امام خامنه ای خطاب به نامزدهای انقلابی امروز
✍️حجت تمام است مگر این که فرمایش ولی فقیه را هم حجت ندانیم!!
🌺🍀💐🌷🍀🌺
📲 رسانه ندای لالجین
╭┅─────────┅╮
🌺 https://eitaa.com/nedayelalejin
╭┅─────────┅╮
🌺 https://t.me/nedayelalejin
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨 از زبان خود امریکاییها بشنوید... که مذاکرات اخیر فقط برای تغییر در نتیجه انتخابات بوده و اغفال جوانان
🔥مذاکره وین برای انتخابات!!! 😱
✅ مردم هشیار باشید! دوباره فریب نخوریم! 😳
🗳فقط فردی با خصوصیاتی که رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند را انتخاب کنیم
🌺🍀💐🌷🍀🌺
📲 رسانه ندای لالجین
╭┅─────────┅╮
🌺 https://eitaa.com/nedayelalejin
╭┅─────────┅╮
🌺 https://t.me/nedayelalejin
💠 یک روز اختیار و ۴ سال جبر
🍀 حکیمی را پرسیدند
زندگی به ''جبر'' است یا به ''اختیار"؟
پاسخ داد:
امروز را به ''اختیار'' است
تا چه بکارم
اما
فردا ''جبر'' است
چرا که به ''اجبار'' باید درو کنم
هر آنچه را که دیروز به ''اختیار'' کاشته ام
هرچه را روز جمعه بکاریم، چهارسال برداشت میکنیم
🌺🍀💐🌷🍀🌺
📲 رسانه ندای لالجین
╭┅─────────┅╮
🌺 https://eitaa.com/nedayelalejin
╭┅─────────┅╮
🌺 https://t.me/nedayelalejin
🔻رمز و رازِ شکلگیریِ بدنۀ اجتماعیِ رئیسی:
چگونه رئیسی، «محبوب» و «مطلوبِ» مردم شد؟!
[1]. وقتی ضعف نیست، نقد نیز نیست.
📎رقیبانِ رئیسی، بسیار دوست دارند که تیغِ «تخریب» را البتّه بهعنوانِ نقد، در برابرِ او از نیام بیرون بیاورند و او را زخمی کنند، امّا چه کنند که «دستمایه» و «دستاویز»ی در اختیار ندارند! از این و از آن پرسیدهاند و در هر گوشهوکنار، جستجو کردهاند تا شاید «حاشیه» و «ضعف» و «خطا»یی بیابند، ولی ناکام ماندهاند! حال میخواهند این ناکامی را با «اهانت» و «بهانهجویی» و «تحقیر»، جبران کنند. ازاینرو، نهایتِ انتقادشان به عملکردِ رئیسی این است که چرا در برابرِ ارسالِ پیامکِ هشدار از سوی نیروی انتظامی نسبت به زنانی که در خودرو، کشف حجاب میکنند، واکنشِ منفی نداشته است! این است قلّۀ انتقادی که میتوان به رئیسِ یک «قوّه» با آن دایره و دامنۀ بسیار گسترده و مناقشهبرانگیز داشت! این بدان معنی است که دستهای آلودۀ جریانهای اعتدالگرا و اصلاحطلب، «تهی» است. مردم میفهمند که «پاکدستی» و «خدمتِ محض»، چنین وضعی را رقم زده و مخالفانِ رئیسی را از لحاظِ «قدرتِ نقادی»، کممایه و بیچیز کرده است.
[2]. رئیسی بر «کارنامۀ نقد» تمرکز کرده و دیگران بر «برنامههای نسیه».
📎وقتی «کارنامه» بر «برنامه» غالب میشود، همه سود نمیبردند، بلکه آنان که «گذشتۀ عملیِ غیرقابلدفاع» دارند، میخواهند از چنگالِ «گذشتۀ خویش» برهند و بر «وعدهها» و «برنامهها» تمرکز کنند. هر گونه حسّاسیّت نسبت به «کارنامه» و «پیشینه»، اینان را عصبی و برآشفته میسازد؛ چراکه نقطۀ ضعفشان است. اینان از «مخاطبِ فاقدِ حافظۀ تاریخی» خشنود میشوند که به «گذشته»، نظر نمیافکند و در «حال» و «آینده»، منحصر و متوقّف است. امّا چه میتوان کرد که راهِ گریزی از سایۀ سنگینِ «گذشته» نیست و اینان هر چه بگویند و به هر طرف که بگریزند، در نهایت در «تلۀ گذشته» میافتند و دستوپا میزنند. گذشتۀ عملی، «نقطۀ ضعفِ» رقیبانِ رئیسی است و «نقطۀ قوّتِ» او. آنها بر «برنامههای نسیه» تمرکز میکنند و رئیسی بر «کارنامۀ نقد»! مردم نمیخواهند رأیِ خود را «نسیه» بفروشند تا فردا، صدای مطالبهشان به گوشِ رئیسجمهور نرسد و او «بیتفاوت» و «بیخیال»، بر کرسیِ قدرت تکیه بزند.
[3]. جامعۀ سرخورده و سرگردان، رئیسی را «پناهگاه» میانگارد.
📎جامعه، احساس میکند که «بیپناه» و «مظلوم»، به حال خود «رها» شده است؛ دولت و رئیسجمهور در کنارش نیست و همۀ وظایف، فقط در قفسِ تنگِ مسئولیّتهای اداری و دیوانسالارانه، خلاصه شده است. در این قفس نیز، هیچ صدایی به جایی نمیرسد و دردی علاج نمیشود. جامعۀ «سرخورده» و «بهخودوانهاده»، پریشانحال و سرگردان است و در جستجوی «پناهگاه» و «تکیهگاه»؛ کسی را میطلبد که همچون «کوه»، محکم و مطمئن باشد. رئیسی توانسته چنین تصویری از خود در ذهنِ عمومی به وجود بیاورد؛ تصویرِ یک «مدیرِ باصلابت و قاطع» که نمیهراسد و «ثباتِ قدم» دارد. او توانسته است پیامِ «قاطعیّت» و «برندگی» و «وزانتِ» خویش را به مردم منتقل کند و آنها را با خود، همراه و همدل سازد. مردم در چهرۀ رئیسی، هم «متانت» و «وقار» و «صبر» و «اخلاق» میبینند، و هم «صداقت» و «شفافیّت» و «قدرت» و «هیبت». رئیسی، صریح و قاطع سخن میگوید و خودش از سخنش جدا نیست؛ اینگونه نیست که انشاخوانی کند و حرفهای توخالی بزند تا مردم را بفریبد.
[4]. زدودنِ «فسادِ دولتی»، کاریست که از رئیسی ساخته است.
📎دولت، بسیار آغشته و آلوده به «فساد» شده و «مفسدانِ دولتی» همچون «موریانههای موذی»، چهارچوبها و بنیانها را میجَوند و تلاشها را بیحاصل میکنند. پس باید «عزم و ارادهای آهنین» در میان باشد که «ریشههای فسادِ رسمی و حاکمیّتی» را در سرچشمهاش که «دولت» است، بخشکاند و بیتعارف و قاطع، در برابرِ جریانها و اشخاص بایستد. در پایانِ دورهای که مفسدان، «ذخایرِ نظام» نام گرفتند و ویژهخواریها به اوج رسیدند، باید مردی به میدانِ دولت وارد شود که «فسادشناس» و «فسادستیز» باشد، و رئیسی، اینگونه است. مردم، دیگر تحمّلِ «تبعیض» و «بیعدالتی» و «ویژهخواری» را ندارند.
🌺🍀💐🌷🍀🌺
📲 رسانه ندای لالجین
╭┅─────────┅╮
🌺 https://eitaa.com/nedayelalejin
╭┅─────────┅╮
🌺 https://t.me/nedayelalejin