📚ضرب المثل زرندی "ولات گریز کردن"
✍ به قلم نویسا و توانمند استاد فاضل وادیب سرکار خانم #مریم_متصدی_زاده
♦ ولات گریز کردن!!!
ولات=ولایت=دیار=وطن
گریز کردن=فرار کردن ،ترک وطن نمودن،کوچ کردن
یعنی برای دور شدن از شرایط یا عوامل نامساعد زندگی،نارضایتی از محل زندگی ،ظلم و ستم اطرافیان یا دلایل دیگر، از شهر و دیار خود به شهر یامنطقه ای دیگر رفتن(فرار یا مهاجرت کردن)
یعنی رفتن از شهری به شهر دیگر و در آنجا وطن کردن.
یک مثال قدیمی وجود دارد که میگوید اگر از جایی که هستی، راضی نیستی حرکت کن؛ چون تو درخت نیستی.
در نظر بگیرید فردی سمی در اطراف شما وجود دارد که مرتب به شما آسیب میرساند .
شما باهر روش و شیوه ای در صدد رهایی از آزار و اذیت این فرد برآمده اید اما فایده ای نداشته ؛ لذا تصمیم میگیرید برای زندگی کردن به شهر دیگری بروید تا از آسیب وی در امان بمانید.
مهاجرت برای هر کسی مفهوم خاصی دارد. همه میدانیم که مهاجرت، سختیهای خودش را دارد مخصوصا وقتی از سن کودکیمان گذشته باشد. دوری از خانواده که بخش مهمی است جا گذاشتن خاطرات و دوستان و اقوام، محلههایی که در آن بزرگ شدیم و زندگی کردیم شهری که در آن بزرگ شدیم و محل تولدمان که قطعا همه دوستش داریم.
همه اینها درست اما تمامی این چیزها مسائلی است که به گذشته مربوط است و دنبال گذشته بودن مثل دنبال باد دویدن است. گذشتهها میتواند برای همیشه در خاطر ما عزیز بماند ؛اما مهاجرت آینده ما است. ما مهاجرت میکنیم که یاد بگیریم که زندگی دیگری را تجربه کنیم.
شاید جالب باشد که بدانید که در قرآن ما مسلمانان ،که کلمات خدا در آن جاریست هم ،مهاجرت توصیه شده است و آیه مهاجرت را در این خصوص داریم!
خداوند در سوره نسا آیه 97 میفرماید : آیا زمین خدا پهناور نبود که در آن هجرت کنید؟
هجرت در زندگی بشر و پیشرفت علوم و به وجود آمدن تمدنها نقش تعیینکنندهای داشته و دارد. اسلام بهعنوان آخرین دین الهی در ابعاد مختلف مسئله هجرت را مطرح کرده و بر آن پای فشرده است. قرآن در بیش از ۱۴ آیه با عبارات مختلف دستور به هجرت داده است. اهمیت هجرت به حدی زیاد است که مبدا تاریخ اسلام مهاجرت پیامبر(ص) است. از انواع هجرت، اهداف هجرت هم به دست میآید.نکته جالب درباره مهاجرت پاداش الهی برای مهاجرین است؛ به عبارت بهتر در رابطه با آیه مهاجرت ،مهاجرت در راه خدا نه تنها عیب نبوده بلکه یک مزیت دارای پاداش نزد خداوند در نظر گرفته شده است.
اسلام در رابطه با مهاجرت چه می گوید؟
اسلام با صراحت دستور میدهد اگر در محیطی به دلیل عواملی نتوانستید آنچه وظیفه دارید انجام دهید، به محیط و منطقه امن دیگری هجرت نمایید؛ زیرا با وسعت جهان هستی نمیتوان استدلال کرد که من در اینجا زاده شدم و خانه و زندگی دارم.
علت این دستور هم روشن است؛ زیرا اسلام جنبه منطقهای دارد و وابسته و محدود به مکان و محیط معینی نیست و به این ترتیب علاقههای افراطی به محیط تولد و زادگاه و دیگر علایق مختلف از نظر اسلام نمیتواند مانع از هجرت مسلمان باشد؛ پس میبینیم در صدر اسلام، همه این علاقهها به خاطر حفظ و پیشرفت اسلام بریده شد و کسانی که طالب حق بودند خانه و کاشانه خود را رها کردند و به دنبال پیامبر(ص) از سرزمین کفر مهاجرت نمودند، تا در کنار آنحضرت بتوانند از جهل و شرک و بتپرستی نجات یابند.
آیه 41 سوره نحل:
و آنان که در راه خدا مهاجرت کردند پس از آنکه ستمها (در وطن خود از کافران) کشیدند ما در دنیا به آنها جایگاه آسایش و نیکو می دهیم در صورتی که اگر بدانند اجری که در آخرت به آنها عطا خواهیم کرد بزرگتر (و بسیار بهتر و نیکوتر) است.
📓ضرب المثل درمانی ضرب المثل زرندی "ولات گریز کردن"
بیان نکات تربیتی_مشاوره ای ضرب المثل ارائه شده:
فرد سمی که باید از آنها دوری کنید:
افراد سمّی منطق را زیر پا میگذارند.برخی از آنها از تأثیر منفی خودشان بر اطرافیانشان بیاطلاع هستند وبرخی دیگر به ظاهر از ایجاد آشوب وعصبانی کردن دیگران لذت میبرند.
آدمهای سمّی همه جا حضور دارند. آنها نه تنها زندگیتان را نابود میکنند وجلوی پیشرفت شما رامیگیرند، بلکه میتوانند شما را تاسطح خودشان پایین بیاورند و شما را نیز به یک فرد سمّی تبدیل کنند.
همانقدر که سمزدایی از بدن با خودش افزایش بهرهوری در نتیجهی سلامت جسمانی را به همراه دارد، با بیرون کردن این افراد از زندگیتان آرامش خاطر هم نصیبتان خواهد کرد. خوشبختانه راههایی برای مقابله با این افراد وجود دارد. هدف از بیان این مطالب،آگاهی رساندن دربارهی شناسایی این افراد، چگونگی برخورد با آنها و به حداقل رساندن آسیب آنها است
این افراد به مغز شما استرس شدیدی وارد میکنند که باید به هر قیمتی از آن دوری کنید.
هفتهها استرس سبب لطمهی برگشتپذیر به سلولهای مغزی میشود و ماهها استرس میتواند آنها را برای همیشه نابود کند. افراد سمّی شما را فقط بدبخت نمیکنند، بلکه واقعا به مغز شما آسیب میرسانند.
نمیتوانید امیدوار باشید از افراد سمّی فاصله بگیرید، مگر اینکه آنها را بشناسید. برای این کار کسانی که مردمآزار هستند یا صرفا بودن در کنارشان دشوار است را از آنهایی که واقعا سمّی هستند، جدا کنید. نکات زیر دربارهی انواع افراد سمّی است که باید به هر قیمتی از آنها فاصله بگیرید تا خودتان سمّی نشوید.
⬅️ادامه بحث ضرب المثل درمانی ضرب المثل زرندی ارائه شده
۱.شایعهپردازها:
از بدبختی دیگران لذت میبرند. شاید در ابتدا سرک کشیدن به لغزشهای شخصی و حرفهای دیگران مایهی سرگرمی باشد، اما با گذشت زمان خستهکننده میشود و به شما احساس شرم میدهد و دیگران را نیز میرنجاند. نیاز نیست وقت خود را با صحبت از بدبختی دیگران هدر دهید.
۲. دمدمیمزاجها:
برخی افراد هیچ کنترلی روی احساساتشان ندارند. آنها شما را به باد فحش خواهند گرفت، احساساتشان را به شما فرافکنی خواهند کرد و در تمام مدت تصور میکنند شما باعث بیقراری آنها شدهاید. دور انداختن دمدمیمزاجها از زندگیتان دشوار است، زیرا کنترل نداشتن آنها روی احساساتشان باعث میشود به حالشان تأسف بخورید.
۳. قربانیها:
شناسایی قربانیها دشوار است، چون شما نخست با مشکلات آنها همدردی میکنید، اما با گذشت زمان، متوجه میشوید «زمان احتیاج» آنها، همهی وقت شماست. قربانیها در عمل هرگونه مسؤلیتی را کنار میزنند و هر سرعتگیر پیش رویشان را یک کوه غیرقابل صعود جلوه میدهند. آنها به جای دیدن تجربیات سخت به عنوان فرصتهایی برای آموزش و رشد، آنها را راه فرار میبینند. یک مثل قدیمی میگوید: «درد اجتنابناپذیر است، اما رنج اختیاری است». این کاملا نشانگر سمی بودن قربانی است که هربار رنج کشیدن را انتخاب میکند.
۴. خودبینها:
خودبینها با حفظ فاصلهی شدید از دیگران، شما را از پای درمیآورند. هر زمان که کاملا احساس تنهایی میکنید میتوانید حدس بزنید که دور و بر خودبینها میپلکید. این اتفاق میافتد چون تا جایی که به آنها مربوط است، داشتن رابطهی واقعی میان آنها و دیگران هیچ فایدهای ندارد. شما صرفا ابزاری هستید که به خودبینی آنها پر و بال بدهید.
۵. حسودها:
برای حسودها، همیشه مرغ همسایه غاز است. حتی وقتی اتفاق خوبی برای حسودها میافتد، هیچ لذتی از آن نمیبرند. دلیلش این است که آنها بخت و اقبال خود را با بخت و اقبال تمام دنیا مقایسه میکنند. در حالی که باید از درون جویای رضایت باشند. دقیق که بنگریم، باید بپذیریم همیشه در زندگی خوشبختتر و خوشاقبالتر از ما هم هست. صرف کردن اوقات زیاد با حسودها خطرناک است، چون آنها به شما یاد میدهند موفقیتهای خودتان را بیاهمیت بدانید.
۶. فریبکارها:
فریبکارها زیر نقاب دوستی، وقت و انرژی را از زندگی شما میگیرند. سروکار داشتن با آنها ممکن است دشوار باشد، چون آنها با شما مثل یک دوست رفتار میکنند. آنها میدانند شما چه چیزهایی را دوست دارید، چه چیزهایی خوشحالتان میکند و اینکه از نظر شما چه چیزی مضحک است، اما تفاوت اینجاست که آنها از این اطلاعات به عنوان بخشی از یک دستور کار مخفی استفاده میکنند. فریبکارها همیشه از شما چیزی میخواهند و اگر به رابطهتان با آنها رجوع کنید، تماما از شما گرفتهاند و چیزی به شما نیفزودهاند. آنها هر کاری میکنند که موافقت شما را جلب کنند و شما را از پای در بیاورند.
۷. دیوانهسازها:
موجوداتی شیطانی هستند. هر زمان یک دمنتور وارد اتاق میشود، همهجا تاریک میشود، همه احساس سرما میکنند و بدترین خاطرات به یادشان میآید. افرادی منفی نگر، که قادرند پا به اتاقی گذاشته و فورا حیات را از آن بگیرند.
آنهابا تحمیل منفی بودن و بدبینیشان بر دیگران، زندگی را از آنها میستانند. آنها همیشه نیمهی خالی لیوان را میبینند و میتوانند ترس و نگرانی را حتی به بیخطرترین موقعیتها تزریق کنند. افرادی که دوست منفینگر دارند؛ احتمال منفینگر شدن و حتی افسرده شدن خودشان بسیارزیاد است.
۸. غیرعادیها:
افراد سمّیِ خاصی هستند که نیتهای بد دارند و از درد و بدبختی دیگران لذت وافر میبرند. هدفشان در زندگی این است که یا به شما آزار برسانند، یا کاری کنند احساس بدی پیدا کنید و یا چیزی از شما بگیرند، در غیر این صورت علاقهای به شما ندارند. تنها چیز خوب دربارهی این نوع شخصیت این است که میتوانید فورا مقاصد آنها را شناسایی کنید و این باعث میشود آنها را به سرعت از زندگیتان بیرون کنید.
۹. عیبجوها:
همیشه آمادهاند به شما بگویند دقیقا چه چیزی خوب و چه چیزی بد است. آنها کاری میکنند که نسبت به بهترین چیز مورد علاقهتان، بدترین احساس را پیدا کنید. عیبجوها به جای درک و یادگیری از افرادی که با آنها تفاوت دارند، آنها را حقیر میشمارند. عیبجوها تمایل شما به پرشور بودن و ابراز آن را خفه میکنند، پس بهتر است رابطهتان را با آنها قطع کرده و خودتان باشید.
۱۰. مغرورها:
مغرورها زمان شما را هدر میدهند، چون به هر کاری که شما انجام میدهید به چشم یک چالش شخصی نگاه میکنند. غرور، اعتمادبهنفس کاذب است و همیشه ناامنیهای زیادی ایجاد میکند.
🖍چگونگی محافظت از خود در برابر افراد سمّی:
افراد سمّی شما را دیوانه میکنند، چون رفتار آنها بسیار غیرمنطقی است. در این مورد هیچ اشتباهی نکنید. رفتار آنها واقعا خلاف منطق است، بنابراین چرا به خودتان اجازه دهید واکنش احساسی به آنها نشان دهید و با آنها قاطی شوید؟
هر قدر فردی غیرمنطقیتر و دیوانهتر باشد، فرار از تلهاش باید برای شما راحتتر باشد. تلاش نکنید آنها را در بازی خودشان شکست دهید. از نظر احساسی از آنها فاصله بگیرید و در صورت اجبار به تعامل، آنها را یک پروژهی علمی در نظر بگیرید (یا شاید ترجیح بدهید مثل دکتر اعصاب آنها باشید)؛ نیاز نیست به آشفتگیهای احساسی واکنش نشان دهید، فقط حقایق را در نظر بگیرید.
حفظ فاصلهی احساسی مستلزم آگاهی است. نمیتوانید جلوی مزاحمت کسی را بگیرید اگر تشخیص ندهید مزاحمتی در کار است. گاهی خودتان را در موقعیتهایی مییابید که احساس میکنید باید از نو گروهبندی کنید و بهترین راه پیشرو را انتخاب کنید. این خوب است و هراسی نداشته باشید که به خودتان وقت چنین کاری را بدهید.
اغلب مردم احساس میکنند چون با فردی کار یا زندگی میکنند، پس هیچ راهی برای کنترل آشفتگی ندارند. این کاملا اشتباه است. زمانی که یک فرد سمّی را شناختید، رفتارهای او برایتان قابل پیشبینیتر و قابل درکتر میشود. این نکته به شما کمک میکند عاقلانه بیندیشید که چه زمان و تا کجا باید او را تحمل کنید یا از او فاصله بگیرید. میتوانید مرزهایی را معین کنید، اما این کار را باید آگاهانه و مبتکرانه انجام دهید. اگر اجازه دهید اتفاقات به طور طبیعی رخ دهند، مسلما خودتان را مدام در بحث و جدلهای دشوار اسیر میکنید. اگر مرزی را مشخص کنید و تصمیم بگیرید کی و کجا با یک فرد مشکلساز درگیر شوید، میتوانید بخش بزرگی از آشفتگیها را کنترل کنید. تنها رمز این است که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد، بر خط قرمزهای خود پافشاری کنید.
📝حکایت درمانی ضرب المثل زرندی "ولات گریز کردن"
هجرت به حبشه:
مهاجرت گروهی از مسلمانان مکه به حبشه برای رهایی از ظلم و ستم مشرکان در سالهای آغازین پس از بعثت بود.
مسلمانان در مکه از سوی قریش مورد آزار و اذیت بودند.
بدین جهت پیامبراسلام (ص) به مسلمانان دستور دادند به حبشه هجرت کنند؛ چرا که حاکم آنجا، نجاشی، مسیحی پارسا و عادل بود.
۸۳ نفر به سرپرستی جعفر بن ابی طالب به صورت مخفیانه مهاجرت کردند.
این مهاجرت به صورت پنهانی بود و دو کشتی از تجار آنان را به نصف قیمت به حبشه بردند.
دشمنان اسلام، به تکاپو افتاده و از آنجا که با حبشیان رابطه بازرگانی داشتند و میانشان دوستی بود. عمرو بن عاص و عبدالله بن ابی ربیعه را با هدایایی نزد نجاشی پادشاه حبشه فرستادند.عمروعاص پناهندگان را بردههایی نادان معرفی کرد که از دین خود بیرون شدهاند. نجاشی بر آن شد تا علت را از خود مهاجرین جویا شود، لذا بزرگان دینی کشورش را جمع کرد و با حضور آنان، علت مهاجرت را از مسلمانان پرسید. جعفر بن ابی طالب پاسخ داد:
««ما مردمی نادان و بتپرست بودیم و گوشت مردار میخوردیم، خون میریختیم و مرتکب فحشا میشدیم تا اینکه خداوند از میان ما پیامبری برانگیخت که نژاد او را میشناسیم و به راستگویی و امانتداری او ایمان داریم. او ما را به خداوند و توحید فراخوانده و از سنگپرستی و بتپرستی بازداشت، ما را به راستگویی و صله رحم و نیکی به همسایه فراخواند و از فحشا بازداشت، اما اینان با ما دشمنی کرده و میخواهند ما را دوباره به بتپرستی برگردانند، بدین جهت ما به سرزمین تحت فرماندهی تو گریختیم و تو را بر دیگران ترجیج دادیم.»»
نجاشی به مشرکان گفت: بروید، به خدا سوگند که هرگز ایشان را نزد شما نخواهم فرستاد و آن دو با سرافکندگی بازگشتند.
بازگشت مهاجران:
بازگشت مهاجران از حبشه تدریجی بود.
عدهای از مسلمانان در حبشه از دنیا رفتند و بعضی دارای فرزند شدند؛ عبدالله بن جعفر شوهر حضرت زینب(س) در حبشه متولد شد. مهاجرین بعد از هجرت پیامبر به مدینه، به تدریج پیش و بعد از فتح خیبر نزد پیامبر(ص) بازگشتند.
بازگشت آخرین مهاجر از حبشه، در سال هفتم هجری قمری و همزمان با فتح خیبر بود. در بین آخرین مهاجران، جعفر بن ابیطالب، به همراه همسرش اسماء بنت عمیس و فرزندش عبدالله بن جعفر بودند.وقتی جعفر نزد پیامبر آمد، رسول خدا(ص) پیشانی او را بوسید و گفت نمیدانم برای کدام پیروزی شادمان باشم؛ فتح خیبر یا بازگشت جعفر.
☑️در پی درگذشت مادر گرامی سرهنگ محمدمحمدعلی پور
🔘فرمانده انتظامی شهرستان زرندطی ارسال پیامی ضمن اعلام همدردی، مصیبت وارده را به ایشان و سایر بازماندگان تسلیت گفتند.
▪️متن پیام فرماندهی انتظامی شهرستان زرند به این شرح است:
بسم الله الرحمن الحیم
انا لله و انا الیه راجعون
برادر گرامی جناب سرهنگ محمدمحمدعلی پورریاست محترم پلیس مبارزه باموادمخدر فرماندهی انتظامی شهرستان زرند
خبر درگذشت بانوی مؤمنه، والده ماجده حضرتعالی موجب تأثر و تألم خاطر گشت. مادر سرمایه الهی است که فقدانش، تالم بزرگ محسوب می شود و حتما صبر بر مصیبت ارتحال مادر، مصداق اتم، صبر بر مصیبت است که منشاء برکات بزرگ و ارتقاء جایگاه برای بازماندگان خواهد بود.
درود و سلام و رحمت الهی بر روح مطهر آن مرحومه که با تقوا و از خودگذشتگی فرزندان خدوم، انقلابی و مردم داری چون حضرتعالی به انقلاب اسلامی و مردم شریف ایران تقدیم کرد. خدمات خالصانه آن جناب، باقیات الصالحات برای آن مرحومه خواهد بود.
اینجانب ضمن عرض تسلیت به حضرتعالی و خاندان محترم، از خداوند منان برای آن عزیز سفر کرده غفران و رحمت الهی و همنشینی با حضرت فاطمه زهرا (س) و برای بازماندگان مکرم صبر جمیل و اجر جزیل خواستارم.
◾️فرماندهی انتظامی شهرستان زرند
سرهنگ ستادمحسن شیخ زاهدی
📡ندای زرند در تلگرام 👇
🆔https://t.me/p_nedayezarand
📡 واتساپ ندای زرند 👇
https://chat.whatsapp.com/B68dQwG8XPgFJ6ltpBxhIp
📡 ندای زرند در #ایتا👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/971374624Cfc80be5cd9
📡 لینک جدید ندای زرند درروبیکا👇
https://rubika.ir/p_Nedayezarand402
12.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‹ ☀️ ›
🔰 ۵ مرداد سالروز اولین اقامه نماز جمعه کشور بعد از پیروزی انقلاب اسلامی گرامی باد
✍ امروز به برکت انقلاب اسلامی و با درایت عالمانه و حکیمانه حضرت امام خمینی رضوان الله تعالی علیه، نماز جمعه بعنوان مستحکمترین سنگر دفاع از اسلام و زمینه ساز صحنه نمایش وحدت و همدلی کشور و مایه یاس و ناامیدی دشمنان ایران اسلامی است.
در حقیقت نماز جمعه از نظر اجتماعی سیاسی یک کنگره عظیم هفتگی است که بعد از کنگره حج، بزرگترین اجتماع اسلامی شمرده میشود و این فریضه الهی، نمایشی از قدرت سیاسی و اجتماعی اسلام و یکى از برکات این نهضت و انقلاب است و در این خصوص سفارش و تاکید خداوند در سوره مبارکه جمعه به حضور مؤمنان در این فریضه الهی و همچنین بیان عظمت آن در بسیاری از روایات و احادیث، خود دلیلی محکم بر اهمیت و نقش سازنده نماز جمعه است.
🍃 ضمن گرامیداشت پنجم مرداد، سالروز اقامه اولین نماز جمعه در جمهوری اسلامی ایران، این روز مهم را به محضر امام جمعه محترم شهر زرند حجتالاسلام والمسلمین مهدی شجاعی تبریک عرض نموده و از تلاش های خالصانه فعالان ستادهای نماز جمعه بویژه مسئولین و اعضای شورای سیاستگذاری ائمه جمعه که برای برپایی این فریضه با عظمت الهی و شکل گیری صفوف مومنان در کنار هم اهتمام می ورزند، قدردانی می نماییم.
✍ خادمین و هئیت امنای فاطمیه شهیدگمنام روستای فتحآبادعليای زرند کرمان
📡 ندای زرند در #ایتا👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/971374624Cfc80be5cd9
📡 لینک جدید ندای زرند درروبیکا👇
https://rubika.ir/p_Nedayezarand402
🔺پیام بخشدار مرکزی به اعضای شوراهای اسلامی و دهیاران شهرستان زرند
◽️یکی از معضلات و مشکلاتی که اداره آبفای شهرستان با آن روبروست (جدا از بحث کم آبی و بحران آب در برخی مناطق )افزایش شدید هزینه های تعمیر و تجهیز و نوسازی شبکه و انتقال آب به نقاط مختلف شهرستان میباشد.
🔰در عین حال که این اداره، آب را با هزینه های بسیار بالا استحصال و از طرفی با قیمت بسیار پائین در اختیار شهروندان قرار میدهد،ولی متاسفانه برخی از شهروندان هیچ حساسیت و توجهی نسبت به مدیریت و صرفه جویی در مصرف و پرداخت قبوض ناچیزی که توسط این اداره صادر میشود را ندارند.
وضع به گونه ای است که فقط در حوزه روستایی مشترکین بالغ بر یک میلیارد تومان به این شبکه بدهی دارند.
🔹این موضوع اداره مذکور را با دوچالش اساسی روبرو کرده:
اول اینکه برخی پرسنل این اداره بیش از سه ماه میباشد که حقوقی دریافت نکرده اند ولی در این روزهای گرم و طاقت فرسا نهایت تلاش و سعی خود را میکنند که شهروندان با کمترین مشکل تابستان و روزهای گرم را سپری کنند.
دوم اینکه بدلیل عدم نقدینگی و عدم پرداخت قبوض نتوانند از عهده هزینه های تعمیر و تجهیز شبکه برآیند.
▫️لذا با توجه به موارد مذکور که بسیار مهم میباشند از تمامی اعضای شواراهای اسلامی و دهیاران محترم خواهشمندم که نسبت به اطلاع رسانی این موضوع و درخواست از ساکنین روستاهای خود جهت پرداخت سریع قبوض خود اقدام نموده و ان شاءالله در هفته آینده بازخورد آن را شاهد باشیم.
با سپاس
🔹طاهری زاده بخشدار مرکزی زرند.
📡ندای زرند در تلگرام 👇
🆔https://t.me/p_nedayezarand
📡 واتساپ ندای زرند 👇
https://chat.whatsapp.com/B68dQwG8XPgFJ6ltpBxhIp
📡 ندای زرند در #ایتا👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/971374624Cfc80be5cd9
📡 ندای زرنددر #سروش👇
splus.ir/p_nedayezarand
📡ندای زرند در #اینستاگرام👇
https://instagram.com/nedayezarand?igshid=71q2kqvqnjn5
📡 لینک جدید ندای زرند درروبیکا👇
https://rubika.ir/p_Nedayezarand402
🔺شش موکب زرندی در مسیر پیادهروی اربعین
📆۵ مرداد ۴۰۳
💥حجت الاسلام قلیزاده رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان زرند:
🔸امسال شهرستان زرند با هدف خدمترسانی به زوار ابا عبدالله الحسین (ع)، شش موکب را در مسیر پیادهروی اربعین در کشور عراق برپا خواهد کرد. که این موکبها عبارت از، موکب فاطمه الزهرا (س) در عمود ۲۰۲، موکب مهدی یاران، موکب چریک پیر در نجف اشرف و، موکب ثاراللهیان در عمود ۳۸۷، موکب خواجه ابورضاوموکب سی ریز در مسیر پیاده روی خواهند بود.
🔹این موکبها به زودی به سمت کشور عراق حرکت کرده و در مکانهای مشخص شده مستقر خواهند شد تا به زائران عزیز خدمترسانی کنند.
🔸به لطف اباعبدالله الحسین علیه السلام مواکب شهرستان زرند پرشورتر از سالهای قبل در این مسیر حضور پیدا خواهند کرد.
📡ندای زرند در تلگرام 👇
🆔https://t.me/p_nedayezarand
📡 واتساپ ندای زرند 👇
https://chat.whatsapp.com/B68dQwG8XPgFJ6ltpBxhIp
📡 ندای زرند در #ایتا👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/971374624Cfc80be5cd9
📡 ندای زرنددر #سروش👇
splus.ir/p_nedayezarand
📡ندای زرند در #اینستاگرام👇
https://instagram.com/nedayezarand?igshid=71q2kqvqnjn5
📡 لینک جدید ندای زرند درروبیکا👇
https://rubika.ir/p_Nedayezarand402