ولادت با سعادت💐
جدّه سادات💚
امّ ابیها💚
مادرِ خوبیها🌱
انسیه حوراء، زهرای مرضیه🎉
حضرت فاطمه سلام الله علیها
بر شما خوبان و مخاطبانِ محترم مبارک باد.💐
میلاد مادر سادات را خدمت ولی نعمتمان امام رضا علیه السّلام تبریک و تهنیت عرض مینماییم.💐
بهترینها را از دستانِ پُر مهر مادر سادات عیدی بگیرید
التماس دعا🌱🌻💐
🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
❇️نگارِهشتم؛آموزش و پژوهش زیرِسایهی امام رئوف
🆔@negarehashtom
به هر سوی این خانه مینگری
جشن است و چراغانی
میلادِ علت ایجاد جهان است
فاطمه(س) آمده است
همان که لبخندش جهانی را آباد میکند...💐🎊
الحمدلله که مادرمی
الحمدلله که نوکرتم...🌱🌻
🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
❇️نگارِهشتم؛آموزش و پژوهش زیرِسایهی امام رئوف
🆔@negarehashtom
#تازههاینشر
#مقالهپژوهشی
معناشناسی واژۀ «ضنک» با تکیه بر روابط همنشینی و جانشینی و بازتاب آن در ترجمههای فارسی و انگلیسی
چکیده
واژۀ "ضنک" از واژگان تککاربرد قرآن است که در آیۀ ۱۲۴طه به عنوان صفتی برای معیشة آمده است.مترجمان در انتخاب معادلِ این واژه،گونههای مختلفی از ترجمه به کار گرفتهاند که به علّت بیتوجهی به تنوع معنایی آن در تفاسیر، با آنها فاصله دارد.پژوهش حاضر که بر روش توصیف و تحلیل استوار است با هدف بررسی برخی از ترجمههای فارسی و انگلیسی و نحوۀ انتخاب معادل در این آیه، به بررسی معناشناسانه از این واژه میپردازد تا به پاسخ این سؤال برسد که تکامدِ اسمی "ضنک" با تأکید بر علم معناشناسی توصیفی، چه مفهومی را تداعی میکند و مترجمان(فارسی و انگلیسی) قرآن کریم تا چه اندازه ترجمۀ درستی از واژۀ "ضنک" ارائه دادهاند؟نتیجه پژوهش حاضر چنین است که مترجمان فارسی از روش ترجمۀ تحتاللفظی و تفسیری توأمان استفاده کردهاند و مترجمان انگلیسی صرفاً ترجمۀ تحتاللفظی را مناسب دیدهاند..
🌐لینک دسترسی به اصل مقاله
https://sslt.araku.ac.ir/article_719177.html
✍نویسندگان
دکتر حبیب الله حلیمی جلودار
(دانشیار دانشگاه مازندران)
سیّده فرناز اتّحاد
(دانشجوی دکتری دانشگاه مازندران)
🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
❇️نگارِهشتم؛آموزش و پژوهش زیرِسایهی امام رئوف
🆔@negarehashtom
Quran in Word.zip
68.92M
متن و ترجمه کامل قرآن کریم در محیط word
4 ترجمه فارسی
۱۷ ترجمه خارجی
جستجوی ساده و دقیق کلمه یا عبارت
فهرست آیات مشتمل بر واژه دلخواه
دسترسی آسان به سوره، جزء، صفحه و آیه
🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
❇️نگارِهشتم؛آموزش و پژوهش زیرِسایهی امام رئوف
🆔@negarehashtom
هدایت شده از انجمنعلمیعلومقرآنوحدیثدانشگاهمازندران
کسب عنوان پژوهشگر برتر در بخش دانشجویی دانشکده الهیات دانشگاه مازندران توسط سرکار خانم سیّده فرناز اتّحاد، دانشجوی مقطع دکتری دانشکده الهیات و معارف اسلامی را تبریک عرض نموده و توفیقات روز افزون ایشان را در سایه الطاف الهی آرزومندیم.💐
انجمن علمی علوم قرآن و حدیث دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه مازندران
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
💠انجمن علمی علوم قرآن و حدیث؛ مسیرِ از نو اندیشیدن
🆔@anjomanquranandhadithumz
اللّهُمَّ صَلِّ عَلى عَلِیِّ بْنِ مُوسَى الرِّضا الْمُرْتَضَى
الاِمامِ التَّقِیِّ النَّقِیِّ
وَ حُجَّتِکَ عَلى مَنْ فَوْقَ الاَرْضِ
وَ مَنْ تَحْتَ الثَّرى
الصِّدّیقِ الشَّهید✨
صَلاةً کَثیرَةً تامَّةً زاکِیَةً
مُتَواصِلَةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَةً
کَاَفْضَلِ ما صَلَّیْتَ عَلى اَحَدٍ مِنْ اَوْلِیائِکَ
پن:عکس ارسالی از مخاطب ارجمند
🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
❇️نگارِهشتم؛آموزش و پژوهش زیرِسایهی امام رئوف
🆔@negarehashtom
#معرفیمجله
#رتبهعلمی
فصلنامه فرهنگ و سیره اهل بیت (ع) به صاحب امتیازی بنیاد بین المللی فرهنگی هنری امام رضا (ع) به دوم دی ماه 1403و در سالروز میلاد خجسته حضرت زهرا (س) موفق به دریافت رتبه و اعتبار علمی از سوی وزارت علوم تحقیقات وفناوری گردید.
این نشریه که از سال 1401 فعالیت خود را آغازکرده بود، بعد از انتشار 4 شماره نسبت به دریافت رتبه علمی از کمیسیون نشریات علمی وزارت علوم اقدام کرد.
در فرایند دریافت رتبه علمی، نخست صاحب امتیازی بنیاد بین المللی امام رضا (ع) مورد تایید کمیسیون نشریات علمی وزارت علوم قرار گرفت و سپس عنوان نشریه به «فرهنگ و سیره اهل بیت (ع)» تغییر کرد و سرانجام نیز توانست رتبه علمی را کسب کند.
به گفته مدیرعامل بنیاد بین المللی امام رضا (ع) تا کنون 8 شماره از این نشریه منتشر شده است و با دریافت اعتبار علمی، انتشار آن با قوت و سرعت بیشتری ادامه پیدا خواهد کرد.
سردبیری این نشریه هم اکنون بر عهده دکتر کریم خان محمدی، مدیر مسئول نشریه مرتضی سعیدی زاده و مدیریت اجرایی آن نیز برعهده محمد علی ندائی است.
فصلنامه علمی فرهنگ و سیره اهل بیت (ع) با مراجعه به این نشانی اینترنتی قابل مشاهده است:
https://farhangeahlalbayt.ir/
استادان و پژوهشگرانی که در زمینه الهیات و علوم قرآن وحدیث، سیره شناسان ، تاریخ اسلام و شیعه و فرهنگ و هنراسلامی تحقیق کرده اند، می توانند مقالات خود را در سامانه فصلنامه بارگذاری کنند.
🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
❇️نگارِهشتم؛آموزش و پژوهش زیرِسایهی امام رئوف
🆔@negarehashtom
📜زنى که به دستور شهید اول، مرجع زنان شد
🔹️بنابر گزارش شیخ حر عاملی، فاطمه دختر شهید اول، که مشهور به ست المشایخ (بزرگ مشایخ) بود، زنی فقیه و دانشمند پرهیزگار بود و پدرش او را می ستود تا آنجا که به دستور وی، زنانِ (منطقه جزین و جبل عامل) در مسائل فقهی به او رجوع می کردند.
🏷أم الحسن فاطمة المدعوة بست المشايخ، بنت الشهيد محمد بن مكي العاملي الجزيني، كانت عالمة فاضلة فقيهة صالحة عابدة، سمعت من المشايخ مدحها و الثناء عليها، تروي عن أبيها و عن ابن معية شيخه إجازة و كان أبوها يثني عليها و يأمر النساء بالاقتداء بها و الرجوع إليها في أحكام الحيض و الصلاة و نحوها.
📚أمل الآمل: 1، 193.
🔺️بنابر سندی که سید حسن صدر بدان دست یافته، ست المشایخِ مذکور ارث خود از املاک پدری در منطقه جزین را به برادرانش بخشیده تا در مقابل، نسخه کتاب تهذیب الأحکام و کتاب المصباح نوشته شیخ طوسی و کتاب من لایحضره الفقیه و نسخه کتاب الذکری نوشته شهيد اول که از ماترک پدر بوده را مالک شود. صدر پس از اینکه متن سند یادشده را گزارش می کند، خواننده را به تأمل در آن دعوت می کند تا به بزرگی ست المشایخ پی ببرد و بنگرد چگونه او برای رسیدن به چند نسخه کتاب از مال دنیا چشم پوشی کرده است.
🏷أما بعد؛ فقد وهبت الست فاطمة أمّ الحسن أخويها الشيخ أبا طالب محمدا و أبا القاسم عليا سلالة السعيد الأكرم و الفقيه الأعظم... محمد بن أحمد بن حامد بن مكّي .. جميع ما يخصّها من تركة أبيها في جزّين وغيرها هبة شرعيّة ابتغاء لوجه اللّه تعالى، ورجاء لثوابه الجزيل وقد عوّضا عليها كتاب التهذيب للشيخ (رحمه اللّه) وکتاب المصباح له وكتاب من لا يحضره الفقيه وكتاب الذكرى لأبيهم (رحمه اللّه) والقرآن المعروف بهديّة علي بن المؤيد... فتأمّل فيه حتّى تعرف أن الست فاطمة ممّن تؤثر الكتب على العقار و أموال الدنيا.
📚تکملة أمل الآمل: 6، 409-410.
🔺️جالب اینکه بنابر گزارش حرعاملی، همسر شهید اول نیز از فقیهان بوده و مرجع زنان در احکام فقهی به حساب می آمده است.
🏠 @chsiqs